Japan Fear Factor – Prize 1 Billion Yen

49,142 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Sekali lagi ingin bercerita pasal Jepun, sebuah negara termaju di Asia dan mungkin juga di dunia. Dua hari lepas aku bercerita mengenai kegilaan jepun merekacipta bentuk ais krim menjadi seakan-akan kemaluan sang lelaki, apa pula kali ini. Entri kali ini mungkin akan membuatkan kalian berasa nak termuntah dan tak lalu nak baca. Tapi takpe la.. gambar je pun, bukan ada bau. Hehehe.. Aku ingin menunjukkan beberapa gambar extreme sebuah rancangan terhangat seluruh dunia iaitu Fear Factor. Tapi kali ini bukan versi english, tetapi versi jepun iaitu Japan Fear Factor. Ganjaran mereka juga lebih tinggi iaitu 1 billion Yen. Kalian tukar’kan kepada mata wang Malaysia, sampai mati pun belum tentu mampu kita habiskan.

Kena dengan ganjaran, cabarannya bukan lagi lompat bangunan, terjun helikopter atau apa sahaja aksi extreme yang biasa kita tonton di kaca televisyen, tetapi Japan Fear Factor betul-betul membawa satu cabaran yang tersangat-sangat extreme sehingga jika aku menjadi pesertanya, aku lah orang pertama yang berambus tanpa berkata apa-apa.

makan-taik-1.jpg

Gambar seterusnya,
makan-taik-2.jpg

makan-taik-3.jpg

makan-taik-4.jpg

makan-taik-5.jpg

makan-taik-6.jpg

makan-taik-7.jpg

makan-taik-8.jpg

makan-taik-9.jpg

Ah! anggap sahaja kau melihat manusia makan kaya dengan penuh rakus sampai comot begitu. Aku tak tahu jika wanita ini adalah pemenangnya atau tidak, tapi jika dia pemenangnya sekalipun aku rasa takkan dia sanggup nak berdepan dengan msyarakat. Jika kalah pula, alahai.. tak dapat aku nak bayangkan.

Isk, bertapa tak bertamadunnya orang jepun. Ya, itulah dia bila mata dikaburi duit. Duit-duit, di mana kau duit… Biar takde duit kan? janji tak makan taik! Hehehe.

Ditulis pada 12:05 am 20 August '07 dan pastinya oleh . Siape lagi?
Dalam kategori: Tergempar | Tweet This!

Tag: , , , , , , , , , , ,


RSS feed

129 Comments

Comment by Rjuna
2007-08-20 00:26:53

Mak aih ni Bapak segala fear ni, giler ah, nasib aku bukan fobia taik.

eee! eee! makan taik-sedut taik, taik direct ke muka, pastu tepek kat muka euuu!

Comment by arejim
2008-03-16 15:50:47

akuh x leh tgK menDe nih…
BodoH ciuT…..
xdEr kojer ker dowaNg nih??
mmG la dowaNg nih bangang..
huh……
BangaL…!!!!!!!!!!!!!!!
medEXX…….
jepon bodoH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hahaha….

 
Comment by Noname
2008-05-03 21:44:11

kangkang baeeekkk je atas muke…uwweeeek

 
 
Comment by SFX
2007-08-20 05:19:58

uik..nak muntah aku tengok.bagi sejuta trilion yen pun aku tak akan buat…

 
Comment by Fahmishah
2007-08-20 11:11:30

haha…mmg bongok…demi wang sanggup bertaikkan diri

 
Comment by Khai
2007-08-20 11:16:04

hehe.. tanpa taik siapalah dia (perempuan tu).. kwang3… :P

 
Comment by gurl life
2007-08-20 12:21:51

weks…nak muntahhh..aper kejadah nyer main2 cam ni……bodoh siottt

 
Comment by adib.
2007-08-20 12:29:08

bodow tol jepon..ish…mampos aku xmakan nasik jap g…

 
Comment by gurl life
2007-08-20 12:30:04

wekss…nak muntah. pejadahnyer main2 cam ni……cam siot jer…

 
Comment by Khai
2007-08-20 12:37:53

adib, anggap je ianya jem kaya.. hahaha…. gurllife, diorang tu mmg ape kejadahnye pon x tahu ar.. duit nye pasei..

