My new Notebook. Thanks Dad!

404 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Ada apa dengan notebook ni? Ermm .. kalau korang nak tahu dalam banyak banyak barang yang khai ada, ni la benda yang paling khai sayang.. My N-Gage QD pon sayang jugak, tapi x berapa nak sayang macam notebook ni ar.. Hehe..

Notebook ni my dad belikan sempena Khai dapat melanjutkan pelajaran ke Limkokwing University dan kerana minat khai develop website dan surf internet. Tu pasal la semalam tak dapat hadiah birthday ape pon dari dia sebabnye dah dapat notebook ni. Aiseh!! Brand notebook khai ni HP Compaq Presario V2000 (Widescreen). Harga, RM2990 tapi ok la ntuk kegunaan student macam khai ni.. Beli mahal mahal pon buat ape kalau setakat buat assignment, surf internet ngan main game.. aje..

Baru je lagi usia notebook ni.. beli kat Lowyat pada 29 Mei 2006.. Baru 2 bulan la kiranye.. Buat masa ni memang puas hati ngan dia ni.. Cayalah!! Dia ni gak la yang jadi kawan khai masa kat hostel.. Tanpanya, x tahu la camana nak idop … Haritu masa Show and Tell depan kelas, tajuk dia ” Your Lovely Thing” .. Khai bawak notebook ni la.. Selamat .. kalau x mampos!! Hehe.

p/s : thanks to my dad coz belikan notebook ni.. gambar snap pakai handphone je 😀

Ditulis pada 3:51 pm 4 August '06 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 404 views
Dalam kategori: Hidup Khai | Tweet This!

Eat This Google!: , , , ,


RSS feed | Trackback URI

9 Comments »

Comment by shadowX_19
2006-08-04 20:27:00

hahah.. same a kite notebook ni teman for ever. uhuhuh..

p/s: tu pun aku yg rekemenkan hp compact ni. sibuk tul taye aku time sblm beli. siap suh amik gmbr lagi..

..
 
Comment by Khai
2006-08-04 23:04:00

huhu.. HP COMPAQ laa.. bukan compact .. ahahaha ..

ermm …. notebook ku selamanya …

..
 
Comment by shadowX_19
2006-08-04 23:20:00

ala.. salah eja pun same je bunyiyer. aku bukan pakai compaq. aku pakai dell. huuh.. takde pun ckp time kasih kat aku

..
 
Comment by Khai
2006-08-05 01:01:00

ye ar ye ar… mekasih … hehehe ….. =))

..
 
Comment by Akio
2006-08-05 01:52:00

kalo ade lebih…
bg arr kat aku 1 nyer…

..
 
Comment by kaki bangku
2006-08-05 12:08:00

itu core duo ke? waaa… ulala

..
 
Comment by ShadowX_19
2006-08-05 13:16:00

uhuhuh.. baru nak ucap time kasih.. bileyer la lagi nak komen blog aku ni. nak kene geget dak ni

..
 
Comment by niegy_luv
2008-03-27 21:16:31

huhuh~~~
last comment in 2006..
aiyoo….
wuteva..BTW…
“vaio” okay x..???
xdelar kan…sbb ade calour pink…
so cntik ma… 😉
i’m not pinkhaholic,juz kalo nk dcomparekan ngan brand DELL yg ade gak colour pink..i think vaio is btter ryte??
dunnoe lar….

..
 
Comment by Sukacuka.com
2012-04-23 01:51:37

dulu guna compaq je..sekarang die hard fan apple..hahaha

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post