How to create Friendster Fake Login (phishing)

13 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Semalam, puluhan rakyat Malaysia yang berjuang mati-matian di dalam entri ini, termasuklah Khai sendiri. Apapun isi ini dianggap selesai lepas thread di WangCyber di tutup dan beberapa ahli di sana dah sama-sama bermaafan dengan Khai & Hafreze secara personal melalui Personal Message. Korang memang terbaik.

Dari pihak Khai juga (mewakili Hafreze), setinggi kemaafan Khai pinta kepada mereka yang terasa akan ‘kepedasan’ entri terbabit. Maafkan di atas kekhilafan diri ini. Ya memang itu entri ‘bodoh’ tapi insyaAllah dapat juga memberikan sedikit manfaat kepada pembaca di sini. Dah bukan semua, mungkin separuh. Kalau bukan separuh, insyaAllah, seorang dua pun jadi’lah. Kalau sorang pun takde, alhamdulillah, Khai sendiri sedar dengan apa yang Khai tulis. Apapun, terima kasih kepada mereka yang ternyata professional untuk menepis segala tohmahan dan kritikan.

—– Tamat Kisah Ini di Sini —–


Oh! Tidak ada macam-macam gambar baru nak tunjuk. Usyalah! Ok, Khai nak kasi tutorial yang agak jahat dan menyalahi undang-undang untuk korang. InsyaAllah even tutorial ni jahat, bakal menyedarkan banyak pihak. Lihat je la di akhir entri ini.

Ok, kita nak belajar bagaimana cara korang boleh dapatkan password ‘Friendster’ seseorang tu dengan menggunakan ‘Phishing’ site. Kalau bernasib baik, boleh access email diorang sekali kalau mereka gunakan password yang sama. Tersentak? ape lagi, pastikan password yang korang gunakan kat mana-mana social site tidak sama dengan email since email tu ibarat “kepala” kepada semua perkara yang korang buat di internet ni. Korang pun faham kan?

Ok, kita mulakan tutorial.

ATAS SEBAB TERTENTU, TUTORIAL INI TERPAKSA DIBUANG. SIAPA YG DAH TERBACA TU, GUNAKAN CARA INI UNTUK TUJUAN KEBAIKAN.. TERIMA KASIH..

TUTORIAL REMOVED!!

Pengajaran: Ape yang kita dapat melalui tutorial ni adalah mudah sahaja. Di mana website sekalipun bila korang dipaksa untuk login semula, pastikan korang berada di website yang betul. I mean bukan yang clone. Mudah, nengok URL kat address bar browser korang. Selain itu, pastikan password yang digunakan untuk email tidak digunakan di mana-mana website lain terutama social web seperti Friendster, Myspace atau Facebook sekalipun. Ianya tidak selamat. Lihat bagaimana mudahnya orang mampu mendapatkan password korang kan?

Keburukkan: Berhati-hati upload gambar-gambar korang ke dalam Private Folder. Since jika password korang ni dah dipecahkan, ade kemungkinan gambar-gambar bogel korang mahupun gambar tak indah (kalau ada la) akan disebarkan. Amacam? Bahaya gile kan?

Disclaimer:
This is for educational and informational purpose only. Please respect other people’s privacy.

Psst: Apapun tutorial ini ada di sini kerana Khai ingin membalas dendam di atas kesengalan Friendster yang down lebih 2 hari (tulis 24 jam) dan menghilangkan 370 kawan Khai dari database mereka. (even dia dah repair pon. dulik ape. Diorang tak mintak maaf lagi. ops!)

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 2:29 am 18 November '08 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 13 views
Dalam kategori: Tutorial | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

75 Comments »

Comment by Richie
2008-11-18 02:45:39

boss..nak aply exchange link..maun ka? kalau setuju reply comment kat blog aku boss

[Reply]

Khai Reply:

ntuk exchange link, sila komen page blogosphere yer… sesat dah ni.. huhuhu

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-11-18 02:49:48

ntuk exchange link, sila komen page blogosphere yer… sesat dah ni.. huhuhu

[Reply]

..
 
 
Comment by hafreze
2008-11-18 02:50:20

hahahahaa.yeah. khai. we know the tricks.

seb bek aku tidak terkene. well, this information is good. at least dapat menyedarkan pembaca mengenai phishing site.

p/s: walaupun khai suka carik pasal, tapi dia ajar korang erti dunia online sebenar..

i love u nieza..call abg erk..~wink

[Reply]

..
 
