Julai – Fast Update #6

2,807 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Buat yang masih baru di blog ni, setiap satu bulan, akan ada satu artikel bertajuk Fast Update di mana Khai akan himpunkan pelbagai perkara dalam satu entri. Sebulan hanya sekali sahaja. Tapi ada juga bulan yang tiada Fast Update. Samaada lupa atau buat-buat lupa la tu. Hehehe.

# Sebelum terlupa, tadi masa online Facebook, ada orang PM tanya khabar. Rupanya dia ni kawan Khai masa 2006. Pernah declare couple lepas beberapa hari masuk Limkokwing. Masa tu belum kenal gadis bernama Aisyah dan Nieza. Lama tak dengar cerita pasal Gee ni, rupanya baru bertunang. Dah nak nikah dah pun bulan 12 ni.

Tahniah Gee! Bro Aniep, jaga Gee baik-baik eh. Aku pernah sayang gila babi kat dia dulu dan aku gembira lihat dia bahagia sekarang.

# Blog ni down 2 hari atas masalah teknikal. Dan Alhamdulillah dah kembali seperti biasa. Terima kasih untuk email, YM, Facebook dan SMS yang bertanya mengenai apa masalah blog ini. Juga buat korang yang try banyak kali untuk access blog ni. At least, Khai tahu ramai yang sayangkan blog ni. Alangkah indah kalau korang (aweks only) sayang kat tuan dia sekali. Kahkahkah!!

# Minggu ni Khai banyak “ter”habiskan masa main game The Sim 2. Game ni memang dah lama tapi baru-baru ni je Khai rasa macam nak beli and main. Sehingga entri ni ditulis, dah 3 orang anak haram Khai buat. Hahaha! Semua dah besar panjang. Game ni best sebab membawa kita masuk ke dunia kehidupan mereka dan banyak bagi Khai ada sedikit sebanyak mengajar erti kehidupan. Kalau belum cuba, cuba lah. Kalau duduk Ampang tu, pergi je Galaxy Ampang tu. DVD game RM10 je satu. Terbaik! Hehehe.

# Orang Kita bising kutuk drama Ghost konon merosakkan akidah. Dulu, time cerita Sinetron Bawang Putih Bawang Merah, layan plak hari-hari. Sampai ramai la suami yang kebulur isteri tak sempat masak sebab layan cerita tu. Ada pari-pari bagai. Bukan cerita tu saja, malah banyak lagi cerita dari Indonesia yang merosakkan akidah. Bersepah! Memang bersepah. Mentaliti orang kita memang suka kondem produk keluaran negara sendiri. Booyah!

# Khai dah lama tak nengok Matahari. Siang duduk dalam rumah je. Kalau bukan online, membuta la kan. Nak keluar makan pun dah malas. Sanggup melantak roti dengan sardin tuna mayonis tu je. Malam baru keluar sana sini. Jadi kupu-kupu malam. Agaknya, dah besar ke belum ye Matahari tu? Hehehe.

# Rindu kat mak abah kat kampung. Tapi tak dapat nak balik kampung since Streamyx kat sana dah potong sebab takde siapa nak guna. Mak abah, nanti bulan puasa orang balik yerk! Rindu jugak dengan Bazaar Ramadhan dan Pasar Malam kat sana. Rindu murtabak Cik Kadir! Hehehe.

# Baru cashout RM800 dari Nuffnang tadi. Ingat nak kumpul lagi timbun-timbun, tapi boleh tertekan pulak button cash out tu. Ingat dia tanya nak cashout berapa macam Advertlets, sekali dia terus cashout kan semua la pulak. Paiseh! Takpelah. Apapun Alhamdulillah. Nanti dah sampai cek, Khai tampal la kat blog ni. Ini pendapatan tertinggi setakat ni dalam tempoh beberapa minggu.

# Polis dan JPJ sekarang dah tukar plan. Diorang tak buat roadblock hari Sabtu dah. Diorang buat hari Jumaat malam. Hahaha! Member dari Pudu nak balik Bangsar sampai kene ikut Kajang – Puchong dulu. Sebabnya Road Tax tertinggal kat rumah. Haha! Mat rempit, silalah merempit malam Jumaat ok! Haha

# And last but not least, terjumpa seorang awek ni. Birthday sama dengan Khai. Tahun pun sama. Bukan senang nak cari ni. Ex-BF dia pun nama Mohd Khairul.. sama jugak! Hujung je lain.. dan dia sedang mencari Khairul yang lain.. Mak abah, tolong la masuk minang dia ni cepat. kahkahkah!


