Perempuan Kini boleh kencing Berdiri!

28,461 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Jepun & China dalam apa-apa perkara pon dalam dunia ni semua dia lebih advanced dan maju dari negara lain. Kenderaan, Gadjet, Game, Fashion, Technologi dan apa-apa sahaja la semua diorang dominasi. Respek dan suspek gila kat kepala lutut otak diorang ni. Ntah ape diorang makan makan agaknya. Banyak makan ba alif ba ya kot!! Hahaha..

jepun_kencing_berdiri.jpg

Hoho.. sungguh kotor pic kat atas ni.. Siapa tengah makan tu, pergi le abiskan dulu.. Ermm.. Nengok pic kat atas ni apa agaknya yang y’all fikirkan? confirm dah leh terlintas pikiran y’all kan? Orang jepun ni memang dah terlalu advanced. Sampai dah mencipta satu alat yang membolehkan wanita kencing berdiri. Ni kes nak ajar orang buat benda bukan2 le ni. Tapi bagi Khai, walaupun x pasti sangat kaum wanita suka atau tidak benda ni, benda ni agak memudahkan juga ntuk kaum wanita melakukan proses perkumuhan (macam belajar sains darjah 4 daaa).. Seperti yang kita biasa lihat, kalau kat tandas awam la, minta maap cakap, ade pencuci jamban pun, macam takde jer!!

Tak ramai dari kita yang bila nak buang air, sanggup duduk kat atas toilet bowl tu.. Kalau tandas lelaki tak payah cakap la, buang air kecik atau besar, tak pernahnya masuk lubang. Semuanya kat luar!! Chait!! Tapi ingat ye, bahaya kalau kita menyangkung kat atas toilet bowl tu. Sebab menda alah tu tak boleh menampung berat badan kita keseluruhannya. Ada satu kes sampai terbelah peha seorang wanita tu. Mesti y’all pernah nengoknya gambar tu kan? So dengan adanya alat ini, mungkin kemalangan tu tak mungkin akan berulang lagi especially untuk wanita. Yang lelaki ade kelebihan semula jadi dah.. Hehe..

kencing_gurlz-1.jpg kencing_gurlz-2.jpg kencing_gurlz-3.jpg kencing_gurlz-5.jpg kencing_gurlz-6.jpg kencing_gurlz-4.jpg

pssttt: apepun wanita kencing berdiri memang suatu perkara yang amat memalukan. Cheyyy~

Ditulis pada 2:55 am 21 January '07 dan pastinya oleh . Siape lagi?
Dalam kategori: Lain-lain | Tweet This!


RSS feed

39 Comments

Comment by FezRee
2007-01-21 03:04:51

WahLao,

Suda Maju Ma :-” \:d/ Jepun Yang reka Tak Silap Gue…
Hukz2,Aku Bukan Pa Jepun ni dah terlalu maju…
makin laju tak senonoh plak die… ke taiwan yang reka :d
aku pun Kureng Pasti….\:d/ Tapi Yang penting…
kalo lah jual kat malaysia aku rasa…Langgar sama itu kedai yang jual…
:-w

 
Comment by Khai
2007-01-21 03:34:40

isk ko ni .. x baik langgar kedai orang.. bom je lainkali >:)

 
Comment by Zairul
2007-01-21 08:00:42

Bukan Jepun yg reka ni.. Tapi company fr UK. :d

Link : http://www.whizproducts.co.uk/en/default.aspx

 
Comment by faidhi
2007-01-21 10:23:59

khai .. order satu utk aku .. hahahhahah … maner la ko dapat artikel yang pelik2 nih

 
Comment by zilaso7
2007-01-21 12:48:09

hish merepekkerepek btul lar….

 
Comment by rora
2007-01-21 15:19:04

x senonoh!
benda tu pakai buang ke.. pakai basuh simpan?
eeyerk! mmg x sesuai la ngan org kite.. [-(

 
Comment by bizminded
2007-01-22 22:46:51

[-( isk..!!! aku pun design benda gak. tp xde la design benda2 ngarut gitu.....apa salahnya ko bertinggung......hek eleh...8-|

 
Comment by Bebiket
2007-01-25 15:59:44

Aslmkum..
x kire ar ngarut ke tak,yang pentingnyer adalah berDOSA kite kencing berdiri..Heee penat Rasulullah swt ajar dulu..Ape la nk jadi..