Comment by notystar_exe
2008-11-18 03:10:01

adoyai~aja phising sbb nak balas dendam xtahan..huaahaha gud job~

[Reply]

..
 
Comment by Faiz
2008-11-18 03:31:11

hehe..tutorial dari HM ke Khai ?

erk… myspace x nak buat ? kalo nak aku ada pshishing kit dia..wordpress pun ada πŸ™‚

[Reply]

Khai Reply:

lol.. HM? hacker malaysia ke? ko mengingatkan aku untuk berkunjung ke sana.. lama dah x masuk.. huhuhu

oh? yeh? ko reti eh? ko ade blog kan.. gi letak kat blog ko… ko kan hebat πŸ˜›

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-11-18 03:34:24

lol.. HM? hacker malaysia ke? ko mengingatkan aku untuk berkunjung ke sana.. lama dah x masuk.. huhuhu

oh? yeh? ko reti eh? ko ade blog kan.. gi letak kat blog ko… ko kan hebat πŸ˜›

[Reply]

..
 
 
Comment by crime_genius86
2008-11-18 03:35:44

nice bro.. πŸ˜€
keep up the good work..

ps : untuk scampage fs, xde la bahaya sangat.. cuba bygkan kalau bukan scampage fs, mungkin maybank2u.. mungkin paypal.. mungkin apa2 la yang berkaitan dengan duit.. atau info2 peribadi yang privacy..

pss : hati-hati masa login, kalau boleh, jangan login dari link dari email..

[Reply]

Khai Reply:

Aku newbie lagi bro benda2 macam ni.. kalau kau tahu yang “mb2u” tu, ajar2 la.. hahaha.. mati aku ~

[Reply]

Faiz Reply:

maybank ? hehe…teringat zaman kecik2 buat kat sana ..ha3x..

[Reply]

Khai Reply:

ko buat ape faiz? main konda-kondi dalam maybank tu?

[Reply]

crime_genius86 Reply:

maybank2u susah la nak phishing.. kalau orang dah dapat login.. xsemestinya akan dapat TAC (sebab TAC akan generate automatic, pastu send kat handset owner).. kalau setakat dapat login.. check balance je la jawabnya.. πŸ™‚

ps : tapi kalau paypal.. mmg sgt bahaya.. bila2 masa je.. leh tengok balance jadi kosong.. so, beware la..

[Reply]

Khai Reply:

yeah.. thats true! sama macam yg aku fikirkan.. i mean, “tac” sbb dia hantar kat no phone kan..

tapi pelik, sbb mmg ada yg dah tertipu sbb login ikut maybank2u phishing site ni..

usya sini..
http://scukz.com/portal/news.php?readmore=13

..
Comment by Khai
2008-11-18 03:42:42

Aku newbie lagi bro benda2 macam ni.. kalau kau tahu yang “mb2u” tu, ajar2 la.. hahaha.. mati aku ~

[Reply]

..
 
Comment by Faiz
2008-11-18 03:49:31

maybank ? hehe…teringat zaman kecik2 buat kat sana ..ha3x..

[Reply]

..
Comment by crime_genius86
2008-11-18 03:55:48

maybank2u susah la nak phishing.. kalau orang dah dapat login.. xsemestinya akan dapat TAC (sebab TAC akan generate automatic, pastu send kat handset owner).. kalau setakat dapat login.. check balance je la jawabnya.. πŸ™‚

ps : tapi kalau paypal.. mmg sgt bahaya.. bila2 masa je.. leh tengok balance jadi kosong.. so, beware la..

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2008-11-18 04:07:12

yeah.. thats true! sama macam yg aku fikirkan.. i mean, “tac” sbb dia hantar kat no phone kan..

tapi pelik, sbb mmg ada yg dah tertipu sbb login ikut maybank2u phishing site ni..

usya sini..
http://scukz.com/portal/news.php?readmore=13

[Reply]

 
 
Comment by Khai
2008-11-18 04:08:57

ko buat ape faiz? main konda-kondi dalam maybank tu?

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by Faiz
2008-11-18 03:46:22

br0..kod tuh dah tak leh guna…friendster dah patch ..
hehe..kalo komen leh kowt :p

[Reply]

Khai Reply:

oh my godness.. aku tersalah kasi file tadi.. now gi copy balik script dalam copy.txt tu..

atau kalau yg tadi, ko buang je tag “code” dalam tu..