Dari Twitter dia > http://twitter.com/neyrashazeyra


Dari Twitter Khai > http://twitter.com/ohtweet

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 2:21 am 18 July '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 2,807 views
Dalam kategori: Blog, Hidup Khai | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

118 Comments »

Comment by KhairiL
2009-07-18 02:29:06

RM 800 tu, masyukkk
bila nk bt contest plk kat blog ni

..
Comment by Khai
2009-07-18 02:41:19

Buat masa ni, ngah susun contest terbaru kat Oh! Artis. Hadiah lumayan tak tipu! Hehehehe.. ๐Ÿ™‚

..
Comment by Taufik SM
2009-07-18 11:11:17

bile contest tu ? tgh pokai ni…. =(

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2009-07-18 15:23:32

sabo2.. tengah tunggu pihak sponsor balik dari hongkong..

 
 
 
 
Comment by azizwan(dot)com
2009-07-18 02:30:26

hahaha.. fast update yg menarik..

to khai.. kalau nk eyza tu, jgn tunggu lama2.. nanti lama2 dia (faham2 sendiri lah yer, takkan dah besar panjang tak faham2 lg). hehehe ๐Ÿ™‚

oh ya, congratz juga utk gee..

..
Comment by Khai
2009-07-18 02:45:33

Saje2 je la wan.. takkan aku nak gi minang dia betul2.. hehehe.. Member aku cakap jgn kawan dgn perempuan yg birthday sama dgn kita. X berkekalan katanya. Tak pun anak pelat.. ye ke? ke mitos? hehe ๐Ÿ™‚

..
Comment by Akuro San
2009-07-18 09:09:13

huhu… Khai pun pernah dengar gak ek, mitos tuh. Yang saya pernah dengar lak, kalau suami-isteri birthday sama, salah seorang akan pendek umur… haha.. tak tahu la betul ker tak.

anyway, game The Sim2 tu mmg game lama. Skrg dah ada The Sim3 dah… saya baru beli The Sim3 tu minggu lepas, sayangnya tak leh main sbb lappy Asus tak der grafic-card. Hai, Apsal la… tak der jual external grafic-card mcm hardisk? haha.. Dulu saya pernah main The Sim2 tuh, sampai bercucu-cicit… sampai dpt anak alien pun pernah. (mmg hangin 1 kepala lah masa dpt anak alien tuh. mana tak nyer, sbb yg pragnent anak alien tu ‘si suami’… mahu kalau kehidupan nyata nih lelaki boleh pragnent sbb kena culik dgn alien? OH! TIDAK…. :8 )

sokong yang pasal drama indon tuh. cerita dia mcm Islamic, tapi ada pari-parilah, ada atuk tua kasi ‘tangkal’lah… itu pun sama la, leh rosakkan akidah gak… wallahua’lam…

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2009-07-18 15:25:58

paiseh.. pendek umo la plak… takpe.. mitos je tu.. ajal maut jodoh pertemuan di tangan Tuhan kan? hehee..

Yup.. The SIm 2 memang dah lama.. tapi yg bagus nye EA ni ada je expansion diorang keluarkan.. hehe.. The Sim 3 before beli Khai dah agak mesti lappy ni tak support.. tunggu la grab pc satu nanti.. Alienware ke.. hahaha!!

 
Comment by neyra
2009-07-18 21:08:33

mitos..hahaha

 
 
Comment by niraa
2009-07-20 00:40:51

anak pelat??
hahahaha
x penah dengar pon! ๐Ÿ™‚

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by blowie
2009-07-18 02:30:33

cerita indonesia? totally rubbish,esp bawang merah bawang putih :bloody:

..
Comment by Khai
2009-07-18 02:46:49

Tapi itu yang orang kita nak nengok. Siap berjuta yang request suruh tv3 ulang siaran.. Pelik nye lah..

