Stupid Hacker, Enough!!

488 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Tak cukup dengan menyamar jadi aku, nak juga cuba hack scukz.com lagi. Di sini terpaksa la aku katakan yang aku ni femes sebab dah 3 orang aku jumpe menyamar jadi Khai scukz.com.. Kat Myspace pon ade.. siap copy bulat bulat lagi my profail. hahahaa.. gurau jer.. Berbalik kepada hacker/cracker ni tadi, dah la curik email aku, then nak plak curik email lagi 1.. siap request new pass untuk admin and user kat scukz.com lagi. Bajet confirmation change password email tu boleh sampai kat email lama aku yang dia dah curi tu la agaknye.. STUPID!!

Pesanan khai kat diorang ni, cukup la.. biar muka tak hensem, asalkan biar beradap skit.. suara dah la suara macam kambing. Actually hacker ni pernah borak ngan kuncu dia kat YM Conference then dia invite khai masuk conference tu. Muka dah la tak hensem, suara cam kambing, perangai plak hodoh.. rasanya buat ape la ko idop lagi.. gi terjun KLCC je la.. Kot perangai ok boleh gak diterima.

Dah dapat Id Yahoo aku yang ‘scukz’ tu sudah la.. anggaplah tu hadiah hari raya dari aku. Tapi aku bagi secara tidak ikhlasnya dan kau akan didakwa di akhirat nanti kerana menciplak!! Muhaha.. Dan please la jangan buat muka tak malu pergi online YM dengan ID tu.. Ibarat Hidup segan, mampos tak mahu!!

IP Address tenuk hacker tu : 60.50.171.18

Anak haram sapa la hang punye kerja ni yer.. dah la biadap.. agaknye kalau mak bapak dia tahu gaknye, sure hantuk kepala kat dinding.. nyesal nye pasal… ~

Ditulis pada 9:11 am 6 November '06 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 488 views
Dalam kategori: Daily Craps | Tweet This!


RSS feed | Trackback URI

26 Comments »

Comment by nanino
2006-11-06 10:53:43

sabar jelaa…agknyer die jelez kot sbb khai femes sgt…anak sapo laa tue eh…:)>-:|

..
 
Comment by hampeh
2006-11-06 13:48:08

aiks…tak bais lagi ke ngan kesah hackers nie? apa yg dia nak sebenarnya nie? rasanye dia ni dah obses ngan khai nie. secret admire ke hehehe :d

..
 
Comment by Khai
2006-11-06 14:49:03

huhu.. ntah la hampeh.. diorang tu sememangnye hampeh.. hehe :d

tak tahu ape dia nak.. aritu kan dia nak topup RM50.. patutnye mintak la kat nenek dia tu… mintak kat aku wat pe .. hahha…

p/s : dah la curik ID khai .. sampai skang masih online guna ID tu.. then member, cikgu, awek, family khai PM, semua dia layan macam dia tu Khai .. tapi bahasa macam goblok la.. kuang asam!! brengset itu anak :-w

..
 
Comment by balqis
2006-11-06 20:24:15

diorang xde keje yg bpekdah nk buat. bglah keje kt diorang. kesian je tengok. mcam penganggur.. haha ;D

..
 
Comment by darkthrone
2006-11-06 20:25:26

nampaknya khai udah semakin pemes … :-“

..
 
Comment by Khai
2006-11-06 20:32:37

balqis : itu le pasal.. bukan penganggur dah.. tapi macam bapok chowkit tak laku,, kwah kwah…

darkthrone : aku x pemes.. hacker bodo tu yang membuatkan aku seakan akan pemes.. wakaka …

..
 
Comment by gerg
2006-11-06 20:40:05

hehe biasalah tu nak wat cam mana :S

..
 
Comment by shadowX_19
2006-11-06 21:52:16

la.. hacker lagi.. sabar2.. kalo aku jumep dak tu dah lame aku pijak2 [-(

..
 
Comment by gie
2006-11-06 22:33:21

erm…aku pun kene gak…dari domain aku gak…tapi sumer aku report spam…adoi…

..
 
Comment by Khai
2006-11-06 22:44:36

:(( tu la.. hati aku je yang menangis.. [-(

..
 
Comment by azmie
2006-11-06 23:10:57

wow bebetul secret admire tu…tapi more to the negative side ler…

..
 
