Benarkah itu Video Seks Ida Nerina?

118,105 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Pembuka bicara untuk domain baru lagi nampaknya. Baru je kita digemparkan dengan gambar “romen-romen” si Anak Pontianak, Zarina An-Julie, kini muncul satu lagi hasil keluaran selebriti. Tapi ini bukan gambar tapi video. Mana mungkin super impose! Mungkin Khai lambat sedikit memberi komen mengenai video yang kononnya dikatakan aksi seks antara Ida Nerina dan Fauzi Nawawi. Khai malas sebenarnya nak tulis pasal ni, tapi tadi masa lepak mamak dengan akak Khai, kitorang ada cerita pasal Ida Nerina punya video. So Khai tergerak hati nak disemadikan dalam database blog ni. Mengenai Fauzi Nawawi tu, tak dinafikan lelaki berkenaan memang ada iras-iras Fauzi Nawawi (husband Lisdawati), tapi rasa Khai, Fauzi memiliki badan yang tegap bukannya boroi seperti dalam video tu. Pasal Ida Nerina pula, memang nampak macam dia dan gambar di bawah, mampu membuktikan, itu DIA!! Gambar tu Khai amik dari sebuah blog lain. Tapi mungkin juga itu bukan. Sila renung gambar di bawah tanpa berkelip. Kalau dah kelip, jangan nengok lagi nanti dosa :P
ida_nerina_video_lucah_justkhaidotcom.jpg
Pic & link download di bawah Khai ambil dari xBrain. Terus terang, Khai dah download video tu dan apa yang mengecewakan, satu lagi penyalahgunaan handphone berkamera dari artis kita.

Download Ida Nerina & Fauzi Nawawi Clip

Apa pun, tak baik kita berburuk sangka walaupun ada bukti itu dia. Mungkin juga secara tidak sengaja atau bagaimana, wallahualam. Dan entri ini ada bukan kerana mahukan hits, itu kerana blog ini memang dah dikenali sebagai blog yang selalu mendedahkan perangai selebriti. Bagaimanapun, Khai tidak sama-sekali menyeru kalian agar mempercayai itu Ida Nerina kerana kita tahu, Ida Nerina sejak dulu lagi tidak pernah ada kontroversi yang membuta tuli.

Psstt: Link download Video Khai dapat dari link yang dah memang wujud dalam internet ni. Jauh sekali untuk Khai upload dan kongsikan bersama. Hurm, apa komen korang?

Ditulis pada 6:58 am 9 February '08 dan pastinya oleh . Siape lagi?
Dalam kategori: Hiburan | Tweet This!

Tag: , , , , ,


RSS feed

93 Comments

Comment by xbrain
2008-02-09 07:08:47

Khai, check sini :

http://www.google.com/webmasters/tools

Sign up atau kalau dah ada gmail account then proceed utk submit sites, verify and upload sitemap. Sitemap boleh download plugin -> automatic plug in akan tolong buatkan sitemap.. :)
Gd Luck..

Comment by arejim
2008-03-16 15:56:14

huH….
arap mukEr jer x lawa….
tp bukan nk wat bender yG baik….
huh……
sengaL!!!!!!1
mulai skrg aku x mnat kTR ko idanErina…
huH!!
medEXX!!!!1

 
 
Comment by gurl life
2008-02-09 09:36:15

ahaks..cam besh jer cite ni. betol ke dia nie eh..dah ler sksi gileeee

Comment by syia
2008-02-10 09:09:20

betui la kut tapikan tak paham la kenape la nak buat video.. kalau ‘buat’ sendiri2 la simpan dalam otak bukan ke biol je bervideo ni..kan bile dah bocor video merane

Comment by Fahmishah
2008-02-10 09:52:08

konon2 kenangan..hahaha artis suke tgk adegan peribadi sendiri..

(Comments wont nest below this level)
Comment by KiMi
2008-04-14 10:11:57

hahaha.. owg islam skunk da x taw mne dosa mne phala.. klu lawa cm enot xpe r gak..=)

 
Comment by Adm!n
2008-11-13 10:49:07

riLek Bro!