 
Comment by zulx
2007-08-20 13:22:00

gila..duit-duit..pasal ngko manusia sanggup buat pape..astaga`~

 
Comment by Fahmishah
2007-08-20 14:21:58

sib baik org jepun kan…kalau melayu..hampeh…kreatif sgt jepun ni nak cari duit.

 
Comment by Khai
2007-08-20 16:33:39

kretif yg overdose.. no doubt about it!! haha

 
Comment by lina
2007-08-20 16:58:13

mmg mate duitan btul pompuan ni…
idup mati smula aku xwat..

 
Comment by hafreze
2007-08-20 18:12:23

sumpah bende nie mengelikan aku..berkenaan ngan soklan hang..mayb tk letak kot link utk blog mmber..just tgh carik widget utk top komenter..psl link2 ke blog laen blh kite usha kat mybloglog widget kan..kang messy sgt..ehek3

 
Comment by Khai
2007-08-20 20:07:35

[Comment ID #11629 Will Be Quoted Here]

x messy la bro… jgn letak kat sidebar.. buat la satu page khas.. mcam blog lain biasa buat.. termasuk la blog ni..

 
Comment by pat
2007-08-21 01:45:35

eeeeeee yuks…ni la dinamekan kitar semula…guna semula mende2 yg terpakai yay!! nak kate takde otak,ade plak..

 
Comment by Bat
2007-08-21 01:47:40

Arghhh!! Horror! Sangat Horror!! Mampus aku termimpi japgi masa tido..Damn!

Sori Khai, emosi lak aku..huhu

 
Comment by Khai
2007-08-21 02:07:03

[Comment ID #11626 Will Be Quoted Here]

erkk.. cam kenal.. buat buat x kenal je la dia ni.. hakhaks…

[Comment ID #11637 Will Be Quoted Here]

tul tu pat.. kitar semula.. pikir dulu sebelum buang.. haha

 
Comment by hafreze
2007-08-21 02:18:00

bro, aku baru buat pasal anti-smoking entry..so..ade relatekan ngan hang pnyer entry psl rokok gak..blh erkk…

 
Comment by Noorizam Shah
2007-08-21 08:29:29

macam $1@| jer gamba nih… bagai satu juta pun aku tak nak!

 
Comment by dragonfly
2007-08-21 09:57:10

ada banyak cara lain nak cari duit la….yg halal..bersih..x memalukan…huhu

 
Comment by ramzy0
2007-08-21 12:25:35

waaa, giler tol dak japan nih. Nampaknye memang xde selera mkn ler aku dua tiga hari nih….

 
Comment by musnazdotnet
2007-08-21 14:14:27

mamat (kompom mamat kan? hu hu) yang berak tu pulak boleh pulak die layan melepas sambil orang lain tengok! pergh! hati batu betul tuh!

Lepas tu kat peserta fear factor tu pulak, pandai pulak nak menjaga kebersihan dengan letak alas plastik ek? ho ho… otak derang ni betul2 dah mereng lah!

walaupon diorang high tech tapi jiwa derang sangat gundah dan hina. No wonder ramai orang jepun yang bunuh diri. Even ada masyarakat jepun yang insaf tu (agaknya) derang siap menetap kat malaysia lagi tuh sbb nak lari dari kegilaan masyarakat di sana!

 
Comment by miss roscella
2007-08-21 15:24:39

ee..yuck!!!kotorlaa..klu nak duit pun,xkan makan taik pun sanggup!!adoii…isk2

 
Comment by hafiz
2007-08-21 16:50:01

astaga…mati jua mau duit makan tahi…mcm nak ke zaman kegelapan lak.

