Blogospherex

Page ini telah menerima kunjungan sebanyak 18,848 views

Membaca blog persendirian orang lain amat menyeronokkan. Begitu juga saya dan pastinya anda juga, bukan? Hurmm.. Blog ini berada di bawah lingkungan 90k website paling popular di dunia (menurut Alexa). Jadi pastikan anda membuat sebarang trackback pada mana-mana entry di sini untuk menjadikan blog anda termasuk diantaranya. Atau mari sama-sama kita bertukar-tukar link blog. Ianya bukan sesuatu yang merugikan malahan menguntungkan kedua-dua belah pihak. Percayalah.

Untuk bertukar-tukar link dengan blog ini, pastikan anda telah menyertakan link ke blog http://www.justkhai.com/blog di dalam blog anda kemudiaan hubungi Khai melalui comment form di bawah.

Jika berminat, kau boleh join affiliate kerjasama bersama mobileklub. Hanya jika kau mempunyai website atau blog. Ianya membuatkan pendapatan kau bertambah berlipat kali ganda. Aku sudah mencuba. Teehee!

Terima Kasih di atas kesudiaan anda bertukar-tukar link dengan blog ini. Berikut adalah senarai mereka yang telah menjadi sebahagian daripada komuniti blogging, Oh! Media Network!! Majulah Blog Untuk Negara.

Later, Khai akan tandakan mana blog yang Khai rekomen untuk korang baca.

KHAI’S LECTURERS
Sir Azhari || Miss Jay || Miss Zehan

WP Blogger


Aidilx || Aishahkoop || Aku Sape || Amanz || Anarm || Ashikin Abdullah || ASX || Asyraf || Azmie || Beckzaidan || Beduz || BlogAku || Blogikus || Blog Sempoi || Catzer || Ceghap || Deenasour || Faidhi || Fazreen || Firdee || Flisterz || Hafiz Ashari || Hafreze || Din || Hamdi || Hongkiat || IcedNyior || Infomalaya || Jerrykool || Kak Lea || Kasyah || Ketuk_Angel || Kyoshiro || KayEmWhy || Mohd Ismail || Nanino || Nashrex || N3sya || Ladyazurt || Liga Kampung || Loque || Maja || Manchurr || Merah Hitam || Miraex || Mybikerz || Neeziee || Noktah Hitam || Noorizam Shah || Od3n || Qaiyum || Richie || Sabri || Sapikk || Scromix || SembangKomputer || Senyuman Sedekah || Sfx || ShadowX_19 || Shamzettai || Smsmen || putri_xue || Shidinar || Silentblog || Silenteve || Starwalker || StupidFox || Syazwan || Syuxx || Tauke || The12 || Teena || Truckster || Ubey || Uzair || Wizurai || xtreme_paranoid || Yasmin || Yusli || Zackrulz || Zul || Zaki || Zelo55

BLOGGER\BLOGSPOT\JOOMLA – bawak2 la guna WordPress..


Aby Rad || Ahmad || Aidil || Alana || Amirul || Azfarul || Bd Fabregas || Boonto || Bulanbiru || Buyeh || ceLLa’s JourNeY oF LiFe || CidiMidi || Chot || Danish Andzar || Deena || Din || Diejiah || DJDiddy || Ecah || EntriLine || Eriyza || Ezad || Ezzo || Faiz || Faizun || Faradila || Farafiza || Farhuntah || Fazrewl || Gempak Siot || Gempak Gila || Hazim || HidupMatiArsenal || Hyuuga || Ien || Ihsan || Imacutiegurlz || Jinbara || Justmamat || Kimi || Kuriee || Leen || Mr Khalied || Obefiend || Ozam || Pakteh || Put Comey || Regenerate Darkness || Ria || Ridzwanhafidz || Riefkah || Rjuna || Saii || sebuahpertemuan || Sultan-jiwang || Sweetalia || Syafiq || Saiful || Shakree || Slash || Slurpee || TaufikSM || Tulang Ikan Kewl || Umar || Unachenta || Wan || Yanti || Yatienas

** Mana tuan blog yang dah tukar link dia, sila inform Khai ASAP ok!!

Web korang akan berada dalam senarai di atas sekiranya.
- Korang meletakkan URL blog ini di blog/website korang.
– Blog anda sangat menarik pada pandangan Khai.
– PM khai di YM. ID: khai_luct
– Paling mudah, tinggalkan komen di bawah.

Terima Kasih la bebanyak. Susah-susah ajew :P

Subscibe Blog Nih || Subscribe Via Email || Favourite this blog

RSS feed | Trackback URI

443 Comments »

Comment by Khai
2009-06-04 21:31:07

Page ini mengalami masalah sebelum ini. Semua komen kalian turut hilang sama. Jadi Khai create semula page ini. Untuk anda yang ingin bertukar2 link di sini, tak perlu lagi hubungi Khai atau di shoutbox, terus sahaja meletakkan komen di bawah.

Sila Follow Format di bawah..

Nama Blog:
Description:
URL: http://

That’s all folks!

p/s: Bahagian komen di blog ini automatik menghantar backlink ke blog anda. Itu untungnya baca dan komen di justkhai.com. Kira macam free promotion gitu. Kita kan kawan.. Win n Win situation sudaa.. k geng! :)

..
Comment by bear's co..
2009-06-08 22:35:49

nama blog=dari kerana mata
description=kita nak kawan2
url=http://theoneandonlypaklahprihatin.wordpress.com/ :oups:

..
 
Comment by anjja
2009-06-19 22:45:45

jom singgah blog sy.catatan hidup seorg pesakit…

..
Comment by anjja
2009-06-19 22:51:57

sorry tertinggal.

nama blog=endok ayu menulis….
description=catatan hidup seorg pesakit..
url=http://indahduniaku09.blogspot.com/

(Comments wont nest below this level)
 
 
Comment by anjja
2009-06-19 22:48:36

tertinggal lak .
Nama Blog:endok ayu menulis…
Description:catatan hidup seorg pesakit…
URL: http://indahduniaku09.blogspot.com/

..
 
Comment by rif
2009-08-05 20:56:22

nama saya: superRif
discrption saya : meramaikan kawan dan lawan.
url saya : http://rifqiallil.blogspot.com/

..
 
Comment by Fuza
2009-08-10 11:44:48

Nama Blog:MARiZA oh MARQUiS
Description: Blog saya cerita saya.
URL: http://maryammahfuza.blogspot.com

..
 
Comment by Zulsyamin
2009-10-10 16:32:38

Nama Blog:Happy to Blame
Description:Muhasabah diri selalu
URL: http://theblameblame.blogspot.com :)

..
 
Comment by alonk_rebel
2009-10-14 00:08:41

bro…. aku ade letak link ke blog ko…
tmpat spesel lg 2….
aku ni baru nk berjinak2 dlm bidang ni….
sila2 la beri tunjuk ajar ea?… :)

..
 
Comment by alonk_rebel
2009-10-14 00:13:36

nama blog: skyzenet
description: ape2 je yg best…
URL: http://skyzenet.blogpspot.com

..
 
Comment by yayayoyo
2009-11-08 21:39:45

bru lg nk berjinak2..
sila bg tnjuk ajr ye.. :) :) :) :) :) :) :)

..
 
Comment by yayayoyo
2009-11-08 21:42:31

:) selamat berkenalan..

..
 
Comment by myra_yana
2009-11-09 04:13:04

aiii…knjungi la blog nie…
bwu wat so law ader silap slh tlg la tnjuk

name blog:MENDUNG BERARAK MENTARI MENANTI
description:HATI WANITA MADAH DICURI TETAPI BEGITU SUKAR UNTUK DIMILIKI
url:http://peaceofluv.blogspot.com

kunjungilah blog kami…

..
 
Comment by mynurin
2009-11-16 19:37:42

Khai, nak xchange gak… buleh la ekk.. justkhai kan dh ngetop giteww…

Nama Blog: My Nurin Shop
Description: Cenderahati dan pelbagai baranga menarik
URL: http://mynurinshop.blogspot.com

..
 
Comment by abil
2009-11-23 12:23:41

ni first time aku buat blog..men hentam je malam tadi..selalunye aku gune je website yg auto aku dapat..harap2 bez la :)

..
 
Comment by Dja
2009-12-14 13:03:22

Salam Khai,

wow…..setiap hari mesti baca lah. Bnyk info yg very helpful esp utk newbie cam kiteorg ni. Hrp awk dapat terus supply info n tips yg bagus2 utk kiteorg sume ek ;)

..
 
Comment by Dja
2009-12-14 13:09:35

…he he ..lupe aah

nama blog : ujanasihat
description: wadah 1001 ilmu…bukan sekadar catatan
url: http://ujanasihat.com ;)

..
 
Comment by sweetdja
2010-02-21 17:55:30

Salam Khai,

da letak link blog u dlm sy punye blog…

Nama Blog : …Dunia Dari Kaca Mataku
Description : Wadah 1000 Ilmu – Blogging,Info Kesihatan,Motivasi,MoneyLink
Url: http://ujanasihat.com

…he,he sudi-sudi le tolong tunjuk ajar ye. Time kase ;)

..
 
 
Comment by Afiq Danial
2009-06-04 21:48:01

Nama Blog:Permata Merah
Description: Dunia cinta Derita
URL: http://permata-merah.co.cc

Khai, aku dah lama tunggu kau linkkan blog aku ni..Kau dah baca ke blum?

..
Comment by bear's co..
2009-06-08 22:37:32

bro..leh tolong check blog aku x??apa yangtak kena ek?bagi tips sikit bro..ni blog aku..klik lapaklah

..
 
 
Comment by KampungBoy
2009-06-05 07:08:27

Nama Blog: Blog Informasi KampungBoy
Description: Jom Berkongsi Sebarang Informasi Dengan KampungBoy di Blog Informasi KampungBoy Terutamanya Berkaitan Perniagaan dan Pemasaran Di Internet.
URL: http://evolusiinternet.com/blog

..
 
Comment by KampungBoy
2009-06-05 10:55:42

Nama Blog:Blog Informasi KampungBoy
Description: Jom Berkongsi Sebarang Informasi Dengan KampungBoy di Blog Informasi KampungBoy Terutamanya Berkaitan Perniagaan dan Pemasaran Di Internet.
URL: http://evolusiinternet.com/blog

..
 
Comment by hanc
2009-06-05 18:41:31

Nama Blog:???haNc???
Description:personal
URL: http://coklet-oren.blogspot.com/

macam ne ke??

..
 
Comment by Adney
2009-06-06 02:23:51

Nama Blog: Adney
Description: Hahahahahaha :D
URL: http://www.oneadney.com

Maaf khai sbb desc.nye mcm tu.. :)

..
Comment by Adney
2009-06-06 02:26:05

Anchornye : Adney yer khai.. jgn khai letak Anchor “Hahahaha” mcm yg desc. yer.. hehe.. :aie:

Ape2pun, sye da letak link khai in my blog 8)

..
 
 
Comment by tehsafiah
2009-06-07 02:25:20

Nama Blog: SI BISU..BUTA…DAN PEKAK :oups: :oups:
Description: personal..lebih kepada aktiviti harian..novel..hobi..etc..

URL: http://tehsafiah.blogspot.com/

..
 
Comment by ketuk_angel
2009-06-08 02:44:07

=( =( =( =( ngaper la nko x tuka2 lagik link inig yer??

http://hisham.pride4us.com

=( =( =( =(

..
 
Comment by nOh
2009-06-09 01:21:24

Nama Blog: welcOme tO nOhFC bloG…
Description: tiaDa haRaPaN seLaiN Allah
tiaDa iDoLa seLaiN Nabi
tiaDa kaTa seiNdaH Quran
tiaDa jaLaN seLuRuS Sunnah
tiaDa peRjuanGaN seLaiN Islam
URL: http://nohfc.blogspot.com

..
 
Comment by tehsafiah
2009-06-09 02:40:19

khai..tak faham ni..wordpress 2 free ke? cam blogspot gak ke????

..
 
Comment by princess azah
2009-06-09 13:42:03

hai… :)

..
 
Comment by +mawar+
2009-06-09 16:25:02

salam kunjung..
minta izin utk link blog saudara…

..
 
Comment by nurayunni
2009-06-10 13:11:38

xpndai mne lar nk berblog nie..
t0lg tunjuk ajr erk…

..
 
Comment by PutraRocker
2009-06-11 07:15:43

Nama Blog:PutraRocker
Description:you will never walk alone..rock the world.!!hahha
URL:http://putrarocker.com

..
 
Comment by fiezaradzi
2009-06-11 17:34:55

nama blog: …life is beautiful…
description: prove to yourself life is beautiful…
URL: htpp://fiezaradzi.blogspot.com

tukar link ye..
tq

..
 
Comment by adzrollz
2009-06-12 18:57:54

adoiii…hebat2 blog ngan website kat sini ye
aku punyelak =(
entah aku punya link boleh terima ke
pe2 aku link dulu justkhai.com kt blog aku

..
 
