Burnout Dominator live in Malaysia

471 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

burnout_dominator_cover.jpg
” Burnout Lagend for PSP “

Semalam masa membaca Berita Harian, Khai ternampak ada SMS dari seorang pembaca yang mengatakan, tahniah kepada Malaysia kerana masuk dalam game Dominator. Dalam hati Khai pon, ” WAH! “.. betul ke.. and harini Khai cuba cari kat Internet ni.. punya la susah sebab ingatkan nama game tu Dominator, rupanya Burnout Dominator.. Hehe.. Nengok preview game ni kat Youtube memang gempak ar.. Game best.. bertambah best bila ada scene berluma kat Dataran Merdeka dan area KL.. Game ni pun baru aje launch worldwide April lepas..

burnout_dominator.jpg

Hurmm.. agak impress sebab bukan senang kita nak nengok Malaysia masuk dalam game.. sapa tak suke lihat orang luar gunakan tanahair kita dalam game kan.. sedikit sebanyak game ni membantu mempromosi Tahun Melawat Malaysia 2007. Dulu bila main NFS, nengok negara orang terpikir pula bila pula la NFS nak buat kat Malaysia plak.. tapi walaupun NFS tak buat lagi, dah ada pon game yang berminat gunakan Malaysia sebagai scene dalam jalan ceritanya..

So ape tunggu lagi.. pergi la kedai sekarang.. game PS2 ada.. cari jee… sure terasa bangga nanti bila memandu dalam game di tanahair sendiri.. Hihi.

Pssttt: Miss her so much!! ='(

Ditulis pada 1:11 pm 16 June '07 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 471 views
Dalam kategori: Lain-lain | Tweet This!


RSS feed | Trackback URI

10 Comments »

Comment by Vile Dante
2007-06-16 14:51:49

ehh…ada kat Malaysia??
stage mna?
xperasan pon..

waa….
xtaw lak….berbangga nih…

..
 
Comment by lover
2007-06-16 14:59:29

“Game ni pun baru aje LUNCH worldwide April lepas..”
lunch??:”>

..
 
Comment by es
2007-06-16 15:24:52

ko nak amik lunch ape khai?

..
 
Comment by Khai
2007-06-17 04:47:06

ala.. kesalahan ejaan yang kecik tu gak yang dipertikaikan… sambil2 betulkan ejaan tu, komen la pasal game ni…. atau info yang ada dlm setiap entry..

anaway, thanks di atas pembetulan tu ๐Ÿ˜€

[Comment ID #10319 Will Be Quoted Here]
cari je la sampai jumpee.. hehehe..
๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by shadowX_19
2007-06-18 00:30:00

uik.. dlm malaysia tu.. bole try nih. tapi aku busy a. takde mase nak main game skrg nih

..
 
Comment by Khai
2007-06-18 01:00:23

[Comment ID #10387 Will Be Quoted Here]

rilex la bro.. awek boleh cari takkan masa x leh carik.. hehehe… kerja2 gak.. enojoy pon jgn lupee… :d

..
 
Comment by musnazdotnet
2007-06-19 08:24:58

pergh…. cayalah malaysia, masuk jugak game akhirnye…. tak sabar nak tunggu stage kat kuching pulak, ha ha

..
 
Comment by draxter
2007-06-20 02:23:53

Oh ho, tak tahu pulak ada stage kat malaysia, anyway very good info.. Bangga aku

..
 
Comment by mr.khalied
2009-03-17 23:55:35

napa dorang xmasukkan skali kereta kancil un2k game ni??? ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

..
 
Comment by syafieq
2010-06-25 03:19:31

skang ni….fifa wc south africa(ea sports punye)…dah ade mlsia daaa……heheh

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post