Khai mmg x leh nengok cerita tu. Leh sakit jantung sbb saki hati nengok jalan cerita putar belit. Hehe

..
Comment by d|n
2009-07-18 07:50:56

bek nengok cite nurKASIH..hehe ๐Ÿ™‚

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by Mr.Bintang
2009-07-18 02:33:41

hehehe… ape yg khai update kat twitter adalah fast update kat sini upenye.. ๐Ÿ™‚ hihi..

the sims 2 tu dah dpt cucu lum? hahaa..

..
Comment by Khai
2009-07-18 02:50:53

Hehe. Kat twitter tu saja kasi outline..

Hurm, lom ada cucu lagi. Susah plak nak ngorat pakwe dalam game tu. Jadi anak dara tua la sim aku.. hehee

..
 
 
Comment by saudari
2009-07-18 02:43:11

wah banyak nye saudara dapat,
aha dah byk tu bole lah buat contest, ๐Ÿ™‚
akhir rasanya choka choki tu,
sila lah share dengan kengkawan duit tu..

selamat berbahagia saudara khai.. :love:

..
Comment by Khai
2009-07-18 15:26:55

Huhu.. sabo2.. nnt ada contest kat Oh! Artis. Dalam masa terdekat..

..
 
 
Comment by neyra
2009-07-18 02:56:07

ya Allah, sangat lah terharu dengan khai ni. hahaha. anak pelat? mitos jek kot. hik3. giler ah. sengih sampai telinga ni baca fast update khai ni. HAHAHAHA. nak gelak guling2 ah. :p

..
Comment by Khai
2009-07-18 15:27:57

hikhik.. dashat nye sengih sampai telinga.. jgn gelak guling2 kotor lak baju tu.. sapa yg susah? i jugak.. hahaha!!

..
Comment by neyra
2009-07-18 21:09:55

u susah kenapa? u tolong basuh baju i ek? hahaha. nak kawen ngan u lah cmni. hari2 ade org basuh kan baju. allala

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2009-07-18 23:10:43

kalau i dah kahwin, rumah confirm la ada maid.. kalau takde maid, isteri i la yg jadi maid.. payment hari2 time malam.. hehehe.. gurau je.. ๐Ÿ™‚

 
Comment by neyra
2009-07-21 03:34:30

hahaha. kalau umah ade maid, konpem ah mmg nak kawen ngan u skrg jugak. hahahaha. payment? errrr…..no komen. hak3. ๐Ÿ™‚

 
 
 
 
Comment by enyheartsdiamond
2009-07-18 04:46:12

wahhh!!!!khai..sy kawan awek tuh;)

..
Comment by neyra
2009-07-18 09:07:28

ye la eny. jangan kecoh2. shhh… hahaha

..
 
 
Comment by hytiq
2009-07-18 04:47:51

siannye kt khai..
bpe taon da tempoh pencarian wanita idaman bezday sme ni??
asal x search je kt KPN,kn ke mdah??
hee.. ๐Ÿ™‚

..
Comment by Khai
2009-07-18 15:28:40

ala x best la kalau main search2.. kalau jumpa tiba2, baru la best.. hehe

..
 
 
Comment by ejardkethot
2009-07-18 06:40:42

hohohoho….
salah satu yg tertunggu2 blog justkhai adalah aku
heeeeee….yg last skali tu x tahan !~
hohoho…janji anda hepi,kami ponk hepi la khai !!~

..
Comment by Khai
2009-07-18 15:29:25

ejard! ala main2 je la hujung tu… first time jumpa besday sama.. x kira lelaki ke perempuan.. tahun pon sama lak tu.. kalau hari ngan bulan je dah slalu.. hehe

..
Comment by neyra
2009-07-18 21:12:25

btol2. main2 jek kan khai? hahaha. ape lah..bikin gempak jek

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by beliamuda
2009-07-18 07:10:15

huhu.. mampu jua ku bukak blog mu… ramai dah yang riso.. :bloody:

..
Comment by Khai
2009-07-18 15:31:36

thanks beliamuda. ๐Ÿ™‚

..
 
 
Comment by denaihati
2009-07-18 07:49:28

RM800 lumayan juga tu…

..
Comment by Khai
2009-07-18 15:32:16

Alhamdulillah.. Rezki Allah.. Dia dah kasi, kita redha je.. :8

..
 