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-11-18 04:03:50

oh my godness.. aku tersalah kasi file tadi.. now gi copy balik script dalam copy.txt tu..

atau kalau yg tadi, ko buang je tag “code” dalam tu..

[Reply]

..
 
 
Comment by titan
2008-11-18 04:20:54

khai. aku dah tau pasal benda nih lama dah..haha..

[Reply]

Khai Reply:

yeah bro? tapi wat masa skang, ni je la kan.. xde cara lain.. lihat betap sengal ubi nye friendster… maklumat user diorang leh kantoi macam tu je.. x secure langsung..

even x yah tahu password pon, leh view private album orang.. ntah ape ape..

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-11-18 04:29:43

yeah bro? tapi wat masa skang, ni je la kan.. xde cara lain.. lihat betap sengal ubi nye friendster… maklumat user diorang leh kantoi macam tu je.. x secure langsung..

even x yah tahu password pon, leh view private album orang.. ntah ape ape..

[Reply]

..
 
 
Comment by Khai
2008-11-18 04:32:54

eh korang, aku tertanya2 kemana hilangnya 2 orang sahabat blogger ni ..

1. Neutronic aka Izudin
2. Ikram Zidane

idop lagi ke mereka?

[Reply]

Faiz Reply:

haah br0..neutronic pun daa x ada..dlu bangga dengan themes dia..h0h0..

[Reply]

Happy Blog Reply:

bro ijud ada blog baru:

http://www.izuddinhelmi.com/

ikram tak tau lah pulak bro!

[Reply]

d|n Reply:

skang tgl justkhai je ke??huhu

[Reply]

..
Comment by Faiz
2008-11-18 11:29:06

haah br0..neutronic pun daa x ada..dlu bangga dengan themes dia..h0h0..

[Reply]

..
 
Comment by Happy Blog
2008-11-24 09:05:21

bro ijud ada blog baru:

http://www.izuddinhelmi.com/

ikram tak tau lah pulak bro!

[Reply]

..
Comment by d|n
2009-09-05 02:29:53

skang tgl justkhai je ke??huhu

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by PakciQue
2008-11-18 10:23:45

7. Uploadkan file pass.txt ke root/friendster/ kemudian chmod file pass.txt tu kepada 777

Part yg ni..xberapa faham sgt…harap dapat jelaskan lebih lanjut..TQ

[Reply]

Khai Reply:

Bila ah upload file tu bro, chmod dia ke 777 .. right click > propertise > 777 … itu kalau guna wsFTP.. googling for mo information about chmod..

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-11-18 13:55:19

Bila ah upload file tu bro, chmod dia ke 777 .. right click > propertise > 777 … itu kalau guna wsFTP.. googling for mo information about chmod..

[Reply]

..
 
 
Comment by xtreme_paranoid
2008-11-18 11:22:51

tu sebab aku maen myspace je..
aku x suke ngan design friendster..
iklan besar2..
myspace ader gak iklan..
tapi xder laa sebesar friendster punye iklan..
huhu~
btw, friendster still no1 kat asia
^^

[Reply]

Khai Reply:

tapi antara dua ni, aku lebih prefer facebook.. look pro n nice..

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-11-18 13:56:27

tapi antara dua ni, aku lebih prefer facebook.. look pro n nice..

[Reply]

..
 
 
Comment by Kaiean
2008-11-18 13:07:39

khai boleh mintak tolong tak?

nii arituu kacau myspace laa tapi masuk system jee
pastu setiap kali orang kat asian online adelah password diorang dalam cpu saya buat full la camaner nak buang yee?

tolong laaa

[Reply]

Khai Reply:

x paham kok ape yang lu momong…. huhuhu…

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-11-18 13:58:46

x paham kok ape yang lu momong…. huhuhu…

[Reply]

..
 
 
Comment by affuan
2008-11-18 14:34:54

ayat disclaimer tu yang x tahan. haha.

[Reply]

..
 
Comment by nawkaz
2008-11-18 15:01:27

heheh..
aku penah phish myspace nye website taon lepas..dlm simpanan aku skrg ade hampir 100 email n password..user from dlm n luar negare pun ade..hahah..mggu lepas aku try login gune email2 n pass2 tu..majoriti nye masih gune email n password yang same..so dgn slambenye aku login gune account diorg..wakakakk..aku gune method yang same mcm khai buat ni..so sape2 yg nak minah2 saleh cun2 add korg as a friend..aku tolong addkan..waahahah xde keje tol..

tapi skrg ni dah x bleh wat lagi..myspace dah tutop lobang..haha..

sorry ye kalau2 ade antare korg yang terkena..
ahax..

