Cuti Sem!!! Yeah!!

410 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Yehaaa!! besh nyerr.. cuti sem dah dekat… 29 Sept ni.. Lepas ni balik kampungg… oooooo.. balik kampungg… ooooo balik kampung.. hati rianggg… hehe …

Dikesempatan ini, nak ucapkan selamat tinggal kepada assignment-assignment ku yang berlambak dan membebankan tuh.. tidak dilupa para lecturer yang baik baik belaka.. seriously diorang dah macam family kitorang dah.. Takde la terasa kekurangan perhatian coz diorang mmg bebetul memahami..

Ermmm… nak tunggu 29hb ni punye la lama.. padahal tinggal berapa minggu aje lagi. Tapi perjalanan menuju cuti sem ni, bukan senang.. melambak gile final project kene setelkan.. Ampeh!!! x buat kang x lepas plak masuk Sem 2.. so.. nak taknak.. balunnnn!!!

Semalam dah pilih dah course ape yang nak diambil masa sem 2 nanti.. selamat tinggal dunia foundation (sakit otak) .. Sebelum ni khai memang target nak amik course Diploma in Creative Multimedia.. Semalam masa isi borang pon, mmg dah letak “DCM” kat ruang pilihan course tu.. tapi lepastu bila lecturer khai terangkan kat khai, dia recommend kan khai amik Diploma in Digital Interactive & Art (DDIA).. Katanya Creative Multimedia mmg ok just dia x beratkan kepada semua bidang… tapi kalau DDIA, dia mmg bebetul strugle & focus dengan Macromedia Flash, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, web designer dan sebagainya lah. Dalam hati aku terus terdedik something.. ” WHOAAA!! ” .. punye la best ek? hehe..

Heran gak macamana my lecturer, Miss Lin boleh tahu benda yang khai minat ek.. ermm… abaikan je la .. hehehe … tapi kesian gak nengok member khai yang x tahu nak amik course ape.. samada rambang mata atau takde yang minat, dia aje yang tahu.. ape pon sekarang sume dah setel.. ramainye yang amik digital video.. nak cepat pemes la tu bebudak ni.. heheee…

Yang pastinya Sem 2 nanti khai x perlu nak beratur macam lembu naik bas.. 125Z menanti kat umahhhh..Insyaallah Dikesempatan ini juga nak wish thank you so much to all my beloved lecturers, Miss hafeeza, Miss Su, Miss Jane, Mr. Puja, Mr. Navin, Miss Zoe and absolutely, Miss yun Lin… Hope dapat jumpa lagi di Sem 2 nanti.. Insyallah..

p/s : X beshnye sem 2 nanti dah x same kelas dengan member2 foundation ni.. kene cari kawan baru la nampaknyeeeee …

Ditulis pada 1:10 pm 13 September '06 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 410 views
Dalam kategori: Daily Craps | Tweet This!


RSS feed | Trackback URI

1 Comment »

Comment by gadissenyum
2009-11-25 16:28:25

la x ada org komen ka pla??
meh sini aku komen even ni entri lama. haha
mula2 tu justkhai ni mcm diari kan…
hehe….best2~~ :love: :love: :love:

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post