 
Comment by ayangdz
2007-01-26 21:13:42

Semakin hampir KIAMAT semakin banyak Perkara maksiat berlaku. Semoga iman kita sentiasa kebal menghadapi saat tibanya hari kematian kita. InsyaAllah

 
Comment by Khai
2007-01-26 21:38:12

[Comment ID #5492 Will Be Quoted Here]

sunah nabi jadi ikutan.. kalau lelaki pon dah dosa, kalau perempuan tak tahu la nak cakap ape… alahai ~

[Comment ID #5509 Will Be Quoted Here]

Amin ~

 
Comment by mr.eims
2007-01-28 04:15:50

argh..tidak.. [-( invention paling mrepek pada abad ini.. :-t

 
Comment by Khai
2007-01-28 11:35:45

[Comment ID #5530 Will Be Quoted Here]

=)) dunia oh duniaaa…

 
Comment by neeziee
2007-02-04 23:41:42

ala laki pun sama.

 
Comment by Khai
2007-02-05 03:52:45

[Comment ID #5696 Will Be Quoted Here]

yang ni takyah cakap … sume orang tahu .. x payah nak buat2 alat daaa… natural talent.. hahaa :))

 
Comment by Din Beramboi
2008-03-10 00:57:21

Tak baik kencing berdiri dow….Syaitan bersorak tu. Lagipun menurut pakar, kencing berdiri ni salah satu sebab yg menyebabkan mudah mati pucuk.. :) Fakta ni tau !

 
Comment by ketuk_angel
2008-03-16 16:32:35

hahaha… xboleh bla gamba nih… agak agak kat Malaysia nih ada ke pompuan cam nih?… jangan la aku terkena… huhuhu

 
Comment by nurul85
2008-03-22 09:17:25

mcm2 benda pelik skrg nie…rimas btol dngr…ape2 pn hrap2 aku x cam tu….ya Allah peliharalah iman aku ini…amiin….

 
Comment by cute
2008-03-26 15:43:42

askum, malu la cz wat cm nie kn… pape pun umat islam jgn wat cam 2 kte kne ikut sunnah rasul……………
hrap d mlysia x wujud bende nie…… bye

 
Comment by sykes
2008-04-10 20:26:52

hmm..mnde neh da lame da aku tau..rasenye cm ade jual kt s’pore..tp aku pn tak sure..hehe…

 
Comment by alias
2008-04-14 11:31:54

masarakat sekarang sudah kurang sopan

Comment by alias
2008-04-14 11:33:44

faqimi seorang yang suuka makan banyak

 
 
Comment by loneRanger
2008-05-04 08:11:43

tengok boleh… ikut tidak sekali..(jgn ikut lgsg lew..!!)

 
Comment by had
2008-05-11 23:23:51

wei… mende ni dah ada kat malaysia la,aku dah tengok aritu.pelik gak ciptaan diorang ni.

 
Comment by akukopi
2008-11-20 11:46:49

kalu kencing berdiri kat tandas takpe..
kat gambar tu siap kencing berdiri tepi dinding plak tuh..
wahahaha..
gile keji kalu ade pompuan kencing berdiri tembak dinding.

 
Comment by elly
2008-12-13 23:38:48

steady lah. pompuan kencing berdiri! lepas kencing trus zip seluar cam jantan. ranggi gila. tp kalau fikir balik sebenar nyer bodoh. dah ler kencing x basuh.

 
Comment by hanys
2008-12-27 22:45:34

ewww. gelinyer.. btw, memnag orang jepun ni gila la.. macam2 bend adi buatnya.. ada satu hari, i tjumpa pasal jepun berjaya buat record “mari buat open sex” beramai-ramai.. org jepun beratur (dalam 250 kot), get naked n get fucked beramai-ramai dlam satu hall dengan kamera yg merakam aksi2 meraka itu. space antara org sebelah hanya sebesar tikar yoga.. wah, memang jelas dan nyata berbagai position. dan gamabr terakhir diorng bergambar ala-ala “yeh, kami berjaya bersetubuh beramai-ramai”.. grrr.. dah nak kiamat

Comment by lolipop
2009-09-30 18:28:08

ko gi tgk watpe dah tau geli…. :oups:

 
 
Comment by tria
2009-02-11 10:29:34

takyah nak kencing bdiri mcm lelaki,dah pompuan bt cara pmpuan weh..memang KAMIKAZE lah drg nih.. :p

 
Comment by pening
2009-06-09 22:14:07

Ape kebende la ciptaan Jepun ni..dorang bolehlah wat camtu..kite org Islam dah d ajar adab2 ketika nk lpskan hajat..ish3..x senonoh tul la..

