Eye on the World.

288 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Entry kali ini telah aku tulis semalam kerana mulai hari ini, aku terpaksa berpuasa internet akibat pihak management hostel yang aku duduki ini memboikot syarikat broadband yang ada di Desaria Villa Condominium. Mungkin pihak management juga mahukan sesuatu yang fresh dari pihak broadband. Upgrade’lah sistem anda wahai Go Lightspeed!! Jangan biarkan kelembapan menyaluti nama syarikat anda.

Seperti yang aku janjikan, hari ini aku akan tunjukkan beberapa kincir yang gah di dunia. Malaysia boleh berbangga dengan Eye on Malaysia tapi ada lagi yang lebih bagus. Apa pun tahniah Malaysia kerana mampu membuat sesuatu yang bakal menarik pelancong datang ke Negara ini. Dubai? kau memang siot!! kau sentiasa sahaja keluar dengan idea-idea segar yang membuatkan aku betul-betul cemburu kerana tidak menjadi rakyat negara kau!

1_dubai_eye.jpg

3_singapore_flayer.jpg

2_london_eye.jpg

5_tokyo_eye.jpg

4_malaysia_eye.jpg

6_pakistan_eye.jpg

Pakistan Eye maybe such a joke but it still an Eye on Pakistan right? For kids.. Cheers!!

Source: Scukz Forums.

Cerita lain… mereka makin kurang ajar… lihat di sini.. http://www.youtube.com/watch?v=ziV03wLGDnY .. ungkapan Allahuakbar di guna selepas setiap pukulan di dalam game tersebut. Dari apa yang aku tahu, pihak pembangunan game tersebut telah membuang ungkapa Allahuakbar setelah mendapat kritikan ramai…

Aku akan cuba juga update blog ini setiap hari. Ya, setiap hari dari jam 12 pagi hingga 3 pagi. Aku gemar menulis entri di waktu begitu. Esok ada update lagi. Tentang Fear Factor Japan? oh!! yuckss!!

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 12:05 am 19 August '07 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 288 views
Dalam kategori: Lain-lain | Tweet This!


RSS feed | Trackback URI

15 Comments »

Comment by gurl life
2007-08-19 07:05:41

eye on singapore cantik r……….tp nieza suke naik eye on pakistan lol…..jom naik cygggg

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-08-19 13:46:43

eye of pakistan? cayang naik la sorang… khai lanje.. ahahahaaa

[Reply]

..
 
Comment by SFX
2007-08-19 13:50:50

Tokyo eye la cantik ade kaler…Pakistan eye pun kreatif dan inovatif.hehehe

[Reply]

..
 
Comment by Hamdi
2007-08-19 14:45:02

aku suka yang pakistan eye…. aku naik, garenti runtuh benda tuh… hehe…

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-08-19 15:44:39

tokyo eye tu banyak sangat kaler.. takut pening je kepala nengok.. hu hu hu …

[Reply]

..
 
Comment by azmie
2007-08-19 18:34:41

aku stuju…ferris wheel yg jepun nyer paling menawan… 🙂 kira bagus gak pakistan pn ader “eye” dier sendiri…huhu

[Reply]

..
 
Comment by Fahmishah
2007-08-20 11:04:52

Dubai ni mmg nak jadi no.1 dalam bangunan la..

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-08-20 11:33:03

azmie, pakista low profile la.. hahaha… eh fahmishah, betul ke? hurmm.. khai pon rasa camtu…

lihat sajalah di sini..
http://www.khai.scukz.com/2006/11/08/dubai-uae/

[Reply]

..
 
Comment by gurl life
2007-08-20 12:32:47

[Comment ID #11588 Will Be Quoted Here]
eheh…kalo kiter naik 2..roboh x cyg??

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-08-20 12:41:01

roboh sebab ade punggung orang tu berat sangat.. 😛

[Reply]

..
 
Comment by gurl life
2007-08-21 00:40:27

ey2..punggung sape plak ni..ni beta murka ni

[Reply]

..
 
Comment by pat
2007-08-21 09:32:13

sebut pasal eye on malaysia…teringat sorang member kite tu..dengar kate nak pegi eye on malaysia…tapi tak jadi kot wakakakakaka

[Reply]

..
 
Comment by amirull
2008-08-01 03:10:51

ye ye je dubai eye tuh smpi 200 meter..
xkn la smpi camtuh..

[Reply]

..
 
Comment by jimon
2009-04-17 08:52:45

dubai memang siot!memang selalu kuar ngan idea2 yg x dijangka oleh kepala otak kite sume…memang gempak2 plak tu..aku memang suke tgok dorg nye projek2 menghabiskan harta negara ni,tp satu jek aku musykil,kalo rase negara dah kaya sgt,cube la bantu negara2 yg dalam kemiskinan…barulah chantek,seimbang ngan pembangunan negara Dubai yg tip top tu… 😆 :bloody:

[Reply]

..
 
Comment by pening
2009-06-15 12:19:24

kalau nk ikut selamat..naik jela Pakistan eye tu..selamat n x poning nah kepale tu, hehe… :oups:

[Reply]

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?