Comment by adzrollz
2009-06-12 19:08:32

lupalak kalo ade sesape nak link boleh gak shout kt aku pnye blog ye

..
 
Comment by aullea
2009-06-16 09:36:31

aullea baru berblog nie. xpandai.mintak tunjuk ajar.
kpd sesape yg tgh diet tu singgah2la ke blog aullea ye..

Nama blog : Projek diet aullea
Description : perjalanan diet aullea,everything tentang diet,
lose weight, food diary, workout, the bigest loser,ect
Link : http://projekdiet.blogspot.com

..
 
Comment by denaihati
2009-06-16 12:14:36

aku dah tambah kat blog list

..
 
Comment by Mohd Hazri
2009-06-16 19:58:51

Nama blog : Merepek,merapu, meraban
Description : Tengok tajuk pon da tahu. enjoy read.peace :-[)
Link : http://dragonail.blogspot.com/

..
 
Comment by CETOT
2009-06-19 20:17:24

Nama Blog: Yesterday today tomorrow
Description: Personal and everything comes in mind
URL: http://normasita.blogspot.com :D :D

..
 
Comment by AwekSamurai
2009-06-20 22:37:51

Jom lepak blog saya..sambil order kek coklat moist yg sedap dan murah..Murah je tau..Jgn Malu-malu order je..Jamin tak menyesal bila sekali dh rasa. :) :) :) :) :)

..
 
Comment by KertaZ
2009-06-22 16:53:06

Nak gak.. ;)

Nama Blog : Blog KertaZ
Descrition : Blog biasa ajer..
URL : http://kertaz.net

WordPress rawk! Just Khai pong rawk! :[

..
 
Comment by Leen
2009-06-22 22:55:31

name blog : artzleen jer
desc : saje, suka-suka jer
url : http://artzleen.com

maceh :love:

..
 
Comment by Shukort
2009-06-25 17:01:06

Nama Blog: PlatinumIon™
Description: saje2
URL: http://www.platinumion.co.cc

kasi la komen skit ye… :)

..
 
Comment by fazarudin
2009-06-26 04:33:29

nama blog : aku , blog & kamu
url : http://www.encikbeliau.com

jom exchange

..
 
Comment by paes
2009-06-27 13:26:43

Nama Blog: BurnBrain
Description: Blog 18tahun keatas..Ahakzz
URL: http://burn-brain.blogspot.com

..
 
Comment by afya
2009-06-27 17:20:51

belum merasakan lagi blog milikku layak di promotekan di sini

huehuehue :lol:

..
 
Comment by ainil fauzi
2009-07-01 18:25:12

salam encik khai, i dr blog yg u kate loser tu..(adus..pedih betul!)..sorry bebanyak ye.bukan niat nk tiru bulat2.i dpt email tu dr member i, so i didnt expect d words come from u..i ingat dia yg tulis pslnya email tu dr dia, and i dh pon mntak izin dia untuk amik pic2 tuh..xsangka ayat tu dr u..tp i tak rase ayat tu betul2 ciplak dr u la..tp mmg plagiat jgk la..yg penting sabda nabi tetap sama..tp kan ke elok jgk i fwd suma tu, u dpt jgk saham akhirat..insyaallah..

..
 
Comment by akulah
2009-07-01 20:22:34

Nama Blog:the one n only
Description:welcome to my blog
URL: http://www.tyravsathirah.blogspot.com

bwu create jer hehe :)

..
 
Comment by akulah
2009-07-01 20:25:11

Nama Blog:the one n only..
Description:welcome to my blog
URL: http://www.tyravsathirah.blogspot.com

..
 
Comment by Siti R
2009-07-04 17:32:35

Nama Blog: siti r
Description: personal blog jer
URL: http://hamharitis.blogspot.com

sy dh add link blog ni kat blog sy…under ‘cool blogs’ :love:

..
 
Comment by Aje Gile
2009-07-05 03:09:36

:) Askum Khai,…

Nama Blog : Share Bareng Yuuukkk…!
Description : How to get some dollar
URL : http://www.sharebareng.co.nr

..
 
Comment by Lemon
2009-07-06 17:44:54

khai khai khai… nak tukar link gak~ :)

Nama Blog: Lemon
Desc: Kisah Budak comel yang nakal
URL: http://sha.bis.my/blog

8) 8) tuan puteri sudah letak URL mu dalam blog beta :)

..
 
Comment by TERATAIONLINE.NET
2009-07-09 09:09:08

KONGSI CERITA DENGAN KAWAN.2

INFO TERKINI DI

http://www.terataionline.net/

..
 
Comment by mohdisa
2009-07-10 10:45:30

Nama Blog: blog mohd isa
Description: blog peribadi mohd isa
URL: http://blog.mohdisa.com/

Khai, nak listing jugak hehe

..
 
Comment by Ikhwan
2009-07-10 22:30:32

Nama Blog: 360º World
Description: the odd, bizarre and strange things in our world
URL: http://gambarpelikdananeh.blogspot.com/

:) add yer khai

..
 
Comment by Akuro San
2009-07-12 10:23:31

Salam…
Harap dapat exchange link juga… ;)

Nama Blog: Strange Girl Stories
Description: Life And Fate Like A Wheel
URL: http://maksujabbar.blogspot.com/

Thanks…

..
Comment by Akuro San
2009-07-28 08:35:09

Kini saya berada di ‘wordpress.org’, sponser dr baitulbytes selepas memenangi sebuah contest…

Nama Blog: Another Strange Girl Stories
Description: Life And Fate Like A Wheel
URL: http://nuristimewa.com/

..
 
 
Comment by tok wan
2009-07-14 01:43:23

tokwan ni baru lagi dalam dunia blog… harap khai boleh tolong tok wan ea…salam kenal..

Blog: Cerita Tok Wan
Description: Perkongsian info, pandangan dan opinion tentang semua bidang dan perkara.
URL: tokwan.blogspot.com

..
Comment by tok wan
2009-07-15 02:07:24

aiseh…tokwan tersilap URL pulak…
URL: ceritatokwan.blogspot.com 8)

..
 
 
Comment by scts86
2009-07-14 16:26:33

Blog: Averege element
url: http://www.aenaz.com

singgah ahh blog ni bg comment skit2 :)

..
 
Comment by naz
2009-07-15 14:19:45

padam ah msg atas ni.vavi la kau mer (scts86-sponsor beli host) kje nak spam je kau eh mer.tak malu.btw.Khai,thanks coz memberi tunjuk ajar sehingga aku dpt membuka blog :)

..
 
Comment by mohdisa
2009-07-15 22:23:57

asal la blog teman takda lagi ni yerk?

..
 
Comment by windox
2009-07-18 13:01:13

alooo …

aku nk join … mai la blog aku ….

..
 
Comment by windox
2009-07-18 13:50:45

almk .. slh post plak …

Nama Blog : Luv Is A mess
Descrition : cbe tgok dlu …
URL : http://windox6.blogspot.com/

..
 
Comment by Hasif
2009-07-18 14:15:47

nama saya hasif saya nampak kucing

..
 
Comment by haziq
2009-07-19 14:22:58

Nama Blog: haziqwebs/haziqpkpps
Description: nk kwn ngan sume org….
URL: http://www.haziqwebs.iqbiz.org

..
 
Comment by Fadhli
2009-07-20 17:09:54

Nama blog:@@@@MrEjail@@@@
Description: Jom tgk blog aku
URL:http://mrejail.blogspot.com

..
 
Comment by ken_Tank91@gmail.com
2009-07-20 18:11:56

Nama blog : Kari_pap milenium

Description : hanya karipap

URL : http://kentank91.blogspot.com/

..
 
Comment by ken_Tank91@gmail.com
2009-07-20 18:26:58

Nama blog : Kari_pap milenium

description : bukan pasal karipap

URL : http://kentank91.blogspot.com/

..
 
Comment by Putra Al-Maliki
2009-07-21 11:13:50

Nama Blog : Putra Al-Maliki

Descripttion: Blog Peribadi Putra Al-Maliki yang mengandungi pelbagai artikel menarik…

URL: http://putraalmaliki.via.my/

Psst: Gantikan blog Zul (http://koleksiinfoagama.via.my/) di atas.

..
 
Comment by mohdazree
2009-07-21 13:16:55

Nama Blog:Mohd Azree Review
Description: Personal blog Mohd Azree
URL: http://www.mohdazree.com

..
 
Comment by azri
2009-07-24 00:44:47

name aq ayie…tobat best la klau korang semua blog ayie..
ade entri yang baru nie…
joom kita pakat pi redah apew yang ade ;)

..
 
Comment by fifie ierina
2009-07-24 18:07:51

nama blog: Fierina’s Page
description: all about Fifie Ierina
URL: http://fierina89.blogspot.com

..
 
Comment by mohdisa
2009-07-24 23:39:07

bro…blog aku tak layak duk sini ke? :(

..
 
Comment by putcomey
2009-07-24 23:55:30

hello khai!!
khai pnyer fb nape status married?
khai dah jmpe yg berkenan di hati ker?
aritu khai ada cter sal gurl ni..
so die ni ke dak yg khai cter kn tu? :)

..
 
Comment by akulah
2009-07-26 00:59:25

ermm blog aku pun x tersenarai gak ker huhuhu

..
 
Comment by putcomey
2009-07-26 01:13:27

kpd kwn2 suma,khai bz skt..aritu pn,sy kne tunggu gak khai nk link kn blog sy tu..harap suma dpt bersabar ek?

..
 
Comment by awal
2009-07-27 02:44:04

hi… sy awal… nice to meet u all… semoga korang dan aku akan memperolehi kejayaan… money freedom :)

..
 
Comment by putcomey
2009-07-27 14:50:48

ne la khai ni….
khai kt ne ni?

..
 
2009-07-28 15:12:13

Salam Khai, ni Pak Cik Din. Pertama kali masuk ke blog Khai dengan tak sengaja. Apa pun jua memang seronok berada dalam blog Khai ni.
Tuah ayam nampak di kakinya, tuah manusia siapa yang tahu. Demikian juga dengan tuah Pak Cik Din bertamu ke blog Khai ini, mungkin membawa tuah, atau mungkin juga diekori oleh tuah…
Pertama kali bertamu tak manis berceloteh panjang. Akhiri kalam Pak Cik Din di sini buat kali ini. Sehingga jumpa lagi.

..
 
Comment by Sy8
2009-07-30 18:26:36

Nama Blog: saya sayang blog saya!!
Description: blogging is all about sharing..
URL: http://sy8life.wordpress.com

thanx khai!! 8)

..
 
Comment by hazim
2009-07-30 21:15:53

Nama Blog: BlogHazim.

Description: muhammad hazim officials blog

URL: http://bloghazim.co.cc

..
 
Comment by finalcross
2009-08-02 23:54:43

bro…jom exchange link.
ni link den–> http://placepoint.wordpress.com
title–>placepoint

..
 
Comment by xtreme_paranoid
2009-08-03 15:46:29

salam khai..akhirnya aku dapat wat semule blog
blog dulu tu total lost, tensen gile aku
ni details blog aku..repair link kt atas tu ea

Nama Blog: AREKUZ
URL: http://arekuzack.blogspot.com/

thanks in advance khai..!
:)

..
 
Comment by mello
2009-08-04 11:02:10

Oh khai! jom xchange link.. :) :)

Nama Blog:mello’s
Description:suka dalam serius dalam suka
URL:http://mushmello.blogspot.com/

..
 
Comment by Ryehana
2009-08-05 06:47:22

dah link ur blog.

so add la my blog link plak yer. hehehehe..

masehhh

:P

..
Comment by Ryehana
2009-08-06 18:27:23

ala… lupe lak format komen ni.. huhu..
so aku isi semula;

Blog’s name: Ryehanna
Description: Kisah hidup penjaga panda yang gile blogging
URL: http://ryehannazz.blogspot.com

Masehhhh :8

..
 
 
Comment by tehsafiah
2009-08-05 23:29:16

salam…blog baru saya..

blog’s name: te[H]ere
description: everything..my life, love, health, education…etc
url: http://tehsafiah.com

:) :) thx

..
 
Comment by Hamdi
2009-08-06 12:40:25

abang Khai
URL aku salah tuh
bukan http://onehamdi.net tapi http://onehamdi.com
ehehe
ish kau nih :)

..
 
Comment by jijal
2009-08-06 15:58:54

fuh…satu ari aku membaca entry kat sini…best banget.. :o:

..
 
Comment by finalcross
2009-08-07 11:34:04

Bro,jom exchange link–> http://placepoint.wordpress.com/
aku da ltk link ko. TQ

..
 
Comment by Nescafe ais
2009-08-12 20:52:30

Nama blog: Mari bina blog

Description: Tutorial asas membina blog.

Url; http://maribinablog.blogspot.com

..
 
Comment by jiedan142
2009-08-12 21:11:26

Nama Blog:Poetical Miscellanies
Description:jom kawan2!:)
URL: http://jiedan142.blogspot.com

..
 
