Kerana Dirimu Begitu Beharga..

Produk Langsing Berkesan

Page ini telah menerima kunjungan sebanyak 36,235 views

JIKA KORANG TERBACA IKLAN INI DAN INGIN MENCUBA, PASTIKAN KORANG MEMBERITAHU YANG KORANG DAPAT TAHU PASAL PRODUK NI DARI JUSTKHAI SEBELUM MEMBUAT PEMBELIAN. INI KERANA SETIAP PEMBELIAN YANG DATANG DARI BLOG INI, AKAN MENERIMA PENGURANGAN HARGA SEBANYAK RM5 MACAM TU AJE..

Beritahu kod ini semasa order: JUSTKHAI

PERHATIAN: Jangan dedahkan code ini pada sesiapa melainkan secara one by one antara korang dan Julies semasa make order..

Ok.. Ni Khai promo takde niat nak amik untung ke apa. No NO!! serious. Just nak help korang yang ada masalah kegemukkan atau mungkin juga berat badan tak seimbang. Atau mungkin mereka yang dah berhabis beribu-ringgit dengan produk pelangsingan, tapi still tak dapat apa-apa hasil. Makin membersar mungkin? Hehehee.. :love:

So ni ada satu produk yang terbukti berkesan depan mata Khai dan keluarga Khai. Bukan seorang, tapi ramai. Dari kegunaan sendiri, now akak Khai dah jual produk dari Indonesia ni. Still baru dan sukar lagi nak dapat di pasaran. Ni kalau mana-mana kompeni pelangsingan kat Malaysia ni dah ambik produk ni untuk dipasarkan di Malaysia, forsure harga naik mendadak. So dapatkan segera.

Khai nak cerita panjang pun tak guna, cuma just nak kasitahu, ramai dah pembaca justkhai dan budak-budak forum Scukz dah mencuba dan memberikan hasil yang memberansangkan dalam masa 4 hari. Dalam 4 hari ada yang boleh turun sampai 7KG. Tanpa sebarang effect. Khai tak guna produk ni sebab Khai tak gemuk so Khai x berani nak cakap apa cuma boleh kasitahu hasil yang orang lain terima.

Terbaru member lelaki Khai yang berbadan besar, Khai jual produk ni kat dia masa graduation day Khai hari tu di Limkokwing University sebab nengok dia betul-betul excited nak kurus.. Seminggu lepas tu, Khai sms dia tanye ape perkembangan? Dengan bangga SMS tu direply mengatakan yang berat dia dah turun 7KG 8) . Betul-betul membuatkan Khai percaya dengan produk ni sebab member Khai ni ibarat satu eksperimen dari pihak Khai

So kalau korang terbaca promo ni di justkhai, disebabkan produk tu adalah akak Khai sendiri yang jual, bila korang order nanti, sila berikan…

KOD: Justkhai

… untuk menerima diskaun sebanyak RM5. Khas kepada pembaca blog ini dan juga member Scukz.

Kalau berminat nak mencuba, boleh terus ke blog akak khai. Dia dah cerita panjang lebar kat sana apa sahaja pasal produk ni. Korang cubalah. Khai tak tipu.. dengan disiplin diri dan keberkatan dariNya, insyaAllah, segalanya tak pernah pun mustahil.

Terus Ke: Juliaes Wardrobe

Salamx!!

Psstt: Link kat atas tu pun Khai kasi direct to that blog. Takde pun ID affiliate tapi siap nak kasi korang diskaun lagi RM5. So percayalah. Baca dulu dan kalau hati kata nak cuba, just berikan peluang pada diri anda untuk cuba. Jangan pandang sebelah mata. Khai tak tahu nak yakinkan camana lagi kalau bukan korang sendiri yang cuba. Okey… Lain la Khai promo ni nak dapat untung.. ni just nak help korang. Yang kurus tu, jgn sibuk nak beli.. kang kene tiup angin, susah plak mak bapak nak cari.. hehehe.

Subscibe Blog Nih || Subscribe Via Email || Favourite this blog

RSS feed | Trackback URI

80 Comments »

Comment by dania
2008-12-22 12:48:14

nak tanya tentang kurus badan tu. boleh emailkan pic dia tak .berkesan ke dik.

