Datin Norjuma Habib Muhamed

30,876 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

nojuma_habib_muhamed
“Datin Norjuma kah ini? Cute nyeee!!”

Wanita ini pernah Khai admire suatu ketika dulu. Tapi itu semua tinggal kenangan.. Ecececee.. Kat atas tu Khai dah combinekan sekali gambar Datin Norjuma Habib Muhamed ni dulu dan kini. Kini tu mean dia dah ade cahaya mata la tuh.. Belum terlambat untuk ucapkan tahniah kepada Datuk dan Datin.

juma2.jpg
” Gambar diorang masa khawin dulu “

Datin senyum je coz dia tak perlu risau coz banyak duit.. Nanti pergi Slim Centre, slim balik ek? Tapi betul2 berubah kan orangnya. Bak kata seorang forumers di scukz.com, “macam di pam-pam”.. tu diorang yang cakap yer.. bukan Khai .. minta diri duluu..

pssttt: hopefully wife aku nanti nak beranak ke, tak beranak ke.. nak buang air besar kee.. maintain slim n slender.. Haha!! cam Wardina ke? Ermmmm…

*** Tolong sign kat guestbook Khai ni yer.. Click link di bawah

AUTOGRAPH MY GUESTBOOK!!

Ditulis pada 5:45 am 21 February '07 dan pastinya oleh . Siape lagi?
Dalam kategori: Lain-lain | Tweet This!


RSS feed

39 Comments

Comment by nawkaz
2007-02-21 14:39:36

isk2..same la kite khai..aku dlu pon angau kat dye ni..har2..ape kan daye..da jd cmni lak..sodeh den..g la wat yoga datin oii..

 
Comment by nicknuck
2007-02-21 15:14:53

sangat chumel :-\”:-\”

 
Comment by shadowX_19
2007-02-21 15:29:31

huuh. satu je harapan aku. semoga die bahagia ke anak cucu.

 
Comment by darkthrone
2007-02-21 15:39:59

ape ni datuk … kalo passing kat aku dulu mesti bdan dia solid lagi:d

 
Comment by fiffy
2007-02-21 16:01:01

fif penah tjk gambar norjuma ni kat member2 umah tp sorang pun xcayer…diaorg ckp edit la n mcm2 lg…
ape xnyer dr slim n cun giler tetiba terus “membesar” sampai cam2 skali…:d
hrp2 ler biler fif dah beranak pinak nnt bdn xjd cam2…seram btl…:-\”

 
Comment by wenkt
2007-02-21 16:38:58

alahai.. tak salah la badan besar puN… cute gak… lagi cute apa…

 
Comment by YaNa
2007-02-21 16:42:36

bukan dia dah slim balik ker?
korang xtgk nona samlam?
ada cite pasal norjuma ngan anak dia..
aku xtgk tp org kata dia dah slim balik..
duit banyak la katakan :)>-

 
Comment by Khai
2007-02-21 17:03:16

ermm.. tapi biasa la ek.. orang baru lepas bersalin, kalau tak badan penuh air camtu, bukan orang bersalin namanya… :x

 
Comment by shadowX_19
2007-02-21 18:54:25

hahaha.. biarkan jela.. die gemuk ke ape ke asalkan dah ade suami. kaye lak 2

 
Comment by kyohakeem
2007-02-21 21:16:12

ni mesti masak mkn sendiri ni..
hihihi

 
Comment by shadowX_19
2007-02-21 23:35:34

[Comment ID #6305 Will Be Quoted Here]

haha. mane ko tau ni..? :-?

 
Comment by Khai
2007-02-22 02:15:19

dia tahu sebab dia tukang kebon kat sana kot.. tak pun hang kebun :)) atau pencacai ke.. opss :|

 
Comment by darkthrone
2007-02-22 20:09:13

heheh … tgk datuk nazim … maintain jer … :)>-

 
Comment by darkthrone
2007-02-22 20:11:25

[Comment ID #6297 Will Be Quoted Here]

fiffy kawen dgn darkthrone msti x jd mcm tu punya … :x:d

 
Comment by Khai
2007-02-22 20:56:50

datuk nazim tu makan jamu n dia x mengandung.. hehehe …

tadi nengok iklan nona, ahad ni nona nanti ade tunjuk majlis cukur jambul anak mereka.. kita nengok je la nanti yer…… x sabar nak nengok datin norjuma… lama gile x nampak dia kat tv.. hikhik..:x

 
Comment by shadowX_19
2007-02-22 21:43:43

[Comment ID #6330 Will Be Quoted Here]

hahah. camtu lak erk :))

 
Comment by fiffy
2007-02-22 23:02:00

[Comment ID #6332 Will Be Quoted Here]

xper la darktrone…trimas jer la…:-\”

 
Comment by shadowX_19
2007-02-22 23:04:22

hahah.. bertepuk sebelah tgn jela ko darkthrone :))