Comment by La Dolce
2009-08-12 21:21:52

hi khai… tmpg tanya ek

mana lmn chat psl mkn2 kt shah alam aritu ? :)

..
 
Comment by wan
2009-08-12 22:35:39

Nama Blog:wanafiqgroup
Description:personal blog
URL: http://wanafiqgroup.blogspot.com/

khai plz add 8)

..
 
Comment by jiedan142
2009-08-13 23:01:17

Khai.link udah ditukar ya!:)

Nama Blog:Poetical Miscellanies
Description:Jom kwn2!
URL:http://jiedan142.via.my

..
 
Comment by k
2009-08-15 01:44:46

RoCkStaR site
anything can be foun in this my blog. =P
http://malrockstar.blogspot.com

..
 
Comment by farouq
2009-08-15 02:55:01

Nama Blog:anordinarymanz
Description:mix artikel kelas iqra percuma untuk dewasa & monolog sendiri
URL: http://anordinarymanz.blogspot.com/

please view & tq

..
 
Comment by akudankami
2009-08-15 20:56:18

nama blog:akudankami
Description:Life style in Islam
url:http://akudankami.blogspot.com/

..
 
Comment by Faeiz
2009-08-16 13:20:56

nama blog: Faeiz dot com
Description: Segalanya bermakna..
url: http://faeiz.com/

Reciprocal: http://faeiz.com/index.php/tukar-backlink/

Tengkiu khai sebab bersetuju. :)

..
 
Comment by sutera kasih
2009-08-20 22:44:51

salam ziarah khai :D

1stly nk ckp..blog awk bes laa hehe

bosan2 tuu..meh la lawat blog sy yg agk bosan gak la hihi

nama blog : Sutera Kasih

description : talk about everything :)

url : http:// suterakasihyann.blogspot.com

salam kenal ;)

..
 
Comment by amzar
2009-08-22 13:57:02

Bley x exchange link blog nie….

http://ampico.blogspot.com :p

..
 
Comment by Adha
2009-08-22 17:53:39

Meriah tol kat sini

..
 
Comment by syin
2009-08-24 18:27:07

khai….jom kita tukar tertukar link….

http://www.syinrayafa.blogspot.com/

..
 
Comment by firdaus
2009-08-26 22:16:24

Nama Blog:D & S creative Co.
Description:macam2 bisnes ada di blog daus87
URL:http://daus87.blogstarz.my

:) :)

..
 
Comment by bejahnz
2009-08-29 03:58:15

Khai yg hensem!
Linked!
:D

Nama Blog: ataleofahumbleboy
Description: such a vintage design of life
URL: http://bejahnz.blogspot.com

..
 
Comment by Kerink
2009-08-30 05:17:16

salam bro, mine mine! hahah. nak menyibuk kat sini jugak! hahah. by the way, blogger best ape. boleh jugak blogging teros dari phone. ;]

Nama Blog: being kEriNk sometimes make me low confident
Description: Erm, most of it about my personal life. sometimes ade bitter, sweet. I’m trying my best to add some JOY, CHEER in my post so that ppl who reads my bloggy will feel “wahh! i love this blog. i want to read more!”.
URL: http://sayekerink.blogspot.com

..
 
Comment by fahanajamil
2009-08-31 03:05:11

Nama Blog:sweet anna
Description: :)
URL: http://fahanajamilpunye.blogspot.com/

sy bru lg dlm dunie blog ni.
sy perlukn pnduan & tnjuk ajar.
tq.

p/s:(sgt b’harap)

..
 
Comment by yash
2009-09-02 17:09:13

Nama : LetsChaTeaMembers

Description : lebih kepada personal

URL : http://akulahyash.com

..
 
Comment by eid
2009-09-04 06:11:15

Nama Blog: life is accounted for…
Description: mix
URL: http://eidtse87.blogspot.com

klu ble abg khai berikan sedikit pendapat tuk menjadikan blog sye lebih menarik..bab da mcm rojak da blog nie… :)
thanks

..
 
Comment by Daus
2009-09-04 18:42:13

Nama Blog: Daus Entertainment
Description: SEBUAH BLOG HIJAU TULISAN DAUS
URL: http://dauslife.blogspot.com

Link blog khai akan diletak nanti yek…
hehehe…

..
 
Comment by DiYWonder
2009-09-04 23:34:36

Salam,
Sharing is caring… Baru je start personal blogging… (slalu lepak forum) So check ler kalau ada peluang…

Nama Blog: Question Everything?
Description: Personal tp lebih kepada benda2 kat sekeliling.
URL: http://www.diywonder.info/

Bagus juga guna WP ni tapi kalau xda hosting sendiri mcm susah le plak nak modified… :)

..
 
Comment by finalcross
2009-09-05 14:18:27

Salam…bro. aku da ade domain sendiri ni.
Nama Blog: melalui pandanganku
Description: blog bervariasi
URL: http://thrufinalcross.com
:)

..
 
Comment by mello
2009-09-06 01:33:32

khai oh khai.. bila mau update blogosphere neh? hehe 8)

nama blog : mello’s

url : http://mushmello.blogspot.com/

..
 
Comment by jieha yusof
2009-09-06 02:16:12

Salam ziarah! nice site!

Nama Blog: Confessions of 13
Description : personal daily-life blog
URL: http://www.dancingserenity.blogspot.com/

..
 
Comment by jimie
2009-09-10 10:52:41

Nama Blog: MixInfo
Description : Maklumat Campuran …tidak tertumpu pada satu2 topik :8
URL: http://mixinfo4u.blogspot.com/

..
 
Comment by sofia
2009-09-10 11:02:13

name blog : try to smile
desc : personal, activities, friends, family, sharing iniformation
url : http://triplesmiley.blogspot.com

..
 
Comment by aremin
2009-09-11 12:50:20

Nama Blog: Aremin.Inc

Description: watch tv online, listen radio online, check yahoo messager invisible, computer, programming, friendster/facebook/ym tutorial, javascript, , blog, and many more

URL: http:www.minsites.com

..
 
Comment by Poziabb
2009-09-14 15:17:01

Nama blog: Poziabb
Description: makan CERAMIK minum MINYAK PETRONAS
URL: http://poziabb.com

..
 
Comment by alharir
2009-09-21 00:19:31

Salam Khai dan semua… ada confusion sket, x tau nak tanya kat mana, so… Sorry kalau salah tempat.
Sebenarnya hamba tak tau apa maksud backlink dgn link exchange ni, boleh sapa2 tolong? :oups:

..
 
Comment by amerwafiy
2009-09-26 03:13:27

Nama Blog: Dedaun
Description:Blog Remaja,Just Blog
URL: http://dedaun.net/

..
 
Comment by syinrayafa
2009-09-29 21:03:51

khai…jom tukar link…aku baru guna domain sendiri… jgn malu2 letak link aku..hehehe..

..
 
Comment by Kama
2009-10-01 20:19:05

Visit my blog. best……

..
 
Comment by ummie
2009-10-02 11:12:14

hangpa punyer blog memag cun

..
 
Comment by oh!dawie
2009-10-03 21:15:31

Aku dh ltk link ko kt blog aku..ape lg??hehe…

..
 
Comment by zahid
2009-10-06 16:36:09

nama blog : hutch.in.son
description : life of a shutterbug
url : http://zahidkasim.blogspot.com/

..
 
Comment by samanosuke_04
2009-10-09 01:58:51

salam khai.. jom exchange link.. hoho, ko punye aku daa add.. hehe..

..
 
Comment by Kama
2009-10-14 01:00:04

master khai…..nk exchange link..

..
 
Comment by firdausi
2009-10-15 06:40:58

nama blog : ::EDUCATIONAL REFORMIST::
description :perjuangan ini takkan terhenti!
url : http://firdausimuhammad.blogspot.com

..
 
Comment by ZoOL
2009-10-16 18:00:13

Hi, salam.

blog: http://blynkdontbyte.blogspot.com/
description: all related to desktop customization, ubuntu, windows, gadget and tutorials.

Still new.. more stuffs going to be added :D

..
 
Comment by jai
2009-10-18 02:27:26

akum….khai…tambah citer lwk plak….best arr kate2 khai….
:) :love:

..
 
Comment by Khairudin
2009-10-27 01:28:35

Jom kita exchange link. Saya dah add Khai punya

..
 
Comment by jay
2009-10-29 00:46:28

Nama Blog: idea-mix
Description: bila macam2 idea di’kepala, curahkan saja dimana-mana
URL: http://idea-mix.blogspot.com/

..
 
Comment by jay
2009-10-29 01:02:12

selama ni gua silent reader je, skang baru ade bran hehe 8)
gua ske baca thread ko sbb tulen, ade feel weyh time baca.. bg tips cket?

..
 
Comment by Ikhwan
2009-10-29 18:08:19

Nama Blog: myLirik
Description: Koleksi Lirik Lagu Melayu.
URL: http://www.mylirik.com/

link khai ada di url http://www.mylirik.com/2009/10/free-link-exchange.html

peace 8)

..
 
Comment by ain
2009-11-01 15:30:30

muah……………… :love:

..
 
Comment by bro hp
2009-11-02 13:14:12

Nama Blog:smartbizz4u
Description:SIFU handphone – repair&service plus accesories hp
URL: http://smartbizz4u-esmile.blogspot.com

Baru belajar blogging…plsss adik2, kengkawan support me.TQ
Kalau salah tolong betulkan.. :)

..
 
Comment by ModiFixPC
2009-11-02 16:16:55

Salam
khai…
exchange link yer…
untuk tukar ke wordpress…
tunggu masa skit lagi kot..
hehe :p

..
 
Comment by sayang2kita
2009-11-06 04:05:43

Nama Blog: zafirah zakaria
Description: photoblog
URL: http://www.sayang2kita.com/zafirah

..
 
Comment by kuyie
2009-11-07 00:24:52

salam khai…
Blog:…Teratak Maya…
Description: suatu tempat di mana dapat mendengar segala macam rintihan mulut puaka aku….
link: http://jangemakesemut.blogspot.com

aku baru nk brjinak2…tolong bantu aku mne yg patut ye kwn sumer… :)

..
 
Comment by Dak Wan
2009-11-07 06:44:24

Hi Khai….

Nama Blog: Rainbow Story
Description: Personal, A colourful story of me & my life
URL: http://sue-sygckit.blogspot.com

Anyway, thanxs a lot k? 8)

..
 
Comment by broe
2009-11-07 12:29:42

salam superb blogger..bro ni lau nk tau senior khai…sekampung palong n mukin sesekolah dulu…cume khai ni junior bro…tp khai mmang tabik blog kahi…bro dpt tau pun dr adik bro sendiri akuinbosan.blogspot.com // bro still dlm blaja lg anout blog2 nih..n bro still pandu n bace blog khai… cume lum pai mase lg bro nk komen2 blog2 lain…sbb bro nk blaja lg…hop sgt dpt personal contct ngan khai sbb nk blaja lebih dlm lg…khai mukin x kenal bro tp famili khai mukin kenal famili bro…bro sebaya ngan kkak khia c yati..hope dpt beri tunjuk ajar

..
 
Comment by inani
2009-11-08 15:12:27

Nama Blog: Inani Craft & Design
Description: Blog cenderahati kahwin moden buatan Malaysia, pioneer seramik hydrostone milik bumiputera
URL: http://www.inanicraft.com

..
 
Comment by azfar
2009-11-13 21:13:15

bro.ni blog aku.jemput2 la

..
 
Comment by azfar
2009-11-13 21:14:25

bro ni blog aku.jemput2 la singgah.baru nak belaja lagik

http://www.sayetidakkisahanda.blogspot.com

..
 
Comment by Zul
2009-11-15 01:14:42

singgahla k khai..
silent reader ko nieh…
hehehe

http://lowlucky.blogspot.com/ :love:

..
 
Comment by mynurin
2009-11-16 19:43:45

Khai, buleh la exchange link ye… Justkhai kan skrg ni paling top di pasaran… buleh la ye..

Nama Blog: My Nurin Shop
Description: Cenderahati, hadiah dan pelbagai barangan menarik
URL: http://mynurinshop.blogspot.com

TQ

..
 
Comment by &ita maternity
2009-11-19 07:37:52

tumpang ye…
Nama Blog:&ita maternity online store
Description:Onlineshop for mom-to-be which selling maternity wear.stylish, trendy with affordable price.
URL: http://www.danitamaternity.com/

tq tuan rumah

..
 
Comment by Etho
2009-11-19 07:40:37

Nama Blog: Butik etho
Description: selling baju kurung,kebaya,brooch,blouse and T-shirt muslimah
URL: http://butik-etho.blogspot.com/

tq :)

..
 
Comment by EZANY
2009-11-19 12:47:34
..
 
Comment by mahi
2009-11-19 15:14:45

name belog: iniAKU
description : review dan shopping
url : http://sapekahsaya.blogspot.com

jangan singgah je, bagi komen skali khai..huhu 8)

..
 
Comment by mahi
2009-11-19 15:41:31

Nama Blog: iniAKU
Description: review n shopping
URL: http://sapekahsaya.blogspot.com

..
 