Salah statement ko tuh,ko patut sebut “Melayu”,bukan “Islam” ..

klo Islam,dah tentu x buat mcm nih,HARAM!

klo Melayu,tulah buktinya..no hard feelings k..

tp ni bukan mewakili semua org Melayu,cuma segelintir yg dah tak nampak daratan..

Islam=Agama,Melayu=Bangsa,tak sama kan?
Melayu blom tentu Islam,tp Muslim gerenti Islam..

no hard feelings ar,just sekadar teguran..

 
 
Comment by Khai
2008-02-10 11:10:40

fahmishah, bukan setakat artis je.. semua orang.. hurmm.. syia, itu lah penyalahgunaan teknologi namenyee…. tapi kesian kan.. camne leh kantoi… naya jer.

(Comments wont nest below this level)
Comment by sere(x kan ko x knl aku kot khai?)
2009-08-19 03:06:55

aku nk downloadddd!!!…saper2 der full vid nie silalah eh emailkan padaku..collection beb!!!…muahahhahaha!!!

 
 
 
Comment by jerry
2009-09-15 14:50:20

nak citer best email i k

 
 
Comment by Truckster
2008-02-09 09:38:24

DAMN!!! satu lg skill percuma nak tarik traffic….lepasni musti ramai yg menerjah masuk….

btw, aku xnak dload…sumpah xnak, xnak,xnak

Comment by Khai
2008-02-09 09:53:15

tidak digalakkan untuk di download.. selalunya kalau cakap tujuan nak buat eksperimen nengok video betul atau tipu, tapi lain plak jadinya bila dah nengok… huuuu..

 
Comment by otak
2008-11-05 19:30:11

haah r
asal ko siap sediakan tmpat org donlod g?x yah do.x bek.mengundang

 
 
Comment by Fahmishah
2008-02-09 10:15:42

sesetengah artis kita ni x sebaik yg disangka

 
Comment by zool
2008-02-09 11:30:09

Tak koser nak download de..

Comment by syia
2008-02-10 09:11:58

btui2 tak nak la download.. buat habis memori je

 
Comment by Khai
2008-02-10 11:09:26

yerk yerk jerk ye korang ni…. tapi takpe la.. ntuk nak tahu cerita sebenar.. bukan nengok dengan tujuan yang lain..

dah nengok padam.. jgn wat koleksi 3gp plek :P

 
 
Comment by Aisyah
2008-02-09 14:40:50

hmm… ntahlah. I macam tak kisah. lantak dia la nak buat apa pun. cuma yg bodohnya pergi record vid tu watpe? nak wat jahat pun diam-diam je la. hahaha

and oh, btw. I suka gile your quote kat footer tu. “My ambition is to satisfy my woman, my money belongs to her and her money is hers” awwwwh. sweet gle. any chance I could be that woman? LOL.

Comment by Khai
2008-02-09 15:12:12

ngeee~ u suke eh? tapi ade ke lelaki yang macam tu… me? hurm, maybe……

Comment by Aisyah
2008-02-09 18:56:21

hm.. ntahla. kalau ada meh sini. isi borang dlu. hahah

(Comments wont nest below this level)
 
 
Comment by keraknasi
2008-02-09 20:20:59

betul. setuju. wat jahat tu diam2 je lah. skg sapa nak jwb ni? ;)

 
 
Comment by manchurr
2008-02-09 14:48:52

benarkan ke benarkah tajuk post ni khai?

Comment by Khai
2008-02-09 15:13:05

aiseh silap….. dah tukar dah tukar :D

 
 
Comment by Hamdi
2008-02-09 16:53:31

nih mesti kes nak tiru chua soi lek tuh kan?? akakakaka….

