** Autograph

Page ini telah menerima kunjungan sebanyak 380 views

** Ambil sedikit masa y’all ntuk sign autograph Khai ni yer.. Just tekan “sign this guestbook” and sign lah!! Kalau boleh letak la picture y’all sendiri ok? Untuk “message”, isikan komen korang tentang khai atau blog ni.. Dalam 5 words aje ok.. kalau nak panjang2 atau lihat sign reader yang lain, Klik Sini.

“antara manusia yang telah sign guestbook ni”

Arigato!!

Subscibe Blog Nih || Subscribe Via Email || Favourite this blog

RSS feed | Trackback URI

81 Comments »

Comment by Siti Norwana
2007-02-23 16:43:06

best ar kat cni… next time nak msuk cni lg la.. adiosss

[Reply]

..
 
Comment by n3dmax
2007-02-23 17:59:40

komen la blog aku plak bro khai..:d/

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-02-24 01:56:14

[Comment ID #6388 Will Be Quoted Here]

sila2 ๐Ÿ˜€

[Comment ID #6390 Will Be Quoted Here]

khai gi jugak nanti … janji ๐Ÿ˜€

[Reply]

..
 
Comment by phe3m..
2007-02-26 21:18:37

best arr page ni..
mcm2 info ade..
bgush!!:d

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-02-27 00:35:15

[Comment ID #6507 Will Be Quoted Here]

thanks.. selalu2 la masuk yer…

๐Ÿ˜ก

[Reply]

..
 
Comment by miss^koqin
2007-02-28 12:45:29

seriously, honestly, apparently bla bla bla…my comment ’bout dis blog is—>SUPERB!!!
HIHIH…i’m falling in luv..i mean dgn blog ni..best!!best sgt!!will be have next time..hihi…kalu x bz keje..nak le mask cni lg…anyway..ur befday…same as mine!!

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-02-28 13:58:03

[Comment ID #6624 Will Be Quoted Here]

hehe.. thanks.. besday sama ek? ape kata celebret pon sama2 :))

[Reply]

..
 
Comment by adhariyah
2007-03-04 22:30:53

ish..ish…
ape nak jd agakyer…
owg melayu lebih jd omputih dari omputih..
memelukan…~X(~X(

[Reply]

..
 
Comment by miss^koqin
2007-03-05 16:04:54

erm..celebrate same2…shud be no prob..heehe…pakse la org fly gi sane…or khai fly gi miri?ehe..ok tak?haha;)

[Reply]

..
 
Comment by miss^koqin
2007-03-05 16:17:08

ish..ishรขโ‚ฌยฆ
ape nak jd agakyerรขโ‚ฌยฆ
owg melayu lebih jd omputih dari omputih..
memelukanรขโ‚ฌยฆ

hm…x tau wat exactly that mean…but for me words or languange is doest matter…as ong as u knoe wat r u doin’ and still ingat ngan kite ni melayu and most important islam…tingkah laku still behave as org melayu and islam..no skidded out the line at all..:-?…

[Reply]

Khai Reply:

itu le pasal…

[Reply]

ketuk_angel Reply:

huhu… agak agak panas ayat yag di berikan nih… hati-hati ler mengata orang adhariyah oit.. cermin diri sebelum menilai orang lain

[Reply]

..
Comment by Khai
2007-10-03 04:22:28

itu le pasal…

[Reply]

..
Comment by ketuk_angel
2008-03-16 12:47:11

huhu… agak agak panas ayat yag di berikan nih… hati-hati ler mengata orang adhariyah oit.. cermin diri sebelum menilai orang lain

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by bulanbiru
2007-03-06 14:05:18

selalu bertamu di blog khai, byk dipeljri ..selamat menulis..

[Reply]

..
 
Comment by azleah
2007-03-25 10:01:42

woo bajet muka kuar kat sini haha

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-03-28 13:42:20

[Comment ID #7112 Will Be Quoted Here]

hehehe… thanks all ๐Ÿ˜€

[Reply]

..
 