Comment by akak qaseh
2009-11-21 09:15:37

nama blog :Mahaqaseh
description : Just about CruEL & gOrgEOuS teacher (personal n my science lab)
url : http://www.mahaqaseh.com/

nie baru buat balik la dik…yg lama x dapet diselamatkan..uwaaaaaa

..
 
Comment by dhomnirhahs
2009-11-21 17:44:26

Blog: dhomnirhahs
Description: coretan diri, conteng2
URL: http://notakakishah.blogspot.com/

baru nak berblog.. minta tunjuk ajar.. :p

..
 
Comment by slay
2009-11-21 20:33:59

slm knl buat semua…… :)

..
 
Comment by padi
2009-11-22 19:59:39

nama blog:aku suka,suka hati la
description:kacau kau.kut kau yang kacau aku ade la
url:asalkerekamat.blogspot.com
8)

..
 
Comment by wniizati
2009-11-22 20:13:51

My World
http://wniizzati.blogspot.com
blogging, review site, software, sharing cool stuff, Twitter

..
 
Comment by arrizz
2009-11-27 16:59:48

Blog: arrizz (dot) com
Description: aku kongsi tentang apa-apa saja
URL: http://arrizz.wordpress.com

..
Comment by ahben
2009-12-02 04:36:51

Blog: ahbensu*ks!
Description: x tawu nk describe cmne
URL: http://www.tinyurl.com/ahbensucks

..
 
 
Comment by wan2911
2009-12-01 15:17:36

Nama Blog: Blog Aku
Description: 1st time berbloging, so rojak2 sket
URL: http://www.mohdridzuan.com/

TQ :)

..
 
Comment by atokk
2009-12-01 22:46:53

Blog: KronologiHidupku | Si Buchuk
Description: just another thought
URL: http://andyhowtt.gapuranetwork.net :)

..
 
Comment by Joe Marijuana
2009-12-02 21:54:56

blogsite entertainment gossip, dan lagu2 melayu siap lirik sekali.. mari2

..
Comment by Joe Marijuana
2009-12-02 22:00:00

Nama Blog : Got Zip
Url : http://gotzip.blogspot.com
sekali u all dengar gossip just tell us, we will GotZip For u ..ok
medium entertainment masa kini.. mari2.. :p :p :p

..
 
 
Comment by hairil akif
2009-12-07 17:14:52

Nama blog : humblemodest95
URL : http://humblemodest.blogspot.com
Description: wait im thinking….

..
 
Comment by Tarmizi
2009-12-11 08:08:22

Nama blog : TarmiziShukri
URL : http://tarmizishukri.co.cc
Description: a journey through my viewfinder

..
 
Comment by MASOKIS
2009-12-11 15:19:27

Nama Blog: MASOKIS.COM
Description: When A Programmer Want To Share their Dream…
URL: http://masokis.com :[

Wow…giler kentang tul la justkhai nih..

..
 
Comment by padi
2009-12-12 12:12:57

nama blog:aku suka, suka hati la
description:zaman sekolah
url:wallaweikerekamat.wordpress.com :aie: :p :bloody: :choler:

..
 
Comment by wanbotak
2009-12-13 13:47:18

Nama Blog: WANBOTAK BLOGGING – HARDCORE
Description: BLOGGING HARDCORE
URL: http://blog.wanbotak.com

..
 
Comment by Aini
2009-12-13 18:15:53

nama blog : Tentang Hidup
description : all about life
url : http://ceriteras.blogspot.com

..
 
Comment by Aini
2009-12-13 18:20:17

nama blog : Tentang Hidup
description : All about life
url : http://ceriteras.blogspot.com

thanks khai.. ;)

..
 
Comment by Khairi
2009-12-15 16:43:58

Aku pun dah link kan justkhai. Rasa kecik aje blog aku hehe.

..
 
Comment by haRiz
2009-12-15 23:11:44

name: haRiz
desc: photography blog
url : http://har33z.blogspot.com/
8)

..
 
Comment by c_lolo
2009-12-16 18:21:25

alamak… rasanya dah post komen kat sini..

T_T nk exchange link blog
http://ratahayam.co.cc/blog

tenkiu ^_^

..
 
Comment by ishak
2009-12-17 16:42:19

nama blog: laman blog kamek ( ishak hasimi.com)
description : kamek nak madah ajak
url : http://www.ishakhasimi.com

..
 
Comment by yazed jamal
2009-12-18 09:09:54

nama blog: em-up
description :blog pasal apa aku suka
url : http://www.em-up.com

..
 
Comment by Eldy Voon
2009-12-19 02:03:20

Dah add kat blogroll pula tu khai(bknnya ade papa pun), apapun jgn lupa gua k ~ :) :)

..
 
Comment by @iMaN
2009-12-21 17:29:35

Nama Blog: Silence Creativity
Description: Hanyalah sedikit sebanyak ttg hidupku dan pape
yg aq ingin nules
URL: http://asahara93.blogspot.com

8) 8) 8) :) :) :)

..
 
Comment by zulsyamin
2009-12-23 16:02:20

Nama Blog: OnlyZul
Description: Blog aku, cerita aku, suke hati aku la, ade aku kesah…
URL:http://onlyzul.blogspot.com

..
 
Comment by heatzik
2009-12-25 11:24:00

Nama Blog:Your-Ultimatum-Sources
Description:Blog aku..Tentang secret Google,Explorer,Firefox,XP,Software
URL: http://heatzik.blogspot.com
:)

..
 
2009-12-25 12:44:42

Nama Blog: MY ADHA
Description: Sumber Maklumat Anda
URL: http://myadha.blogspot.com

Nama Blog: BLOG ADHA
Description: Perkongsian Ilmu, Pandangan & Teguran
URL: http://blogadha.blogspot.com

Terima kasih :)

..
 
Comment by sukasuki
2009-12-29 22:22:16

jengok2 la…aq bloger bru…

..
 
Comment by Piston Pecah
2009-12-30 02:23:09

Nama Blog : Legasi Piston Pecah
Description : menulis lebih mudah dari berkata-kata
url : http://pistonpecah.blogspot.com

..
 
Comment by sukasuki
2009-12-31 07:23:49

:8

..
 
Comment by sukasuki
2009-12-31 07:27:38

Nama Blog:sukasuki
Description:bkongsi cite2
URL: http://sukasukidupku.blogspot.com

..
 
Comment by Ted Baker
2010-01-01 00:20:47

Hi bro! Akan link kau in few minutes. Aku berazam nak jadi a serious blogger tahun 2010 ini. Harap ko terus berblog, banyak aku leh belajar! =) ;)

..
 
Comment by yanmie
2010-01-06 19:37:37

khai…jom exchange link

Nama Blog: yanmieonline.com
Description: Permata Hatiku
URL: http://www.yanmieonline.com

anyway saya dh linkkan :)

..
 
Comment by fiqa_2606
2010-01-08 23:01:38
..
 
Comment by FaisalReza
2010-01-10 19:33:09

salam, Khai, nak exchange link ;)

Nama Blog: FaisalReza (dot) com
Description: Bila Mindaku Mula Menconteng….
URL: http://faisalreza.com

..
 
Comment by Wisata Riau
2010-01-11 00:37:36

link exchange please.. :D

..
 
Comment by hafiz
2010-01-13 00:40:42

Nama Blog: soccermaniax.com
Description: soccermaniax.com | English Premier League Highlights | Latest Football Highlights Video
URL: http://www.soccermaniax.com/

..
 
Comment by Fakhrul Bonsai
2010-01-14 16:21:12

Nama Blog: Fakhrulhaqimi Photoblog
Description: blog bergambar
URL: http://fakhrul.bonsaiphotostudio.com

..
 
Comment by Fakhrul Bonsai
2010-01-14 16:32:36

Nama Blog: Fakhrulhaqimi Photoblog
Description: Blog bergambar gambar
URL: http://fakhrul.bonsaiphotostudio.com

..
 
Comment by Najmi
2010-01-24 23:47:03

oh hey khai, baru perasan yg page sebelum neh ada error, anyway, saya masih lg linking khai, so link saya balik yea, thanks :D

Nama Blog: Graphical Life
Description: blog tentang hidup saya~
URL: http://graphical.ilyfe.net

..
 
Comment by teera
2010-01-28 21:12:12

i love ur blog khai!

..
 
Comment by aRkimz
2010-01-31 18:14:41

Nama:Otakworks
Description:Blog panduan untuk blogger dan hiburan
URL:http://otakworks.blogspot.com

..
 
Comment by admin3gp
2010-02-04 00:44:06

Nama:Melayu Boleh 3gp
Description:Blog Melayu Boleh
URL:http://blogmelayuboleh3gp.blogspot.com

..
 
Comment by razi
2010-02-04 13:35:23

Nama : Razi
Description: Menimba Ilmu.
URL: http://www.alongaji.blogspot.com

..
 
Comment by Omar
2010-02-07 17:55:50

Nama Blog: Ideapad of Omar
Description: Personal blog about life
URL: http://omarmahdzan.wordpress.com :[

..
 
Comment by ismailnoh
2010-02-07 20:34:07

;) haha~ banyak lagi da yang daku kena tahu pasal dunia blog nie. minta tunjuk ajar ya~ :)

..
 
Comment by Rie
2010-02-11 19:35:52

Nama Blog: RieZarchry dotKom
Description: Apa2 je pasal Rie
URL: http://www.riezarchry.com/home
:)

..
 
Comment by ahmadyusrie
2010-02-12 00:33:37

salam, boleh link x khai..
aku dah link blog ni..
Nama Blog: ahmadyusrie(dot)com
Description: a little bit of everything
URL: http://ahmadyusrie.com

..
 
Comment by Ahliahnizam
2010-02-13 18:13:27

Nama Blog: Kedai Ummie

Description:Menjual pelbagai produk makanan spesel dari Sarawak. Ada kek lapis, pes laksa Sarawak, ikan terubuk masin dan macam-macam lagi

URL: http://kedaiummie.blogspot.com

..
 
Comment by F I T
2010-02-19 16:54:10

Nama Blog: Shy Guy is Blogging
Description: Life of a Shy Guy.
URL: http://fitrihadi.blogspot.com

thanks ye :)

..
 
Comment by AMR
2010-02-22 17:40:24

Nama blog : buku notaku
Keterangan : himpunan nota-nota kehidupan
URL : http://www.razif.net/blog

..
 
Comment by MQ
2010-03-09 08:28:22

=(

..
 
Comment by din
2010-03-12 12:07:30

bro dpt x komen sblom ni..
ok aku komen skli lg ye..hihi.. :)

nama blog : flourescent adolescent
keterangan : berkongsi info2 dan ilmu2 dgn para bloggers seta luahan peribadi..
url : http://din8394.blogspot.com/

..
 
Comment by nazz
2010-03-15 17:10:58

Nama Blog: Me & Myself
Description:Blog sahaja usha2 la yek..
URL: http://nazzwtf.tumblr.com

..
 
Comment by yoy
2010-03-23 23:49:37

Blog: YoycullendotcoM
Description: Personal and general
url: http://yoycullen.com

Just Khai’s link added @ http://yoycullen.com/exchange-link/
Thanks

..
 
Comment by iffa yuna
2010-04-03 00:53:59

blog: ~My BLoG, My VoiCe…~

Description: di sini bermula penceritaanku.. tentang aku, kamu, dia dan mereka…
url: http://iffayuna.blogspot.com

..
 
Comment by din
2010-04-06 15:53:13

khai mau tukar link jugak..

Nama Saya Din

Personal dan perkongsian ilmu sedikit 8)

http://namasayadin.com

..
 
Comment by tokjogho
2010-04-09 18:00:03

Salam Khai,
bleh tak exchange link dgn 2 blog tok? info kat bawah:

Nama Blog: PanduanPercuma.info
Description: Petua, Tips, Informasi dan Panduan Percuma
URL: http://panduanpercuma.info

Nama Blog: Bicara Tok Jogho
Description: Bukan Sekadar Berbicara…
URL: http://tokjogho.com

harap dapat perhatian Khai!

..
 
Comment by Malaynux
2010-04-10 07:37:07

Nama Blog: My Digital World
Description: IT,Tutorial,berita penggodam
URL: http://securenetwork-malaynux.blogspot.com

Thanx bro..

..
 
Comment by bdk_SkemA
2010-04-10 18:30:54

nama blog : bdk_SkemA Dot Com

Description : HIDUP INI SATU PERJUANGAN….=)

URL : http://thebudakskema.blogpot.com

bdk baru belajar buat blog…hehe :)

..
 
Comment by fahim azzam
2010-04-11 21:34:58

nama blog:justfahim(dot)com

description: –

URL:www.justfahim.blogspot.com

dah lama buat dah blog ni .. cuma nk hit jer lebih ..thx khai ! LUV U

..
 
Comment by ezad
2010-04-14 13:32:01

khai…
Aku ezad.. ade dlm blogsphere sini… sebelum ni gune ezad.via.my.. tapi link tue dh xleh nak gune kan… aku tau ko pon maklum… so baik nya tukar link ke asal balik…

http://ezadlah.blogspot.com

..
 