Comment by Khai
2008-02-10 11:07:57

eh, beliau tu lagi otai.. orang lama la katekan.. ngee… :P

Comment by farahaznil
2008-11-16 20:34:08

hohhoo..link utk donlod video chua soi lek xde lak ke?hi hi hi

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2008-11-16 21:14:32

dari ko nengok ideo chua soi lek tu, baik ko search video kambing mengawan.. lagi best kot.. hehehe

 
 
 
 
Comment by aman
2008-02-09 17:50:51

haha..makin ramai yang kantoi pas soi lek..haha

Comment by Fahmishah
2008-02-10 09:53:03

sebelum soi lek pon ada ….hahaha

Comment by Khai
2008-02-10 11:07:19

dah jadi tradisi orang malaysia pon kan…

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by mannequin
2008-02-09 19:30:27

waahh bagus arr ko dedah kan lar lagi story2 camni….
mesti lagi banya lagi yang wat mende best2 kite x tau……
kite layk mengetahui mende2 nih hehehehe

 
Comment by mixterz
2008-02-10 13:17:54

Tahi apekah ini?
Seronok la sangat mendedahkan keaiban orang. Untuk renungan dan keinsafan pembaca konon. Tahi-tahi ni tak lebih dari bahan masturbasi pembaca. Kalau traffic yang kamu mahu, letakkan saja gambar gadis-gadis barat beraksi tanpa baju!

Meskipun artis dungu itu bersalah perlukah dia dimalukan? Dunia artis itu sendiri sudah tercemar dengan ketahian, mana mungkin kamu boleh berharap gadis dara kampung bertudung labuh jadi pelakon.

Comment by Khai
2008-02-10 13:31:04

haah.. seronok sangat… trafic? takde niat camtu pun.. seronok sangat ke menuduh orang? heh!

one word.. i u dont like, it just fine.. consider yourself to be here or not… that all folks!

Comment by hafreze
2008-02-10 19:05:33

cool!!

(Comments wont nest below this level)
 
 
Comment by farahaznil
2008-11-16 20:37:00

skali kan..yg tulis ni family ida nerina ataupun dia sndr..pe hal fanatik sngt ngn minah tu..hi hi hi

 
Comment by spatt
2009-01-05 03:37:25

alamak bro…

ade ke yg berselera ngan minah ni?

gua xde rasa nak m*l*n**p pun tgk die…

kalau xske, g basuh artis2 m’sia tu ha,jgn dok mengutuk kat cni.

 
 
Comment by azleah
2008-02-11 12:58:07

wohoooo… panas giler minah tua tak sedar diri ni hahahaha… suka hati ko la ida..

 
Comment by deennasour
2008-02-12 23:53:50

keh keh keh,,cmney leh tak nmpk entri ni ari tu?
wakaka,,
len macam je rupa kepala dgn badan tu,tak kene2..hehehe

 
Comment by azleah
2008-02-13 01:17:24

pemain dalam video ni muka mcm nurul shuhadah nurul ain pun ada

Comment by Khai
2008-02-13 05:06:07

pulak dah… :|

 
Comment by khan
2009-06-23 18:00:41

nurul shuhada tu ko jgn sebut la.. dia tu kwn aku

 
 
Comment by azleah
2008-02-14 11:28:58

eeeee betul bah…

hmmm wondering, mcm mn la tgh buat tu boleh rakam sendiri ek?… pelik dan konpius.

klu yg mantan MHM kita lak, sampai siap rakam guna webcam kat laptop lagi..

macam² manusia zaman sekarang

 
Comment by khai Roll
2008-02-26 14:23:10

bila nafsu jadi raja…
tak kenal mana mana syurga mana neraka..
bila malaikat tanya masa kat 7 kaki dalam sana..
jawabla..aku sebenarnya suka-suka..
well..kalau itu jawapannya…
kukatakan bye-bye.. go to da hell la!!

Comment by Khai
2008-02-27 02:40:51

satu kata kata yg amat menginsafkan buat semua..

 
 
Comment by Din Beramboi
2008-03-10 01:06:23

Wah…bestnya. :)

 
Comment by Che Where
2008-03-18 02:17:01

Entah lah…tak tau nak cakp per..dah de suami,tpi msih cri yg lain lgi…dah byk kes camni skrg…nauzubillah..

