Streaming

Page ini telah menerima kunjungan sebanyak 291 views

Tekan Play dan layan ok? Lagu akan ditambah dari masa ke semasa. Korang just dapat dengar lagu-lagu best sahaja di sini. Yang tak best Khai tak letak.. Janji! hehehhee.

Subscibe Blog Nih || Subscribe Via Email || Favourite this blog

RSS feed | Trackback URI

9 Comments »

Comment by under18
2007-07-10 11:31:31

khai,ltk la byk lagi lagu….

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-07-10 12:33:27

setiap lagu yang ada dalam ketegori emp3 & lyrics, akan ku semadikan di page streaming ini..

http://www.khai.scukz.com/category/emp3/

[Reply]

..
 
Comment by ieya
2008-04-11 13:28:18

nanti letak lagu 6th sense 2 taw. org pon suke lagu 2..

[Reply]

..
 
Comment by lyza
2008-11-01 20:44:56

khai..katne nak download lagu satu bintang uhh?

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2008-11-01 21:04:18

tunggu web baru yg akan khai release lagi 1 2 hari ni.. nanti ade kat site baru tu.. hehehe..

wat masa ni nak download mp3 leh la gi try nengok kat http://www.mp3.scukz.com

[Reply]

..
 
Comment by lyza
2008-11-01 21:10:44

owhh..ok..tp xde agi lagu satu bintang kat website tu kan..
best ar lagu tu..

[Reply]

..
 
Comment by muyyaQ
2009-06-19 02:33:02

satu lagu je? =(

[Reply]

..
 
Comment by Shahrul
2009-12-12 08:30:44

Owh, best nye function tu. Bleh share lagu2 ng video yek. Nak guna juga lah.

[Reply]

..
 
Comment by Abdul Karim iddriss babz
2011-03-15 03:57:58

Hello

[Reply]

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post