Comment by mien
2010-04-15 06:43:22

nama blog : the says
desc : apa saja.
nama blog : thecakap-cakap.blogspot.com

..
 
Comment by Zuraidi Zainol
2010-04-15 22:39:24

Blog’s name: ZuraidiZainol
Description: Running, Computing, Parenting
URL: http://www.zuraidizainol.com

Sila add aku, ok Bro 8)

..
 
Comment by amandaeltiqaz
2010-04-16 08:29:17

hi~
sy bknla baru sgt pun..cuma slalu jd pembaca setia jek ^^

sy dah add link blog awk kat blog sy. ;)

..
 
Comment by fazniz
2010-04-16 10:54:08

Nama Blog:KISAH AKU DAN KEKASIHKU
Description:nk tukar2 citer n idea
URL: http://nurulanizan.blogspot.com

..
 
Comment by Pandaman
2010-04-17 03:34:08

Nama Blog: Hei!!DOWNLOAD.com
Description: Download Percuma Tiada Had
URL: http://www.heidownload.com

* link justkhai dah sy ltk :)

..
 
Comment by Wan Perlis
2010-04-20 09:52:14

jika berminat link blog aku jugak :)

..
 
Comment by safwanz
2010-04-21 10:45:43

nama safwan

..
 
Comment by khai
2010-04-25 08:10:52

Nama Blog:khairulanuarazman
Description: Personal blog. blog sesaja sambil menceritakan hal kehidupan. lawak pon ada.
URL: http://khairulanuarazman.blogspot.com

..
 
Comment by nurharapan
2010-05-01 01:43:12

Nama blog : neveneve
Description : p/s: Ini pasal aku, bukan kamo
URL : http://www.neveneve.blogspot.com

jgn lupe usha blog sy ye..heheheheh.tq……

..
 
Comment by ezad
2010-05-01 01:51:11

Khai url aku yang ezad.via.my dah xleh gune r… zonestraits.com pr0b? skang samada gune asal http://ezadlah.blogspot.com atau http://www.ezadblog.co.cc

..
 
Comment by nurharapan
2010-05-01 01:54:55

blog name: neveneve
description : p/s: Ini pasal aku, bukan kamo
URL : http://www.neveneve.blogspot.com

sy blogger baru.jgn lupe usha blog sy ye…tQ.

p/s: dh letak link blog khai kt my blog. sgt best layan

..
 
Comment by kozumi_ro
2010-05-05 11:55:37

Nama Blog:Kozumi_ro@WordPreSs
Description:TuTorial/Photo/Artwork/Grafik/Lawak
URL: http://kozumi.sepaku.net

..
 
Comment by hencikvirus
2010-05-13 15:12:43

wah bestnye bro..share sket ble ;)

..
 
Comment by fareast
2010-05-15 19:51:13

Salam khai.. link exchange
dh letak link Justkhai –> http://hellofareast.net/link-exchange/

keep it up~ :bloody:

..
 
Comment by Afyrd best
2010-05-16 23:51:03

Nama Blog: Afyrd best
Description: Apa apa yang best
URL: http://afyrd.blogspot.com

..
 
Comment by Alahai Malaysia
2010-05-17 08:59:21

Salam Khai… jom link exchange
link khai dh letak dh.. -> http://izzirfarhan-alahaimalaysia.blogspot.com/p/blogosphere.html

..
 
Comment by syahirul
2010-05-23 22:22:21

mana blog aku takde lagi kat sini? khai oh khai.. jgn wat2 lupa :|

..
 
Comment by bARdbOO
2010-05-25 01:09:03

salam..
nak tukar link gak even dh terlmbt..hehe…

nama blog: bARdbOO

description: blog peribadi..tapi kadang2 agak merapu gak..

URL: http://bard87.blogspot.com

..
 
Comment by .encik.SEDAP.™
2010-05-26 01:59:55

encik KHAI, yang link AZFARUL tu minta tolong tukar url yang baru ni yer

enciksedap.com

terima kasih. ;)

..
 
Comment by Ayabizz
2010-05-27 10:26:45

Nama Blog: Blogger Wanita
Description: Aku Seorang Blogger Wanita
URL: http://www.bloggerwanita.com :)

..
 
Comment by nik
2010-06-01 15:32:07

nama blog : dunia nik
description : dunia aku sorang je..

url : http://www.dunianikdotcom.blogspot.com 8)

..
 
Comment by Suri
2010-06-03 13:00:59

nama: suri cahaya cinta
nama blog: cahayacinta.com
tema blog:membicarakan soal cinta sejati
url: http://cahayacinta.com

..
 
Comment by Aimi Dayana
2010-06-04 18:12:53

nama blog : Aimi Dayana
mengenai dunia aimi je. haha. :[

url : http://aimiloveme.blogspot.com/

..
 
2010-06-04 21:51:20

Nama blog : all about mummy n baby
Description : Cerita berkenaan famili
URL : http://all-about-mummy-n-baby.blogspot.com/

..
 
Comment by mrs.late
2010-06-11 10:19:54

nama blog: jangan menjadi seperti batu krikil di tepi jalan
description:benda yang aku nampak, aku kisah
URL:serupatapiberbeza.blogspot.com :bloody:

..
 
Comment by shazril
2010-06-11 18:26:14

Assalammualaikum,

Nama Blog: Shazril Shaedi
Description:Walau apa pun berlaku di dunia ini…tetapkanlah iman dan pandang lah ke depan….kerana semua yang berlaku ada hikmahnya…
URL: http://shazrilshaedi.blogspot.com/

Terima Kasih.

..
 
Comment by aRkimz
2010-06-14 13:15:31

Nama Blog:Otakworks
Description:Blog About Blogging
URL: http://www.otakworks.net

check url blog khai kat
http://www.otakworks.net/p/our-partners.html

..
 
Comment by Amirul Imani
2010-06-17 01:32:37

Nama Blog: Aremierule Blog
Description: Ia merupakan idea atau pendapat aku tentang sesuatu perkara
URL: http://aremierule.wordpress.com

..
 
Comment by ahmadsallehuddin
2010-06-18 09:40:02

Salam…

Nama Blog : ?????

Description : my little adventure

URL : http://ahmadsallehuddin.wordpress.com/

..
 
Comment by Abd Karim MJ
2010-06-18 18:51:09

Blog Abd Karim MJ .. ayat ayat cinta… layanzz…

..
 
Comment by ahmadsallehuddin
2010-06-18 20:46:44

Salam…

Nama Blog : ?????

Description : my little adventure

URL : http://ahmadsallehuddin.wordpress.com/

:D

..
 
Comment by jalanjatuh
2010-06-20 18:22:41

allow khai..
aku neh baru je berjinak-jinak ngan blog.. actually bnyak dpt inspirasi dari blog ko neh..
anyway neh aku nyer link.

blog ; jalanjatuh
description ; haallluuu
link ; http://jalanjatuh.wordpress.com/

usha2 sket blog aku neh.. bgg la ape2 pendapat sket kay

..
 
Comment by aswanism
2010-06-21 00:02:53

salam khai…

blog kecil je berkenaan dengan mata…

nama blog: Mata Dan Penglihatan

url:http://truskemata.blogspot.com

Description: Sumber Lengkap Untuk Mata Sihat

:love:

..
 
Comment by AyieBlog
2010-06-21 01:42:43

Salam,khai ayie nak tanya sesuatu,khai pakai plugin reply comment apa erk??,kalau boleh khai hantar melalui e-mail ayie

..
 
Comment by APi
2010-06-22 09:47:42

mao kawan sama kawan2..
kritik ape yg patot kritik k..

;)

..
 
Comment by APi
2010-06-22 09:49:07

Nama Blog: publicitypublic
Description: kawan2 x mao lawan..
URL: http://publicitypublic.blogspot.com

:lol:

..
 
Comment by Dakjaat
2010-06-23 19:07:10

:) Dakjaat

http://dakjaat.com

Persendirian punya. Hahaha! :o:

..
 
Comment by asri
2010-06-23 20:27:51

Nama Blog:asri
Description:marilah ramai2 singgah
URL: http://asrirayrock.blogspot.com

..
 
Comment by shera
2010-06-24 15:25:21

slam khai…nk tnyer kat khai wat mse nie antivirus n windows pe yg plg ok…
n 1 lg kalo walpaper kite set kat dekstop n then hilang naper yerk…?leh bg jawapan x..windows 2 ader gune genuine..dia dh xpired ker..kalo expired nk wat per? :beurk:

..
 
Comment by Khai
2010-06-24 19:42:35

@shera – windows 7 antara pengeluaran OS dari Microsoft yg terbaik setakat ini. Dan Microsoft Security Essentials (MSE) antara antivirus yang terbaik untuk digandingkan bersamanya. MSE ni free je.. Sila Google untuk download.

Wallpaper desktop hilang? means dah kantoi yg OS u pakai tu tak genuine. Kalau ori, means dah xpired la tu. Cuba check balik case installer dia.. So boleh beli license baru. Kalau tak ori, means dah sampai masanya untuk format. Harap membantu.

..
 
Comment by shera
2010-06-25 08:33:20

ok khai..thanx yerk..

..
 
Comment by jack
2010-06-26 20:29:53

hi khai. ckeck out my blog.
http://farmasikl.com
blog kesihatan.

..
 
Comment by shamsays
2010-06-28 19:45:39

hai khai, nak suh letak link blog sy dlm bloshpere boley….hihik…nnti sy buat trackback….boleh?…. :)

..
 
Comment by Ax_crewz
2010-07-02 22:14:43

nama blog: laguku hidupku..
Description: bukan sekadar blog biase,,,
Url : http://lagukulhidupku.blogspot.com/

..
 
Comment by APEX
2010-07-04 03:18:28

Nama Blog: Apex’s Corner
Description: aku budak baru belajar
URL: http://oxyapex.blogspot.com

psstt aku letak link blog nie kat blog aku

..
 
Comment by Eyl
2010-07-04 10:50:30

Nama Blog: Eyl’s Blog
Description: Budak baru wp :p
URL: http://elfyf.com/

oleh kerana ikut khai,ak buat la wp satu.hehe. dh letak link khai kat sane.hehe

..
 
Comment by rayban wayfarer
2010-07-06 00:48:58

Exchange link dengan blog khai…
Very nice blog..

Nama blog : rayban malaysia
Description : rayban wayfarer
URL : http://raybanmalaysia.blogspot.com

..
 
Comment by rayban wayfarer
2010-07-06 00:52:21

name blog :rayban malaysia
description :rayban malaysia bausch & lomb
URL : http://raybanmalaysia.blogspot.com

TQ khai

..
 
Comment by mok
2010-07-09 16:19:54

nama blog: mokidealism
description: my idea | my crictic | :lol:
URL: http://mokidealism.blogspot.com

..
 
Comment by tuanfadzilah
2010-07-12 13:14:24

menarik blog ni :)

..
 
Comment by faiz
2010-07-12 14:36:54

haritu salah format sumbit plak..adehh
nama blog: mohamadfaiz
description: informasi | teknologi | bisnes
URL: http://mohamadfaiz.com

..
 
Comment by shera
2010-07-12 21:21:20

salam khai..shat ker?
nk mntk pandangan antara window xp n window 7 yg mner paling best..?skrg dgr kate smua laptop yg bru suma gune window 7..n nk tnyer gak khai gune windows aper?

..
 
Comment by Riza
2010-07-15 02:36:30

Assalammualaikum :)

Orang baru di sini. Sya mmg tertarik dengan anda punyer blog. Simple, nice, tutorials mmg best( susah tul nak carik orang tak kedekut ilmu nie), and lots of GREAT TIPS!

Nama Blog: Shazammm!
Description: Events, weddings, life
URL: http://shazammm.wordpress.com

Sila tengok kerja orang mentah macam saya nie. Sekiranyer ada byk salah, tolong2 la bagi tips seketol dua. tq. :D

..
 
2010-07-20 14:22:00

Nama Blog: Budak Nakal^^
Description: Tutorial Blogger
URL: http://kozumiro.blogspot.com/

mekacih^^,

..
 
Comment by Mrs.Sufian
2010-07-26 15:35:12

Nama Blog: A Wonderful Journey of Life
Description: my story, my life :);)
URL: http://nurul-imran.blogspot.com

..
 
Comment by Nur Fikri
2010-07-28 08:46:25

:o: Salam bro…First aku nak ucap tahniah sebab blog ko memang hebat dan rangkingnya pulak…dasat..dasat…memang dasat…..Bro saya baru ajer berjinak-jinak dengan dunia blog ini , saya nak tukar link ngan Bro sudi ker ? kalau sudi ..hehehe camne caranya…. :)

..
 
Comment by afiq aiman
2010-07-30 00:43:55

Nama Blog: Sekilas Pena
Description: Catatan Seorang Perantau
URL: http://sekilaspena-aiman.blogspot.com/

..
 