..
Comment by Khai
2008-12-22 23:30:22

pic dia ada kat blog tu..

insyaAllah berkesan.. kalau tak berkesan khai x kan promo di sini.. takde niat nak menipu sesiapa pun.. sbb dah terbukti lah, khai syorkan ntuk semua..

hanya syorkan.. bukan paksaan taw.. hehe

..
 
Comment by zai
2009-12-16 00:04:40

dlm blog tu byk produk slimming… yang mana satu yg awak maksudkan? bgtpermau la nama ubat tu :) senang saya nak order kak sis awak tu….

..
 
 
Comment by minah
2008-12-22 20:12:19

boleh x nak tao,ape jenama produk tu,,n ape die puye ingredients??bley tao,akak u amek produk 2 dari mana??

..
Comment by Khai
2008-12-22 23:31:16

semuanya ada di blog tu.. just usya then leh tanye owner blog tu (akak khai) …

khai just tolong dia jual je.. slain tu tolong mereka2 yang inginkan kesihatan yg baik… dan berat badan yang seimbang…

thanks..

..
Comment by baby sakura
2009-04-16 12:26:24

en,khai saya dah byk x call sis julie,x dpt2 pon.saya nak order ubat tu… !!!!!!!1=(
tolong saya nak pil ls tu :cool:

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by sumwheronlywenoe
2008-12-31 02:55:39

yg tambah berat badan xde ke?

..
 
2009-01-02 09:20:37

;)

hi all.. jom gi blog sis juliaes.. byk info kt sana..
masalahnyaaa.. jgn lupa kenalkan diri korang sape dan dr justkhai. Ni sis lak yg kena tya dan tya.. hehe.. taknak diskaun udaaah! hahahaa..

pil nk tambah berat bdn, tengah dok usha lagi. website sis hya rekemen produk yg dh terbukti benar2 berkesan dan tak mengopak duit korang.. yg nk peghabih duit tu melambak.. hehe.. jadi sabar tau! byk gak permintaan ni..

adios- sis juliaes

..
 
Comment by baitycariem
2009-01-02 17:53:07

ouh, menarik, na cube la =) :D

..
 
Comment by laskar_pelangi
2009-01-21 14:11:26

actually I dah jumpa this produk kat luar, dah penah makan tapi maybe x sesuai utk I sbb jadi dahaga sangat2, setiap minit mesti minum air so asyk pgi toilet je la, then I brenti mkn sbb x leh tahan pgi toilet slalu dah la kerja haha. Tapi ade perbezaan harga skit.. yela org nak berniaga ye tak…. :)

..
Comment by sis julies
2009-01-24 08:48:09

hi dik.. u jumpa produk ni kt luar? kalau kt indon ye la kot tp klu kt msia pasti pil lain yg warna je sama…
mengikut stokist, jamu ni tak smpi di msia lagi..
dan mengikut kata 3org buyers, doktor ada jual tp 3.50-4.50 sebiji…

Allahulam.. tp yg ni mmg 100% berkesan , and sis akan guide u all.. no worries :love:

..
 
 
Comment by sis julies
2009-01-24 08:53:42

PERCARA atau TIDAK.. dh ratusan (nk exact figure kena kiraaaa lakpula)… budak2 jutkhai dan scukz mencuba produk ini dan keep repeat order dan berjayaaaa.. Alhamdulilah.. sis hanya rekemen, u all yg berusaha and Allah heard us!
Jom bantu yg memerlukan..

..
Comment by As
2009-02-25 13:32:05

sya dah order ari ni cuma nk tgu Sis Julies reply je..x sabar nk tgu hasil ni..

..
 
 
Comment by laskar_pelangi
2009-01-29 17:03:19

tak sis..mmg pil yang same.. kompem same..
yg x tahan tu jadi dahage sgt2… tu yg stop amik…
tapi mmg pil yang same r

..
 
Comment by yaya
2009-02-02 13:38:08

:[slm/ :[ hi khai -seronok baca2 ape ajer yg ade kt cni

..
 
Comment by khairi
2009-02-05 09:05:54

x dapat download lah..justkhai dah x pink lagilah…nice.. :[ :[ :[

..
 