 
Comment by Adik Cute!
2009-07-18 07:49:40

kau mmg hebat.. RM800 dalam beberapa minggu jer.. Aku RM800 mungkin dalam beberapa tahun… atau dekad.. silap-silap abad..

..
Comment by Taufik SM
2009-07-18 11:13:19

mana x nye … blog khai ni kan popular kat malaysia… ๐Ÿ˜€

..
 
Comment by Khai
2009-07-18 15:32:57

adik cute, takde la. ni pon first time baru dapat byk macam tu.. orang lain ramai dah yg dapat ribu2 dalam seminggu..

..
 
 
Comment by neyra
2009-07-18 09:06:11

adoyai. thanks la sygg ku khai sbb pomote eyra kat sni. ramai plak dah masuk blog eyra semalam. HAHAHAH. tp nuffnang tak jugak naik2 oke. hah da ade RM800 nanty ley ah belanja eyra. gi celebrate beday sama2 nak? takde org nak celebrate ngan eyra. ๐Ÿ™ kete ferari sebijik k? hahaha

..
Comment by Khai
2009-07-18 15:33:34

boleh.. kete mainan ferrari tu.. hehehe.. nak selebret kat ne? cepat2 cakap!! hehehe..

..
Comment by neyra
2009-07-18 21:15:27

kete mainan jek tamaw la. nak hadiah len. teddy bear besar2 ke hape ke. hahaa. demand btol. nak selebrate kat secret recipe ek. khai blnja. hahahahha. ala, kek sepotong baru rm6.30. hahaha jgn kedekot oke.

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by abdusfauzi
2009-07-18 09:25:36

Aku baca tapi x tau nak komen. ๐Ÿ™‚

..
Comment by Khai
2009-07-18 15:33:58

ko ni bro, dah la ensem.. x tahu nak komen lak tu… :((

..
 
 
Comment by joegrimjow
2009-07-18 11:01:01

senyum manjang je la pompuan tu

..
Comment by neyra
2009-07-18 21:16:22

mula2 rasa nak nanges sebab terharu. then tak jadi sbb rasa nak senyum jek sampai telinga. hahaha

..
 
 
Comment by boyah89
2009-07-18 11:05:10

aik khai
ko ad sbut nama aku ke kat entry ko yg ke 4 rasanye
hehe
ko ni duk mana,tak hbs2 ngan galaxy ampang,haha.
fuh,cun gak awek tu khai,melepas ko..
cian.. 8)

..
Comment by Khai
2009-07-18 15:34:49

umah akak khai kat desa pandan lor (kg pandan). hehehe.. ala takkan tak tahu kot… mamak nurin tu depan je opis blogstarz..

..
Comment by neyra
2009-07-18 21:17:49

kg pandan? ler…mmg ade jodoh ni. haha. meh2 lepak JJ maluri esok. eyra nak balik shamelin jap esok. hahahaha ๐Ÿ˜›

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by boyah89
2009-07-20 03:34:47

wa duk penang n ampang(tmn cempaka)so,umah wa lg dekat ngan galaxy ar
hari ni dah layan dua movie,transformer 2(lmbt sket lyn) ngan skrip 7707(tpi hampeh!).hoho

(Comments wont nest below this level)
Comment by neyra
2009-07-21 11:31:22

skrip 7707 ta best ke weyh?

 
 
 
 
Comment by Roslan Nazri
2009-07-18 12:01:03

haha khai ko ni kelakor la..kadang22 nak tergelak baca entri ko..walaupun yg siyes2..hahaha..gud job bro..bile nak bg kami makan nasik minyak nih?? ๐Ÿ™‚

..
Comment by neyra
2009-07-18 21:18:57

tiada nasi minyak tapi cuma ade burger dan pizza. hahaha. nak ke? skrg jugak bley blanja

..
 
 
Comment by anaktekak
2009-07-18 12:20:08

gee bertunang ke???aku ingatkan die tu jenis yang suke main2 je sebab banyak cite yang aku dengar pasal die dari membe2 aku..Macam tak caye plak..sape tunang die ye???