[Reply]

Khai Reply:

aku kene tak? wah amboi2….

[Reply]

fans Reply:

bro blh tak ajat cara nak pishing

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-11-18 15:03:59

aku kene tak? wah amboi2….

[Reply]

..
 
Comment by fans
2009-07-20 22:47:07

bro blh tak ajat cara nak pishing

[Reply]

..
 
 
Comment by azleah
2008-11-18 15:22:49

ooo patut la aku punye profile dulu x leh buka… rupanya ada org buat kat aku… nasib profile fs tu dah lama mati

[Reply]

..
 
Comment by noob
2008-11-18 17:38:12

kalau dh boleh inject javascript xyah la nk redirect.
use document.body=fakecontent instead.

[Reply]

..
 
Comment by jerrykool
2008-11-18 17:55:12

same2 khai…ni aku tgh promote oh!tidak kau plak…he3…

[Reply]

..
 
Comment by zool
2008-11-18 23:59:06

Tak baik bro…
Tapi bagus untuk pengetahuan semua…
berhati2 dengan khai ek…

[Reply]

..
 
Comment by Apiez
2008-11-19 01:42:32

secanggih manapon teknologi… pasti ada kelemahannya.. tol x?

[Reply]

zackrulz Reply:

AKU RASA MENATANG NEH DETECTED BY IE7..

ko dah test ke pkai ie7 n on phishing filter?

[Reply]

Khai Reply:

hurm.. maybe.. coz aku pakai firefox.. skang ni browser dah banyak phishing protected ni kan

[Reply]

..
Comment by zackrulz
2008-11-19 18:29:17

AKU RASA MENATANG NEH DETECTED BY IE7..

ko dah test ke pkai ie7 n on phishing filter?

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-11-19 19:08:34

hurm.. maybe.. coz aku pakai firefox.. skang ni browser dah banyak phishing protected ni kan

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by haziqwebs
2008-11-20 12:10:54

huhuhuhuuu…best tol….ak dah test…banyak mail n pass ak dapat…hahahahaaa……

[Reply]

..
 
Comment by xoxo
2008-11-20 15:43:13

nk tnye..
FTP tuh ape..
pastu cane nk carik root/friendster/ tuh..

sy budak br blaja.. =)

[Reply]

zackrulz Reply:

FTP? File Transfer Protocol..
agk2 arr ko nak cri root FS.. kalo leh dahsyat arr ko neh..

[Reply]

boon Reply:

aaa
abes tu kat ne nak paste kan yg kat root/friendster/
xpaham lg la

[Reply]

..
Comment by zackrulz
2008-11-20 16:40:57

FTP? File Transfer Protocol..
agk2 arr ko nak cri root FS.. kalo leh dahsyat arr ko neh..

[Reply]

..
Comment by boon
2008-11-21 15:58:55

aaa
abes tu kat ne nak paste kan yg kat root/friendster/
xpaham lg la

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by lolol
2008-11-21 09:06:44

khai..nk tnyer, ley xgtaw free hosting mner yg ssuai ngn trick nih? plissss…

[Reply]

zackrulz Reply:

ko search dkt google.. “free webhosting support php”..
ehh.. aku plak yg menjawab..
teknik neh ko boleh aplikasikan mnjdi mnarik sket..
kena perlu phishing2 neh?.. contoh mcm dkt blog aku.. req box pkai teknik phishing neh la..

[Reply]

Dekan Reply:

Lepas 2/3 hari register, kadang2 ada yang free hosting wat checking utk tgk phishing site/malware server. Upload la bende2 ilmiah dulu ke. Lolz..

[Reply]

..
Comment by zackrulz
2008-11-21 11:53:32

ko search dkt google.. “free webhosting support php”..
ehh.. aku plak yg menjawab..
teknik neh ko boleh aplikasikan mnjdi mnarik sket..
kena perlu phishing2 neh?.. contoh mcm dkt blog aku.. req box pkai teknik phishing neh la..

[Reply]

..
Comment by Dekan
2008-12-19 01:32:06

Lepas 2/3 hari register, kadang2 ada yang free hosting wat checking utk tgk phishing site/malware server. Upload la bende2 ilmiah dulu ke. Lolz..