Comment by shalin
2007-03-28 15:37:40

8-|8-|ku renung2.. ku lihat2.. ku toleh kiri kana.. haha
baru ku tahu rupenyer bez gak web site si khai nie… chayok2….:d/:d/ hmmm.. on coming next time.. leh la khai jd seorg dak yg membuat website yg gempak kat sini kan…
ok ar.. truskan ek khai…. ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by Hulubalang
2007-03-30 09:45:49

psttt…..khai…leh ajar x apa beza domain name ngan hosting…..aku nak jadik anak murid hang la…uhukkk

[Reply]

..
 
Comment by frivolous_mine
2007-04-02 00:45:40

love ur work!!kepp it up dudE!!;)

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-04-02 12:11:26

thanks ntuk semua pelawat blog ni..

[Comment ID #7522 Will Be Quoted Here]

domain name tu nama website u… contohnye macam http://www.scukz.com .. tu adalah domain name… kalau hosting tempat kita untuk upload semua file website kita… macam almari ntuk simpan buku la… hehehe .. okiessssss

[Reply]

..
 
Comment by killerz
2007-04-25 01:40:05

best nyar.laman web ni huhuhuhuhuhu:)>-

[Reply]

..
 
Comment by killerz
2007-04-25 01:43:59

klu ada masa datang lar mlawt http://freewebs.com/dakillerz22 dan komen lar kat guestbook tp tu…..:d

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-04-25 16:56:02

tq.. insyaAllah…

[Reply]

..
 
Comment by lochoe
2007-05-13 01:30:05

yeah.. this blog is “SUPERB” ahahah…
aku suka kandungan dan cara olahan khai… ehe.. mmg pandai bermain kata.. gua support u bro…
ada masa visit blog aku ek “www.lochoe.com”

[Reply]

..
 
Comment by musnazdotnet
2007-05-30 11:01:24

lupe lak nak bagi tau kat khai… gambar budak yang saya add kat autograph tu ialah gambar baby pertama kami, Azfar Danish, 1 tahun 4 bulan…. yang baby ke-2, on the way… due bulan 11, 2007 nih…. doakan sumer selamat ek, thanx. sCukz is phenomena! ๐Ÿ˜ก

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-05-30 11:58:33

[Comment ID #9633 Will Be Quoted Here]

oic.. semoga semuanya selamat bro!! amin ~ :d

[Reply]

..
 
Comment by noor shahira
2007-06-16 00:06:51

seronok n senang hati bila baca web ni. jarang boleh jumpa website dlm bahasa melayu, pastu siap ada bagi itu free, ini free memanglah pemurah khai ni.. baca punya baca, rasa teringin gak nak excel dlm bab2 komputer ni.. memang best n khai berani btul dedahkn pasal artis2 kita punya kburukn..entah mana khai dapat. tak takut kena saman ke? anyway proud to know malaysia is capable of having such talents mcm khai.. keep up the good work!!

[Reply]

..
 
Comment by noor shahira
2007-06-16 00:08:06

camane nak buat blog sendiri ah?

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-06-16 12:36:23

[Comment ID #10300 Will Be Quoted Here]

THANKS nor shahira… x takut di saman kot sebab semua tu benda yg betul. bukan fitnah.. berani buat berani tanggung… ape pon nak buat blog sendiri x susah pon.. buat permulaan, belajar la di blog yg percuma dulu..

http://wordpress.com

[Reply]

..
 
Comment by anish
2007-06-17 00:39:58

c o o l website..keep up the good work! laa..dulu skool perpatih ek..my hometown is gomeh..hehe..ok..tata..

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-06-17 05:07:48

[Comment ID #10338 Will Be Quoted Here]

hehe.. yes!! ermm.. tq tq… hidup palong!!

[Reply]

..
 
Comment by musnazdotnet
2007-06-26 16:06:38

wah, dah ada maps pulak… nanti saya upload gambor saya ek, yeah!

[Reply]

..
 
Comment by zuriaf
2007-06-27 09:00:51

cantik website..kau memang ade talent la dalam web designing ni..teruskan usaha..

[Reply]

..
 