Comment by Khai
2006-11-06 23:46:31

tu ar bro azmie .. tapi takde maknanye secret admire =))

..
 
Comment by chot
2006-11-07 11:09:04

org kalau dah famous mcm tu la khai..byk org ambik kesempatan atas ko tu…ko patut bangga pasal aku pun xdpt mcm tu..hehe

..
 
Comment by Khai
2006-11-07 11:47:41

=)) chot ni .. ape la :-j

selalunya kalau ye pon ‘ famous’ mesti la dapat ganjaran baik .. bukan kene camni..

ko tu yang patut bangsa sebab tak kena cam aku ni .. tension ~X(

hehehehe ///

..
 
Comment by emptyspace
2006-11-08 09:14:41

asek kena hack je kau ni.. cuba pandang dari sudut lain, fikir sejenak kenapa asek kena hack aje.. jangan asik menyalahkan orang lain.. :)>-

..
 
Comment by Khai
2006-11-08 09:54:00

Emptyspace : asik hack dengan orang yang sama… kenal pon tidak.. DENGKI dan DENGKI.. tak payah nak fikir .. mmg itu kenyataannya!!

aku tak pernah buat salah kat sapa sapa dalam internet ni.. setiap tindaakan yang aku lakukan pasti ade sebabnya.. macam ko sendiri, suke ke ngan orang kurang ajar? mulut mencapap.. sapa yang suke ngan orang macamtu.. tak tahu la nak cakap ape hai ….

dan aku tak pernah nak salahkan orang lain melainkan HANJENG yang sekor tu.. tapi selalnya hacker ni tak mengenal sapa .. dia main belasah je sapa yang dia nack hack.. ko pon kalau dia nack hack, bebila masa je ..

tapi hanjing yang hack aku ni tak power mana pon.. hacker baru baru nak belajar.. kah kah kah… ~ macam sotong!!

Ibarat hanjeng Yang menyalak.. susah nak suruh dia senyap… ingat nak baling je ngan Nokia 3310 milik nanino (nanino jangan marah ye).. hahaha… baru la hanjeng tu senyap…

pe pon thanks for advance…

..
 
Comment by nanino
2006-11-08 20:07:49

apsal hp sy lak???ble mse sy gne nokia 3310???aiyookkk…pelik r…tetiber jer…tp klu nk pinjam pn amik laaa…nk sewa pn ble….hp tue x der sespe nk gne lg….wakakaki..=)

..
 
Comment by Khai
2006-11-08 20:51:09

Nanino :ahahaha .. tu la pasal khai nak buat baling ‘hanjeng’ tuh..

..
 
Comment by darkthrone
2006-11-10 11:28:34

hina sungguh hp nokia 3310 beliau … :-“

..
 
Comment by nanino
2006-11-10 12:24:46

hina lg org yg mencuri…….:)>-

..
 
Comment by Khai
2006-11-10 17:36:16

Darkthron : ko ni tak baik tau :-w

Nanino : betul tu .. [-( hina sehina hinanya.. bagi aku takde tempat ntuk orang yang mencuri ni di sisi Allah … 8-|

..
 
Comment by musnaz
2007-10-11 10:06:10

ini macam makhluk pon ada. macam haram!

..
Comment by eiyna
2007-10-12 00:17:16

jgn hina sebegi tue rupe..klu ko hina die makne nye ko telah menghina cipta-NYA…

..
 
 
Comment by eiyna
2007-10-12 00:14:21

uuoo…khai,ko msih normal n ade tahp sesobaran..syabs…tpi xpe..nnt aq pas kan lesung batu mak aq nye kat ko ek,kasi hntuk kepale si polan tue…pandai le nak gune..tpi klu dah pinjam pulng blik ek….pape pun tbah kan hetiey mu..adios

..
Comment by Khai
2007-10-16 01:51:47

hihi.. thanks!! mmg masih mampu bersabar la ni.

..
 
 
Comment by Adm!n
2008-11-13 08:09:37

hurmmm..based on IP,aku dapat trace core IP jer,nk tgk sape yg punya ni..susah gak,maybe dia dah tweak IP,so dia tak dapat dikesan..

“..If we want to catch a thief,then we must think like a thief..”

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post