 
Comment by dendang
2007-08-21 17:48:53

perghh…mmg bodo tol org jepun nih…ape kes diorg nih…ngan taik pon leh main2…
nk buat rancangan tuh..buat la elok2…
mmg btol la abg aku ckp..lepas kol 10 pm je..program rancangan kat jepun sume jadik bodoh…(aku rase fear factor nih lepas kol 10pm)…pengacara berita nk bogel pon tkpe ar..janji lepas kol 10pm..lepas bdak2 tido…

 
Comment by Maizul
2007-08-21 18:17:06

Aku tengok pun rasa nak termuntah.

 
Comment by faidhi
2007-08-21 19:25:07

jepun ni makin pelik la .. terlalu kreatif .. hgahahah

 
Comment by fiffy
2007-08-21 22:39:29

ape kejadahnye diaorg ni…nk ckp xpdi da tlebih pdi da diaorg nih…
klu bg kt kite duit byk tu pas2 wat bende2 bodo ni kite lg sggp bersusah pyh keje dr dpt duit ngan wat bende xsenonoh nih…eiii

 
Comment by Afzai Afandi
2007-08-21 22:55:31

Aku nak komen pun sampai terbau2 taik .Apa kejadah semua ni?? Macamana kerajaan depa boleh meluluskan acara sebegini.Memang merendahkan martabat bangsa sendiri.

Nilai moral : Jangan bercinta @ berkahwin dgn awek jepang..kwang2

 
Comment by Mamat Miskin
2007-08-21 23:46:27

Macam 2 lah org Jepun nie kan…?Kalau kat malaysia dah lama dah kena kutuk….hahahaha

 
Comment by Khai
2007-08-22 00:55:32

martabat diorang dah terlalu tinggi.. kasi buang la sket… kan kan.. hehehee…

 
Comment by mohdismail
2007-08-22 11:39:04

wth?!!

ha ha ha.. sudah2.. manusia sekarang di Jepun sudah hilang tamadun..

 
Comment by aiqha'
2007-08-22 13:38:01

yucckk..
tak tertahan tgk ..
adoii..
apelah…sure pasnie
otak jadi jam!

“kerana duit kita jadi kaya,
kerana duit kita jadi GILA”

huhu

 
Comment by gurl life
2007-08-22 21:29:00

weks…jgn tgok lg. nnt korang xlalu makan

 
Comment by Arelansj
2007-08-22 22:13:46

nie keje gile beb .buang tabiat je…

 
Comment by ilazz
2007-08-23 16:04:07

yucks….
aku rasa taik dia tak ader bau kot…
selamba jek aku tgk pompan tu..

 
Comment by mohazamin
2007-08-23 19:20:46

diorg bangga tu…rilex ar…bg diorg tu ”skim cepat kaya”….keje bertahun2 xdpt byk tu…’keje 10 minit’ da berbilion…wakaka..ades…geli siot taik!!

 
Comment by chomeyl
2007-08-24 16:51:27

tu taik btol ke aiskrim jer tuh?

 
Comment by sal
2007-08-24 21:22:10

yaks….
namanya je jepun maju tp pemikiran rakyat dia x lah semaju manapun!!!!
sanggup mkn taik demi duit!!!!!!

 
Comment by kyoshiro
2007-08-25 01:54:58

ari tu nampak kat youtube, pompuan kene ikat kat katil pastu diorang lepas anjing.. ko tau2 je la.. hahahah fear factor japan

 
Comment by Khai
2007-08-25 02:48:25

[Comment ID #11756 Will Be Quoted Here]

sutpido… leh mati orang tu.. gile gilee…. tapi lagi gila makan najis ni..

 
Comment by manchurr
2007-08-30 11:56:56

ape theme ko ni khai.. simple je.. hmm,aku mmg nak post dah bab pompuan kena taik ni.. tp tgk2 ko dah post :P tp mmg siot ar jepun ni kan..