 
Comment by khai
2008-03-24 21:26:10

la, video nie ker. aku dah lama tgk. tak perasan pulak artis

 
Comment by sweet
2008-03-27 10:56:18

i’m so sorry bout her… :( tak bek tuduh2 tnpa b’saksikan 4mta taw…..em!!

 
Comment by nanakomatsu
2008-03-29 18:51:18

korang sume..!tu bukan ida nerina.. tu bukan fauzi nawawi lah…!!! yg pompuan tu kwn kpd member aku..bdk U..aku pnh jumpa bdk tuh kat U member aku ni.. mmg sbijik mcm ida nerina.. yg laki tu plak, kwn skolah member aku ni dulu..aku pun pnh jmpa gak bdk laki ni..yg laki tu takde la plak mcm fauzi nawawi aku rasa..tah mcm mana org leh kata mcm fauzi nawawi..tp percayalah.. tu bukan ida nerina n fauzi nawawi.. !!!

Comment by hell
2008-09-17 16:16:32

ye arr budak pmpuan tu JAJA. laki tu JOEY!!! kan kan?

 
Comment by Adm!n
2008-11-13 10:53:05

oic.. aku ade dgr gak camtuh..

haru gak dibuatnya..se Malaya kecoh beb

dah romen,nak rakam plak..adeh,bdk2 skrg..%$^*# tol!!

cukuplah buat dosa tu,nak ditambah plak dgn malu..

insaflah..

 
 
Comment by azleah
2008-04-15 15:13:03

pulak dah. klu betul la polis siasat kes mereka ni, so apa jawapannya? fauzi nawawi kata dia dah tengok website2 yg jaja citer ni (agaknya blog ko pun termasuk dlm penglihatan dia la khai :P) huhu dan dia kata dia memang dah tahu siapa pelakon video tu. huh, kalau dah tahu tayangkan la manusia durjana tu kat dada akhbar. watpe nak diam2 dan kata itu bukan diri dia, semua perkara pun perlu bukti apa.

 
Comment by oioi
2008-05-21 23:28:20

nk betulkn gak, tu bkn video ida nerina. but one of ex-student at our IPTA..tp da quit dari U tu coz video tu da tersebar.
so khai, kesian la kat ida nerina coz jd bahan fitnah kt dlm ur blog..
minta maaf la kat dier ye coz da burukkn nama dier.

Comment by hell
2008-09-17 16:17:25

haha jaja kan? betul pon. aku kenal gak pompuan tu. IPTA?
ukan uitm melaka ke?

 
 
Comment by manusia
2008-07-13 04:36:55

ha khai, nape diam jer??? ko tau tak…disebalik ko berseronok tulis blog ni, ko dh buat dosa yg besar…kau dah tolong memanjangkan lagi berita x betul…berita yg bleh dianggap fitnah…walaupun ko x berniat, tp hakikatnya ko dah popularkan isu ni, ko dh “add value” pada maruah ida…tobatlah cepat2!!

Comment by Khai
2008-07-13 13:28:12

Selain dari cerita tu, mungkin saudara ada terbaca agar kita jgn percaya yg itu video ida nerina..

hakikat tak hakikat, khai berserah pada nawaitu.. sekian..

 
 
Comment by hell
2008-09-17 16:11:33

mamat tu name die johann panggil joey dari kelana jaya! minah tu awek die JAJA. budak sekolah damansara jaya pastu masuk UITM melaka!
memang aku kenal la dua dua tu! aku siap boleh tunjuk bilik yang dalam video tu lagi!

korang ni bodoh ar. tak nampak ke minah (jaja) dalam video tu GEMUK!!! ida nerina plak kurus!!
bongok nyeee laa!

malangnye aku bru je tau pasal bende ni skrg. lambat sangat untuk menolong dalam ape ape .
kalau tidak bole la tolong polis tangkap diorang tu. kan kan? hahahah

 
Comment by dark art
2008-11-04 12:58:22

ish2…tu la mnusia…
sdangkan tunjuk sehalai rmbut pun dah berdose apatah lgi stu bdn????
ape2 pon masing2 dkurniakn akal tok berfiker,n sudh tntunyer mkhluk sebesar itu pandai memikirkan mne yg baek n sebaleknyer….
pesanan dri sye;jgn asyek pke nak syok smpai lupe asl usul dan kmane perginye kite sesudah ini……..???apakah ke syurge o sebaleknye..??nauzubillah…
lu pke la sndri,assalamualaikum..
hehe.pnjm trademark nabil jp.