..
Comment by me amor
2009-07-18 12:26:48

klau ko nak tau, anak tekak ni pnah gaduh ngan gee tu…pasal ape ek???psal sampah….hahahaha :o:

..
Comment by Khai
2009-07-18 15:35:45

tina, ala biarlah dia.. dah jodoh dia.. ehehehe…

oit tini, macam pernah ku dengar cerita tu.. tina yg cerita kot dulu.. pasal sampah pon nak gaduh.. nnati aku bagi sampah sorang satu.. jgn gaduh2 lagi.. hehehe..

(Comments wont nest below this level)
Comment by anaktekak
2009-07-20 12:56:48

ek ele..kalau ko nak tau ex ko tu mmg suke sakitkan hati orang..tah ape malangnye nasib aku boleh dapat umah sama dengan die dari sem 1-sem5…
dulu aku jadi ketua rumah..tu sebab die tak puas ati bile aku suruh die buang sampah…mungkin die rasa tercabar kot bile orang yang lagi muda arahkan die..huhu…

 
 
 
 
Comment by fifie ierina
2009-07-18 12:35:16

oh khai.. rndu banget sama…………BLOG kamu! hikhik =p
seminggu bercuti dr justkhai da rse cm rindu setahun… ๐Ÿ™‚

khai, xde idea la nk komen ape, maaf sgt2.. tgh x sihat dan x rse nk makan ubat.. yela, orang da xde pakwe la katakan… (uhuk uhuk, cm kenal jew ayat nie?) ngee~

all da best utk kawan awak, Gee yg baru bertunang 2 jge.. dan nk ckp ni gk, matahari pn rndu awak sbnya.. berkurung selalu dlm rumah pd waktu siang x baik taw khai.. cz cahaya matahari 2 sendiri byk kebaikannye utk tubuh mnsia…

ok, ckup takat 2.. sungguh ku rasa x larat yg amat.. =(
tata khai~

..
Comment by Khai
2009-07-18 15:37:45

fifie demam ke? ala siannya.. patut lama menghilang.. makan ubat ek.. biar cepat sembuh..

takpe2.. orang demam mmg xde idea.. khai pon baru je baik demam beberapa hari lepas.. baru la idop penuh bersemangat balik.. biar lama x nengok matahari pon.. hehehe..

p/s: ala kene jugak serpihan cahaya matahari tu dari tingkap rumah.. hehehe..

..
Comment by fifie ierina
2009-07-18 17:42:31

khai, u’re sweet…

sbnya rse nk dmm, lum demam lg.. tp badan da mle rse
x sihat, x larat dan yg sama waktu dengannye.. ps2 plak
rse lemah semacam ble nmpk panadol.. cz sejak azali
nye, ubat-ubatan adalah antara musuh ketatku tnpa
dketahui sebabnye.. (xske telan ubat)

bgs la klu awk msh kena cahaya matahari melalui tingkap
umh.. sy plak yg da xde semangat dan hilang momentum..
bukak page awak, tp npe hye nmpk warna kelabu d sebalik
background pink nie? hux3, sedeynye~

someone, anyone, plz marah sy utk lebih rajin makan
ubat dan jge dri dgn baik… sy sgt3 down…………….. =(

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2009-07-18 23:13:12

alor ciannya.. kalau fifie takut makan ubat ketul2 tu, beli air cap badak. Lepas tu masukkan panadol soluble tu.. nanti dia hancur dalam air tu kan. Lepas tu minum.. rasa macam air biasa je.. khas ntuk sesiapa yg takut makan ubat macam fifie..

x malu dah besar2 takut makan ubat.. hehehe… nnt ada anak jgn marah taw kalau dia pun takut makan ubat.. ikut mak dia.. hehe ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

 
Comment by fifie ierina
2009-07-18 23:49:05

nasihat dterima, mekasih ye.. x rse nk praktiskan pn
wat mse nie (awk jgn mrh k).. cm xde jew air cap badak
kt tmpt sy nie? oh! sedeynye… tp rse lbh bersemangat
cz ade someone yg sudi bg nsht cmni.. terima kasih lg
skali, i appreciate this khai, really.. :love:

anak? ntah la, lum fkir lg.. spe la yg nak kt sy nie… ngee~
klu sy da khwn pn, mgkn lbh baik anak2 sy tiru future
papa die kut? cz pd umur 20 tahun, sy msh lg seorang
anak gadis yg sgt bergantung pd orang len.. uhuk uhuk

God, i misz home…… =(

 
 
 
 
Comment by iZwaN
2009-07-18 13:12:40

best2…tahniah2 kerna tlah mendapat uang sebanyak itu…
bley la blnje org2 kt sni…hehee…

..
 