Comment by shakila
2009-02-23 16:42:54

salam khai produk ape namanye?

..
 
Comment by Khai
2009-02-23 16:52:30

shakilala, better u masuk sendiri blog tu dan tanye sendiri kat sana.. Khai just tolong promo je.. tak amik apa-apa keuntungan pun lagi :)

..
 
Comment by anis
2009-02-25 16:56:15

saya ada masalah kegemukkan…
saya pun nak tau..product tu..
mana nak dapat..
tolong rrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!

..
Comment by Khai
2009-02-25 20:44:45

masuk la blog tu cik anis..

..
 
 
Comment by Khai
2009-04-16 23:40:43

baby sakura, try email kak julia tu.. call dia mmg x kan angkat.. better sms..

..
 
Comment by syhila
2009-06-22 13:32:39

mcm mane nk order slimming pil tu?

..
 
Comment by miera
2009-10-17 21:48:49

mcmne nk order ubat kurus yg khai jual tu..im really intrested..pliz reply asap.

..
 
Comment by atilia
2009-11-04 19:08:35

saya pun ada masalah kegemukan jg la…lg plak sy lg 3 bln akan kahwin…tolong la saya yer….please… =(

..
 
Comment by anne
2010-04-20 20:32:17

i pun nak cba gak r dgn produk nie…tpedaya r plk…actually i
sebenarnya da byk hbiskan duit untuk bli produk pelansingan bdan tp semuanya hampeh….btul ke produk nie xde kesan mane la tau lpas brenti bdan jadi gemuk 2 kali ganda…mcm mane ek nak tahu lbh lanjut about this produk?

..
 
Comment by zaza
2010-05-21 13:28:53

kami dua org nk kurus :p :love: :) :o: :bloody: =(

..
 
Comment by nad
2010-05-27 08:36:36

kenapa antar email kt ur sis psl ubat kurus nie dia x reply pn..sy amat berminat..

..
 
Comment by Khai
2010-05-27 10:39:05

nad, dia akan reply kemudian la tu.. jgn risau..

..
 
Comment by sis juliaes
2010-06-14 17:34:15

senang je nk kurus or sekadar nk turunkan beberapa kgs tu.. yg nk turun ber kgs kgs pun ok.. meh la ke blog kami.. sis tolong consultkn k..
yg penting murah, neutral (herba semulajadi), selamat dan yg penting MESTI MENJADIK!.. Amin..Alhamdulillah semua dh try confirm turun.. and kebykkn yg ambil tu ada yg tya doctor.. doctor pun ckp ok.

Nk discount boleh.. kasi code JUSTKHAI and ckp discount
Mcm mcm ada kt sana.. tp if nk khusus utk ni.. click link khai kasi kt atas tu..

product ni pun sesuai utk ibu yg menyusukan baby tu. Need one for you or someone yg u all kenal.. tolong la diorg.. contact kami k..

tq khai and all ;)

..
 
Comment by ika
2010-07-01 14:48:57

nak order nk contct sape erk? plez email me back tq ;)

..
 
Comment by miera
2010-07-30 17:12:08

mcmne sy nk beli product ni n bape harge nye????

..
 
Comment by tasya
2010-07-30 17:36:21

sis,tlg la..x pandai nk order..klu firming scrub je only Rm19.90 ea?????x de charge lain??

..
 
Comment by Rena
2010-08-07 20:43:55

ok ker x? if i amik time bulan pose nih boleh ker? ada mslh x?

..
 
Comment by zul muar
2010-08-26 09:40:30

please email saya mcm mana nak dapatkan produk pelangsingan n harga serta cara nak dapatkan….ASAP…TQ….

..
 
Comment by munz
2010-10-21 16:54:12

cmner nak oder?sy perlukan cepat..lg sebulan nak tunang..before this sy mkn duramin..tp xthn..byk side effect..da dkt setahun lebih quit..pls email me..

..
 
Comment by Syah
2010-11-24 16:39:40

entah, mana produk nya ??? produk ape ??? biar la jelas skit.. aku nak order pun susah.. takde info pasal produk ni…

..
 
