Finallly..

573 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

 
nieza-1-9.jpg

Esok Nieza dah nak turun balik KL.. Ermm. ternyata itu adalah satu perkara yang amat menggembirakan Khai.. Dia akan bertolak dari Perlis jam 9 pagi esok dan akan sampai dalam pukul 5 petang macam tu.. kiranya Khai akan menanti Nieza kat Pudu la esok.. kene datang awal, coz kul 5 jalan dah sesak.. Semoga perjalanan dia nanti akan selamat sampai ke Kuala Lumpur. Niat untuk pulang ke kampung Negeri Sembilan Khai batalkan semata2 kerana Nieza nak datang kat KL ni.. macam-macam dia ni.. nak gi nengok wayang la.. jalan jalan la.. tapi itu semua hanya sampingan.. tujuan sebenarnya adalah untuk menyelesaikan semua kerja yang tertangguh untuk Semester 3 ini. Maklumla nak setelkan pasal Entrepeneurship ni bukan mudah.. penat siot!!

4 orang lagi group members Nieza juga akan ke sini esok.. Mereka semua akan menetap untuk beberapa hari di rumah akak Khai. Yang tensionnya, diorang nanti nak kene turun Cyberjaya dulu untuk ambil surat kebenaran daripada pihak Limkokwing University. Nak tunggu surat tu siap ntah bapa lama.. So nak amik borang perniagaan kat SSM, The Mall terpaksa la kitorang tangguhkan sehingga surat tu diterima nanti.. Dah satu kerja plak nak turun Cyber banyak kali.. korang pergi la .. tak nak la khai ikut hai.. hantar kat The Mall tu insyaAllah..

Ahad ini akak khai (kat myspace Khai dia top friend no 2) akan celebrate hari jadi anak dia yang ke 3 tahun. Kejap sungguh masa berlalu. InsyaAllah nak bawa Nieza sekali la kat party tu.. My sis pon ada menjemput dia.. dah terlanjur Nieza kat sini, datang je la memeriahkan majlis.. Hehehe..

Beberapa hari lepas Khai masuk group Limkokwing University kat Myspace. Ada satu posting yang mengatakan ada seorang kawan kami telah kembali ke-Rahmatullah.. Khai tak berapa kenal dengan arwah coz arwah adalah seorang senior kami. Tapi kemungkinan bila nengok muka tu kenal, ada la.. Ape pon semoga arwah ditempatkan bersama golongan yang beriman. Kesian, baru je nak mulakan dunia praktikal, tak sempat nampaknye nak mengecapi dunia perkejaan.

Ape pon just nak kasitahu kepada semua member Scukz.Com, daftarkanlah diri anda di ScukzFriend..

Ditulis pada 1:11 am 25 June '07 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 573 views
Dalam kategori: Daily Craps | Tweet This!


RSS feed | Trackback URI

18 Comments »

Comment by kid
2007-06-25 11:45:19

jgn tinggal daku…

..
 
Comment by hui
2007-06-25 11:51:09

ni ka budaknya yg ko gila2 tu
adeiiiii
harap bentuk famili islamic la yer
heheheh

..
 
Comment by khai
2007-06-25 16:24:01

[Comment ID #10545 Will Be Quoted Here]

dia x pernah datang kat ko pon.. camne nak tinggalkan ko.. wakakaa..

[Comment ID #10546 Will Be Quoted Here]

InsyaAllah.. dont judge a book by it cover.. hehee ๐Ÿ˜ก

..
 
Comment by Vile Dante
2007-06-25 20:08:38

ehh..awat nampak lain drpd gambaq nih??

http://www.mydspace.org/gallery/I/2005/01/01/2562.jpg

๐Ÿ˜ฎ

..
 
Comment by YaNa
2007-06-25 22:48:40

ala khai.. rindu2an la plak..
camtu la org bercinta:x:x

..
 
Comment by Khai
2007-06-26 00:27:36

villa dante.. nieza le tu.. mddspace tu website ex-scholl dia dulu…

YaNa, ye ke camtu? yana lagi teruk kan? hehehee:((

..
 
Comment by akujantan
2007-06-26 10:41:12
..
 
Comment by akujantan
2007-06-26 10:48:50
..
 
Comment by akujantan
2007-06-26 10:49:35

awek ko naik bas kan…ni website beli tiket online ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by manchurr
2007-06-26 15:28:26

hahha bas nyer website pun mau promote ke? hmm, bercinta sgt ni.. muda lagi ko tu.. ๐Ÿ˜›

..
 
Comment by musnazdotnet
2007-06-26 15:41:02

selamat kembali mrs. khai…. jangan lupa lepak di scukz, yeah :d/

..
 
Comment by Vile Dante
2007-06-26 18:00:15

[Comment ID #10555 Will Be Quoted Here]

owh…tp nampak lain…
dia ex school situ yerk…batch brapa?

..
 
Comment by mohdismail
2007-06-26 21:11:43

he he.. seperti er.. model tepian pantai :p kirim salam sekeping..

..
 
Comment by kid
2007-06-27 13:13:19

kirim slm kid kat nieza…..

..
 
Comment by faidhi
2007-06-27 14:11:21

biler ko nak bawak dier jumper aku nih .. hehehe

..
 
Comment by Khai
2007-06-28 02:15:52

[Comment ID #10558 Will Be Quoted Here]

rasanya dia cam x layan je bus mara liner.. kehkeh

[Comment ID #10560 Will Be Quoted Here]

alaa.. ape plak muda lagi bro.. dah nak masuk 20 dah tahun depan… sesuai sangat le tu… ๐Ÿ˜€

[Comment ID #10561 Will Be Quoted Here]

Mesti ada orang yg akan merajuk lg ni nanti ;))

[Comment ID #10566 Will Be Quoted Here]

dia batch sama cam khai la.. 2001 until 2005..

[Comment ID #10572 Will Be Quoted Here]

haha..ade talent ke nak jadi model? ;))

[Comment ID #10575 Will Be Quoted Here]

jom jom.. wat appointment ngk wayang kee.. tapi ko kene la belanja aku tiket.. coz ko kan dah keje.. hehehe

..
 
Comment by YaNa
2007-06-29 00:41:12

bas mara bukan kat pantai timur je kan..mana ada ke utara…
klo salah maaflah..
tp rasanya bila nak balik KL (dari kedah) xpernah lak namapk bas mara…
klo pantai timur berlambak la..:)>-

..
 
Comment by kak lia
2007-07-02 08:18:07

Shot at 2007-07-01:)>:d<>:d<:)>–

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post