Wallpaper terbaik bulan ini

8,618 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Gambar atas ni adalah sedikit dari screenshot desktop Khai. Nak lihat yang penuh, click sini. Cantik kan? So entri ni tak lain tak bukan nak share dengan korang beberapa wallaper yang cantik lagi menarik untuk bulan ni.

Ada dua wallpaper untuk korang download. Khai sendiri guna wallpaper dari Titusboy25 ni. Sebab nampak kool, dan bila nengok rasa happy tak terhingga. Betul beb.. Tak tipu. Hehehe.

Ditulis pada 12:01 am 24 November '08 dan pastinya oleh . Siape lagi?
Dalam kategori: Lain-lain | Tweet This!

Tag:


RSS feed

25 Comments

Comment by Dark
2008-11-24 00:22:36

Aku tengok wallpaper nih just plain jek…tapi ok gak sbb banyak warna.Kalau ada wallpaper besh kongsi la.

 
Comment by NuoX
2008-11-24 00:56:48

Hahaha…thanks Khai…Aku dgn sukahatinye telah m’download kedua-dua wallpaper tersebut….
Ade lagi share ler lagi dok….! (“,)

 
Comment by |1f34|-|1r3
2008-11-24 07:19:50

smart gak beb wallpaper tuh…aku dah belasah dedua dah !

 
Comment by NuNu
2008-11-24 08:58:05

hurmm…usha kan tuk org,wallpaper tuk blog…pelish khai..

 
Comment by xtreme_paranoid
2008-11-24 09:59:14

cam tema hari natal je? huhuhu~
*skema sket

 
Comment by Rjuna
2008-11-24 22:36:16

Kalau dia bergerak2 ala-ala matrix tentu seronok, err 1 jer? mai secawan hehe :D

 
Comment by deennasour
2008-11-25 01:37:41

warna itu buatkan ia tampak cool~

 
Comment by pink shiba_sakura
2008-11-25 11:43:06

salamsss,
Dah cube set wall paper neh, even combination warna nmpak menarik tapi tak sesueii la, sebab akak nengok berserabut….wall paper utk korang2 student2 hppy2 leh la…tapi kami yg dh bkerja neh nak yg tenang, sedap mate memandang…
Anyway congrats…..

 
Comment by Hamdi
2008-11-25 19:44:36

hurm, bleh tahan gak aaaaa
bak kata iklan shampoo herbal essence, “saya suka yang niiii”
hahahaha

 
Comment by amalina
2008-11-25 21:54:57

biasa aja

 
Comment by EiNS
2008-11-26 09:20:08

Emmm..aku suka yg natural :)

tp yg ni dh ok, nice :D

 
Comment by Sabri
2008-11-26 21:20:15

it’s so simple but nice..

 
Comment by azleah
2008-11-28 14:58:38

walpaper format gif xde ke? lagi syok mata memandang. asyik bergerak je skrin kehkeh

Comment by Khai
2008-11-29 01:24:22

haha.. gunalah vista.. download vista extra.. windows dreamscene.. baru leh jadikan video as wallpaper.. baru cool.. hehehe..

 
 
Comment by Rubah_putih
2008-12-08 18:14:42

salam..cam ner nak download wall paper tuh? i neh lembab skit pasal IT

Comment by d|n
2009-09-05 00:36:58

pegi kat link gamba..
right click..save image as..da setel da..hehe

btw..tq khai..bangun pagi trus segar tgk wallpaper ni..huhu :)

 
 
Comment by miss kaka
2008-12-25 11:31:19

thanks..

 
Comment by hasif
2009-07-13 08:56:44

hai amin awak buaat apa saya hasif saya sedang
bermain.

 
Comment by lolaroxy
2009-10-11 21:59:49

haha..tgk article ni nak tesedak..sbb kebetulan same wallpaper..cantikkan? suke biru more..cam ade cooling efek..cewah~

btw checkout art collection kat http://www.deviantart.com
wallpaper byk gile bes ;) :)

 
Comment by alonk_rebel
2009-10-16 15:09:31

best2…. dah download.. time kasih.. ;)

 
Comment by arrizz
2009-12-29 10:16:22

aku amek wt jd banner blog xpe ke?

 
2010-01-29 02:08:51

WOw penuh warna sesuai dengan hatiku :8

 
Comment by muhammad amin
2010-07-04 01:43:32

thanks..menarik gler..

 
Comment by muhammad amin
2010-07-04 01:45:51

khai wallpaper nie apabila saya boh kat laptop dia jd besar..ak wat camna ya..??

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?