Assignment Oh assignment..

661 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

First time ni bukak blog kat blogspot.. Haiyarkk … anyway, akaun ni dah lama ada.. tapi saja taknak usik.. kononnye nak reserved kan untuk scukz.com .. hehehe … ermmm …

Khai tension sebenarnye .. baru aje sebulan masuk Limkokwing University Colleges, dah rasa dia nye tekanan.. Khai ni memang jenis x suke dipaksa atau terpaksa.. tapi bila dah masuk U ni, korang sendiri paham la kan, assignment lecturer kasi ikut suke diorang aje.. hehe .. ni dah start cuti seminggu.. sampai ahad ni.. harini dah masuk hari rabu .. ayooo .. abis la gua .. nak buat assignment ngah malas gilooo … huhu..

Dan tanpa segan silunya, khai tahu yang khai ni memang pemalas nak mampus.. so kalau anak dara kat luar sana, jauhilah lelaki pemalas macam khai ni … Gelap masa depan korang.. tapi kalau khai, walaupon pemalas, masa depan korang x gelap punye .. Percayalaaaaaaa (ikut lagu CT) …

Ape pon korang jangan lupe lepak scukz.com .. sebab dijamin korang x kan buhsan.. kalau korang x minat berforums, mmg la buhsan .. tapi dengarlah nasihat khai ni, ape kate korang gi try berforums .. korang tahu la camana effectnye nanti .. ade yang x tido malam semata mata lepak forums .. hehehe … Aura dia lagi power dari si botak tau (mawi le tu) .. Okies .. C yaa @ www.scukz.com ..

p/s: Today is my besday u know .. πŸ˜›

Ditulis pada 5:00 pm 3 August '06 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 661 views
Dalam kategori: Daily Craps, Hidup Khai | Tweet This!

Eat This Google!: , , , ,


RSS feed | Trackback URI

26 Comments »

Comment by ujang_md
2006-03-01 19:02:00

yup thnx for yr advised!! aku suka nasihat yg macam nie.. aku boleh terima!! tapi ko tahu kan?? cara dia orang buat kan?? tu yg aku marah!aku cuma lakarkan hidup aku.. sebelum nak masuk pun aku dah kasi amaran!! kalau tak sesuai boleh keluar.. entah lah,.. macam2 ragam manusia!! apapun thnx u yah!!

..
 
Comment by shadowX_19
2006-08-04 15:57:00

hahha… ko tu memang pemalas. main game rajin a. (anak manje betul)

jgn mara. besday boy takleh marah.

aku ni lagi a. kengkadang 2,3 hari tak ido wat xcimnet. tak merungut pun

..
 
Comment by yasmin
2006-08-04 16:56:00

aku dah wish kat blogdrive.. nih nk wish kat blogspot plak.. happy birthday..

..
 
Comment by Khai
2006-08-04 17:12:00

blogdrive dah x masuk la kak yasmin .. hehehe .. kak, jom tukar tukar link nak .. πŸ˜€

p/s : thanks wish my besday,, wish je ke? hadiah mane? nak PDA .. wakakaka.. gurau jer…

..
 
Comment by shadowX_19
2006-08-04 20:24:00

wah2.. kan main lagi die… nak hadiah yg mahal2.. aku jual ko kang baru tau

..
 
Comment by Khai
2006-08-05 01:02:00

huhuhuhh.. ala PDA bukan mahal sangat.. ala bukan selalu korang bersedekah =)) ahahhaa.. sedekah la PDA kat aku wei shadowx :'(

..
 
Comment by Akio
2006-08-05 01:48:00

khai…
slamat hari jadi..
jgn lupa blanja aku mkn…

..
 
Comment by Khai
2006-08-05 02:10:00

ko nak makan ape? ko makan la angin.. aku belanja … haha… nak angin best, ko gi kat belakang tandas.. segar angin dia kat situ .. hahahaaa

..
 
