Foundation 6 dalam Kenangan..

439 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

image06.jpg

FDN6

Sabtu yang dijanjikan telah tibaaa.. hoyeee.. akhirnye dunia penyeksaanku dengan assignment dan lelain dah tamat.. esok akak khai datang amik.. lepas sahur katanye.. ermm.. selamat tinggal Limkokwing & Damai .. kahkahkah .. Sedih gak ar bile ramai member dah balik.. ermmm … tapi takpe la .. bulan 2 ni abis cuti sem, bukan x dapat jumpe dorang lagi…….

Paling sedih bila Foundation khai adalah yang terbaik diantara 10 foundation. Bangga gitu.. lecturer semua mmg puji ngan foundation 6 ni. Takde langsung buat hal macam foundation lain.. x kira banyak mana assignment kene buat pon, kitorang sanggup bersengkang mata ntuk siapkan!! Alhamdulillah.. dan sebab tu la dah 5 hari khai x tido.. Kenangan yang takkan dilupakan..

Sem 2 nanti dah belajar kat Cyberjaya.. Ermmm .. hostel pon dah kat Puchong. Bukan lagi kat damansara Damai .. kenangan kat sini memang takkan dilupakan.. Dan yang paling penting, sem 2 nanti insyallah bawa 125z skali.. no more beratur naik bas macam lembu nak masuk kandang.

Tadi baru je balik dari dinner ngan lecturer.. punye la best dalam 10 foundation ni, foundation 6 yg paling dihargai bila ramai lecturer kuar dinner ngan kitorang kat Central Market.. ade lecturer sampai menangis nangis kitorang nak tinggalkan diorang.. begitu gak la ngan kitorang, sebak….. lecturer siap cakap yang Foundation 6 ni buat diorang rasa gembira ntuk hidup dan buat hidup diorang penuh bermakna!! Korang mesti x percaya sebab sampai macam tu sekali.. Ermm .. Khai dan kawan kawan sendiri pon x percaya ngan kata kata itu, tapi itulah hakikatnya. Alhamdulillah khai ditempatkan di foundation 6 dengan kawan satu class yang penuh tanggungjawab pada diri sendiri dan kawan yang lain.. Thanks semua!!

Kenangan Foundation di Limkokwing University College ni memang akan terpahat abadi dalam hidup Khai. Paling best lagi bile tadi lecturer kitorang cakap yang Limkokwing takkan ade lagi istilah college.. So akan jadi, Limkokwing University aje la.. Standard beb!! Tahniah Tan Sri Lim Kok Wing kerana berjaya menyatukan bangsa kat Malaysia ni. Alangkah bahagianya kitorang bila lihat lecturer kitorang kat CM tadi, ade melayu, ada cina dan ade india boleh main baling kek kat muka!! sungguh indah kenangan itu!!

Kitorang di foundation 6 gak yang kasi lecturer CD kenang-kenangan. Mana ade foundation lain yang buat macam ni. Siap buat video kasi lecturer simpan.. heheh.. tukang burn nye, Khai la sapa lagi!! hehehe …

Terima kasih kepada semua lecturer kami yang menghargai kami sama seperti kami menghargai pengorbanan anda semua.. Love u’ll!!!

Ditulis pada 3:23 am 30 September '06 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 439 views
Dalam kategori: Daily Craps | Tweet This!


RSS feed | Trackback URI

2 Comments »

Comment by MorbidMassacreMoth
2009-10-20 20:48:08

alamak :[ !! aku foundation 2!! bleh plak tersesat kat sinih!! hahahahahahaha!!! mmg sweet lah masa duk kat Damansara Damai dulu erk? tapi seksa ah! pegi kolej pagi balik umah petang. mmg giler ah!

..
Comment by Khai
2009-10-21 03:49:18

adakah kita kenal mengenali? siapakah dikau? hahaa

..
 
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post