Dealova My Memoria

450 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Jom layan lagu Dealova .. Syahdu especially ntuk mereka yg ngah bercinta dan x abis abis buat projek. huhu ..

aku ingin menjadi mimpi indah dalam tidurmu…
aku ingin menjadi sesuatu yang mungkin bisa kau rindu….
karena langkah merapuh tanpa dirimu…
ooohh..karena hati tlah letih….

aku ingin menjadi sesuatu yang selalu bisa kau sentuh…
aku ingin kau tau bahwaku selalu memujamu….
tanpamu sepinya waktu merantai hati…
oh bayangmu seakan akan….

reff
kau seperti nyanyian dalam hatiku yang memanggil rinduku padamu..ooohh
kau seperti udara yang kuhela kau selalu ada….
**
hanya dirimu yang bisa membuatku tenang…
tanpa dirimu aku merasa hilang……….
dan sepi……

Ditulis pada 2:48 am 4 August '06 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 450 views
Dalam kategori: Kisah Cinta | Tweet This!

Eat This Google!: , , ,


RSS feed | Trackback URI

8 Comments »

Comment by shadowX_19
2006-08-04 15:54:00

aku dah bosan dgr lagu ni. kat umah sewa aku tu memanjang lagu ni. pagi lagu ni, tgh hari lagu ni, ptg lagu ni n malam pun lagu ni..

..
 
Comment by Khai
2006-08-04 16:43:00

wahaha.. siot je .. kalau ko nak tahu aku pon sama .. hahahaa… kat hostel aku tu, member aku kalau sehari x bukak lagu ni mmg x sah… hahhaaa….. sampai dah nak termuntah …

..
 
Comment by shadowX_19
2006-08-04 20:25:00

hahah.. tau takpe. dah la time tido pun lagu ni gak. kalo lum tido tu takpe. ni tak. sampai pc tak tutup ngan lagu tu. aku geram aku offkan je terus. pembaziran tul la

..
 
Comment by Khai
2006-08-05 01:21:00

hahah.. ni mesti dia repeat lagu tu la tu .. hahaha…

ermm… takpe .. x lama lagi datang la lagi lagu indon yang akan kita sukai .. hehehe….

banyak tul lagu indon yang menjadi pojaan hatikuuuuu …

..
 
Comment by Akio
2006-08-05 01:53:00

best gak lagu ni..
tangkap lentok…

..
 
Comment by Khai
2006-08-05 10:52:00

a ah … lama lama awek ko pon terlentok kebosanan dengar ko nyanyi lagu ni kat dia. .hahaaaa

..
 
Comment by mici
2006-09-08 13:38:00

aku suke lagu ni sbb suare penyanyinye..
dpt pakwe suare cmni pn dh kire ok…
muke x hensem xpe..
akakakaka…

..
 
Comment by NuNu
2008-08-05 12:26:41

lagu nie kalu dgr mse lara ley merawung 8 jam..
fuh…

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post