Comment by under18
2007-07-10 11:27:54

arr……..x tau la nk ckp ape……
i think this blog is the best i’ve been visit……selain blog2 yg slalu aku wat pit stop……

terlanjur berkata2 ape kate ko test g sini http://www.happeepill.com/
nie antara website peberet aku….

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-07-10 12:32:14

[Comment ID #10791 Will Be Quoted Here]

oh.. website tu aku ada pernah buat review dulu…. usya sinih..

http://www.khai.scukz.com/2007/02/23/happeepill-superb-animation-from-malaysia/

[Reply]

..
 
Comment by syada
2007-10-22 09:41:38

hye khai,thxs cz sudi singgah blog syada.malu plak rsenyer cz syada dh jarang lepak kt scukz.kesibukan & kekurangan ‘servis internet’ membataskan keaktifan di scukz.hehehe.khai,nk tnye sket leh?syada gne blogspot,then cmne nk gne templet lain ek?syada de g kt blogspot templet,then dh try download,tp still xleh gk.syada xdelah pndai sgt dgn coding nih,biase2 jer.cz syada de dgr ce yg kne tukar sket coding tuh,betoi ke?maaf ye kalo m’ggu dgn soalan yg remeh nih.ape pn,majulah scukz utk remaja masakini..hehehe =p

[Reply]

..
 
Comment by deennasour
2007-11-25 16:56:49

salam2…
macam aku dapat kat blog ni,,so,,aku ari masyuk blog ni,,
memandang kan aku ni tak glamour,,
dan masih tahap voodoo~ dalam tenet2 ni,,
nguahaha,,,

[Reply]

..
 
Comment by deennasour
2007-11-25 16:57:04

salam2…
macam2 aku dapat kat blog ni,,so,,aku ari2 masyuk blog ni,,
memandang kan aku ni tak glamour,,
dan masih tahap voodoo~ dalam tenet2 ni,,
nguahaha,,,

[Reply]

..
 
Comment by Din Beramboi
2008-03-07 17:45:57

Khai..terima kasih sebab melawat blog aku. Alaa, kecewanya ko tak tulis komen ape2 pun..huhu.

Nanti komen blog aku jgk yep… ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by shaNur Adura
2008-03-10 14:33:49

xde pn tmpt autograph..
nk sain..
hikhik..
=p

[Reply]

Khai Reply:

ade la.. kene tunggu dia load lama skit.. hehe… tapi bukan sign pakai pen la… sign ala ala digital zaman skang ni..

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-03-10 15:35:09

ade la.. kene tunggu dia load lama skit.. hehe… tapi bukan sign pakai pen la… sign ala ala digital zaman skang ni..

[Reply]

..
 
 
Comment by classendra
2008-03-15 00:16:02

hai khai…sy first time msuk awk puye blog..kagum laa..laki bleh ngadap komp 25 jam kan tanpa bosan..selaluye kalo laki laen msti dh ckp bosan..baek g main bola..hihih..watever pon..blogni mmg menarik n sy akan trus membace n membace di blog awkni..so awk truskan n truskan menaip k..gd luck….

[Reply]

..
 
Comment by ketuk_angel
2008-03-16 13:26:05

ko tengok dak endra ni… x mempercayai kebolehan seorang yang bergelar lelaki… hingat pompuan jer ke leh uat dua keja dalam 1 masa… laki pon boleh arrrr… huh

[Reply]

..
 
Comment by Dp
2008-03-22 16:48:32

Assalamualaikum wbth. salam dari Jordan..sebenarnya tgh baca bab agama, search tmasuk pulak blog ni. tp ok je, xmerapu pun. at least khai bcakap masih blandaskan ilmu dan kefahaman..juga berterus terang berkongsi pengalaman. tapi yelah, ana baca baru sikit, jadi x adil pula nak ckp banyak, juga bukanlah org yg boleh luangkan sangat banyak masa utk mbaca smuanya. Tp agak suka la bila tahu mengenai orang yg sgt jauh bezanya drpd kita..pengalamn dsbgnya. syukran.