Comment by linziana
2010-07-30 10:16:01

hi khai, nice knowing u virtually, I blog because i want to share my journey as a mother with all virtual mom outhere.Hope can share opinions, ideas and tips with working moms, fulltime housewives moms ya? :) :)

..
 
Comment by Noridah
2010-08-02 12:39:35

Nama Blog: Go For Success
Description: Perkongsian Info dan Guides Berkaitan Blogging
URL: http://resourceavail.com/

thank you

..
 
Comment by NaufalAqli
2010-08-04 03:54:16

Nama blog : Naufal Aqli
Description : Blog merungkai makna lirik sesbuah lagu
URL : http://naufalaqli.blogspot.com/

..
 
Comment by suedmarzio
2010-08-08 00:38:19

nama blog : aku dan muzik

description : blog mengenai aku dan dunia muzikku.

URL :http://www.aku-dan-muzik.blogspot.com

..
 
Comment by suedmarzio
2010-08-08 00:39:04

tunjuk ajarku sifu… ;)

..
 
Comment by Nur Najaa^^
2010-08-09 10:38:11

nama blog : Blog Nur Najaa
description : anak cik liza dah mula blogging weh~

URL : http://www.nurnajaa.blogspot.com

macehh khai ! hee. dulu nak komen, taley. =(
skunk dah boley ! yay ! :)

..
 
Comment by Amri
2010-08-10 10:32:23

Nama Blog: MyAmmToday
Description: Hanya Cerita Untuk Hari Ini
URL: http://ammboi.blogspot.com/

..
 
Comment by mohdzuwairi
2010-08-15 15:37:12

Nama blog : blogzuwairi
Description : komuniti perkongsian info anda
URL : http://www.blogzuwairi.com

..
 
Comment by asphaq
2010-08-20 06:39:26

Nama Belog – asphaq
Description – Terbaik dari ladang 8)
Url – http://writetoasphaq.blogspot.com

..
 
Comment by nik
2010-08-24 03:28:15

Nama Blog:nikamirul
Description:Bukan blog popular
URL: http://nikamirul.com

..
 
Comment by Amir
2010-09-02 12:42:22

Name Blog : Super Colorful Life
Description : Obsesi Aku Terhadap Kehidupan
URL : http://dunieamir.wordpress.com

..
 
Comment by shaiful
2010-09-04 18:00:08

Nama Blog : alongv6
Description : apa yang terlintas di fikiran
URL : http://www.alongv6.com

terima kasih, justkhai jadi sumber inspirasi

..
 
Comment by myka
2010-09-06 13:33:11

Nama Blog : when myka met zyra
Description : -
URL :http://www.mykazyra.co.cc

thanks dude~!

..
 
Comment by Dieyna
2010-09-08 01:18:44

Nama blog : Di sini ruangku berkongsi

Deskripsi: Bukan kisah peribadi

url: http://wardahilmu.blogspot.com/

sudi2kanlh singgah yer… bg komen sekali untuk perbaiki tq;)

..
 
Comment by ami900218
2010-09-08 09:14:14

dtg singgah beli jersi murah ye..

..
 
Comment by Afif Fahmi
2010-09-16 22:17:45
..
 
Comment by ishak
2010-09-18 19:14:56

Dah add link justkhai kat kl urbanite. minta link http://www.klurbanite.com dapat add kat sini. tq

Nama blog: KL Urbanite
Description: Best of KL
Url: http://www.klurbanite.com

..
 
Comment by Kid
2010-09-19 02:37:57

Nama blog : Untitled is a tittle too eh?
Description : Personal blog
Url : http://www.flamebone89.blogspot.com

Baru lg dlm dunia blogging ni. Kalau blog sye tak di-listkan dlm senarai pun takpa. Sye perlukan komentar dr blogger berpengalaman :)

..
 
Comment by Ryuzaki
2010-09-23 08:05:06

Nama Blog: TeamCy
Description: Free Download
URL: http://team-cy.blogspot.com

Boleh Join x?

..
 
Comment by Jualan Terkini
2010-09-26 00:30:26

macammana nak up traffic hurrm :8 ahhaha sbb blog kita ni just jual barangan atau iklan2 oleh blog2 niaga

..
Comment by Khai
2010-09-26 02:43:54

Pengiklanan adalah terbaik ntuk meraih trafik blog dan followers blog dgn mudah dan pantas. Kalau dengan Khai, korang leh advertise kat ohartis or ohtidak.. refer di http://ohartis.com/iklan or http://ohtidak.com/iklan

..
 
 
Comment by Up Traffic
2010-09-26 00:36:49

saya baru lagi dalam bab2 BW ni harap maaf kalau tersalah silap

..
 
Comment by rose
2010-09-27 20:33:18

Nama Blog:Qazama
Description:Personal Blog/Friends
URL: http://hijauituaku.blogspot.com

*/Please Comment My Blog..rse mcm dh bored jer with my blog..aper yg patut di 2kar or else..*/

..
 
Comment by Azri
2010-09-29 09:53:47

Nama Blog : LiEs:of:LiFe?
Description : Blog personal…berjinak-jinak tuk berblogging..
URL : http://zerimarine.blogspot.com

Selamat bertukar link…~ ;)

..
 
Comment by Azri
2010-09-29 09:54:21

Nama Blog : LiEs:of:LiFe?
Description : Blog personal…berjinak-jinak tuk berblogging..
URL : http://zerimarine.blogspot.com

Selamat bertukar link…~ ;)

..
 
Comment by Azri
2010-09-29 09:55:27

Nama Blog : LiEs:of:LiFe?
Description : Blog personal…berjinak-jinak tuk berblogging..
URL : http://zerimarine.blogspot.com

Selamat bertukar link…~ ;)

..
 
Comment by Azri
2010-09-29 09:56:01

Nama Blog : LiEs:of:LiFe?
Description : Blog personal…berjinak-jinak tuk berblogging..
URL : http://zerimarine.blogspot.com

Selamat bertukar link…~ ;)

..
 
Comment by Azri
2010-09-29 09:56:39

Nama Blog : LiEs:of:LiFe?
Description : Blog personal…berjinak-jinak tuk berblogging..
URL : http://zerimarine.blogspot.com

Selamat bertukar link…~ ;)

..
 
Comment by Azri
2010-09-29 09:57:17

Nama Blog : LiEs:of:LiFe?
Description : Blog personal…berjinak-jinak tuk berblogging..
URL : http://zerimarine.blogspot.com

Selamat bertukar link…~ ;)

..
 
Comment by Azri
2010-09-29 09:57:44

Nama Blog : LiEs:of:LiFe?
Description : Blog personal…berjinak-jinak tuk berblogging..
URL : http://zerimarine.blogspot.com

Selamat bertukar link…~ ;)

..
 
Comment by Azri
2010-09-29 10:02:49

Sorry khai.. terpost byk comment…
maybe got the internet problems a while ago… :oups:

..
 
Comment by En Jay
2010-10-01 22:39:54

Nama blog : idea-mix
Penerangan : blog lelaki sub-urban yang gemar menulis
url : http://idea-mix.blogspot.com

*boleh lagi ke acara tukar-tukar link ni?

..
 
Comment by cty-aya
2010-10-03 04:05:25

Nama Blog: Ayami-e Wa®e?ouse
Description: Aksessori Komputer & Gadget
URL: http://ayami-e.blogspot.com
:love:

..
 
Comment by K-Rule
2010-10-03 15:53:47

Nama Blog: Blog Aku | Hati Aku
Description: apa apa jer
URL: http://aku-k-rule.blogspot.com/

..
 
Comment by paih ujey
2010-10-04 11:32:32

Nama Blog:paihujey.com
Description:hanya aku dan dia selamanya..
URL: http://paihujey.com

..
 
Comment by rodie
2010-10-06 08:44:41

Nama blog:A pART oF ME iS yOU
Description:suka-suki citer tentang paper jerk
URL:http://chikedees.blogspot.com

enjoy :)

..
 
Comment by sis
2010-10-07 02:00:43

Hai..sis baru berjinak2 buat blog jd nak betukar2 link..

Nama blog: petuakita.com
Description: Di mana ada petua,di situ ada sis.
URL: http://www.petuakita.com

;)

..
 
Comment by apex
2010-10-12 06:48:18

Nama Blog: Apex’s Corner
Description: aku budak baru belajar
URL: http://oxyapex.blogspot.com

:) ;) :8 :oups: =( :bloody: :[ :beurk: 8) :love: :[ :o: :aie: :-[) :cool:
psstt aku letak link blog nie kat blog aku

..
 
Comment by Shiela Latif
2010-10-13 22:55:26

Nama Blog: Shiela Latif ~ mama Danny & Adam
Description: Blog tentang keluarga shiela dan latif bersama dua anak lelaki yang comel.
URL: http://shielasuri.blogspot.com/

..
 
Comment by zerous
2010-10-20 16:50:54

Nama Blog: zerousvortex
Description: Dari aku yang x tahu apa-apa
URL: http://zerousvortex.blogspot.com/

p/s: sori la just blogspot, nk pakai wp x berapa nk pandai lagi…harap dapat ilmu dari dari saudara Khai…adios! :)

..
 
Comment by Juan
2010-10-24 05:19:25

hai khai, jom exchange link ok, saya da letakkkan link kamu di web saya

..
 
Comment by syahrilhafiz
2010-10-24 17:24:29

exchange bro..boleh??

ak dah taruk link kat sini..
http://syahrilhafiz.com/blog/blogger-link

..
 
Comment by amirulez
2010-10-26 23:33:01

Nama Blog : Accountant Blogger
Description : Blog suka2 buat hilang bosan
URL: http://www.amirulez.com

dah taruk justkhai kat blog i like to read..

..
 
Comment by Juan
2010-10-27 05:38:03

salam khai, saya da add da link khai kat web saya, tp khai x add pon link saya =(

..
 
Comment by NajibSyahmi
2010-10-27 16:35:17

Nama Blog:Najib Syahmi

Description:Blog peribadi Najib Syahmi

URL:http://najibsyahmi.blogspot.com/

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

..
 
Comment by redzuan-ridz
2010-10-30 19:50:02

salam bro khai, saya da letak link bro kat blog sy, hope bro boleh letak link sy jgak, rajin la ye kpd smua singgah ke blog informasi sy. :)

..
 
Comment by Encik Kool
2010-10-31 09:22:16

Sy blogger baru. Harap Khai dapat bg tunjuk ajar..TQ

Nama Blog: Kool Stuffs
Description: Stay Cool n Relax d blog En. Kool…
URL: http://koollstuffs.blogspot.com/

..
 
Comment by ceghap
2010-11-01 10:25:42

khai link aku yang http://blog.ashraflatif.com.my tu dah tukar dah…. http://ashraflatif.com/blog :)

..
 
Comment by Encik Kool
2010-11-03 18:26:32

Sy da letak url :cool: blog Khai d blog sy..Harap layak masuk list d atas..Hehe..TQ

..
 
Comment by Encik Kool
2010-11-03 18:26:48

Sy da letak url blog Khai d blog sy..Harap layak masuk list d atas..Hehe..TQ :cool:

..
 
Comment by intankuterpilih
2010-11-04 12:13:07

Nama Blog:IntanKuTerpilih.com
Description:sekadar menulis apa yang ku rasa
URL: http://intankuterpilih.com/

..
 
Comment by fendidahada
2010-11-05 11:58:12

khai exchange k..

blog title : Apabila namanya sudah ada

http://www.fendidahada.com

:)

..
 
Comment by Princess MOMOY
2010-11-08 15:57:37

Salam Khai & kawan2 yg lain

Momoy 1st time buat blog. Nak tambah sahabat & luaskan style tulis2 and create2 blog…

..
 
Comment by Kenzo@MrConteng
2010-11-11 05:33:57

Nama Blog: Inspirasi Conteng-an

Description: Hanya sekadar coretan dan contengan kehidupan insan bermula diatas kertas sehingga di adaptasi ke laman sesawang! (tapi takda macam diari kehidupan pun. hehe..)

URL: http://inspirasiconteng.blogspot.com

baru buat blog 3 minggu..harap kita dpt exchage link :)

..
 
Comment by zuarxpdc
2010-11-13 01:22:02

Nama Blog: Sumber Informasi Terkini

Description: Software|MP3|Tutorial Blog|Tips dan Trik komputer|Internet|Teknologi|Cerita Lucu|Isu semasa

URL: http://www.zuarxpdc.com

Nak join club justkhai jgk:-D

..
 
Comment by bardbahtiar
2010-11-15 01:15:56

Nama Blog:kaki yang melangkah
Description:
URL: http://www.bardbahtiar.com/
:)

..
 
Comment by Emmet
2010-11-16 19:23:10

Nama Blog : Betul Ker (Dot) Com

Description: Blog Ini Sangat Kacak

URL: http://www.betulker.com/

..
 
