Archive for 'Hiburan'

Review: Filem 2 Alam terbitan Dr Rozmey

Petang tadi bertempat di Midvalley, krew Oh! Media sempat menge’had’kan masa kami yang padat untuk menonton filem 2 Alam terbitan Dr Rozmey (DDR) yang dikatakan oleh para media “Indah Khabar dari Rupa“. Ingin mengetahui sejauh mana kebenaran itu, jadi kami pun pergilah menonton untuk berkongsi kenyataannya dengan seluruh pembaca Oh! Artis.

Filem ini terlalu hebat penangannya biarpun belum sempat dikeluarkan. Bermula dengan poster filem 2 Alam yang menciplak poster dari filem Hollywood, Exorcist dan berterusan dengan target-target tak masuk akal Dr Rozmey. (more…)

Posted on 19 November '10 by , under Hiburan. 133 Comments.

Ada Apa Dengan I-City?

i-city shah alam

Ni kali kelima rasanya pergi I-City, Shah Alam ni. Pendek kata ingatkan pergi kali ke-lima ni, takut-takut muntah kedarah. Maklumlah pergi tiap-tiap kali pun sama je pun takde apa-apa yang berubah. Tapi nampaknya pergi kali ni teruja jugaklah sebab banyak benda-benda baru diorang tambah. Lagi-lagi ada 2 skrin besar (HD lagi) diorang bukak World Cup. No wonder bukan main jem lagi jalan nak masuk siap ada eksiden kaw-kaw lagi kat simpang masuk dia tu.

So kalau korang pun dah naik muntah darah pergi I-City ni, boleh lah pergi balik sebab dah ada macam-macam. Paling terkejut, gerai-gerai kat situ dah tak ubah macam Uptown nor Downtown dah. Makin ramai yang meniaga. Siap ada open table lagi tu. Nice nice. Since ada I-City ni, baru la nampak apa yang menarik dengan Shah Alam ni. Good job kerajaan Selangor.

Dan berikut gambar-gambar yang sempat di-snap menggunakan Miss Satio. So anggap je lah ni gambar-gambar contoh yang korang nak nengok sangat tu (gambar Satio time malam). Ada 30 gambar ye semuanya. Saiz kecik je tapi kalau korang guna berukband, redha je la sikit..

i-city shah alam

Lagi gambar.. (more…)

Posted on 19 June '10 by , under Hiburan, Hidup Khai. 71 Comments.