Comment by luthtextile
2009-07-18 15:35:16

khai, sayang la macam mana pon,
kalau bukan jodoh dan rezeki kita, takkan kemana..

..
Comment by Khai
2009-07-18 23:14:17

ye betul luth.. cinta pertama aku masa mula2 masuk limkokwing dulu, x lama mana pun. Masing2 jumpa pasangan yg lebih better.. pada ketika itu la..

Last2, dia bertunang dgn bukan kekasih dia masa tu.. hehe..

..
Comment by misseda
2009-07-20 14:41:06

cinta pertama saya dulu dr zaman skolah menengah…but now…die dah der gf laen..but hati ni still suke die…rase bersalah pada gf die coz pompuan tu terlalu baik pada saya..cam no?huhu

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by Eriyza
2009-07-18 16:44:27

Memacam hal Encek Khai nih.
Wisau plak daku. Huhuhu!!! :p

..
 
Comment by ::lilduck::
2009-07-18 19:11:28

kelakarla..banyak btol yang menarik about this blog,commenters and its owner.hope u success in everything 0^^o

..
Comment by Khai
2009-07-21 05:01:17

hehe.. ni la perbezaan blog ni ngan sesetengah blog lain.. blog ni lebih dikuasakan oleh para pemberi komen. Kuasa ditangan mereka! hehhee.. ๐Ÿ˜€

anyway thanks!

..
 
 
Comment by JasonBourne
2009-07-18 20:44:18

tunggu ape lageeeee………..

..
 
Comment by Anarm
2009-07-19 02:49:58

aaaa.. ape ek aku nk tulis td..
lupa plak.. adehh..
๐Ÿ˜

..
Comment by misseda
2009-07-20 18:26:25

nyanyuk da kamu :[

..
 
Comment by Khai
2009-07-21 05:01:47

cuba hantukkan kepada kat dinding 10 kali.. lepas tu sebut “KHAI” sampai 100 kali tanpa henti. sure ingat balik.. ehehe

..
 
 
Comment by tehsafiah
2009-07-19 04:25:31

waa…lamanya tak komen di blog ini
lebih suka jd silent reader…maap khai

kekasih pertama kamu do Limkokwing
kekasih petama saya di u*m

heh…mungkinkah saya juga akan mengalami perkara yang sama seperti kamu?? berjumpa kembali dan si dia sedang bahagia bersama insan lain……

ape pun khai…jenguk2 la matahari 2
dia pun rindu nak lihat kamu

..
Comment by Khai
2009-07-21 05:02:47

hurm.. takpe la. bila jodoh dia dah bukan dengan kita, redha je la kan? hehe.. doakan je yg terbaik buat insan yang pernah kita sayangi..

..
Comment by Khai
2009-07-21 05:03:21

eh see!! i’m the new KHAI!! hehe. kuat juga aku akhirnya.. Alhamdulillah..

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by samanosuke_04
2009-07-19 06:48:35

waa.. dapat RM800 ngan berjaya buat 3 anak haram dalam game the sims.. aku rasa tue pencapaian ko paling baik bulan nie.. tahniah dan teruskan lagi!!

..
Comment by Khai
2009-07-21 05:04:01

thanks samanosuke.. nasib ko x galakkan suh buat anak haram luar game.. naya je kene sekeh sat gi kan? hehehe..

..
 
 
Comment by Kill-Vearn
2009-07-19 10:55:42

hoho jumpa gadis sama tarikh n sama tahun… bukan senang nak cari tuh… ape agi teros la lamar jd awek sementara dia tgh single.. hoho…

rm800? perghh gile la beb.. laju aje NN ko eh…tabik la…

..
Comment by Khai
2009-07-21 05:06:09

tq bro.. hurm, ko busy tak minggu ni? gi tolong masukkan minang pls.. hehehe

..
Comment by eyra
2009-07-22 19:02:57

hahahaha. mampu gelak jek

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by Ozzie
2009-07-19 20:48:17

Uiks? Ada lagi ka blog khai yg guna Nuffnang? Aritu bukan main promo adverlets? :((

..
Comment by Khai
2009-07-19 23:03:06

actually guna nuffnang as experiment only…

tapi hasil experiment agak memuaskan.. advertlets lagi laju naiknya..

x kan nak cerita semua. Karang korang kata owner blog ni poyo + belagak plak.. hehehe ๐Ÿ™‚

..
 