 
Comment by BroSKL
2009-07-12 04:08:06

duduk kan lagi best haha

 
Comment by wanmus
2009-10-15 04:37:54

macam2 lah diorang ni..updatelah konon nagn teknologi terkini padahal membodohkan lagi adalah

 
Comment by safwanz
2010-04-21 14:19:27

buang air mengikut sunnah x kire besar atau kecil, lelaki atau perempuan sume kene cangkung. dah jelas cara nabi je yg terbaik. :8

 
Comment by ayammas
2010-07-07 01:56:38

aper da pompan kencing berdiri..
x senonoh tol…
pix atas 2 pompan kencin kat dinding per??
kalau x jumpe jamban pown nak kncg kat luo, kencing la cankung…kat dalam semak ker….

 
Comment by koey
2010-09-09 08:48:58

setuju dgn khai…mmgla tak elok kencing berdiri tapi benda ni mcm membantu kalau nak kencing kat public toilet yg kotornya mcm ape tah….kalu kencing kat tepi dinding mcm dlm gambar tu mmgla tak senonoh! sape suh buat mcm tu?? walau lelaki sekali pun, tak elok dowh kencing merata2…agak2 la sikit…. 8)

 
Comment by eddrina
2010-09-24 18:39:32

huhuh,mcm2laa tknologi skrg nyyh!! haha,ttbe sgp plak!!! hahaha
:) :)

 
Comment by Faris
2011-04-20 01:26:04

Tak payah bom…pergi belasah je sape yang pembawa masuk dalam malaysia ni…hukumannya kena sula la… :)

