WIndows Media Player 11

525 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Korang dah update Windows Media Player korang belum dari 10 ke 11? kalau belum inilah masa ntuk korang berubah ke WMP11 sebab yang terbaru ni lagi best sket dari yang lama.. Mungkin ada antara korang yang lebih suke WMP10, tapi bagi khai, sebab ape ade WMP11? mestila sebab ade benda yang diorang perbaharui kan? kalau x ape kejadahnye diorang nak keluarkan new version..

Korang boleh nengok la kat 2 gambar kat bawah ni yang khai amik dari notebook khai ni. Klik gambar ntuk besarkan..


Senarai artis mengikut album artis tersebut..


Senarai susunan album yang agak menarik..

Selain tu jugak korang nampak kan control panel (stop, pause, play, forward etc..) dia tu.. cantik tak? hehehe … so download la sekarang.. korang jangan download dari website Microsoft sebab diorang tu kasi user yang guna Windows Original aje … kalau korang pakai windows piracy lupekan aje la..

Update 2009: Oleh kerana ini artikel lama, link download dah pun expired dan rasanya korang tak perlukan’nya lagi.

Ditulis pada 11:19 am 5 August '06 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 525 views
Dalam kategori: Daily Craps | Tweet This!

Eat This Google!:


RSS feed | Trackback URI

33 Comments »

Comment by ShadowX_19
2006-08-05 13:18:00

aku dah update wmp. memang best n cantik

..
 
Comment by Khai
2006-08-05 17:01:00

tu la .. aku bangga jadi Microsoft Supporter coz diorang ni mmg best gile ar .. ehhehee

..
 
Comment by Levitra
2007-04-04 08:05:46

Wonderful articles. Thanks for such a nice information levitra online

..
 
Comment by Cigar
2007-05-16 18:29:26

I just don’t have much to say recently cigar accessory

..
 
Comment by Armani
2007-05-17 09:56:14

Really amazing! Keep working. armani jacket

..
 
Comment by munirah
2009-01-22 10:23:36

khai, taleh pon download link yang kau bg.

..
 
Comment by Sukacuka.com
2012-04-23 02:02:26

dah jarang guna ni..hehe

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post