 
Comment by Akuro San
2009-07-19 23:56:42

sorry, tumpang testing gravatar..

..
Comment by Akuro San
2009-07-19 23:57:11

cuba lg..

..
Comment by Khai
2009-07-20 04:40:13

nice Grav.. Hehehe.. so cumel…

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by Adney
2009-07-20 00:19:38

rm800? oh manyaknyer..

OhManyak.com la.. boleh kan.. kan.. :8

..
 
Comment by Ina
2009-07-20 08:41:50

Tertension pagi ni.. bila je bk page khai ni, hilang amarahku yang menggunung ni.. hehe..macam-macam la si Khai nie…
ada je ayat-ayat yang menghiburkan hati…thanks..

..
Comment by Khai
2009-07-21 05:07:03

Thanks Ina coz sudi baca blog ni ya.. korang happy, khai lagi happy.. sama2 la kita happy. awet muda kata orang.. hehee… senyum senyum… ๐Ÿ™‚

..
Comment by Ina
2009-07-21 08:11:05

mmg sudi sesangat.. sbb tuan punya blog nie slalu wat org senyum sendiri.. heheh

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by PakciQue
2009-07-20 09:52:50

Dah gatal sangat ni. Kawen saja.

..
Comment by misseda
2009-07-20 18:25:31

hakshakshaks..jaat… ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Khai
2009-07-21 05:08:00

haha. kuang asam.. nak “kahwin” bila2 pon leh kahwin pakcique.. tapi nak nikah tu bukan senang.. hidup beradat la katakan. Kalau boleh nikah camtu je, smalam lagi dah gi nikah.. hehe :p

..
Comment by misseda
2009-07-21 12:17:00

nikah ngan kahwin..pe bezanyer ek…xgaham la En. Khai..

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by kawaii
2009-07-20 11:21:39

lalalalala….tumpang lalu ๐Ÿ˜‰

..
Comment by Khai
2009-07-21 05:08:38

ingat free ke nak lalu? tol mane? 20 sen sekali lalu.. :((

..
Comment by fifie ierina
2009-07-21 08:04:22

amboih, demand btul pak cik sorang nih… hehehe! ๐Ÿ˜€

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by kawaii
2009-07-22 16:58:49

Hehe..nahh 10 sen jer cukup..

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by misseda
2009-07-20 13:00:22

Games The Sim 2 da maen daa….banyak gak la anak2 yg di ‘bikin’ tu…heeh..tp rase2 sesuai untuk 18 thn ketas kan.. :[ …
skang nk men The Sim 3 laks..tp DVD lom bl..no time nak men…

Semalam br balik dari kg…ct sampai 4 hari…fuh..siap ke bermandi manda di air terjun….makan buah2 kat kebub my dad….skang kan musim buah-buahan..nyum2…seronok…

pe lagi khai..ngorat jek la aweks tersebut…da masuk blog die..leh tahan cun…heheh ๐Ÿ™‚

..
Comment by Khai
2009-07-21 05:09:57

the sim 2 tu kalau tak censored, boleh la 18 tahun ke atas. Tapi ni semua dia censored sampai nak “ehem” suami isteri pun dalam almari, budak2 pon boleh je main.. hehehe..

ahak! sapa cun? ada la yg kembang tak kuncup2 ni karang..

..
Comment by neyra
2009-07-22 14:06:03

oke nak kemabang tak kuncup2 dah ni. lalalalallaa. tq misseda. u jgn jeles ek khai . hehehhee

(Comments wont nest below this level)
 
 
Comment by misseda
2009-07-21 12:22:11

kadang2 malu nak men kalo depan adek2 neh..walopon dorang da besar2…harharha,…. :[

..
 
