MERDEKA!!

386 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Akhirnye ade gak masa nak update my personal blog ni .. Ermm … Susahnye nak ade masa bukak internet.. Kat LUCT tu, dia nye lab punye la hampeh (slumber je kasi kritikan terbuka), semuanye dia nak proxy kan .. block sana sini .. ntah ape ape.. Lembap x yah cakap la camana .. maybe ramai student gune kot .. ade Wifi, tapi leceh le plak nak request password pebenda kat Admin System.. hampeh gile babiz ar .. Eeee …

Ermmm …Kenapa ye dalam hidup kita ni, selalu sangat pasangan yang Allah kurniakan tu ditukar ganti? Kenapa yang bercinta harus berpisah? Ermm .. ntah lah .. itu semua datang darinya dan kita sebagai hambaNya yang kerdil takde cara lain selain pasrah.

Bukan semua benda dalam dunia ni boleh kita miliki.. dan tiada benda yang kita x boleh miliki kalau kita terus berusaha … itulah yang selalu khai katakan..

Study kat LUCT ni tinggal lagi 1 minggu.. x sangka plak dah 3 bulan khai boleh hidup dalam suasana terkongkong dengan Assignment yang melambak lambak.. Sem 1 la katakan.. mmg la azab skit kan … ni skang ni dah mula BZ ngan final assignment.. kekadang rasa mmg nak menangis jerk.. tapi segan plak dah tua tua nak menangis. Ermm ..

Study kat Limkokwing ni memang best, cuma kekadang kos idop tu buat orang x tahan. Kesian plak khai nengok kat member yang keluarga dia tu tak berapa nak senang.. Ermm .. kalau nak diikutkan, belanja ntuk sebulan pon dah dekat 1 ribu.. ramai kat sini yang senang, tapi ramai gak yang x berapa senang.. Bagi khai, Alhamdulillah .. masih mampu teruskan hidup kat sini.. Hehehe .. Amin ~

Dikesempatan ni nak wish happy besday kat my friend.. Agus (31 August), Shahrir (24 August) dan Bahar (29 August).. Tak dilupakan, harini negara kita dah 49 tahun merdeka. Bangga nye bila diri ini dilahirkan sebagai anak merdeka. Hope pas ni jiwaku ini pon merdeka sama la.. x mo jiwa kacau dah .. hahahaha … MERDEKA!! MERDEKA!! MERDEKA!!

p/s : asal la sejak kebelakangan ni aku minat sangat dengan katak? maybe sebab seseorang .. Ermmm ~

Ditulis pada 12:49 am 31 August '06 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 386 views
Dalam kategori: Daily Craps | Tweet This!


RSS feed | Trackback URI

6 Comments »

Comment by mici
2006-09-09 19:49:00

pulun study…
nnt menyesal plak x study btol2…
=)….
ye sib baik dilahirkn sbg anak merdeka…
so jd la rakyat yg merdeka…
MERDEKA!!!1

..
 
Comment by misha
2006-09-10 22:16:00

alahai… ciannyer khai erk..

tabah kn ati ma…

2 baru dugaan yg kecik..

erm.. froggy??? hehe…

wish u hepy sokmo…

..
 
Comment by mohammad shahrir
2006-09-13 13:03:00

leh ngengade ngade tul la ko nii khai.tpi pepehal aku doakan ko akan jadi lebih tabah di atas ape yang telah menimpa diri ko tu. Kat sini aku sebagai peminat no 1 wwe aku ngan roh eddie gurrero mencurahkan segala doa kebaikan ko satu family ngan scukz ko skali…….vvviivalarazzza!!!!!!

..
 
Comment by Khai
2006-09-13 13:07:00

BUTOH ape ko bigshow.. eddie gueerro dah masuk neraka pon .. kah kah kah!!

..
 
Comment by Khai
2006-10-15 07:38:24

misha.. yeah.. i very love someone with freak habbit.. dia suke katak……. =))

..
 
Comment by zetty
2009-05-06 21:16:31
..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post