** Korean Songs

Page ini telah menerima kunjungan sebanyak 690 views

Harap maaf jika link-link download di bawah tidak berfungsi. Ini kerana pihak Scukz dengan kerjasama Blogspot telah membawakan sebuah web khas mendownload pelbagai genree MP3 secara percuma. Sila ke sana untuk mendownload pelbagai jenis lagu-lagu terbaru dan segar untuk anda.

http://www.emp3s.blogspot.com

* Just click on the music symbol..

downloadBull dog mansion – Happy Birthday to me

downloadFull House – 3 Bears

downloadFull House – I think i love you

downloadFull House – Sha La La

downloadFull House – Why

downloadJang Nara – Gongfu

downloadRain BI – I do

downloadRain BI – Sad Tango

downloadTeriyaki Boyz – Tokyo Drift

downloadTwo Mix – Last Impression

downloadWitches – There she is

Sebarang Request mp3 di sini tidak akan dilayan sama sekali. Sila ke link di bawah kalau nak request dan download lebih banyak lagu.

Request Song : Go to Scukz.Com Forums (login required)
Download more Songs : Go to Scukz.Com Download Section (login required)

ATTENTION :Nak curi link? curilah.. buat je macam MP3 sendiri. khai tak kesah pon.. tapi tolong la kasi tahu kalau korang ambil untuk share kat website korang yer.. Kasi tahu melalui komen di bawah. Letak address web yang korang letak link tu sekali. Jangan la curi diam diam.. kalau curi diam diam, Khai takkan halalkan.. tapi kalau kasitahu, demi Allah, khai tak kisah.. just nak take note je website mana yang ade letak download files from Scukz.Com ni.. Kalau dah namanya mencuri, kat internet pon berdosa juger..

I dah kasi y’all download free, y’all pon kene la feel free ntuk tolong i plak.. paste kan code berikut di myspace, website, blog atau mana mana forums ntuk mempromote website ini.. Thanks!!

RSS feed | Trackback URI

24 Comments »

Comment by cruzito
2006-11-10 16:19:09

sy ameq yek lgu2 neh… :d

..
 
Comment by Khai
2006-11-11 14:55:25

Cruzito : amik le .. but link kan la web ni k..

..
 
Comment by EVILAFIF
2006-11-13 11:12:23

KAWE AMIK DEH LAGU2NI.NANTI AKU SEBAR2KANLA LAMAN WEB NI OK.

..
 
Comment by Khai
2006-11-13 11:32:51

[Comment ID #630 Will Be Quoted Here]

amik ar… ok .. thanks :”>

..
 
Comment by EVILAFIF
2006-12-04 11:21:01

buleh x tulong cari lagu ost all about eve (true love dgn u can’t say). dah puas saya search dlm internet ni nak download x dapat.

..
 
Comment by Khai
2006-12-04 13:14:51

[Comment ID #2107 Will Be Quoted Here]

ADA MASA LEH REQUEST KAT SCUKZ.COM FORUMS… MESTI SHARING CREW ADE PUNYE.. DONT WORRY K..

..
 
Comment by afdhge
2006-12-06 15:34:53

Wei khai,
aku x amek lgu kau

..
 
Comment by Khai
2006-12-06 17:45:11

Wei khai, [Comment ID #2256 Will Be Quoted Here]

amik le.. aiman x kesah.. :-j

..
 
Comment by Mama-D
2006-12-21 10:06:55

khai,

ost fr cite sassy girl x de ker?? huhu

..
 
Comment by muz
2006-12-31 01:47:45

salam…
wei…aku nak amik lagu ar…
tapi ade yg aku dah ade..
ko ade lagu cite wonderful life x?

..
 
Comment by muz
2006-12-31 01:52:32

aku amik ek…nanti aku sebar kat fs n kwn2 aku…
oh ye..lagu sassy girl ade x?

..
 
Comment by nandya
2007-01-05 20:12:59

salam kenal,aQ nandya,,,,
mau donxs lagunx alove to kill ama sad love songx…
thanksssss bnyk yawww!!!!

..
 
Comment by mimi
2007-01-21 21:36:17

kat sini macam takder menda nak curik.. tapi kalu tiba2 next time saya curik saya tak bgtau dah..

..
 
Comment by muncys
2007-01-28 21:16:04

wah …y don’t u add more korean songzs so it easy for me to download here hehe….(malas cari sebenarnyer..=)

..
 
Comment by ina
2007-02-05 12:39:35

askum..khai akk just abik tuk dgr2 je..k tq..

..
 
Comment by Khai
2007-02-05 18:37:00

[Comment ID #5437 Will Be Quoted Here]

dah takde menda nak curik, x payah la nak curik… lol!! lain kali kalau amik link x kasitahu, akan ku tuntut di akhirat.. hahaha… dont play play haa…

[Comment ID #5541 Will Be Quoted Here]

request kat scukz forums ar… k..

[Comment ID #5704 Will Be Quoted Here]

sila sila!! :d/

..
 
Comment by aznie
2007-02-07 18:12:30

haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-\”:d:)>-

..
 
Comment by aqilah
2007-02-10 10:10:03

khai lagu never say goodbye OST my girl x de ke? 🙂

..
 
Comment by Khai
2007-02-10 20:58:27

[Comment ID #5811 Will Be Quoted Here]

requst kat scukz forums k.. khai takde ar 😀 sorry

..
 
Comment by nyuma
2007-03-05 02:30:25

saya nak amik agu yang awak tak masukkan lagi..hehehe..
just visited it…ur password also sounds unique…haha~~:d :d

..
 
Comment by Bisikanurani84
2007-06-07 14:42:37

thankz ya!:d

..
 
Comment by misskaka
2008-09-12 08:56:25

khai, sy nak ambik ek..
nti sy prome bdk kls time present tekno bukak blog khai..

..
 
Comment by min
2011-01-07 13:58:43

khai, saya ambik ek..tq.. 🙂

..
 
Comment by ida
2011-08-03 08:41:03

khai, ida amik lagu ek…leh x

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post