Special Entry: Oh! Cun Released!

612 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

ohcunz

Akhirnya, setelah 2 bulan di’hold’kan dari tarikh release, akhirnya Oh! Cun released jua. Maka dengan itu, tambahkan satu lagi OH! di personal bookmark korang atau yang paling penting, sila promo di blog kalian..

Well, bukan sengaja nak lambatkan, cuma Oh! Cun ni Khai confuse skit mengenai niche yang sesuai. Pada awalnya, dah nak release dah dengan nice gambar-gambar awek cun. Nyatanya, bukan mudah untuk Khai nak cari gambar-gambar awek cun ye tak? So akhirnya, kita sumbat je apa yang cun. Strictly, Untuk yang cun-cun aje. Itu tagline bagi Oh! Cun. Sokongan korang amat diperlukan. Apapun Oh! Cun masih lagi dalam status BETA kerana masih ada beberapa lagi kerja belakang tabir sedang dijalankan.

Jika korang mempunyai gambar-gambar yang cun atau mungkin korang sendiri seorang photographer, send gambar kepada khaixy[at]gmail.com dan gambar serta website korang akan terpapar di OH! Cun.

Tolong berikan pandangan serta kritikan untuk OH! Cun.. Apa yang korang mahu, apa yang korang tak ingin nak tahu… kasitahu Khai..

Lagu Tema Oh! Cun – Better in Time
[audio:betterintime.mp3]

Download () | Lyric

URL: www.ohcun.com :8

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 10:33 am 11 January '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 612 views
Dalam kategori: Lain-lain | Tweet This!

Eat This Google!: , , , ,


RSS feed | Trackback URI

34 Comments »

Comment by zieyn
2009-01-11 10:37:43

Utk yg cun aje?
yg huduh xley ar..
Haha ๐Ÿ™‚

..
Comment by Khai
2009-01-11 10:44:15

hahaha.. pulak.. ade plak gitu…. lupa nak inform, ianya tiada kene mengena dengan manusia… hanya untuk perkara lain yg cun2… ๐Ÿ™‚

..
 
 
Comment by zieyn
2009-01-11 11:37:10

Hmm,,camtuh!ngat ohcun ni ltak pic awek cun aje..haha ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by zool
2009-01-11 13:47:46

Oh lagi..
Nanto aku nak buat ohpening, ohsakit, ohduit, ohcacing..

He he hehe.. apahal pun selamat berjaya bro..

..
 
Comment by MakanMalaya
2009-01-11 13:49:17

tahniah khai !
semoga berjaya….aku dah masukkan dalam reader aku ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by flame
2009-01-11 13:50:06

Aku rasa baek letakkan animasi buatan budak2 malaysia..lagi menarik..kan sekarang dah banyak animasi, x kirala budak sekolah, budak u, and even syarikat

..
Comment by zieyn
2009-01-11 13:59:17

waa!nice idea

..
 
Comment by Khai
2009-01-11 15:26:39

cool idea tu.. but mana aku nak sebat bro… url pls.. hurmm, google sat..

..
Comment by flame
2009-01-12 21:29:20

seriously, tu memang idea aku utk bukak web aku sendiri yang menempatkan karya2 budak malaysia..tapi macam2 masalah (series, kalau aku citer ko x caye..ehhehe).. alang2 ko dah buat ohcun dan kebetulan memang kena la ngan tema tu, so aku pon rase batter bagi tau idea tu kat ko..

pasal source tu for starting just try youtube..aku rase dalam tu lebih beribu2 karya malaysia..walaupun x semuanya lawa, tapi wth right?..it still come from us MALAYSIA!!

Pastu alert dengan pertandingan animasi yang ada setiap tahun kat tv1.. kalau x silap aku, aku kenal las copaq dari pertandingan tu la.

Then, alert anugerah animasi mmu (FMA ke hape ntah kalau x silap).. kalau betul gayenye, memang meletup web ko tuh..hehe.. income bulanan tu paling sikit aku rase boleh cover duet domain 3-4 bulan..

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by MakanMalaya
2009-01-11 13:56:34

tahniah ! ๐Ÿ˜†

..
Comment by aman
2009-01-12 04:27:34

hehe..
sampai dua kali ucap tahniah nie.. ๐Ÿ™‚

..
 