 
Comment by ichigoo
2008-11-05 18:26:32

jaman skang memg dah mcm 2……….
tobat2 lah bdk yg dok buat bnda terkutuk nie kat luar sne tuu.
not alim but just too remind…..

 
Comment by aien
2009-02-25 11:07:12

aku heran betoi la..nak wat ape pun xpyh la nak rakam..dah tau zaman sekarg ni mcm2 leh jd..bego toi…bila dah kuar cmni bru hegeh2 nak tuduh kwn nu nak salah kawan ni….sekarang pandai wat pndai tngong la…

 
Comment by syikin
2009-03-19 15:27:45

=( kenapa r wat ,cam tu. tak ada keje lain ke?????????

Comment by wk_yus
2009-04-18 23:23:28

sebab tak de kejala diorg buat maksiat dan pastu di buktikan dgn Allah ta’alla……supaya semua org tgk.

 
 
Comment by ella
2009-04-16 17:17:50

betul2..tak baik tuduh2 ni..aku sokong ko sweet…mana la taoooo video tak originall… :((

 
Comment by wk_yus
2009-04-18 23:20:13

Allah ta’alla telah menjanjikan bahawa umat Muhammad SAW akan diberikan ganjaran syurga walaupun didahulukan dengan keperitan api neraka. Tapi janganlah sampai keluar dari pegangan Al Qur’an dan Hadis. Tak dapat syafaat Nabi satu hal dan akhirnya tak cium langsung bau syurga, maka jadilah arang kayu buat selama-lamanya. Insyaflah……pintu syurga/taubat masih terbuka untuk umat semuaaa….waullahhuAllam.

 
Comment by MISHA...
2009-05-09 21:28:59

ADUH…APA NK JAD LA ARTIS ZAMAN SEKARANG NI EMM…LANTAK LA NK JAD APA….TAP DENGAR LA CKP WK_YUS OK……. 8)

 
Comment by wanie2621
2009-05-15 12:55:21

yg lelaki tu iras2 je fauzi nawawi,itu org lain..mmg lain..yg ida nerina tu aku tak taulaa..maybe bukan ida nerina kot,sbb pompuan tu nmpak tembam sikit berbanding ida nerina yg kurus kering ni..
zaman skarang mcm2 leh jadi..jadi hati2 lah dgn setiap perbuatan kita..
w/pun dh sah video tu bkn video seks artis yg dimasukkan..perkara ni tak spatutnya dirakam..mulanya mgkin utk simpanan peribadi..tp entah mcmana,tak jaga hak sendiri dgn betul..akhirnya terlepas jugak kat tangan org lain..allahu’alam

 
Comment by leeda
2009-05-25 11:08:49

muka jak yg seiras kot…..xkn artis kita nak bg moral yg xsenonoh kat kita…xyah la kita ni nak mengata orang,jagalah diri sendiri agar tetap bersih dan di jauhi dari perkara2 tersebut k :)
‘nobody perfect in the world’ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

 
Comment by didi
2009-05-25 11:53:26

bknla itu bkn ida nerina
aku kenal dak yg wat tuh
dye dak kolej aku
name dye jaja
dye mmg hot gile kt kolej aku
u ape?
takle gtau la rahsia
dye mmg cun gile
pegi mane2 makeup tebal nk mati
amek course mascomm
tp dye da tade pas kes ni
dye yg mintk berenti bkn kolej yg halau dye
mase tuh hbs kecoh kolej kteorg kene banned
salam