 
Comment by Khai
2007-02-23 02:09:37

[Comment ID #6360 Will Be Quoted Here]

biar je lo dia.. ade jodoh ade le tu .. wakakakaka…

 
Comment by cuya
2007-02-23 08:43:37

uiks…..giler tembam Juma tu…lain sgt2….hailaaa…

 
Comment by BrotherBoss
2007-02-23 10:22:38

biasa org kacukan arab ni.kata org tua2..tubuh cepat besar..apapun semoga bahagia…sebab yg kira Tuhan bukan harta benda dan kecantikan..tetapi ketakwaan kpdnya…fikir2kanlah ye..:d

 
Comment by bawangputih
2007-02-23 10:44:03

ala…biasela pas melahirkan baby..duit banyak takpe…g spa ke ape ke..kejap je slim balik..caya tak…hehehe:d

 
Comment by bawangputih
2007-02-23 10:56:19

Tapi besh la gamba tu…dah lama dgr org ckp..baru hrni dpt tgk…thanks khai :)>-

video greeting card

 
Comment by Khai
2007-02-23 13:29:03

[Comment ID #6371 Will Be Quoted Here]

setuju 300% … hihi

[Comment ID #6373 Will Be Quoted Here]

y’re welcome… camne leh termasuk blog saya yang hina ni plak yer :”>

 
Comment by emptyspace
2007-02-23 16:01:43

duit byk pun kalau tak pandai jage badan pun susah jugak :-”

 
Comment by kyohakeem
2007-02-23 19:22:15

[Comment ID #6330 Will Be Quoted Here]

haha siot je..padahal khai yg bg tau keem..
elele nk cover la khai tu..haha:-”

 
Comment by Khai
2007-02-24 00:15:44

[Comment ID #6387 Will Be Quoted Here]

erk.. cam terasa plak.. cam khai le.. kalau ade duit.. makan dan makan .. tapi badan cam papan jugak =))

keem, pandai ko buat fitnah yer :-\”

 
Comment by wana
2007-06-03 12:08:22

norjuma,she’s still rock!…x pe la,though badan bsar pn still cantik lg…cute sgt cm dulu…yg pnting u happy…u have ur own child now,ther’s nothing that is as happier as having a baby rite juma?…u can go to gym if u want…yg pntg sihat…dun worry bout the wight…it’s a normal thing on earth,trust me! wish u happy always!

 
Comment by suzie
2007-06-05 13:00:27

gemuk2 pn she still cute what..kui3.. i wish i could be as prety as her ..k r chow:”>

 
Comment by nandong
2008-06-29 16:56:55

Nyomeeeeee………..angggaaaaiiitttttttttt……..

 
Comment by redpenut
2008-12-04 15:11:31

ermm..still kiut..

 
Comment by nadia
2009-01-01 22:42:14

:lol:
x pe.juma tetap cute…semoga baby die mcm muka datin norjuma kite.

 
Comment by fatin
2009-01-01 22:44:58

semoga bahagia ke akhir hayat,bkn setakat cucu cicit je ek..
n baby gemok n sehat hendaknye..
amin……. ;)

 
Comment by jimon
2009-04-16 12:12:48

khai,ko taw nape badan ko still cm papan?
metabolisme badan ko memang giler tinggi and bagus,tahap dewa beb…aku dulu pun dapat gelaran papan gak,setelah aku berusaha minum weight gain,aku dapat gelaran doremon plak pastu…

moral value: biar cmne rupe pun badan kite,as long kite sihat,xde penyakit pakej (kncg manis,darah tinggi, etc) kite patot bersyukur… :love:

Comment by fira
2009-08-04 14:00:02

betul la tu.
gemuk x makne die berpenyakit
kurus slim x makne badan fit, sihat.
gemuk mmg risiko lbih tinggi utk sakit especially sakit libatkan jantung, darah tinggi etc.
tapi utk org yg kurus , if pola makan de tahap telan sume mende tanpe riso sbb rase ” lek ah, aq kurus je. metabolism aq tinggi. aq athlete”…tp tanpe sedar die da tanam silent killer dlm badan sendri. .tu yg kene heart attack ttbe, ginjal gagal berfungsi etc.. tu lom masuk faktor smoking/ drinking.

konklusinye..kurus atau gemuk bleh diubah..cara tu yg kene betul..yg da kurus tu..jgn la santai sgt p telan sume mende smpai lebam..still kene jage pola makanan.. coz kurus physical x refleks anda sihat dalaman, organ2 berfungsi dengan baik.
;)

 
 
Comment by rose
2009-08-05 11:14:14

Juma mmg cantik dari dulu…dia junior i masa blaja dulu..mmg dah jadi kegilaan ramai pun..actually dia ni nature beauty…x make up pun cam tu la muka dia…..

 
Comment by arieiza
2009-08-07 20:30:45

xleh buke pun guest book =(

 
Comment by terkezottt
2010-06-30 22:18:04

la haku hengat sape tadi…

 
Comment by Bukankesnaya
2011-10-31 02:44:54

Ko tu kan, hamba Allah, Aku Hamba Allah, mereka tu jugak semua Hamba Allah palah nak di risau,tiada yg kekal dlm dunia
sentiasa berubah , walo bgaimanapun jgn berubah iman kpd Allah. k k k… hiks! :-)

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?