 
Comment by Faiz
2009-01-11 15:15:28

nak gambo ape ? aku ada la design wallpaper je..aha..nak ?

eh , plugin download lagu nie ko guna counter yg mana ?
leh kasi aku link dia x ? mcm best jerk.. :[

..
 
Comment by x-po shop
2009-01-11 16:05:50

oh mmg cun..hoho..ko py projek ke tu khai?

..
 
Comment by azleah
2009-01-11 19:02:51

henfon yg cun? laptop yg cun?

wahhhh rambang mata tengok benda cun

..
 
Comment by akmal
2009-01-11 20:13:21

Hahaha Akhirnya Khai Congratz and may u live happy ever after with Oh Cun (atleast sebelum masalah)
๐Ÿ™‚

..
 
Comment by ikanstim
2009-01-12 01:18:50

ekeleh khai
ko bole trace aku singgah blog ko ke ?
haha

jeles siot tgk duit nuffnang ko.
oh cun mmg cun lah! klau ltak gmba ikan stim baru masak bole x khai? haha :love:

..
 
Comment by deennasour
2009-01-12 01:22:32

wah khai. ko ni mmg cun lah bab bukak2 blog website baru ni. mmg ada je idea2 cun ko tuh.
aku bosan2 nanti ada le anta gmbar2 cun aku kat email ko. ehehe.

..
Comment by deennasour
2009-01-12 02:13:50

shoutbox ko remove lak, aku nak jwb soklan ko.
aku on9 di KFC, kelana jaya dek kerana internet aku di potong. kerana bajet aku skang dah makin teruk. ehehe.
tapi aku tinggal kat sunway villa lah. nih dah nak balik tdo!
esok kje

..
Comment by Khai
2009-01-12 06:18:55

alor.. ciannya ko bro… ok la tu, aku dah seminggu online kat mamak.. bukan takde celcom broadband, tapi lagi best plak online ada ramai orang gaji.. order je ape nak.. hahaha… :8

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by bd fabregas
2009-01-12 03:03:52

bertambah lagi satu Oh! daripada khai.. ni nak lawan Oh! Bulan ke ni?? hahaha..

..
 
Comment by bd fabregas
2009-01-12 03:06:19

eh bro, apsal letak gambar nieza lagi?? kata nak lupakan dia..

..
Comment by Khai
2009-01-12 06:20:28

bukan letak gambar tu buat ingat balik kat dia pun.. sekadar mengimbas kenangan hidup yg dah dibazirkan… saja menginsafi diri.. cenggitu ehh.. haha :bloody:

..
 
 
Comment by aman
2009-01-12 04:25:35

lawa theme…hehe..
cun giler…
nanti kalo free, aku antar gambar-gambar cun aku…haha

..
 
Comment by aman
2009-01-12 04:31:13

ko beli ker theme tue dari WooThemes, atau versi panas punya tue..hehe

..
Comment by Khai
2009-01-12 06:19:25

versi check it out la amanz.. hahaha :o:

..
 
 
Comment by suraya
2009-01-12 04:37:34

boikot israel laknatullah

..
 
Comment by ejardkethot
2009-01-12 05:43:20

walla…CUN la khai..
tahniah..dh add kt bookmark dh ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by EiNS
2009-01-12 10:37:56

Bagus la khai, aku subscribe lam google reader ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by flip9
2009-01-12 15:46:36

haha..
kepada minah2 yg bajet hot di luar sana,
sila hantar gambar anda kpd Khai.
mana la tau leh masuk..

..
 
Comment by saharman
2009-01-12 16:08:06

Nak tanya sposen…. macam mana nak tukar theme tu jadi warna hijau atau purple tua?

..
 
Comment by bd fabregas
2009-01-13 01:54:36

kepada aweks2 yg perasan cun tu, inilah peluang anda.. hantarkn gambo kepada khai cepat..

..
 
Comment by redpenut
2009-02-09 15:12:26

tula utk yg cun aje..
yg x bape nk cun nih…
camno??

..
 
Comment by zinnia
2009-02-22 02:44:24

saye suke edit gambar.
n ader beberapa koleksi edited picture since 2007 till 2009..
can i send it to you..
n give your opinion bout my work??

really need your suggestion n support..

..
 
Comment by cikfen
2010-05-05 17:17:58

Memang cun, cerah sikit mata nie menengok benda2 yang indah2 belaka.

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?