My Million Blogs

430 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Yehaa.. akhirnye setel gak install wordpress ni.. Kalini khai tak pakai pree aje sebab khai hostkan sendiri kat scukz.com. Ermm … kalau scukz nye hosting ade problem, blog2 ni pon problem laa.. adat le tu .. huhuhu.. Ermmm, ni blog ntah keberapa la yang khai dah buat. Tak pernah setia pada yang satu.. ape nak jadi daa…

Actually, now khai ngah bercuti semester. Baru aje abis semester 1 kat Limkokwing University College of Creative & Technology. Sem 1 tu gak dikenali sebagai Foundation. Ya Allah, bagi khai, dunia foundation ni takkan khai lupe sampai bila bila.. Ape taknye, punye la seksa.. Kerja mak datokk.. banyak gile.. Khai ade 6 subjek.. Hari isnin ade class Research & Presentation. Selasa plak ade class Fundamental of Design. Hari rabu plak, class favourite khai iaitu class IT and English Study. Hari rabu aje ade 2 class. Khamis plak class Creativity & Innovation Art. Jumaat plak, Drawing Class.

Ermmm … nampak aje ade?6 subject, tapi memang azab la. Nasib la lecturer semua ok yang membuatkan kitorang enjoy gak la.. Khai dari kecik memang x suke pegang pensel warna.. tapi kat sana terpaksa jugak pegang.. Alahai.. sabor aje la.

Skang ni menunggu detik aje ntuk masuk sem 2 di Limkokwing Cyberjaya.. Rindu plak kenangan masa foundation. Foundation khai memang sangat dikasihi oleh lecturer.. Maklumla foundation 6 ni memang tak pernah buat hal. Suruh hantar assignment lusa, esok dah ade atas meja lecturer.. Bagus tak kitorang? hehehe … kalau foundation lain, suruh hantar lusa, minggu depan baru ade atas meja. Hampas sokmo demo tu.. Hehe..

Okies la, akhir kata harap blog kali ni kekal sampai bila bila.. insyallah..

p/s : Blog khai sebelum ni, http://scukz.blogspot.com .. From now, Good bye la yosh!!

Ditulis pada 4:37 am 4 October '06 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 430 views
Dalam kategori: Daily Craps | Tweet This!


RSS feed | Trackback URI

4 Comments »

Comment by Khai
2006-10-08 22:42:51

thanks bro … best gak berkenalan ngan pakcik wordpress ni .. kalau ade salah silap mintak ajarkan la ye .. ko kan dah pro ngan WP ni .. hehe 😀

..
 
Comment by Domz
2006-10-10 16:35:07

hurm..terjumpa kat blog aisyah tadik..
dulu kite dua pakai blogdrive ingat tak?
pe pe pon welcome to WP world 😛

..
 
Comment by Khai
2006-10-11 09:37:18

domz.. hehe .. ingat ingat… huhu.. ko pakai wp x ajak aku ek? takpe takpe .. hi hihi.. ape pon salah silap tolong tunjukkan yer bro .. peacee !!

..
 
Comment by ayam
2007-03-04 21:35:40

😡 askum lame tak jumpe yelah sibuk sem 5 mechanical puo …..ai ape cite dgn lisa takan die bagitau die dah ade yang bertakhta di hati teerus diam kot …..

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post