Pages

Page ini telah menerima kunjungan sebanyak 46 views

Antara mukasurat di blog ini yang agak menarik untuk dikongsi bersama!

MP3 Download / Muat turun
Download pelbagai jenis lagu tempatan dan antarabangsa. Segalanya percuma dan 100% bebas dari sebarang spyware.

Streaming
Dengarkan lagu pilihan secara stream!! File dah diconvert kepada lebih kecil supaya lebih mudah untuk di-stream secara langsung.

Religion
Ya! Aku juga mempunyai pendapat aku mengenai persoalan agama yang timbul.

Wishlist
Aku juga insan yang mempunyai pelbagai impian. Satu-satu akan ku padamkan dari senarai ini untuk mencapai sesuatu.

Autograph
Terima kasih kerana berkunjung ke blog ini. Kalian diberi peluang esklusif untuk memberi sedikit autograph sebagai buah tangan untuk blog ini.

Khai’s Youtube
Aku gemar berkongsi sesuatu video yang aku rasakan kau semua wajib tonton!!

Pengiklanan
Berminat untuk memasang iklan di blog ini atau mana-mana jaringan Scukz.Com? hubungi Khai segera.

Water Filter
Kalau tercari-cari water filter yang murah pada kualiti yang tinggi, hubungi Khai melalui page ini.

Free WordPress Themes
Themes wordpress yang dicadangkan untuk korang yang masih tercari-cari tema wordpress yang sesuai..

Subscibe Blog Nih || Subscribe Via Email || Favourite this blog

RSS feed | Trackback URI

35 Comments »

Comment by Dawson
2008-12-17 21:38:41

thats creative work there, check itHow Do you Do that?

[Reply]

..
 
Comment by zarynn
2009-03-17 01:25:36

smart boy… 8)

[Reply]

..
 
Comment by bob marley
2009-03-25 14:37:45

who u are??

[Reply]

..
 
Comment by pendi
2009-03-25 14:42:00

aku gemuk sikit,suka makan banyak tapi sekolah dekat kl(kandan lembu) kalau suka kat saya col 0129981145 ok…

[Reply]

..
 
Comment by BAGAK
2009-04-03 00:05:15

betul ker macam tu?

[Reply]

..
 
Comment by tom
2009-04-10 16:41:57

wow

[Reply]

..
 
Comment by kasz
2009-04-28 23:39:11

nk add jugak fb awk..
leh men pet society sme2..
8) hehehe

[Reply]

..
 
Comment by nia_eiyna
2009-05-16 17:02:27

hai.. nak add fb awak bleh tak??

[Reply]

..
 
Comment by nia_eiyna
2009-05-16 17:02:54

jgn lupa lawat blog saya 🙂

[Reply]

..
 
Comment by Hakim
2009-05-29 10:33:58

aloo geng..
ajar aq skit2 java..hhhe

[Reply]

..
 
Comment by akulawanita
2009-05-30 16:56:53

test jer.. 🙂

[Reply]

..
 
Comment by akmal
2009-06-03 06:25:05

tq zoom in..

[Reply]

..
 
Comment by muslim girl
2009-06-16 23:34:00

assalamualaikum, ade sesape kat sane? dari semalam anta, tapi xde orang balas pun! huhuhuhu….. sedihnya!

[Reply]

Khai Reply:

salam… hai muslim girl.. kalau ada apa2 nak cakap ngan khai, email je khai ok..

guna contact form kat atas tu.. atau email ke khaixy@gmail.. orait? ehehe

[Reply]

..
Comment by Khai
2009-06-17 02:08:04

salam… hai muslim girl.. kalau ada apa2 nak cakap ngan khai, email je khai ok..

guna contact form kat atas tu.. atau email ke khaixy@gmail.. orait? ehehe

[Reply]

..
 
 
Comment by Liya
2009-12-01 18:31:41

testing . .. . 😀

[Reply]

..
 
Comment by dinsmann
2009-12-24 21:32:26

kalaulah atuk dapek kreatif macam kau
a very entertaining and money-making blog

[Reply]

..
 
Comment by Miss D
2010-03-18 20:33:22

salam…sy musykil lah. Kenapa ID sy di banned dr htr mesej kt shoutbox? =(

[Reply]

..
 
Comment by snf
2010-03-23 16:40:46

nice blog of yours. but i’m wondering why did my ID was banned when i’m trying to leave a message at your shoutbox? =(

[Reply]

..
 