Comment by miera
2010-11-25 22:05:39

npew nk bkk emel akk khai x bleyh ek???????? :p

..
 
Comment by vezefq
2010-12-08 11:52:29

sape yg xjelas pasal produk tu leh gi sni

http://www.myjuliaes.com/search/label/slimming%20jamu%20plus

nk order kene isi form dlu :)

..
 
Comment by ella
2010-12-24 15:38:12

Nak tahu, apa produknye, brp harganye?

..
 
Comment by ita
2010-12-31 13:31:18

da try isi form nk order. tp tak tau real price d products, charge hantar. cmne nk select.. plz help.. =(

..
Comment by Khai
2011-01-01 20:40:35

Hi Ita, Ita boleh try tanya soalan ini melalui email yang disertakan di website tersebut.

..
 
 
Comment by Joejie
2011-01-29 13:51:01

Saya nk beli jamu ni unt penggunaan sbulan. Berapa nk bank in? Kt mana nk bank in? Susah jgak nk oder. Pls bgi fon nmbr.tq

..
 
Comment by zira
2011-02-21 16:50:24

Salam. Saya xleh buka laman web kakak khai. Sebab ofis saya dia block laman web tuh. Cuba khai bgtau produk kurus tuh…email kt saya ye. Tq

..
 
Comment by rose
2011-02-28 17:41:20

sy berminat sgt ngan slimming product ni…cume xphm cmne nk order…byk sgt nk fill up..blh email details x…plzzz

..
 
Comment by DYLA
2011-05-04 14:21:04

;) saya nak dapatkan product ni tlg terangkan dengan lebih jelas saya tak faham sangat

..
 
Comment by aira
2011-05-15 00:03:51

salam,khai,sye da isi form kt website akak u,
msj pon da bg,tp dye ta rply pon,sye nak buat payment cepat coz sye da nak msok uni,n nak gune cepat,coz tkot lpas ney,ta sempat pulak na wat payment
tq,

..
 
Comment by Ayunnie
2011-05-16 19:35:38

Hai khai camne i nak order ubatt tu dari u yer???
Nak sngt2 kurus dulu asalnya i gumukss pastu kurus tp dgn diet yg x brapa best laa n x pakai ubat…..skang da naik balik badan nak try laa ubat yg khai cakap ni…..

..
 
Comment by gagaboyz
2011-05-17 18:46:48

abg khai..sye nk tnye sye x gemuk xp ade payudare mcm gurls..umm mcm ne ni,..ubt abg khai leyh slesaikan x? =(

..
 
Comment by cahaya iman
2011-06-07 14:58:37

salam. thanks khai…

..
 
Comment by jc
2011-06-15 14:41:21

hi i dnt have blog hw to go in

..
 
Comment by jc
2011-06-15 14:43:24

pls email to the details…i betul 2x nk diet..pls help me.email add jesvin85uvin@yahoo.com =(

..
 
Comment by bob
2011-06-15 18:26:43

bro… aku skng ni tgh nekad nak buat perubahan… berat aku skng 172kg… aku dah nekad nak buktikan pada semua yg aku boleh kurus… haha.. btw… thanks sbb bg information… ;)

..
 
Comment by anonymous
2011-06-18 23:06:25

kadang-kadang, bila desperate nak kurus, pengguna lupa asal-usul produk. halal ke? ada kelulusan kementerian kesihatan ke? kesan jangka panjang tiada siapa tahu.

..
 
Comment by ida
2011-07-13 12:31:22

salam…nak tnya diskaun JUSTKHAI ni valid lg ke? :)

..
 
Comment by erni
2011-07-27 13:50:10

salam…sye tgh tnsyen nk kuruskan bdn….bile kekawn suggest produk sye cube tapi kesan xd malah brat saye btambah….tlgla saye….saye nk kurus =(

..
Comment by Khai
2011-07-29 00:27:29

Sabar lah ya. Ianya perlukan masa dan ketabahan.

..
 
 
Comment by iffa
2011-08-03 11:30:03

justkhai…sy nk product ni n sy bnr2 mau ianye berkesan.. :cool:

..
 
Comment by wawa
2011-08-07 16:19:09

wah!! cm menarik jek..nk try jgk la..tp cmne ek?? ape name ubat tu???