 
Comment by aku yang dhaif
2011-09-06 00:05:57

sebenanya cara kencing memancut zaman kini bagi lelaki adalah cara org kafir & sekular..lelaki mereka memang kesemuanya memancut & xcebok..hanya buka zip,keluarkan batangnya terus pancut..lps habis je terus tutup semula..belah..tapi bagi org islam,pengaruh budaya mereka itu diterapkan dlm kehidupan kita..& mnjd budaya semua lelaki yang jahil agamanya tntng budaya syaitan itu…kerana tlh diterapkan sejak kecil..krn budak kecil mudah utk ikut apa2 yg dilihat & diajarkan sesuatu perkara..ia xdpt bezakan mana yg baik & buruk..abis bila memang suasana sekeliling memang bgtu sehingga xtahu kencing cangkukng..hanya tahu nak kencing mesti memancut & di sekolah awam, bermula sekolah rendah utk tandas lelaki tlh disediakan tmpat kencing pancut yg hanya tembak kat dinding & ada longkang kecik je utk air kencing tu ngalir..hanya didning utk tmpat memancut..buka zip,keluarkan batang & pancut saja..lps habis terus masukkan semula batang tu dlm seluar yg masih ada saki baki kencingnya yang menitis di hujungnya ke dlm seluar dlm(bagi kanak2 yg pakai seluar dlm)…kadang masih ada kencing yang nak keluar selepas habis krn d dlm saluran itu tersekat..maka kencing itu keluar setelah batang dimasukkan semula ke dlm seluar..maka air kencing td tlh mengenai pakaian,lalu ia berada dlm keadaan najis..maka bagaimana utk bersoalat?)..krn sekolah awam itu bercampur pelbagai bangsa..maka ada non muslim..maka non muslim dengan cara mereka kencing bgtu krn mereka xbersolat & bukan agama Islam..jd utk bersolat kena sentiasa berada dlm keadaan bersuci dpd sebarang NAJIS..jd budaya(kencing memaancut) ni tlh mnjd amalan mereka(kafir)..malah ibu2 mereka..kakak2 mereka apatah lagi bapak2 mereka memang mngajarkan n seboleh2nya mewajibjikan kaum lelaki mereka kencing pancut & menganggap perkara yang normal & bernama lelaki klo kencing pancut…sbb itu org bukan muslim ..memang kesemuanya,xtrkecuali..jngnlh tiru n ikut budaya mereka….krn mereka x bersolat..ttpi,org islam itu bersolat..jd bila kita kencing memancut tanpa cebok,maka solat kita xditerimaNya..krn kita dlm keadaan bernajis..spt wanita yg dtg haid..ketahuilah saudara2ku sekalian!,krn budaya barat ini tlh menular ke dlm masyarakat islam sejak kecil..& bagi mereka yg x fhm & jahil agamanya,x tahu tntng ini akan menganggap itu adalah normal & memang cara lelaki kencing..jd semua golongan mnjd pengaruh budaya..diracuni fikirannya dgn budaya nagatif ini..jika di tandas awam lelaki tu,tmpt utk memancut ada pelbagai..ttpi kesemuanya xmneyediakan paip utk bersuci batang dpd najis..patah lagi yg jenis hanya di dinding & longkang kecil shj & secara terbuka memancut..bukak zip..keluarkan batang yang boleh dilihat oleh org lain & pancut di dinding yang boleh memercikkan najis itu ke pakaian..lalu habis pancut sja krn tiada disediakan air utk cebok (memang disuruh bgtu pun.krn org kafir mencut cm 2 jd mereka nak kita ikuti budaya mereka supaya kita sentiasa sesat dpd jlnNya)..& terus memasukkan semula batang tu yg masih ada najis kencing ke dlm seluar dlm..malah air kencing lelaki tu bukan terus habis ya, titisan2 yang masih ada d dlm saluran zakar dpd atas itu akan turun selepas kencing dlm beberapa saat kemudian..sbb tu Nabi(S) menyuruh kita selepas kencing berdehem 3kali supaya tiada lagi air kencing yg trtinggal krn akan dibawa utk g bersolat..maka sekiranya kita ikut budaya kafir spt itu,maknanya kita smalah mcm mereka..xsolat…krn solatnya x diterima Allah..hakikatnya kafir..maka renungilah kita bersma2..maka di sini,wanita2 islam yg ada iman lagi..tegurlah & jarkanlh adek beradek laki,suami2 atau kaum laki kamu akan hal ini..supaya mereka sedar..krn mereka adalah yg memimpin kamu sbg suami..ttpi,jika suami sbg ketua itu xbaik dlm agamanya/solatnya..bagaimana utk memimpin kita ke jln SyurgaNya spt yg dipertanggungjawabkan oleh Allah ke ata skaum adam..bagi lelaki,kamu yg bergama Islam..kita adlah bersolat..jika kita solat dlm keadaan najis bagaimana solat kita itu..sama juga spt wanita yg dtg haid..bagaimana jika mereka bersolat dlm keadaan haid??..sama2 kita perbaiki kelemahan2 kita.. jngnlh kamu mengamalkan cara kehidupan org2 kafir malkan_FIRMANNYA…(NI POMPUAN PULAK..LAGILH CELAKA..MAKA LELAKI & POMPUAN KENCING NAK SMA CUMA POMPUAN XBLH PANCUT JE..TP XCEBOK..KRN KAT SINGAPORE MEMANG DH BERLAKU N JD TREN DORG BG WANITA D SANA..XCEBOK..!!)