 
Comment by Khai
2007-09-01 13:21:09

[Comment ID #11831 Will Be Quoted Here]

ni theme from bob.. aku cam berminat plak nak pakai yg simple2 ni skang…. nampak cam lebih profesional… mmg aku tengah menyahut cabaran menuju cabaran menjadi probloger melayu… yeah!

 
Comment by gie
2007-09-10 20:19:37

cool..wakaka..cam haram je..tak jadi dinner malam ni..malang tul terbace entry ni waktu nak pegi dinner…aduhai…

 
Comment by huhu
2008-03-13 14:59:45

bodoh nak mampus!!!!!!!

eeeeeeeeee pengotor!!!!!!!!!!

 
Comment by yanti
2008-03-18 14:55:33

bodoh gle2 pompuan jepun ni…… eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee xmau tgk g dah…….. mual nye…

 
Comment by IcedNyior
2008-03-20 18:51:08

khai! letak la gambar dlm spoiler…i baru makan..urgh..rasa loya

 
Comment by cute
2008-03-26 16:20:07

eeiiii…………………
glinya…………………………..

 
Comment by emet
2008-03-27 22:34:59

Satu ungkapan dari aku, Bod**!

orang jepun ni memang giler… Itu yang aku berani cakap, tapi tak semua ek.. M

 
Comment by akma
2008-04-05 11:43:00

rase geli sesgt…ade ker patut wt game mcm tu…mcm xde bnde lain nk wt…rase nk t’muntah ni

 
Comment by tehah
2008-04-09 16:14:51

Ya Allah,..ape nak jadi la dgn diorng nie??????
smpai mcmtu skli nk kan duit..
macam tak de akal pun ade….

 
Comment by anis1994
2008-04-19 10:17:53

ini perkara ang paleng menjijikan pnah aku tgk!!! ee. tolong la nk termuntah aku ney.. bodo la org jepun ney. ta geli ke.ee. wek!!

 
Comment by al_fahani
2008-05-04 10:17:06

hahaha….caya lah khai… pendedahan yg hebat…. makin maju makin tak bertamadun… org asli pon tak wat camni…hahhaha

Comment by fare4z
2008-09-28 22:13:50

sebenarnya aku suko diorang wat gini,, baru lah nampak malaysia lebih maju dan bertamadun drpd diaorang..

 
 
Comment by Miz_Sk8
2008-05-17 23:45:48

bagero pnyer jepun!!!!

 
Comment by redlinez
2008-05-26 17:06:51

Yummy…

 
Comment by Shaz96
2008-06-25 17:36:18

Ewww…..Yucka…… Ini bodoh punya orang….. Jgn layan…

 
Comment by ieja
2008-07-08 09:01:44

aieee..kompom ppn 2 pesakit mental..

 
Comment by Nurul
2008-07-22 15:51:10

tahi ku hanya utk lubang jamban ok..

 
Comment by abu qush
2008-07-27 04:48:05

Sesungguhnya hanya babi yang makan taiknya sendiri…

 
Comment by cruise
2008-08-07 07:58:03

gile pe dorng nh…..
xsanggp ak nk suh org berak kat muka sndrik…..
wek wekwekwekwek

 
Comment by mrbotak
2008-08-15 22:54:40

wtf.! giler talak dorang nih -.- tahi pon makan…

 
Comment by fea'
2008-08-18 12:20:41

heeeeeeee..
gilerr rse nk termuntoh…
hee org jepon ape arr nih..
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…….
geli dowhhh…

 
Comment by nana lala kiki
2008-08-30 02:11:18

aku xmampu tgk gamba sume pun. pas taip ni aku try my best tuk tgk. lol. rugi lak xtgk kan. uWwEXxxxxx!~

MONEY IS THE ROOT OF MUCH EVIL….not ALL EVIL

 
Comment by nana lala kiki
2008-08-30 02:13:52

masyaAllah…
samak2…najis manusia palg busuk maaa…depa leh sengih2 ngan byk taik kat gigi..astaghfirullah…

karies gigi……….ieuwwwwwwww wi

 
Comment by Malaynium_
2008-09-03 00:53:09

ampun.. ampun.. xde mende lain ke.. ni kategori pe nye extreme!