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by Khai
2008-11-21 18:09:55

BOON..root fs yang dimaksudkan tu, root dalam root hosting kita sendiri.. bukan FS yang betul2 tu.. huhu

[Reply]

..
 
Comment by kompius
2008-11-21 18:26:16

Sorry ar, aku nak tanya sket, benda ni cam keylogger ke?

Just record password kt pc yg kita buat?

[Reply]

Khai Reply:

keylogger just record password yang dimasukkan kat pc kita.. hanya untuk mereka yang login kat pc kita jer..

tapi phishing ni, satu dunia punya password pon ko leh tarik masuk… huhuhu..

understand? jgn salah guna sudey… sama2 la kita..

[Reply]

kompius Reply:

oic.. skrg benda ni valid lg ke?

tak kena detect ke?

klo browser si “mangsa” ada anti phishing ..camne?

camner nak retrieve blk password tu?

[Reply]

Khai Reply:

kalau ada anti phishing, of coz la takkan menjadi.. hehee.. and benda ni still leh pakai.. no problem at all.. what a stupid Friendster… lol..

..
Comment by Khai
2008-11-21 18:31:32

keylogger just record password yang dimasukkan kat pc kita.. hanya untuk mereka yang login kat pc kita jer..

tapi phishing ni, satu dunia punya password pon ko leh tarik masuk… huhuhu..

understand? jgn salah guna sudey… sama2 la kita..

[Reply]

..
Comment by kompius
2008-11-21 18:49:35

oic.. skrg benda ni valid lg ke?

tak kena detect ke?

klo browser si “mangsa” ada anti phishing ..camne?

camner nak retrieve blk password tu?

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2008-11-28 03:29:15

kalau ada anti phishing, of coz la takkan menjadi.. hehee.. and benda ni still leh pakai.. no problem at all.. what a stupid Friendster… lol..

[Reply]

 
 
 
 
Comment by dinokage
2008-11-24 16:09:51

hahahaha….. aku dah kntoi buat bnda nie… aku pkai webhost free, last2 diorg cancel trus profile aku…. hahahaha… tp ape2 pwn, thanks for the information… hehehe…

[Reply]

..
 
Comment by faiz
2008-11-25 02:36:33

khai,klu tlg ajr step by step leh tak..sy still bru lg dlm bidang ni,,tp niat jahat tu ada..hahhaa..tlg ek khai..

[Reply]

Khai Reply:

tutorial kat atas tu adalah step by step dah tu….. wahai incik faiz.. hehehe…

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-11-28 03:30:13

tutorial kat atas tu adalah step by step dah tu….. wahai incik faiz.. hehehe…

[Reply]

..
 
 
Comment by chika
2008-11-26 16:52:39

ok best.
bersungguh-sungguh baca tutorial.
tapi takpa.
saya takda try punya.
HAHA

[Reply]

..
 
Comment by spatt
2008-11-27 02:31:34

erk..bru je bace respon ko kt wc tuh…sori ekh psl advertlets tuh…bnyk aku dah blajar… πŸ™‚

p/s – mls nk ltak address blog aku..tgh down, aku nk tuka hosting.leh check sndri ke’siput’an die.bkn sbb tkt ko serang yer.. πŸ˜€

[Reply]

..
 
Comment by piratz
2008-11-29 02:08:38

kire ok la tue khai mmber ilang..
aku terus tak leh login…

[Reply]

Khai Reply:

aku rasa ko perlu kontek Friendster team la bro.. diorang leh tolong nye..percayalah.. sbb khai beberapa tahun lepas pernah kene hack gak..

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-11-29 02:20:06

aku rasa ko perlu kontek Friendster team la bro.. diorang leh tolong nye..percayalah.. sbb khai beberapa tahun lepas pernah kene hack gak..

[Reply]

..
 
 
Comment by Faiz
2008-11-29 10:36:53

khai…yg mula2 tuh html la.. bukan php..ko dah silap nie..
kali kedua tuh bru php. πŸ™‚

[Reply]

Khai Reply:

ko ni kalau tak “mengkompemkan” benda2 yang ko tak tahu boleh tak?

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-11-30 01:04:08

ko ni kalau tak “mengkompemkan” benda2 yang ko tak tahu boleh tak?

[Reply]

..
 
 
Comment by emmet
2008-12-08 22:20:45

ello semua..saye ade big prob..my ex gf ngan balak die dah majal saye kat fs..mcm2 cerite dia buat…ade sesape tak terer hack..please…

emmetfree@yahoo.com

[Reply]

im-not-hacker Reply:

ade bayaran tak untuk setelkan problem ko tu bro?