Comment by jueabadi
2010-04-21 13:52:56

bes bace blog nie…

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2010-04-22 13:49:00

hi guys. Siapa yg diban kat shoutbox tu, maybe bukan salah anda tapi salah orang lain yang IP’nya sama dan lebih kurang dengan anda. Dalam beberapa hari, IP tersebut akan reset dan mungkin akan boleh post semula.

NOTE: sebab2 di ban di shoutbox adalah mempromosi link, blog atau sebagainya.

[Reply]

..
 
Comment by ieqa91
2010-05-29 19:53:05

eqa pn pnah kne ngn lelaki…ade ape2 psanan tok eqa x..
eqa pnah kne ktuk lg truk dr tu smpai eqa dmam pk kn ayt dia yg pdih tu..tp brkat sbar yg ae eqa dpr lpe kn dia tp ayt dia xkn eqa lpe kn… =( tp skrg Allah nk bg ujian lg pd eqa,eqa dpt laki yg hmpir sme dgn yg dlu… =( hnye Allah yg tau ape yg ade dlm hti ni..leh bg idea x tok slesai kn mslh eqa spaya snang eqa nk wat kptsan pas ni…khai xpe kn klu eqa myibuk kat cni jgak… 🙂

[Reply]

..
 
Comment by jebat durhaka
2010-06-22 08:54:27

tq khai pape hal aq salut kau coz wt blog yg mnarik xmcm blog lain 🙂

[Reply]

..
 
Comment by rayban wayfarer
2010-07-10 10:50:30

best baca blog ni

[Reply]

..
 
Comment by Nur Najaa^^
2010-07-13 03:21:53

khai. saya masih di banned 🙁
bwu skali je dpt shout kat situ.
the next day dah taley. 🙁
apakah salah daku~? =(

[Reply]

..
 
Comment by syahrun nizam
2010-12-11 09:08:35

salam khai,
nak tanya sket, saya pun baru beli TV LCD Samsung 32 c450 series, dah beli HDMI cable (yg sederhana kualiti RM48) utk connect dgn lappy saya (Dell 1474), gambar ok, mmg cun tapi suara pulak takde , kalau pakai cable HDMI dia sekali dgn suara kan? ke hanya keluar gambar (video) sahaja? atau kena beli cable lain utk suara pulak? camana dgn pengalaman awak sambung laptop ke LCD TV guna HDMI?

[Reply]

Khai Reply:

Salam.. Dia memang keluar gambar sahaja. Suara memang perlu sambungkan ke sound system yang lain. 🙂

[Reply]

..
Comment by Khai
2010-12-11 18:03:27

Salam.. Dia memang keluar gambar sahaja. Suara memang perlu sambungkan ke sound system yang lain. 🙂

[Reply]

..
 
 
Comment by Hyder
2011-02-15 02:50:29

company registration services in india, company formation services in india, company incorporation services in india, business set up india, business registration consultants in india.

[Reply]

..
 
Comment by zairy
2011-05-28 20:08:14

Salam khai.Cmne nak buat banner @ edit gambar masuk dalam blog.Boleh kongsi ilmu.? 🙂

[Reply]

..
 
Comment by Fauzan Gadget
2011-07-09 17:25:04

wa khai siap ade download2 lgi but thnx da terrrrr download
1 lagu anyway

[Reply]

..
 
Comment by Cizen
2011-07-15 01:18:02

[Reply]

..
 
Comment by mrsimpletopup
2011-08-03 16:12:35

tak nampak pun banner 125 x 125? Kalau nak letak banner 125 x 125, di sudut mana iklannya di pamirkan? 😉

[Reply]

..
 
Comment by Siti
2011-12-04 07:32:41

cantik blog,u have a creative mind

[Reply]

..
 
Comment by azura irwayu
2012-07-02 16:19:34

antek nah bl0og!hihihihi..manyak teta!!!! <3 it!!! especially teta myvi 0wen agy t0oh nahhh!!!hihihihi :8 😉 🙂 😀 8) 😆

[Reply]

..
 
Comment by onlywa
2013-05-30 13:26:34

ku tak se kreatif dirimu wahai khai!!
sila bg tunjuk ajar padaku.. 🙂

[Reply]

..
 
Comment by myra
2013-09-27 12:52:33

baru ku tahu awak ni founder page ohh media tu..keep up good work=)

[Reply]

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post