 
Comment by zOra
2008-09-06 17:15:55

tibe2 aku jd pning tgk pic2 kat ats…
siyesly aku rase nk muntah sgt2 nih..
uweekkkkkkkkkkkkksssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Comment by eyda
2008-09-17 18:49:42

alamak cm ne nk roll kn keatas nie..x sanggup aku..tolong…khai tolong la..

 
Comment by ekek
2008-10-09 12:36:04

nnt aku g jpun aku nk berak kt mke dorg ni..tgk dorg sggp x nk mkn taek aku..hahah!!!!

 
Comment by kita
2008-10-12 10:48:10

memang kerja gila aaaaa……sanggup lakukan apa sahaja demi wang…ini moral orang yang tidak beragama islam

 
Comment by Mr Kuntau...
2008-11-09 15:08:56

mak oi…..
da nak mampos ke mkn taik…
tapi..
kalo aku..
aku mkn jer..
tak mati kn….
kata nak jd KOMANDO….
biasa r 2…
ujian mental je tu…
ala…
time mkn 2….
pk mcm makan aiskrim cokelat cair je…
hahahaha….

 
Comment by haykAL
2008-12-13 21:53:13

apa la orang jepun ni…nama je negara maju… tapi otak hampeh,macam letak kat lutut…hehehe kesian.nasib baik orang malaysia x macam tu..klu tak aku sembelih sekor-sekor

 
Comment by frahynx
2008-12-23 01:10:47

bluekk..bluekk:P..x mmpu berkata2..bluekk:P…

 
Comment by chempaka
2008-12-31 23:51:35

jijiknya…!!!!

 
Comment by fira
2009-01-02 01:41:07

ni old picture ni..hehe..x kesahla…tp mmg gle disgusting r..
tp salute gak r…tahap keberanian yg tinggi tu.. :o:
dah derang x heran…not a big deal la kot.

p/s: at the same time..it worked as a face mask..hahaa..gerenti pimples xkan naek2 da ;)

 
Comment by ramen
2009-01-28 12:09:43

Giler r…
nk muntah aku negoknyer

 
Comment by cruz
2009-02-04 02:15:36

what’s hell!!!!!

 
Comment by tria
2009-02-10 15:44:00

giler…..uwekkk..makan taik,nila kalau mata dah dikaburi dgn duit,sgp bt ape,kalau dpt duit skalipun..iyepon taik tu ade bjuta2 kuman tau kerr..sok dah kna pyakit mati,duit x dpt bwk masuk n kubor pun…. :[

 
Comment by cream~puff
2009-02-27 12:29:25

ish btol ke tu najis??Ya Allah…siannye..
pompuan.. pompuan..
hrp2 najis tu kepunyaan org yg br mkn sayur..
vegetarian punye..
hjau..syur kisar…then mlabur..
haha :o:
:) eh eh..aku terlebeh imagine lak…
heEe. 8)

 
Comment by Merah&hitaM
2009-03-13 00:36:30

yaks mcm haram jadah depa ni.. bodoh tol semata2 duit leh makan minum taik n air kencing..yaks…. eeee geli gile…. org2 bodoh aje wat menda gini… :bloody:

 
Comment by Rahsia Jutawan CBC
2009-03-26 01:09:30

wekk…nk muntah wa tgk khai….hahaha :o: :o:

 
Comment by BepOp
2009-04-26 03:26:49

gigi hijau mcm lembu, tapi lembu pun x makan tahi, haha…
manusai2…
bila wang mengaburi mata,semuanya hilang…. :oups:

 
Comment by khai-klate
2009-04-29 16:04:55

gilew siot dah ar tengah makan kopok time belek2 menatang ni!!!! nak kuar balik kopok yang aku tengah makan!!!! uweeeek!!!!!!!