Comment by Blonde Arrow
2010-11-20 06:44:56

hai khai….saya memang memerlukan pertolongan khai untuk membuat link exchange dengan blog kami.

blog kami berkisar kepada sukan bola sepak dalam dan luar negara…. kami menyediakan info – info terkini di situ..di update setiap hari..sudi2kan lah menjengok blog kami dan berikan komentar khai di situ… di harap kita ble exchange link sesama kita …

terima kasih :)

..
 
Comment by QW
2010-11-20 07:40:26

Walaupun untuk suka-suka..ehem..saya letak ea hehe

Nama Blog: When Im Bored
Description: Rojak-Gym,software,Belajar filem/audio (amatur hehe)..Duh, yang saya fikir menarik kot..masih baru g

URL: http://greatzulfiqar.blogspot.com/

Akhir kata..tengkiu :)

..
 
Comment by Fiza danial
2010-11-23 10:23:04

Nama blog :snowfallinginmyheart
Description :sekadar luahan hati dalam bentuk kata2
;)

..
 
Comment by SyarifahAzura
2010-11-23 19:09:52

Salam Khai..

Kak siti tak mahir tentang berblog ni… tapi kak siti nak FOLLOW blog Khai.. Harap2 ade orang sudi singgah ke blog akak.. Harap dapat tunjuk ajar..

..
 
Comment by pujangga
2010-11-29 14:22:41

da masukkan da khai

http://amirul-arif.blogspot.com

..
 
Comment by cetot
2010-11-30 10:22:37

salam..nak xchange link

baru bertukar ke wordpress dari blogspot.. hehe
so belum menarik lagi.. theme pon selekeh aje.. :p

nama blog : yest’d-2day-2morrow
url : http://www.cetot.com/mylife

thanks ;)

..
 
Comment by wandisini
2010-12-01 00:14:34

salam tuan,
nak letak link dalam blog yang fames ini.

Nama Blog : AzwanAnuar[dot]com
Description : blog peribadi yang bukan sahaja bercerita pasal diri sendiri
URL: http://www.azwananuar.com

..
 
Comment by razalisudin
2010-12-02 15:57:08

nama blog: travelog cahaya bulan
description: travelog perjalanan hidup aku
url: http://razalisudin.blogspot.com

maaf, masih gune blogspot. aku xde duet ah nak pakai dot com ni… :)

..
 
Comment by Freddy Alfred
2010-12-03 20:01:48

Nama Blog:Sabahan’s Blog
Description:Orang baru nak minta tunjuk ajar :) harap sudi ya
Url:www.sabahanz.blogspot.com

..
 
Comment by Yus
2010-12-11 12:27:33

Nama Blog: Onlyuss (dot) Com

Description: Baru buat 2 hari blog nie, jatuh hati nak berblogging sebab tertarik dengan cara penulisan ko khai. So, post tak banyak lagi.

URL: onlyuss.com

..
 
Comment by pn laila & en mael
2010-12-16 00:48:22

this blog masih baby….perlukan byk tunjuk ajar…

Nama Blog : all about pn laila & en mael
Description : blog utk kongsi kisah kami laki bini….
URL:http://cikpuanlaila.blogspot.com/

..
 
Comment by fadli
2010-12-19 19:08:32

Nama Blog :Berita seantero dunia
Descreption :Menceritakan perihal bisnes,kehidupan,hukum
agama dan everything perihal dunia.
Url :http://www.palixx.com

..
 
Comment by JundullahOsman
2010-12-22 15:37:14

Nama Blog: JundullahOsman Dot Com
Description: Blog sebagai tapak semain ilmu
URL:http://www.JundullahOsman.com
;)

..
 
Comment by Ct_hajar
2010-12-23 11:51:12

Nama Blog: Happiness, Laugh & Sad Become Together in ME
Description: Simple blog to share my whole life story
URL:http://lifeissecret.blogspot.com/ ;)

..
 
Comment by TN SkY
2010-12-25 10:06:00

Salam khai..saya blOg yang kerdil pOn nk join jgk hehe..
dah letak lin anda k..

Nama blog = ~StOry PondOk KeciL
Description = Mencari kawan smbil sama – sama menyebarkan dan menmbhkan ilmu
URL = http://guessthisisacityofthesky.blogspot.com/
:) Thanks

..
 
Comment by TN SkY
2010-12-25 10:24:15

Salam khai..lupe lak nk tanya..kalau masuk affiliate tu, then iklankan dlm blog, ade ape2 clash dgn nufnang tak?

..
Comment by Khai
2010-12-25 14:09:30

Salam TN.. Erm, takde masalah kalau joinkan nuffnang dengan apa2 affiliates di dalam blog. Melainkan kalau join Nuffnang dengan pengiklanan internet yang lain. Itu nuffnang tak kasi. hehe.. Kasi, tapi tak dapat status glitterati la nanti. Hehe..

..
 
 
Comment by TNSkY
2010-12-26 23:02:15

Oo..kk.saya ingttkn link yg khai ksi tuh iklan juga..lau affiliate ok la..t saya cuba aha..thanks :D..thanks for da link too =_=

..
 
Comment by kamilkamil
2010-12-28 22:16:10

yang lain2 nak tukar2 link gak meh arr

namablog:monsterisme
description:masih belajar
url:http://monsterisme.com

..
 
Comment by khai
2010-12-30 15:58:11

Nama Blog:narolcollection
Description: general information & business
URL: http://narolcollection.blogspot.com

salam en khai, nama awk sama mcm name sy ler..huhu..
sy dah letak link awk kt page sy.

..
 
Comment by maf
2011-01-02 13:29:38

Terima kasih Khai…

Nama Blog: Aura Seri
Description: Memasarkan produk dibawah jenama Aura seri
URL: http://nuurboutique.com/blog/

..
 
Comment by nisa fadzil
2011-01-05 00:53:09

Nama Blog: BLOG GADES SIZE L
Description: baru berjinak-jinak nak berblogging
URL: http://nisafadzil.blogspot.com/

thanks khai

..
 
Comment by haddie
2011-01-05 04:57:35

Nama blog: Life is accounted for….
Description: blogging berkenaan dengan isu semasa dan personal life
Url:http://haddie87.blogspot.com/

Thanks Khai

..
 
Comment by Hand
2011-01-05 22:48:42

Nama Blog: Tahu Ilmu
Penerangan: Ilmu pengetahuan, Fakta-fakta yang jarang atau tak diketahui, Sejarah, Dunia, Teknologi dan Gambar-gambar menarik.

Blog URL: http://tahuilmu.blogspot.com/ ;) ;) ;)

..
 
Comment by samsul
2011-01-09 05:22:29

salam…khai…
blog ttg jualan bundle..
nk mntk tlg ajarkn wt duit guna blog..byk kali dh sy cuba..tp xjd..xpndai..adword.adsence.affiliate…
sy dh add ym khai…tq

..
 
Comment by senpai
2011-01-09 20:24:45

hehe..saya suka ramai kawan… :)

nama blog=drop. the. subject
description=sukakukidalamkehidupan
url=http://ekylekkito.blogspot

..
 
Comment by penyu
2011-01-11 18:06:17

Nama blog: ZBZSITE
Description: Blog Peribadi
URL: http://www.zbzsite.com

..
 
Comment by julia
2011-01-12 12:04:04

Nama Blog: Heart Storyteller
Description:It’s never too late to be what you might have been.
URL: http://heartstoryteller.blogspot.com/
Assalamualaikum semua warga blogger malaysia…saya baru berjinak2 utk buat web sendiri…sudi2 lah kiranya jd rakan saya dgn jd follower…bleh ajarkan saya tips2 rekaan blog yg baik dan enak utk dibaca oleh semua kawan2…Salam Perkenalan dari Julia ;) Thanks Khai! Hope will be ur friend list soon :)

..
 
Comment by Shinobi
2011-01-14 22:37:02

Nama Blog: http://www.skyfrens.com
Description: Laman Sosial Malaysia
URL: http:// http://www.skyfrens.com

salam khai, kalu bleh nk mintak saudara khai review sikit laman sosial baru malaysia iaitu Skyfrens..tengah heboh kat google..cube taip google, ramai blogger citer psal Skyfrens..Saya dapat tau dari facebok..dan dengarnya ia baru dilancarkan ahad lepas…Jadi bagus juga kita dapat support buatan malaysia

..
 
Comment by paan
2011-01-30 21:24:40

Nama Blog: Kosonger
Description: protege Khai.( Haha )
URL: http://kosonger.blogspot.com/

Diharap khai berkunjung ke blog saya.
salam perkenalan buat semua pembaca coment ini. :)

..
 
Comment by mizah
2011-01-31 00:12:38

Nama blog:Budak Kampung
Description: Macam2 ada
URL: http://budakampung90.blogspot.com/

saya budak baru belajar.. sifu tolong2 la jengukkan.. hehe
(tetiba ja sifu)

..
 
Comment by Abhamz
2011-02-02 22:50:05

Nama Blog: Mazha 2010
Description: Isu-isu semasa, info ringkas, gambar-gambar menarik dan maklumat terkini
URL: http://www.abhamz.com

Baru sekejap saja saya jelajah blog JustKhai ni, sungguh byk ilmu ttg blogging yg saya dapat dan banyak yang saya tidak pernah tahu pun tentangnya.

Terima kasih.

..
 
Comment by Najwa Rozaidi
2011-02-05 07:53:10

haihai…

Name Blog : OH ! solovenajwa :)
Description : Kehidupan Budak Candidates UPSR :)
URL : http://ohsolovenajwa.blogspot.com/

Harap sudi jenguk blog budak 12 tahun ni …..hihi :D

..
 
Comment by slimdiet2
2011-02-10 08:22:12

salam bro

saya nak exchange link jugak. saya dah letak link kat blog saya.thanks

nama blog: alpha lipid & slim diet 2
Description: blog kesihatan, kecantikan dan motivasi bisnes
URL: http://nas-alphalipid.blogspot.com

sudi kiranya kita bertukar-tukar link

..
 
Comment by Ariff Asril
2011-02-11 03:22:13

hye yooo…
salam guys,tak jawab dosa..hahahaaa..

mai singgah blog yg memaparkan perkara2 pelik didunia ini
untuk dikongsi bersama…

tak lupa,mai singgah skali facebook: mr.media gempak
hahaaaa…

jgn lupa buka blog saya tau..
8)

..
 
Comment by UpProfits's Blog
2011-02-12 23:53:53

Nama Blog: UpProfits’s Blog
Description: Coretan, info, tips, online biz, dsb
URL: http://eiz1004.upprofits.com

..
 
Comment by Salam
2011-02-14 12:10:03

khai, beta da letak blog anda kt blog beta..haha
jom tukar!!

Nama Blog: AbdussalamDiary
Description: Bismillah~Sile2 masok..haha
URL: http://abdussalamdiary.blogspot.com/
:)

..
 
Comment by mars mell-o
2011-02-16 04:52:39
..
 
Comment by chalfaizal
2011-02-16 13:11:01

backlink… saya sudah :)

..
 
Comment by Mr. Media
2011-02-20 16:50:40

Nama Blog:zone media gempak
Description:sememangnya semua gempak-gempak.
URL: http://zonemediagempak.blogspot.com/
http://zonengerigempak.blogspot.com/

..
 
Comment by mamat
2011-03-04 12:41:20

hehe..nak juga tukar…tnggu kjap..

..
 
Comment by ZHM
2011-03-09 07:57:16

Nama Blog: I am photographer
Description: We share tips and tricks about photography.
URL: http://photographer-wanabe.blogspot.com

..
 
Comment by MokhZam
2011-03-10 12:49:05

salam khai,

nak exchange link blog, saya sah add link blog ni dalam blog saya

Nama Blog: MokhZam {dot} com
Description: bukan SENANG nak SENANG, bukan SUSAH nak SUSAH
URL: http://mokhzam.com/blog/

..
 
Comment by ibal
2011-03-10 18:51:20

nama blog: coolbeb
Description: menceritakan sesuatu
url:http://coolbeb.wordpress.com

..
 
Comment by qoys
2011-03-27 10:54:32

huhu..tumpang lalu penunggu gue..kih3..

..
 
Comment by mux
2011-03-29 01:04:35

Nama Blog: i am mux
Description: Sebuah blog persendirian yg mencari dn b’kongsi ilmu (kalo ade hehe)
URL: http://iammux.com/blog

p/s: thx buat khai kerana sudi b’konsi ilmu, insyallah akan mengunaknya ke arah kebaikan :)

..
 
Comment by paihujey
2011-04-06 00:52:00

khai..mobileklub utk apa??? :)

..
 
Comment by LawrenceVision
2011-04-06 23:22:06

Nama blog: Lawrence Vision
Desription:Blog perkongsian ilmu.
URL: http://lawrencevision.com/

..
 
Comment by sometips
2011-04-06 23:25:07

banyak crite2 best kat blog khai..

meh try bace tips2 tackle awek kat sini plak..

http://sometips.info/wp

..
 
Comment by nabel
2011-04-09 02:14:16

Nama Blog: Nakbebel
Description: Bersama kongsi pengalaman
URL: http://nakbebel.blogspot.com

kot bila dah letak ni, terbawak bawak nak tukar ke wordpress pulak kot. mana tau ada lagi murah rezeki terus beli hosting ngan domain. wahh, -amin. hehe :)

..
 
