Benarkah itu Video Seks Ida Nerina?

Pembuka bicara untuk domain baru lagi nampaknya. Baru je kita digemparkan dengan gambar “romen-romen” si Anak Pontianak, Zarina An-Julie, kini muncul satu lagi hasil keluaran selebriti. Tapi ini bukan gambar tapi video. Mana mungkin super impose! Mungkin Khai lambat sedikit memberi komen mengenai video yang kononnya dikatakan aksi seks antara Ida Nerina dan Fauzi Nawawi. Khai malas sebenarnya nak tulis pasal ni, tapi tadi masa lepak mamak dengan akak Khai, kitorang ada cerita pasal Ida Nerina punya video. So Khai tergerak hati nak disemadikan dalam database blog ni. Mengenai Fauzi Nawawi tu, tak dinafikan lelaki berkenaan memang ada iras-iras Fauzi Nawawi (husband Lisdawati), tapi rasa Khai, Fauzi memiliki badan yang tegap bukannya boroi seperti dalam video tu. Pasal Ida Nerina pula, memang nampak macam dia dan gambar di bawah, mampu membuktikan, itu DIA!! Gambar tu Khai amik dari sebuah blog lain. Tapi mungkin juga itu bukan. Sila renung gambar di bawah tanpa berkelip. Kalau dah kelip, jangan nengok lagi nanti dosa :P
ida_nerina_video_lucah_justkhaidotcom.jpg
Pic & link download di bawah Khai ambil dari xBrain. Terus terang, Khai dah download video tu dan apa yang mengecewakan, satu lagi penyalahgunaan handphone berkamera dari artis kita.

Download Ida Nerina & Fauzi Nawawi Clip

Apa pun, tak baik kita berburuk sangka walaupun ada bukti itu dia. Mungkin juga secara tidak sengaja atau bagaimana, wallahualam. Dan entri ini ada bukan kerana mahukan hits, itu kerana blog ini memang dah dikenali sebagai blog yang selalu mendedahkan perangai selebriti. Bagaimanapun, Khai tidak sama-sekali menyeru kalian agar mempercayai itu Ida Nerina kerana kita tahu, Ida Nerina sejak dulu lagi tidak pernah ada kontroversi yang membuta tuli.

Psstt: Link download Video Khai dapat dari link yang dah memang wujud dalam internet ni. Jauh sekali untuk Khai upload dan kongsikan bersama. Hurm, apa komen korang?

Posted on 9 February '08 by , under Hiburan. 93 Comments.