Elakkan Suami Melanggan Pondan

686 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini


Well, Khai ni jenis memahami so Khai faham delima wanita kat luar sana yang dah berkahwin tu. Kadang-kadang suami mesti tak berapa nak puas dengan perkhidmatan yang diberikan si isteri. Cewah aku bercakap macam dah nikah la pulak kan? Hurm, kalau suami korang malam-malam keluar cakap jumpa member nge’teh ke apa, watch out, mana tahu dia cari pondan kat Lorong Haji Taib tu ker? So cawat dapatkan satu cawat ni untuk suami korang. Jangan pandai lock je, kunci pun jangan lupa simpan. Haha. Isteri-isteri di luar sana, kuasa dan hak ditangan anda. Hihihi ๐Ÿ™‚

Atau mungkin, siapa yang rasa berkeinginan menjadi gay, gunakan produk ni. InsyaAllah, korang takkan terjebak dengan perkara-perkara macam tu. Nak lagi perfect, lepas korang kunci cawat ni, buang kunci dia jauh-jauh. Kalau boleh biar masuk dalam sungai gombak. Kalau ada gay atau pondan yang cuba nak ngorat korang, suruh dia menyelam dalam sungai gombak tu dulu cari kunci sampai jumpa. Ok tak cara ni? Khai wonder bertapa hensem gila babi nye korang sampai gay/pondan tu sanggup menyelam cari kunci tu. Isk isk isk…


Tidak ketinggalan, jaga anak-anak korang lagi-lagi yang ada ciri-ciri mat rempit yang dok layan cikaro 24 jam tu. Pakaikan dia dengan cawat ni pandai la dia nak duduk rumah nanti. Ingat nak beli satu jugak lah. Hahaha.

Kepada adik-adik yang belum sunat dan selalu tersepit celah zip tu, abang sarankan dapatkan juga menda ni. Nanti mandul siapa yang susah?

Entri ni nampak macam lawak bangang je kan? tapi bila difikirkan balik ada bagusnya revolusi penciptaan cawat lelaki ni. Zaman sekarang ni bukan wanita aje yang jadi mangsa rogol weii… lelaki pun ramai dah yang jadi mangsa rogol. Maklumlah, lelaki dah jadi perempuan. Perempuan pulak sibuk nak jadi lelaki. Pelik pelik..

Pssttt: Cawat lelaki adalah satu lagi revolusi penciptaan jepun yang super duper maju. Maaf entri hari ni tiada entri serious.. Smile please… hehehehe. Dah usya Oh! Cun belum?

via: scukz forums.

Ditulis pada 11:15 am 12 January '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 686 views
Dalam kategori: Gadget | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

34 Comments »

Comment by Nurul Harun
2009-01-12 12:01:07

ape kejadahnya. ๐Ÿ˜Ž

..
 
Comment by Rjuna
2009-01-12 12:02:23

Haha gila la jepun nih, nak kencing dah rasa tak bebas lagi,

pastu bila pakai nampak keras cam tengah stim

sangat tak praktikal :o:

..
Comment by Khai
2009-01-12 12:04:32

praktikal untuk pemain2 hoki Malaysia.. juga goal keeper bola sepak malaysia ๐Ÿ™‚

..
 
 
Comment by eda
2009-01-12 12:34:12

hekhekhek..leh ke pakai cawat tu??macam2 dunia skang ni kan..serba moden..mangsa rogol kaum lelaki?xpe..dorank xleh preg kn…heheh…

..
Comment by Khai
2009-01-12 13:40:21

tapi dah ade orang lelaki yang pregnant.. manusia akhir zaman kot.. cuba google. =(

..
Comment by PakciQue
2009-01-12 14:17:38

Lelaki yang pregnant tu sebenarnya adalah perempuan. Dia asalnya adalah perempuan yang mempunyai rahim. Kemudian menukar jantina secara fizikal dan undang-undang. Maksudnya di IC dia tulis jantina sebagai lelaki.

Sebab tu dia boleh mengandung.

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2009-01-12 15:49:43

kekekeke… thanks pakcique di atas penjelasan.. khai tahu tu saje suh diorang google sendiri..

* ciptaan Allah itu sungguh sempurna.. tak mungkin jadinya sesuatu yang tak tercapai akal melainkan atas kehendakNya.. :oups:

 
 
 
 
Comment by gadis
2009-01-12 12:58:36

hahaha plik2 tol owg jepun ni..

..
 
Comment by pat
2009-01-12 14:41:53

aaahahahahaha

..
 
Comment by miss madiey
2009-01-12 15:47:48

hurm, mesti la, lelaki tuh,
gagah perkase, 8)
sampai ade yg snggop menyelam dalam sungai gombak… ๐Ÿ˜€

..
 
Comment by flip9
2009-01-12 15:50:34

boleh la guna ni untuk
berenti me****ap..

..
Comment by Khai
2009-01-12 16:38:20

hurmm… ape ek.. x faham lah.. ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by farahaznil
2009-01-25 16:19:43

**lanc**…hi hi hi hi

..
 