 
Comment by taubatan nasuha
2009-06-15 11:01:52

manusia sekarang ni xtakut dosa ke?xtakut azab dari Allah ke?renung2 kanlah =( inilah manusia akhir zaman

 
Comment by pening
2009-06-15 13:16:41

Konon2nye utk koleksi peribadi..nilah sshnye kalau ade hobi yg pelik…ish3.. :D

 
Comment by afya
2009-06-28 00:28:58

hurm..
kat mana2 pun berleluasa benda2 mcm ni
even student, atau yg dh keja
even artis atau bkn artis
ish3,
mintak jauh
mintak jauh
dr i dan kturunan i :8

 
Comment by john_(*_*)
2009-07-05 10:04:46

Ya lah ya…..Harap muka nya jak lawa tp ati ya lain. Tok sik anak pontianak tok, tok ibu pontianak….Bt malu m’sia jak ida tok eh. :-[)

 
Comment by amy
2009-07-10 15:26:05

perhh..
terok :[

 
Comment by jang jerk junk
2009-07-19 15:58:13

maybe bnde ni btul,or maybe x…
ape kate kite tnye die sndri..
haha

anyway,skunk ni dye da lmpuh..
sbb dye trjatuh dri condominium dye…
arap2 cpat la smbuh dye 2 :((

 
Comment by roxz
2009-07-29 14:09:04

betol la…
minah tu bkn ida nerina…
die budak U aku…
kitorg satu hostel…
die budak level bwh aku….
plus, die satu cos ngn aku…
junior aku…
mmg muke die klu skali tgk cam sebijik ida nerina…
n betol name die jaja…
so….
dah jgn tuduh2 org klu xsure…
budak tu skng dah kena buang or gantung sem klu xsilap aku…
n fyi….
die dah break pon ngn balak die…
dats y la video ni tersebar…
balak die cam bengang ngn die kot…??
itu citer yg aku tau….
chow….!! 8)

 
Comment by Sifu Tajwid
2009-08-07 14:46:37

Selagi program-program realiti yang melahirkan artis-artis ni terus wujud, selagi tu lah puak-puak yang tak tahu malu ni akan terus ada.

 
Comment by ishak hasimi
2009-10-19 21:01:32

aduh mengunakan phostoshop cs4 korang boleh imposekan gambar dan animatekan dia kalau korang pakar dalam mengunakanya..selepas tu korang pindahkan dalam bentuk video dan adunkankan dengan video lain dan sunting dengan teliti…aku pernah buat eksprimen benda tak berfaedah nie…lepas tu aku delete..tak mahu kena jail ahaha..impose gambar seseorang tu guna photoshop cs4 dan animate kan nya..,dan pindahkan dalam ebtuk video ,gabung dengan video yang sesuai dan sunting dengan teliti,macam real beb

 
Comment by alia
2009-11-07 16:14:38

x baik dosa :aie:

 
Comment by mr.eims @ perfume
2010-01-13 22:37:31

betul atau tidak.
kalau dah jadi artis ni mmg banyak dugaan dia.
kalu kawan pompuan yg aku kenal nk jadi artis, aku just boleh sarankan dia “tak payah ler..” huhu.. itu pun kalu dia nk dengar ler. 8)

 
Comment by anony
2010-03-07 08:51:50

hai…untuk makluman semua ini bukan ida nerina yang sebenarnya..budak yg dlam vid nie yg memg sebijik ida nerina…kes ini menjadi kes besar di universiti sy..dan budak nie pon telah dibuang..harap maklum

 
Comment by fatin andika
2010-05-25 22:23:13

jjurnya, i tkezut hbes tgk si Ida Nerina yg tua 2 pkai bkini..xmlu lgsung..pe la nk jd,husband dia pn sma gk bngang coz xddik wife dia…tp, I memg yakin yg video 2 bukan Ida..tgk muka pompuan 2 xsama lgsg ngn Ida…iras ckit je,biasa la klu dlm dunia ni ada pelanduk 2 srupa….