..
 
Comment by NIZAR
2011-08-09 06:14:25

salam khai, nak tanya…produk ni selamat ke? bukan apa…produk ni kan dari indon dan blm masuk pasaran malaysia kan…so tu yg nak tahu…coz before ni i ada mkn pil kurus yg popular dan SANGAT2 BERKESAN nama dia LAMI. Produk ni semua org tau kot…bahaya coz ada sibutramine (racun berjadual) yg boleh didapati dlm ubat2 kurus bg pesakit obes dgn pemantauan doktor…

dari komen atas salah sorang yg dah try produk ni i rasa mcm sama kot…bila mkn rasa dahaga sangat….penat…lesu..cepat marah…then kena minum air banyak2…kesan memang confirm!!! 1 week i boleh loss 5kg!! 1 month 20kg!!

..
 
Comment by ninie
2011-08-15 11:53:44

slm..sy nk tnye…cmne nk oder ek slen dr on9?sy xpndai a…then, produk ni ble leh dpt?

..
 
Comment by yaya
2011-09-05 22:26:44

alm..kk,cmna nk order ubt krus 2??sy xnk ilang suami…da 2, suma family ckap bdan saya da mcm tong drum..sblm bersalin, brat sy 55kg..skrg ank bru 7 bln, n brat bdan sy da 73kg…sayng laa suar sume da x muat…plz… =(

..
 
Comment by ziera
2011-09-09 10:47:46

khai,xde jew produk jual dikedai2?
;)

..
 
Comment by diyana yusoff
2011-10-09 09:48:37

sekarang ada promosi x? klu nak hantar ke utara, ada extra charge x? :-)

..
 
Comment by wana
2011-10-28 06:32:23

salam…product ni nama ape??bape harga??apa website nak search??xde pun??pls email me back??urgent…serius nak try…. :D

..
 
Comment by yunita
2011-11-17 08:34:22

:D

..
 
Comment by sue
2012-01-02 10:39:15

slm..khai..cmne nk order?n nk wt payment

..
Comment by Khai
2012-01-19 21:41:49

boleh emailkan ke sisi@ohmedia.fm

..
 
 
Comment by ann
2012-05-10 02:29:53

hai…….. khai
cmne nak order, n cmne nak bat payment?
plz saya nak sgt2 cuz sa da xde masa lg nak diet, end of this month im getting married…….. saya dengar lami sgt2 berkesan. plz tel me how to get this
=(

..
 
Comment by ann
2012-05-10 02:38:48

khai plz reply me at my email
anncute49@yahoo.com ASAP!! plz……………. =( =( =( =( :bloody:

..
 
Comment by myra
2012-05-26 15:23:08

hi, khai,
boleh email mcmana nk order & nama produk? TQ

..
 
Comment by dedeq
2012-07-18 05:08:30

email me, ASAP.. tq

..
 
Comment by ct
2012-10-02 14:14:09

sya nk try jgk produk ni..mcm mna caranya nma produk pn x taw….tlngla blas dgn nma & hrganya bpe plezz…

..
Comment by Khai
2012-10-06 21:26:33

Hi siti zeliha, anda boleh hubungi email events@ohmedia.my ya

..
 
 
Comment by aiqha
2012-11-06 19:15:13

Oh scukz dalam kenangan.

..
 
2012-12-31 10:25:52

Berminat hendak beli..

..
 
Comment by fazlina
2012-12-31 10:31:25

Berminat hendak order. Mcmana? Plz email detail produk. Tq.

..
 
Comment by NINAZ
2013-03-21 01:37:59

ello khai

kakak x der FB ker?..
Saya nk order thru FB bley tak…tempat kj link x leh masuk..access denied

..
 
Comment by myjuliaes.com
2013-05-16 02:45:55

facebook https://facebook.com/myjuliaes – Boleh hubungi kami di sini. Tkasih. Hanya produk terbaik di sini

..
 
Comment by Ah Memey
2013-06-15 17:30:15

Mcm mana nk dpt ubt ni

..
 
Comment by ZURA
2014-04-10 09:59:05

Hai khai nk oder cm ne ye…..price bpe

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)