Limkokwing Logo

Kepada bebudak Limkokwing yang tak tahu mana nak amik logo Limkokwing University untuk korang letak kat cover assignment, korang leh la download ikut link kat bawah ni .. Orait … atau click pada logo limkokwing di sidebar sebelah kanan ni..

luct_logo1.JPG
Limkokwing University .. The Malaysian Creative ” ….

Update Tahun 2009: Hurm ini artikel lama. Dan logo ini pun logo lama. Jangan ada yang gunakan lagi ya.. cheers~

Ditulis pada 8 August '06 oleh | 496 views telah diterima.
Dalam kategori Daily Craps | Promo di Twitter! | 1 Respon

Qada’ dan Qadar

Hai…pening pening.. makin banyak masalah yang khai dapat.. dengan assignment yang melambak x siap siap (maklumla benda x minat mmg saja x buat), pastu ngan masalah yang menimpa scukz.com .. sebenarnye bukan masalah apa pon just ade golongan yang tak bertanggungjawab yang suke buat kacau… dan akhir sekali masalah keluarga khai ni.. bebetul berat tapi x perlu la khai nak share ngan korang…

Harini dah ahad.. dah nak balik U pon.. kerja x siap siap.. khai actually bukan x nak siapkan, tapi masalah keluarga ni la yang buatkan khai x tahan… pastu ngan kaki kacau kat scukz.com tu kekadang buatkan khai rasa nak tutup je scukz.com tu.. barulah tenang hati ni.. Khai betul x paham la ngan diorang tu.. Bangsa sama Melayu .. sama warga Malaysia tapi ntah ape la yang diorang nak dengkikan ngan anak melayu lain..

Kekadang khai terfikir, “bersalah ke aku?” .. orang cakap kadang kadang kita tak perasan kesalahan kita.. tapi bila khai pikir betul2, khai tetap x nampak ape kesalahan khai.. Diorang buat kacau then kita ban la kan? bukannye main terus ban, tapi before tu dah kasi amaran dulu.. tapi diorang degil.. then bila dah kene ban, kasi ugutan yang macam macam.. sampai nak cakap bangsat bangsat kat khai.. ingat bapak dia bayar nafkah ke ape?

ntah la .. maybe suatu hari nanti, kalau khai dah x leh nak terima semua presure ni, scukz.com tu mmg la akan ditutup.. masalah keluarga khai ni plak, semoga Allah hilangkan la … Khai mmg dari kecik x pernah nak terima presure camni, tapi harini betul2 x tahan.. Kalau dulu time sekolah, kita x sabar sabar nak abis .. tapi sekarang bila dah abis zaman persekolahan, kita rasa macam nak masuk sekolah balik pulak kan? nak lari dari semua tekanan ni.. jadi budak2 lagi best.. main aje …

” Ya Allah, kau ampunkanlah aku di atas perbuatanku yang mendatangkan kemurkaanmu.. Kau berikanlah aku taufik dan hidayah untuk aku meneruskan kehidupanku ini.. Kau jauhkanlah aku dari dunia kesesatan dan kau peliharalah kebahagiaan keluargaku .. Amin .. ”

p/s : dari fizikal yang ceria, hatiku penuh duka … hanya Allah yang tahu ..

Ditulis pada 6 August '06 oleh | 466 views telah diterima.
Dalam kategori Hidup Khai | Promo di Twitter! | 8 Respon

WIndows Media Player 11

Korang dah update Windows Media Player korang belum dari 10 ke 11? kalau belum inilah masa ntuk korang berubah ke WMP11 sebab yang terbaru ni lagi best sket dari yang lama.. Mungkin ada antara korang yang lebih suke WMP10, tapi bagi khai, sebab ape ade WMP11? mestila sebab ade benda yang diorang perbaharui kan? kalau x ape kejadahnye diorang nak keluarkan new version..

Korang boleh nengok la kat 2 gambar kat bawah ni yang khai amik dari notebook khai ni. Klik gambar ntuk besarkan..


Senarai artis mengikut album artis tersebut..


Senarai susunan album yang agak menarik..

Selain tu jugak korang nampak kan control panel (stop, pause, play, forward etc..) dia tu.. cantik tak? hehehe … so download la sekarang.. korang jangan download dari website Microsoft sebab diorang tu kasi user yang guna Windows Original aje … kalau korang pakai windows piracy lupekan aje la..

Update 2009: Oleh kerana ini artikel lama, link download dah pun expired dan rasanya korang tak perlukan’nya lagi.

Ditulis pada 5 August '06 oleh | 525 views telah diterima.
Dalam kategori Daily Craps | Promo di Twitter! | 33 Respon