 
Comment by pening
2009-06-10 18:44:33

Eeeee….ape ke jadahnye dorang ni…pengotornyee…dah xde benda lain ke nk d mentedarahnnye……naik kembang tekak ni…mmg bangangg tul dorang ni…kerana duit sanggup wat camtu…..uweeekkkkk.

 
Comment by bitarian
2009-07-24 12:00:58

gile cooooollll!!!

mcm mn ye rase taik tu? masam masam manis?
haha!!
x makan nasik aku ari ni…

 
Comment by Sifu Tajwid
2009-08-07 22:18:14

Yang aku tengok ni manusia ker binatang?

Tak tahu plak aku manusia sanggup makan taik. Kalau lembu yang dikatakan bodoh tu tengok manusia-manusia ni, komfem lembu tu akan cakap baik aku jadi lembu, tak sebodoh manusia yang makan taik :bloody:

 
Comment by gaemon
2009-08-17 14:58:20

fulamak!hardcore sial

patutnya kita upah winner of japanese fear factor ni makan and kisar taik,sampah sarap kat malaysia ni.

:)

 
Comment by cintaku
2009-09-05 18:34:20

shit..
uweeerk!!!!
betoi la tak bertemadun langsung manusia sekarang nh
insaf lah sebelum kamu di insafkan…
hem,berselera bebeno aku mencekik taik jap lgk.. =( :o: :[ :8

 
Comment by khanyo
2009-10-04 08:51:58

cam best je…jap g nak try ar…peeeeewitttt…

 
Comment by bam gamat
2009-10-07 15:53:11

bodos nya japanese nie. ku tertengok 2 gambar ja, tak berani tgk smpai abis. ngerinya…bodos..hilang respect kat depa nih.ni la contoh tamadun maju tanpa pegangan agama. Islam bersih lagi suci. membangun bersama islam 8D

 
Comment by alia
2009-10-09 13:40:33

pastikan dorang makan strawberi malam tu.
baru la manis.
tu pun kalau strawberi tu manis.
kalau masam ?

pape pun, aku nak termuntah lepas tengok gambar ni.
eeeeee.

hahahahhaha.
cuci muka tak yah pakai safi lagi. :[
hehehehe

 
Comment by jiwakacau
2009-10-13 19:39:22

gila! aku nk muntah.. :[ :[

 
Comment by cc
2009-10-18 22:03:37

wuak!!!… sa mmg suka cakap ngan kawan2 sa, “tahi2 ku yang comel”. hahahha.. tapi bila tengok gambar ni… wuak… mybe sa nak stop nak cakap pasal tahi. wuak…wuak…. :[

 
Comment by maisarah
2009-10-25 11:30:27

Bodoh gila..taik pun sanggup makan..dapat penyakit kang..gila bodo

 
Comment by adlin zulaikha
2009-10-26 09:02:58

eeeee…….habatngat orang jepun ni (“)(“)
( ‘_’ )

 
Comment by harlem
2009-11-04 01:12:15

tu la namanye ‘gaban’ ……….

 
Comment by MuNsYi~SaMa
2010-01-18 00:31:09

mane tau ni fear factor jepun?

 
Comment by Ericoma
2010-05-15 13:07:54

yg korang tgk kt ats nie org jepun yg level rendah..
yg nie mmg xlyk d pggil org jepun..!!!org jepun yg sbnr xkn bt keje bahalol cm nie..!!

 
Comment by ena cumel
2010-06-04 13:45:57

eee…. nape dorg i bodoh sgt… tu la… pandang ke timur punye ajaran!!! :8

 
Comment by ivan
2010-06-24 13:54:01

hahaha…tu la rahsia kejayaan teknologi jepun, nak bijak teknologi makan la taik..hahahah..