Comment by zarul khairuddin
2011-04-09 19:46:29

nama blog: zarulkhairuddin
description: suka2, nk jinak kn dire dlm bidang nih dn saye ni zero.(ntah)
url: http://zarulkhairuddin.wordpress.com/

..
 
Comment by K.MYZA
2011-04-20 14:22:15

NAMA BLOG:NANINUKIDSBUNDLE
DESCRIPTION:MENJUAL PAKAIAN HARIAN @ BASAHAN UNTUK BAYI & KANAK-KANAK.
URL:http://naninukidsbundle.blogspot.com

terima kasih khai,semoga sukses lagi di masa akan datang @ all the best for you & good luck.

..
 
Comment by Miza Yusof
2011-04-27 10:25:15

Nama Blog: Miza Yusof
Description: Blog personal “My Blog My Way My Life”
URL: http://www.mizayusof.com/

Terima kasih.

..
 
Comment by Wak
2011-05-16 12:29:19

Nama Blog: Wak Story
Description: Blog Untuk Perkongsian
URL: http://www.wakmizie.blogspot.com

TQ Khai.. :)

..
 
Comment by maria
2011-05-19 16:31:09

aku jual prepaid. dah dapat income dah. sape nak jual topup n dapat untung lebih dari jual topup, jom singgah blog aku.. :)

..
 
Comment by shafiq
2011-05-20 13:35:24

follow la yea..:)

..
 
Comment by nazzue
2011-06-16 21:30:37

Assalamualaikum Khai,

Nama Blog: NazZue.com
Description: Mencari Erti Kebahagiaan
URL: http://www.nazzue.com

TQ….

..
 
Comment by tauhusumbat
2011-06-23 01:19:30

Nama Blog:tauhusumbat
Description:baek punyer (semua ader aku sumbat semua lain dari yang lain)
URL: http://tauhusumbat.com

see you there

..
 
Comment by kyia
2011-06-23 17:15:08

pehh….best la lu broo…… msty lu bz nk layan fans lu kn…
wa nk try gak jadik fan lu klo lu sudi….ape2 pon bro, target wa nk jadik cam lu gak one day… support me bro..

..
Comment by Khai
2011-06-29 08:38:48

InsyaAllah.. Teruskan usaha berterusan anda ya..

..
 
 
Comment by nescafeais.com
2011-06-30 18:15:55

AMA BLOG:nescafeais.com
DESCRIPTION:macam-macam ada
URL:

tq….

..
 
Comment by blackrosehunter
2011-06-30 23:59:58

nama blog: Blackrose
description: kesihatan
url: http://www.blackrosehunter.com

dh letak link blog khai dekat page bloglist. ;)

..
Comment by Khai
2011-07-03 04:57:40

Terima kasih ya.

..
 
 
2011-07-02 14:08:32

sj nk cari kwn utk tukar-tukar pendapat.. ;)

..
 
Comment by Faris
2011-07-03 01:57:35

Bila la blog purple aku ni nak tersenarai sebagai sahabat blogger kat blog pink ni?

..
 
Comment by ademncats
2011-07-13 13:19:12

Sudi2 lah lawat blog saya :)
http://www.ademncats

..
 
Comment by Hasif
2011-07-16 08:07:50

Nama Blog: Hasif Hasif Hasif
Description: My personal blog with 5-minute drawn Photoshop cartoons :D
URL: http://hasifhasifhasif.blogspot.com

..
 
Comment by Naz
2011-07-21 14:35:16

Nama Blog: Alam Hati
Description: Bersama Menggeletek Dunia

dah linkkan blog Khai..tq

..
 
Comment by KUTOOOBAMBOO
2011-07-26 10:43:50

wahh.. dah lama gak kutooo follw citer kat sini.. tp ari ni bru komen.. kat mana yerk nak follw.. tak jumpa r…

Nama blog: kutooobamboo
Discription: aper2 citer :8

..
 
Comment by zaarahjasmin
2011-08-09 02:48:21

was here :D

..
 
Comment by Zarul Umbrella
2011-08-10 23:15:16

Nama – Zarul Umbrella
Description: ..apa aku rasa..saya blog apa saja yg saya rasa saya nak tulis berkisar mengenai peribadi,pengalaman hidup,kerjaya,travel,dining,sosial dll

TQ fr link xchange

Muga dimurahkan rezeki awak bro

..
 
Comment by MySquare
2011-08-11 10:52:45

Shopping online.. or nak mula berniaga? meh la tengok..

..
 
Comment by nasz
2011-08-15 11:12:44

nama : mohd nazrul
description : only my thought
url : nassz.blogspot.com

..
 
Comment by beaty
2011-08-22 17:03:35

nak juga!

nama blog : beatyjohn.com
description : my daily personal blog
url : http://www.beatyjohn.com/
;)

..
 
Comment by Fuza Marquis
2011-09-09 08:11:10

nama blog: Fuza Marquis
description: just another blog yang belum cukup awesome
url: http://tigapersembilan.com

terima kasih banyak2 khai!

..
 
Comment by joe
2011-09-14 04:57:57

nama blog: Rumorslogy
description:Related to Information Technology
url:http://rumorslogy.com

..
 
Comment by fauzi
2011-09-15 15:40:14

nama : tentangkita.org
description : segalanya tentang kita
url : http://tentangkita.org

:mrgreen:

..
 
Comment by fauzi
2011-09-15 15:53:25

dah masukan dah link khai ke url saya.

..
 
Comment by lyanie
2011-09-16 16:16:35

meh kita jadi kawan2..

..
 
Comment by MrK
2011-09-22 02:31:57

your my idol…best ever blogger…so aku pon nk try jd blogger ..hope just khai support

..
Comment by Khai
2011-09-26 03:04:53

InsyaAllah. Teruskan usaha anda.

..
 
 
Comment by momo
2011-09-23 04:04:02

Assalamualaikum?

name : momo and friends
penerangan : Personal blog
Url : http://db-momo.blogspot.com/

thanks^^

..
 
Comment by Ahmad Imjan
2011-11-01 12:39:42

Assalamualaikum, harap blog kita semua boleh membangun bersama Islam! :)

name : AK Maju
penerangan : Info, Tutorial & Tech
Url : http://akmaju.blogspot.com/

Wassalam..

..
 
Comment by Don Hussayn
2011-11-12 15:40:36

Salam Khai. Saya dah letak link justkhai.com kat blog saya. Harap Khai boleh letak link saya kat blog juskhai.com.heheh :D

..
 
Comment by eifacuteatlast
2011-11-16 03:16:55

Hye KHai .. nak jOin jugak lah ..

nice blog ^_^ sini di blog eiFa

nama : eifacuteatlast
description : Cinta Seorang Pengembara
url : http://eifacuteatlast.blogspot.com/

WeLCOME :) :oops:

..
 
Comment by En.BedakSejuk
2011-11-18 14:08:01

Salam perkenalan bro..nak join jugak laa… baru tukar URL ni… huhu

nama: Encik Bedak Sejuk
description: About Anything, Humours
url: http://www.encikbedaksejuk.blogspot.com

maaf la kalau blog tak seberapa…hamba tak expert…baru nak belajar… :mrgreen:

..
 
Comment by BADRUL HAFIZI ALIAS
2011-11-19 12:15:02

This blog is a place where I share my life stories and experiences encountered throughout my life.In addition, I also share information with others. This blog is more like a free and without limitations of age.

:D

..
 
Comment by BADRUL HAFIZI ALIAS
2011-11-19 12:17:22

Nama Blog: .

Description: This blog is a place where I share my life stories and experiences encountered throughout my life.In addition, I also share information with others. This blog is more like a free and without limitations of age.

URL: http://badrulhafizialias.blogspot.com/

:D + :-) = :wink:

..
 
Comment by zuan
2011-11-22 14:49:09

adakah blog sy mampu menarik prhatian khai?

..
 
Comment by Ezal@DealovaWeddingCards
2011-12-14 06:13:23

Salam Khai,
Mohon untuk exchange link. Link blog JustKhai ada di sini: http://blog.dealovakadkahwin.com/friends-of-dealova/
————————————————–

Nama blog: Dealova Blog

Url: http://blog.dealovakadkahwin.com/

Description: Blog ini memaparkan informasi terkini berkenaan produk kad kahwin dari Dealova Wedding Cards, dan juga tips berkenaan perkahwinan, percintaan dan kehidupan.

..
 
Comment by Sue Isma
2012-01-27 18:56:12

semoga hidup kita sentiasa di bawah redhaNya.. :-)

..
 
Comment by azizi
2012-02-16 15:52:12

yg terbaik pasti dari org yg baik…:mrgreen:

..
 
Comment by shoutvoc
2012-03-21 07:37:12

sedang berusaha mempromosikan blog saya.. harap saudara khai sudi menjengah taratak buruk hamba tu ye…TQ

..
 
Comment by samposmen
2012-03-23 19:23:32

nama : samposmen
description : i hear, i see, i learn
url : http://samposmen.blogspot.com :p

..
 
Comment by eims @ emas
2012-05-15 01:58:51

bagus link exchange ni.. sy tak buat lagi page link exchange. nanti laaa… :)

lai lai lai link exchange with khai.. :) (tulung iklan..) he he

..
 
Comment by luvred
2012-05-19 13:36:13

hi khai..
dah share ur link kat my blog..saja try..btw..i newbie..glad to share info wif u..then? the next step?

..
 
Comment by NtGravity
2012-06-28 10:52:07

Nama Blog: NTGravity Zone
Description: The Rant of Chilvarous Kuching Girl
URL: http://ntgravityzone.blogspot.com/

jemput… :)

..
 
2012-08-03 18:01:55

I dah share kat blog i…i baru belajar..harap sudi share..thanks

..
 
Comment by Rose
2012-09-15 14:43:38

Nama Blog : ::New Blog, Old Me::
Description : *Smile
URLhttp://roseadams.wordpress.com

Jemputlah bertandang ye :) Blog baru yang tak seberapa je.. :love:

..
 
Comment by Rose
2012-09-15 14:45:51
..
 
Comment by Azhar
2012-10-30 19:01:48

Nama Blog:Ewksem
Description:Hiburan
URL: http://ewksem.blogspot.com

..
 
Comment by hanny abdullah
2012-11-17 08:26:04

:) yessss…saya dah link kan url justkhai di tapak saya..sila lah lawat dan share thanx..

..
 
2012-12-10 02:57:42

Nama Blog: kadkahwinkosongartz
Description: kadkahwin hasil kosongartz
URL: http://kadkahwinkosongartz.blogspot.com

cuba singgah:-)

..
 
Comment by hanafi abdullah
2013-01-02 02:57:59

Saya suka blog ini…banyak info

..
 
Comment by Hisham Supian
2013-01-18 07:11:34

Tq Tuan Khai diatas segala perkongsian di blog tuan. Perkongsian yang menarik dan penuh informasi. Semoga kita dapat berkerjasama dimasa akan datang.

Nama Blog: Sekadar Perkongsian Kebebasan Kewangan.
Description: Berniaga Online Dengan Hasil Campuran Produk Red Quattro Petromax Dan Lubemax Yang Menghasilkan Minyak Enjin Terbaik Untuk Penjagaan Kereta Anda

Url: http://www.hishamsupian.com/blog

..
 
Comment by farah subhi
2013-02-04 01:34:51

Nama Blog: Apeapejew
Description: Saja suka-suka! Kawan kan.
URL: http://apeapejew.blogspot.com

..
 
Comment by fashion briefcases
2013-02-09 07:32:06

Magnificent website. A lot of helpful info here. I’m sending it to several pals ans also sharing in delicious. And naturally, thanks for your sweat!

..
 
Comment by ateh
2013-06-18 18:19:14

khai… aku dah bagi link tp no reply pon cedey nih huhuhuu…

http://www.mrr-cooperation.com :-[) =(

..
 
Comment by LeYa
2013-10-10 06:41:52

Hai khai…

Nama: LeYa
Description: fotografi dan kehidupan tidak dapat dipisahkan.. Ia menjadi sumber inspirasi LeYa dalam menulis di LeYa’s Blog.
URL: http://anagurlz87.blogspot.com/

..
 
Comment by affendi
2013-11-01 06:30:10

Nama blog : Mr adie
Description : makan-makan
Url :http://guaqbest.blogspot.com

..
 
Comment by basiir
2014-01-12 11:14:33

jom2 exchange link ngan saye..

Maharaja Lawak Minggu ke -9 (FULL)

..
 
Comment by Azlan Vai
2014-01-21 15:17:38

Blog saya wujud setelah membaca tutorial yang Khai tulis di entri nya. Terima kasih banyak-banyak khai.

Khai dah mudahkan apa yang sebelum ini saya nampak mustahil

Abang budak baru belajar..

..
 
2014-01-25 20:13:27

Terrific post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this
topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more.
Thank you!

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)