 
Comment by miss madiey
2009-07-20 15:18:30

Dulu, time cerita Sinetron Bawang Putih Bawang Merah, layan plak hari-hari. Sampai ramai la suami yang kebulur isteri tak sempat masak sebab layan cerita tu. Ada pari-pari bagai.

*gelak golek2 ah bce part neh.. khai neh, pnulisan x menahan..
sarcastic gile.. ahahah..

..
Comment by misseda
2009-07-20 16:16:27

Khai mmg slamber badaks…hahah

..
 
Comment by Khai
2009-07-21 05:11:00

hehe.. cita2 khai dulu nak jadi badut. last2 jadi blogger.. nak buat camana.. redha je la ni.. hehe

..
Comment by misseda
2009-07-21 12:20:27

xbleh bayangkan..kalo Khai jd badut…heheh cam ne la gaknyer ek… ๐Ÿ™‚

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by ezad
2009-07-20 18:47:43

Ermm. yg best dngr ko nye nuffnang tue.. 800 ek… fuh… aku 80 puluh p0n susah.. heee…. =(

..
 
Comment by LaguLaguTop
2009-07-21 00:58:07

Tak pernah tengok cite ghost tu.. best sangat ke? 8)

..
Comment by Ina
2009-07-21 08:07:51

best.. ce la tgk..

..
 
 
Comment by ceghap
2009-07-21 02:34:14

ko bila lagi nak kwen?? duit dah byk tu,, tu,,tu,, ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by sis_mieya
2009-07-21 03:23:36

ahha..pakcik kayo..esok jugak harus belanjak daku tgk wayang.. :8
wehh…musim dorrian da nak habes da ni..mana daa suruh tungguk..tp x muncul2 pun..hukhuk kempunan mokcik… :choler:

..
Comment by Khai
2009-07-21 05:12:12

huhu.. esok lusa orang turun pandan eh?!! hehehe.. nengok wayang? boleh ajo.. tapi cam xde cite best je.. harry potek x berkenan plak nak nengok.. ape lagi cerita razak mohedin tu ha.. lagi sampah.. hehe

..
 
Comment by misseda
2009-07-21 12:18:46

wah…musim dorean kan..skang ni…blk kg hr tu…sempat la mkan beberapa bijik kt kebun abah..heheh…

..
 
 
Comment by hazim
2009-07-21 23:26:30

wei khai..
better ngorat cepat awek tue..
kang melepasm menangis ko nnt..
haha ๐Ÿ™‚

..
Comment by neyra
2009-07-22 14:08:05

tunggu khai masuk minang ni ha. hahaha

..
 
 
Comment by sis_mieya
2009-07-22 00:53:21

haah yela tu..esok luse jadi tahun depan..ekekekeke…
hurm tgk cite ape ek..tula pasai 7707 tu kate lain dr yg lain tp sume komen x best.. ๐Ÿ˜› hurm ape2 jela..lame x kuar jenjalan..ps pun da berabuk da tu haaa..hoho :8

..
 
Comment by xxx
2009-08-12 20:18:59

khai
aku knl ngn bdk besday sme ngn ko 2
dia dh porak peranda kn idup org
jg2!

..
 
Comment by eyra
2009-08-14 16:59:20

dear khai;

thanks 4 ur info bout this comment.

to xxx;

thanks sbb memfitnah saya. kamu sahabat terbaik! kalau kamu rasa kamu hebat dan berani untuk mengatakan sesuatu seperti itu mengapa tidak kamu tinggalkan link di comment ini? mengapa tidak menggunakan nama sebenar? takut? hanya yang bersalah akan rasa seperti itu bukan? tahniah kerana telah menambah dosa-dosa anda dengan memfitnah saya. dan terima kasih TUHAN. hanya pada Engkau aku memohon untuk membalas segalanya. =)

..
Comment by Dwi_Chenta
2009-08-14 17:19:58

sabar eyra…
sabar…

..
Comment by neyra
2009-08-17 01:15:22

eyra sentiasa bersabar dengan semua fitnah yang mendatang. sudah kebiasaan untuk bertemu dengan umat yang penuh dengan hasad dengki dalam dirinya ๐Ÿ™‚

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by Wan Perlis
2010-06-22 09:42:05

benda baik elok dipercepatkan

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?