 
Comment by miss madiey
2009-01-12 15:52:56

hurm, mesti la, lelaki tuh,
gagah perkase, 8)
sampai ade yg snggop menyelam dalam sungai gombak… ๐Ÿ˜€
huhu..

..
 
Comment by ketuk_angel
2009-01-12 16:20:21

Senget betol entry nko kali nih… mcam ner plak nko bleh terjumpe benda alah budus nih yer… wahahahhahaha… kalo pompuan tendang la benda alah tu… mau biru mata hitam ku ni…. hahaha

..
 
Comment by Faiz
2009-01-12 19:44:50

nie ,kalau nak kencing ,kunci tak bawak..naya nie..ha3x..

..
 
Comment by akmal
2009-01-12 20:54:25

Hohoho sesuatu perkembangaan bagus yang sengal :-[)
Ok Khai saya ada idea apa kata kita dot dot dot bla bla bla
kush kush dengan lock ni :[

..
 
Comment by sherina84
2009-01-12 22:17:14

hehehehe gelak guling2 saya baca entri awk kali ni. hehehe

Ada byk fungsi gak ni. Mesti diwajibkan kepada bekas tahanan yang didakwa disyaki merogol, perkosa dan yang sewaktu dgn nya. hehehe kelakar la. :o:

..
 
Comment by anarm
2009-01-12 23:35:24

kuss semangat.. dup dap dup dap jantung aku baca entri ni.. fuhh.. macam2 teknologi skrg ni.. smpai tang ‘bende’ tu pn nk cipta something.. akan dtg ntah ape lg laa yg die nk cipta.. :o:

..
 
Comment by x-po shop
2009-01-12 23:54:01

myb rmai isteri yg xsgup pkaikan bnda tu kt em em suami dia sbb nmpk cam kiut miut sgt..hohoho

..
 
Comment by geng sardin
2009-01-13 00:19:17

camne la si suami nak kencing ngan benda ni?

..
 
Comment by piratz
2009-01-13 01:12:45

aku yang masukkan gambar nie…
ahaha..

..
 
Comment by bd fabregas
2009-01-13 02:01:36

gambo last sekali tu paling x bleh blah.. hahaha..

..
 
Comment by abdusfauzi
2009-01-13 03:02:24

huhu. ganas2.. ๐Ÿ˜›

..
 
Comment by ejardkethot
2009-01-13 05:04:35

kah kah kah…entri ni cam pelik tp benar !!~
opss terbaca plaks :aie: …menatang ni bg pakai kt kucing yg dok rogol kucing betina yg len boleh x? keh keh…berleluasa kucing ni merogol kt kolej ak..kekekeke :o:

..
 
Comment by sis mieya
2009-01-13 06:52:13

:p huahuahuahuarggggg…
hang nak beli satu nak wat gape? nak kasi kat bapak kite ke..ekekekeke baru tau die dok gumah ye tak..kahkahkah..

Ups lagi satu..kalo lelaki pakai utk protection..x leh bla gak..lelaki di rogol bukan di bahagian dpn maa..di bhgian belakang..hahahahahahahahaha ๐Ÿ™‚
awas kaum adam…

..
 
Comment by azleah
2009-01-13 09:41:07

even buat benda ni japanese dah open minded la… siap ada undang2 pornografi lagi, apa kaaaaa…

..
 
Comment by janda_ayu
2009-01-13 18:20:01

wei, kalo nak elak laki kena rogol kena la buat cawat bontot. haha. lagi satu, kalo pakai lock tu, memang nampak timbul la dari depan. n kalo masa mengeras, “benda” tu jadik panjang sampai lock tu x leh tanpung cmne weh? melecet la muncung tu nanti. haha.

..
 
Comment by aman
2009-01-14 13:31:24

bkn ramai laki syok kat ko ke khai? 8)

..
Comment by Khai
2009-01-14 13:56:43

takde lagi buat masa ni.. tapi ntuk ko amanz, ramai dah mendaftar… hehehe =(

..
 
 
Comment by deennasour
2009-01-15 23:59:33

wah!!ini dinamakan revolusi!
adoyaii.
ni bagus untuk budak2 lingkungan umur 11-14 tahun pakai.
bagi menghadapi mimpi basah.

..
 
Comment by she_ emo
2009-01-18 21:46:00

yup pakcikque.. org tu asalnye pompuan.. kite pun da bace artikel tu ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by someone
2009-01-23 17:09:45

bnde nie cm efektif…
tp kn…
cmner klu bnde tuh mengeras??
x ke merana org tuh….
hahaha…

Khai says: Apekah yg dimaksudkan dengan ‘benda’ tu? tak faham lah.. hehehehe.. ala rekaan orang jepun ni mmg kadang2 x masuk dek akal.. layankan je la kepala otak mental diorang tu..

..
 
Comment by pening
2009-06-12 10:20:14

Hahaha..dgn design yg pelik camtu, cam nak je dorang pakai..hehe

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post