 
Comment by rayban wayfarer
2010-07-14 18:28:14

hahaha setuju dengan ivan resepi kejayaan Jepun adalah makan taik

 
Comment by ALAM
2010-07-29 20:41:13

fearfull

 
Comment by aku.manusia
2010-09-05 13:36:40

Ya Allah, still bersyukur duduk kat Malaysia.
Walaupun kat sini pun dah byk masalah sosial, at least kita lebih sikit la – bab tamadun ni.
:bloody:

 
Comment by jambol tengah
2010-09-07 03:43:53

yang penting 1 billion………..

 
Comment by Budak Baik
2010-10-12 11:31:41

eeeeeewww geli gile !!! :lol:

x ingin pun nak wat cm2 !! org jepun an GILER :beurk:

buwekk :-|

 
Comment by MuJE
2010-10-25 09:24:30

video punya takde? hehe… apa-apa pon, 2 girls 1 cup lagi legend lah! wekkkkkkkkkkkkkkkkkkk…….

 
Comment by cha
2010-10-25 11:02:40

mst ase suam2 je kn taik fresh uh…..hahhahaahahaha
giler!!! taik ikn bilis je geli…ni kn………………………….. astagfirullah…..

 
Comment by Hadi
2010-10-25 12:14:02

gilalah , pic first sekali takleh bla . JIJIK kira yg tu segar dari ladang ! PANASS

mungkin duit dapat nanti habiskan untuk buat proses pembersihan pulak kan ? =(

 
Comment by nys
2010-10-25 21:50:19

boley muntah darah la tgk gmbo nyer.. x sggup nk tgk :bloody:

 
Comment by AKU NK!!
2010-10-26 03:38:44

aku sanggup… 38 juta tu… ;)

 
Comment by redzuan-ridz
2010-11-11 05:11:49

mcm siot je.. bngang punya orang jepun. taik pun nk wat prtndngan :) ish2 .. ptutnya blend sekali dengan racun tikus, biar mmpus terus, kalau xmmpus bru menang 1 billion yen tu.. huhuhu mkin hari mkin trkikis nilai ketimuran :p

 
Comment by Dave
2010-11-18 22:51:46

Of man thats sick!

 
Comment by rangga
2010-12-19 12:01:12

ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh :[ =( :oups:

 
Comment by poce
2010-12-21 23:38:26

huhh hebat betol!,
mohon di share yurk! :[

 
Comment by mamat
2011-03-18 22:31:49

perrrrrhhh…gila mencabar???gila kentang betul…huhu

 
Comment by kentang
2011-03-30 14:47:12

diperbod*hkan oleh duit.. alahai manusia

 
Comment by nada junior
2011-04-09 12:42:30

werkkk :o:

 
Comment by MagikaKotak
2011-04-18 10:06:52

xleh blah..berak dpn org plak tu..haha.. :aie:

 
Comment by lee min JI
2011-05-14 09:04:06

- that SUCK lol!
1. please wear your pant! be SHY lol
2.i think them will do anything for money
3. this is a FEAR FACTOR or PORN VIDEO
4. if me i will slap&punch the director
5.this for 18+ only!
6. like FUCK! :)

 
Comment by lee min JI
2011-05-14 09:05:06

- that SUCK lol!
1. please wear your pant! be SHY lol
2.i think them will do anything for money
3. this is a FEAR FACTOR or PORN VIDEO
4. if me i will slap&punch the director
5.this for 18+ only!
6.

 
Comment by remina
2011-07-10 14:40:27

hehe.. orang jepun mmg pengotor taw.. ala,. relaks r, fear factor versi jepun ni cma bayang2 dia je.. blm extreme sgt pn.. tp, klu nk taw, kt jepun ni siap ada film ttg ‘s**t’ .. all about ‘s**t’ .. btol, aku x taw r dr mna kazen aku dpt vcd mkn n***s tu.. mmg xtrem siot.. mkn pn x lalu , asyk terbyg2.. adoi.. bodoh tol pnya jepun.. :bloody:

 
Comment by shafeeca
2011-11-08 01:44:08

kehkehkehkeh!!!

 
Comment by ezzah
2012-01-18 04:20:35

ei,kembang tekak ni rs… :?

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?