[Reply]

..
 
Comment by hani
2008-03-28 13:32:39

kagom ngan kesah centa ko…terus datang mlawat…hehhehe..
nice page..

[Reply]

..
 
Comment by sweet
2008-03-31 11:50:14

Firstly..sorry coz mceroboh blog u.anywy,i like ur blog…tp xde ms yg pnjg utk hbiskn ms bc blog awk coz sy bz doing d work at ofis..gd luck!!cayok2..

[Reply]

..
 
Comment by sha
2008-04-05 18:16:38

sy sha…sy ni bute it. tp takat cr2 maklumat tu, bleh la. sy pn blajar kn.so sy kene taw tntng it sket2.sy da lama bacer blog awk utk tmbh informasi tntng aper2 jea yang awk da wat..bmula dr kisah banduan tu la..start tu, sy slalu bukak blog awk..sy akan slalu bukak blog awk…insyaAllah…terima kasih sbb bacer msg sy.

[Reply]

..
 
Comment by mia
2008-04-09 18:14:41

hell o khai blog best giler r x tau nk ckp camne tapi yg plg sedih skali cite hazwan wafiy 2 kesian gilerrr…well anyway blog ni best giler….teruskan impian anda kuat kan semangat

[Reply]

..
 
Comment by muchi
2008-04-11 13:18:30

khai ade x gmbr hazwan 2??

[Reply]

..
 
Comment by lin
2008-08-24 03:43:31

blog yang aku rasa sangat sempoi tapi dpt semua maklumat
tahniah la khai..
lin nk blaja blog macam nie..

[Reply]

..
 
Comment by Mawar Merah
2008-12-24 13:06:51

Baru je seminggu 2 ni kenal blog ni. Sejak kenal justkhai ni, tiap2 ari nak g blog ni. Kreatif sesgt. Kekdg senyum sdn baca entri khai. Time kasih sebab byk info.

[Reply]

..
 
Comment by nur
2009-01-27 22:21:35

nice blog…congrats khai..
penulisan yang agak sempoi tpi ada isi..

[Reply]

..
 
Comment by atiey
2009-03-19 10:19:27

nice blog…
chaiyok2!
bolehla nk blaja sket2 pasai it nti nge khai.. ๐Ÿ˜‰

[Reply]

..
 
Comment by ella
2009-04-20 22:38:05

ko ngan blog…duo2 menarik..(^_^) ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by BroSKL
2009-07-09 04:12:51

wah hebat la ko khai.. :o:

[Reply]

..
 
Comment by memel
2009-07-21 13:04:08

blog khai ne besh.. (blog khai yg lain2 tue oso..)
truskn usaha..
yg pntg khai xyah la nk lyn jiwang..hihi
x suker bc khai sdey2..
Allah knw wut gud n bad 4 us..
@ least we’ve try our besh.. n lets Allah do da rest..
smoga maju jaya.. chaiyook!!

[Reply]

..
 
Comment by eykameow
2009-07-29 23:36:21

hey khai. hye! besh giler bace ttg ko. . untung dpt blajar psl web kan. emm aku newbie lg psl blog nie. teringin jugak nk jd kan blog aku comel2 cm blog owg len.. tp how? leh jd sifu aku x?? aku nk bkk 1 blog utk on9 shopping..em. tp..fuhh.
ty bg aku ym ko lehh? twitter x prvcy la..k thx.

[Reply]

..
 
Comment by eeza
2009-08-03 11:34:19

suke bace u pnye blog khai…bez..fun..

[Reply]

..
 
Comment by ZaaRz
2009-08-28 16:17:40

Super extremely nicest blog among blogs.. ๐Ÿ˜‰ hehe… ๐Ÿ˜€

^_^

Lepas nie boleh laa masuk ntuk masyuk kat cnie lagi, kan lil bro ? Haha.. tak sangka plak umur 21 boleh mengarang macam Damya Hanna… :-[) Keep it up, dude.. !

[Reply]

..
 
Comment by stan
2009-10-13 14:39:14

nice page

[Reply]

..
 