 
Comment by donnyien
2010-09-01 14:35:28

muntah traffic blog ni..haha :o:

 
Comment by bya
2010-10-18 19:16:44

salam. saya nak bagi tau.. tu bukan IDA NERINA. tu student salah satu IPTA kat malaysia. muka dia mmg sebijik sama. tapi klau jumpa face 2 face ade beza skit..masa video dia tgh hangat jd bualan ramai,dia trus kena kick!!!! pak gad siap datang bilik dia n arahkan dia tinggalkan kampus.

p/s : sori lambat komen.

 
Comment by dots
2011-02-12 13:30:51

tp hakikatnye…tu bkn ida nerina.

 
Comment by luci
2011-03-24 08:36:26

ala……..tukang komen..suka ler tu.jgn suka hentam org ,tak baik jaga sendiri punya tepi kain,soal kubur pun kena jawap sendiri,siksa kubur pun sendiri tanggung,so..ada mata …tengok{sepatutnya jgn tengok yg haram]ada telinga… dengar…maaf kalau ada yang tersinggung

 
Comment by SEMAKNESS TUBE
2011-06-03 20:35:08

nampak sama.. tp lain orang kot? hahaha kemungkinan dia nie.. perminat nerina juga apa yg nerina pakai dia turut pakai… eh mcam dia tau2 jer kan… hehehe~ lantak laa apa mereka nak wat… dosa masing2 tanggung

 
Comment by liya
2012-01-29 14:15:00

diam pun mun mok jht,,,allah ada jua nangga pa di polah insan cm ya…..mun dh gtl….knk c hantar rombongan meminang??c buh mok polah vid dirik mpun……mok mati gila b**b*memalukan kaum hawa jax pa d polah da ya…..huh…c abiz fikir ku ngan cda ia tox…knk mok mlh ulah kdk ia….hhhhuuhhhh……. :oops: :twisted: :wink: :arrow:

 
Comment by jumeeesaja
2012-03-06 08:43:51

uku aku

 
Comment by budak uitm
2012-06-23 17:47:06

Itu bukan dia. sebelum isu Ida Nerina keluar kami dari uitm Lendu, Melaka batch 2007, fakulti komunikasi dan media dah tau tentang kewujudan video tersebut. budak yang buat video tu awal2 lagi dah kena buang uitm sbb video tu tersebar kt youtube, gara2 bf die upload. Tp kes dia di diamkan, mgkin atas dasar uitm da banyak buat jasa kat negara, atau kawan2 budak tu nak tutup malu si pelaku sebenar. Hinggakan org yg tak bersalah jd mangsa. Rantai mcm Ida Nerina tu saya pernah je pakai. Yang penting saya sndiri pernah bersua muka dan melihat pelaku sebenar di depan mata saya. Bercakap, ketawa, badan (gemuk sedikit dr Ida), berjalan, memang iras Ida Nerina. Tanya lah budak masscomm uitm lendu batch 2007 atau kos-kos lain yg masih blajar di uitm lendu pada 2007. Gempak kot citer tu dlu. tup tap Ida Nerina plak kene. aku tak heran. mmg ade org jahat sanggup buat ape je utk jatuhkan org. Tapi agak2 la, jgnlah nk tutup malu tp sanggup fitnah org lain yg tak bersalah. Dosa besar. kalau tak mampu utk percaya Ida Nerina, kenapa mampu utk percaya dia yg buat video tu? Adil kah anda?

Comment by Khai
2012-07-06 08:56:45

Artikel lama ni. Apapun terima kasih untuk perkongsian tersebut. Mungkin sebarang persamaan hanya kebetulan kan

 
 
Comment by budak uitm
2012-06-23 17:58:47

oooooo ye. name budak yang buat tu JAJA. budak kos aku, masscomm, batch aku. gemuk sikit dari ida nerina. kalau aku ade kuase aku masuk tv, nak sangat2 bgtau kt org2 yang suke buat kontroversi tp tak tau citer betul ke tak, macam penulis blog ni la kan, main post je.. nak biar je ke khai?

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?