[Reply]

..
Comment by im-not-hacker
2008-12-12 22:58:47

ade bayaran tak untuk setelkan problem ko tu bro?

[Reply]

..
 
 
Comment by sufian
2008-12-14 12:35:50

alamak..tutorial dah kena removed ker? patut la ada orang komen kat blog aku, khai dah tak tunjuk tutorial dah..hehe

[Reply]

..
 
Comment by Dekan
2008-12-19 01:33:59

Oo.. khai la ni rupanya..

[Reply]

..
 
Comment by MKS
2008-12-26 15:58:25

ala khai..
baru nak blaja hack..

[Reply]

room2902 Reply:

khai boleh x tolong aku..aku amt memerlukan tutorial nie…
plz khai..

aku boleh ceritakan kat kau kenapa aku amt memerlukan tutorial nie..

aku bukan nak salah gunakan ..

mayb kita boleh komunikasi di mail?
room2902@gmail.com nie mail aku..
plz khai i need ur help…

[Reply]

..
Comment by room2902
2009-02-25 14:13:27

khai boleh x tolong aku..aku amt memerlukan tutorial nie…
plz khai..

aku boleh ceritakan kat kau kenapa aku amt memerlukan tutorial nie..

aku bukan nak salah gunakan ..

mayb kita boleh komunikasi di mail?
room2902@gmail.com nie mail aku..
plz khai i need ur help…

[Reply]

..
 
 
Comment by muS
2008-12-28 22:36:38

erlow khai…cm bez la….tgk la toturial tu,….hehe

[Reply]

..
 
Comment by zinnia
2009-02-22 03:20:07

hurm..
my friendster dah kene hack wih 2 week,,
walaupun penah hack sebelum nih..
penat dah tumpahkan segala ilmu yg ada..
tapi still tak leh cover balik page yg kene hack tuh..
pergh!~
hurm..
sedey..
tolong…

[Reply]

Khai Reply:

ilmu yg perlu ada 1 je.. jgn terpedaya dengan fake login.. kalau nak login, pastikan URL page login tu betul2 dia friendster.com ..

[Reply]

..
Comment by Khai
2009-02-25 20:44:28

ilmu yg perlu ada 1 je.. jgn terpedaya dengan fake login.. kalau nak login, pastikan URL page login tu betul2 dia friendster.com ..

[Reply]

..
 
 
Comment by room2902
2009-02-25 14:14:27

plz khai i need ur help..

[Reply]

room2902 Reply:

khai boleh x tolong aku..aku amt memerlukan tutorial nieÒ€¦
plz khai..

aku boleh ceritakan kat kau kenapa aku amt memerlukan tutorial nie..

aku bukan nak salah gunakan ..

mayb kita boleh komunikasi di mail?
room2902@gmail.com nie mail aku..
plz khai i need ur help

[Reply]

Khai Reply:

email khai.. :oups:

[Reply]

fan Reply:

khai,
pls nak minta tlg email kn tutorial
perlu kn sgt benda nie
bantuan dr khai di dahului dgn jutaan time kasih

..
Comment by room2902
2009-02-25 14:15:12

khai boleh x tolong aku..aku amt memerlukan tutorial nieÒ€¦
plz khai..

aku boleh ceritakan kat kau kenapa aku amt memerlukan tutorial nie..

aku bukan nak salah gunakan ..

mayb kita boleh komunikasi di mail?
room2902@gmail.com nie mail aku..
plz khai i need ur help

[Reply]

..
Comment by Khai
2009-02-25 20:42:25

email khai.. :oups:

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
Comment by fan
2009-07-18 13:34:28

khai,
pls nak minta tlg email kn tutorial
perlu kn sgt benda nie
bantuan dr khai di dahului dgn jutaan time kasih

[Reply]

 
 
 
 
Comment by arry
2009-07-14 00:43:53

khai…..
abg nk mntak tlng khai.
abg perlukn tutorial 2.
plzzzzz…..this is 4 my marrged
arry_ziggy@yahoo.com.ni email abg

[Reply]

..
 
Comment by vixie
2009-11-19 10:39:34

emm….sya lum pandai ni mau masuk friendster =(

[Reply]

..
 
Comment by vixie
2009-11-19 10:40:31

plizzz…sypa2 mau tlung saya???
:love:

[Reply]

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?