 
Comment by aku yang dhaif
2011-09-06 00:08:04

sebenanya cara kencing memancut zaman kini bagi lelaki adalah cara org kafir & sekular..lelaki mereka memang kesemuanya memancut & xcebok..hanya buka zip,keluarkan batangnya terus pancut..lps habis je terus tutup semula..belah..tapi bagi org islam,pengaruh budaya mereka itu diterapkan dlm kehidupan kita..& mnjd budaya semua lelaki yang jahil agamanya tntng budaya syaitan itu…kerana tlh diterapkan sejak kecil..krn budak kecil mudah utk ikut apa2 yg dilihat & diajarkan sesuatu perkara..ia xdpt bezakan mana yg baik & buruk..abis bila memang suasana sekeliling memang bgtu sehingga xtahu kencing cangkukng..hanya tahu nak kencing mesti memancut & di sekolah awam, bermula sekolah rendah utk tandas lelaki tlh disediakan tmpat kencing pancut yg hanya tembak kat dinding & ada longkang kecik je utk air kencing tu ngalir..hanya didning utk tmpat memancut..buka zip,keluarkan batang & pancut saja..lps habis terus masukkan semula batang tu dlm seluar yg masih ada saki baki kencingnya yang menitis di hujungnya ke dlm seluar dlm(bagi kanak2 yg pakai seluar dlm)…kadang masih ada kencing yang nak keluar selepas habis krn d dlm saluran itu tersekat..maka kencing itu keluar setelah batang dimasukkan semula ke dlm seluar..maka air kencing td tlh mengenai pakaian,lalu ia berada dlm keadaan najis..maka bagaimana utk bersoalat?)..krn sekolah awam itu bercampur pelbagai bangsa..maka ada non muslim..maka non muslim dengan cara mereka kencing bgtu krn mereka xbersolat & bukan agama Islam..jd utk bersolat kena sentiasa berada dlm keadaan bersuci dpd sebarang NAJIS..jd budaya(kencing memaancut) ni tlh mnjd amalan mereka(kafir)..malah ibu2 mereka..kakak2 mereka apatah lagi bapak2 mereka memang mngajarkan n seboleh2nya mewajibjikan kaum lelaki mereka kencing pancut & menganggap perkara yang normal & bernama lelaki klo kencing pancut…sbb itu org bukan muslim ..memang kesemuanya,xtrkecuali..jngnlh tiru n ikut budaya mereka….krn mereka x bersolat..ttpi,org islam itu bersolat..jd bila kita kencing memancut tanpa cebok,maka solat kita xditerimaNya..krn kita dlm keadaan bernajis..spt wanita yg dtg haid..ketahuilah saudara2ku sekalian!,krn budaya barat ini tlh menular ke dlm masyarakat islam sejak kecil..& bagi mereka yg x fhm & jahil agamanya,x tahu tntng ini akan menganggap itu adalah normal & memang cara lelaki kencing..jd semua golongan mnjd pengaruh budaya..diracuni fikirannya dgn budaya nagatif ini..jika di tandas awam lelaki tu,tmpt utk memancut ada pelbagai..ttpi kesemuanya xmneyediakan paip utk bersuci batang dpd najis..patah lagi yg jenis hanya di dinding & longkang kecil shj & secara terbuka memancut..bukak zip..keluarkan batang yang boleh dilihat oleh org lain & pancut di dinding yang boleh memercikkan najis itu ke pakaian..lalu habis pancut sja krn tiada disediakan air utk cebok (memang disuruh bgtu pun.krn org kafir mencut cm 2 jd mereka nak kita ikuti budaya mereka supaya kita sentiasa sesat dpd jlnNya)..& terus memasukkan semula batang tu yg masih ada najis kencing ke dlm seluar dlm..malah air kencing lelaki tu bukan terus habis ya, titisan2 yang masih ada d dlm saluran zakar dpd atas itu akan turun selepas kencing dlm beberapa saat kemudian..sbb tu Nabi(S) menyuruh kita selepas kencing berdehem 3kali supaya tiada lagi air kencing yg trtinggal krn akan dibawa utk g bersolat..maka sekiranya kita ikut budaya kafir spt itu,maknanya kita smalah mcm mereka..xsolat…krn solatnya x diterima Allah..hakikatnya kafir..maka renungilah kita bersma2..maka di sini,wanita2 islam yg ada iman lagi..tegurlah & jarkanlh adek beradek laki,suami2 atau kaum laki kamu akan hal ini..supaya mereka sedar..krn mereka adalah yg memimpin kamu sbg suami..ttpi,jika suami sbg ketua itu xbaik dlm agamanya/solatnya..bagaimana utk memimpin kita ke jln SyurgaNya spt yg dipertanggungjawabkan oleh Allah ke ata skaum adam..bagi lelaki,kamu yg bergama Islam..kita adlah bersolat..jika kita solat dlm keadaan najis bagaimana solat kita itu..sama juga spt wanita yg dtg haid..bagaimana jika mereka bersolat dlm keadaan haid??..sama2 kita perbaiki kelemahan2 kita.. jngnlh kamu mengamalkan cara kehidupan org2 kafir malkan_FIRMANNYA…(NI LG PUMPUAN MAKA DUNIA NI MAKIN CEPAT KIAMAT KRN HAMBANYA DH RAMAI YG BUAT DOSA,MAKSIAT & XBERSOLAT..)

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?