Comment by .AzFaRuL.
2009-02-17 11:27:13

ketika ni sy dimana ye?

oh ye, sedang gigih menjalani persediaan spm. zero lg pasal internet masa ni. blog pun x yah citer la, definisinya pun tak tahu. πŸ˜‰

..
 
Comment by Sapikk
2009-05-28 14:48:33

hepi befday

..
 
Comment by atokk
2009-06-09 18:55:24

jap2..apasal org wish bday nie..bday ko ke khai :p

..
Comment by Khai
2009-06-09 19:21:53

atokk, ni entri pertama blog ni. Entri pertama yg kena pada tarikh lahir khai.. 03/08/ .. hehehe :[

..
 
 
Comment by Adney
2009-08-23 11:20:14

hepi befday khai.. entry pertama nih.. best2

..
 
Comment by gadissenyum
2009-11-07 12:38:55

ni kah entry pertama? ish2….terharu o.jumpa jg! hehe

..
Comment by Khai
2009-11-07 16:00:29

hehe.. ye entri pertama.. 03 ogos 2006 lepas..

..
 
 
Comment by syafieq
2010-06-26 03:49:25

yeah…2 ari carik…tjumpe jugk entri first….. πŸ™‚
*mode bangga jap*

..
 
Comment by neyrashazeyra
2010-09-23 01:12:07

ni entry 1st? 030806? πŸ™‚

..
 
Comment by n3dmax
2010-09-23 02:49:46

time ni aku blogging lg…:P

..
 
Comment by nabel
2011-02-05 01:45:32

whoa khai, start blogging dengan blogspot jugak er? -.-‘ kat lim kok wing amek course apa khai? kalau betul empowering smart blogger. nak jugak ikut, hehe ;D baru start berblogging. tak sampai setahun lagi weyy. -.-‘

..
Comment by Khai
2011-02-07 01:06:23

Hehe. Start blogging dulu guna blogdrive. Then guna blogspot dalam sebualan 2 sahaja. Lepas tu terus move ke WordPress dengan hosting dan domain sendiri dan kekal sehingga kini. Di Limkokwing dulu, amik course Creative Multimedia. Hehe yang penting semangat dan kemahuan kita sendiri. Then belajar kat mana-mana pun, sama sahaja.

..
 
 
Comment by Nabel
2011-02-12 03:40:17

haa, ini start blogging guna blogger niat nak tukar ke wordpress tak bertukar tukar lagi. pening gak kepala nak fahamkan macam mana nak guna wordpress. InsyaAllah boleh la kot nanti niat nak tukar.
Ceytt ! creative multimedia? ingatkan ada la jugak kait mengait dengan coding dalam blog ni kan. oh khai pun lain dari course study lah. hehe thank you respon. hari hari check kot. haha busy dah boss kita sorang ni. πŸ™‚
semangat dan kemahuan tetap berdiri teguh ni. action tak de lagi. all the best khai ! jadi no.1 lah pulak, asik 11 je. buang satu digit. ahhaa

..
Comment by Khai
2011-02-12 04:39:13

Hehe.. Creative Multimedia adalah sket2 berkait dengan website. Tapi tak banyak membantu pun. Everything i do, semuanya dari minat dan kesungguhan sendiri untuk belajar.

..
 
 
Comment by Nabel
2011-02-12 03:45:38

-___-‘ hari hari la sangat. haha

..
 
Comment by Nabel
2011-02-14 02:13:49

okay boss. Thanks info. Banyak membantu jugak ni khai. dulu pun ada terfikir nak amek course apa untuk developmentkan website macam edit design and whatsoever lah. ingat IT pun salah satu darinya la. Creative multimedia pun boleh. senang cerita meluas lah kot bidang ni.

Yupp ! semuanya pasal minat dan kesungguhan! Apa komen budak 13 tahun boleh cipta laman sosial macam facebook ? -.-‘

Indonesia have got their own social network

..
 
Comment by sukacuka.com
2012-04-22 14:22:39

k ni merupakan entri yg terakhir yg aku jumpa bila online guna phone..mcm2 cerita kau kongsikan Khai..haha

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post