Comment by diya hanna
2009-12-14 20:34:27

kate2 mu buatku berp-k….thanx ya!! ๐Ÿ˜

[Reply]

..
 
Comment by Mr_sudoku
2010-05-05 05:59:11

khai<–terbaek!! ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by fatinmahirah
2010-05-07 12:03:28

inspiring… nice one.. you expressed yourself via words and people adore you, you must be a good debater, don’t you ๐Ÿ˜‰

love reading you blog,

p/s: boleh ajar camne nk wat web?

joan_fm05@yahoo.com

[Reply]

..
 
Comment by nisha
2010-05-08 00:39:21

x taula cane den boley tsosek kat blog ni…
tp x sia2 cz rase cm satu pgembaraan yg mnakjub’n..
cograte khai!!! ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by Bu Ninda
2010-05-18 22:15:57

I just can’t say! I love ur blog khai… ๐Ÿ˜‰ U really inspire me!

May u write some article about “how to create WP template by myself” ๐Ÿ™‚

Thanks! *sorry for using smiles icon more than one hehehehhee…*

[Reply]

..
 
Comment by p
2010-06-07 09:19:01

luv ur style 0f writin…
0medett0 Khai oppa! :love:

[Reply]

..
 
Comment by rayban wayfarer
2010-07-06 16:28:39

khai klau nak tukar abc.blogspot kepada abc.com ade ape2 effect x pada SERP atau PR ??

[Reply]

..
 
Comment by kak Anie
2010-07-18 11:41:43

firstly akak nk ucap syabas kerana dapat melahirkan blog sendiri ni..dan dalam blog ini terdapat byk juga info yg menarik..tak ada apa nak komen cuma nk ucapkan selamat maju jaya dan semoga blog ni menjadi blog yang bermutu tinggi dan meningkatkan qualiti pemikiran kita sebagai manusia yg mengejar ke arah kemajuan..

[Reply]

..
 
Comment by ekinnnnnnn
2010-08-07 02:11:39

haha..best la tempat nehh..
masuk byk kali sket gambar2 bole pemes mcm khai jugekk >_<"
haha

[Reply]

..
 
Comment by nabilpotter
2010-10-22 17:05:48

kat mane nak sign nie..heheh

[Reply]

..
 
Comment by chokelat
2010-12-17 13:36:29

salam,

nak wat link ke blog u bley?

tq..

[Reply]

..
 
Comment by chokelat
2010-12-17 15:07:06

hi, nice blog..

bleh link kat blog saye x?

tq ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by rinnie
2011-01-04 13:14:24

Selamat maju jaya! Semoga apa yang dicitakan menjadi kenyataan.

[Reply]

..
 
Comment by rinhanikoma
2011-02-18 16:30:24

good luck..

[Reply]

..
 
Comment by landax
2011-04-19 21:11:43

pergh! best plak men autograph kat sini
aku harap khai akan selalu update cam dulu =) pleeesee

[Reply]

..
 
Comment by hafis
2011-12-11 12:34:37

bgus blog nie…ad spe2x leh tolong ak pilih kursus tuk MASUK U..account or software enginneer???

[Reply]

..
 
Comment by Infoserius
2012-02-13 08:15:37

Good job bro ๐Ÿ˜ฎ

[Reply]

..
 
Comment by ejardkethot
2012-03-10 16:25:16

wargh…….don worry khai…ambo always support u !!
*baju scukz masih ku pakai* …erkk,….baju oh media..x smpt nk beli T_T ๐Ÿ™

[Reply]

..
 
Comment by ashikin
2012-10-26 15:49:35

best terramatt bce blog u.. like it ๐Ÿ™‚

[Reply]

Khai Reply:

Terima kasih ya.

[Reply]

..
Comment by Khai
2012-11-08 03:12:24

Terima kasih ya.

[Reply]

..
 
 
Comment by hanafi abdullah
2013-01-20 14:31:22

Saya jadikan blog ini kajian ilmiah dan contoh tauladan untuk berjaya seperti saudara.

[Reply]

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post