Lesen Lesen Lesen..

241 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Arghhh.. malasnye nak pergi amik lesen lepas raya ni.. Opss, bukan lesen kereta ye.. tapi lesen motor.. wakaka .. actually aritu lepas SPM dah target nak amik, tapi malas le plak.. langsung bulan 6 dah kene masuk U .. hadoi la .. langsung x sempat nak amik lesen or ape… member khai kat LUCT tu ramai yang dah ade lesen .. bukan setakat motor, kereta pon ade.. (lori nye tak pasti plak)..

Semalam baru bayar RM200 kat orang tengah untuk khai amik lesen tu.. tapi suh member khai passing kat orang tu la.. si ShadowX ade nasihatkan amik kat Metro, tapi kat tempat khai ni mana ade.. terpaksalah guna orang tengah suruh setelkan.. Kalau boleh lesen motor ni khai nak amik lesen L aje .. malas nak amik sampai lesen P .. punye la pemalas aku ni.. haha .. tapi mengenangkan awek aku yang sibuk nanti nak menumpang, so terpaksa la amik P .. hahaha …

My parent suh amik kereta skali, tapi khai taknak.. nak amik motor jer dulu.. amik lesen kereta sekarang pon, bukan aku ade kereta pon lagi.. hehehe .. so lepas raya ni hari Sabtu, dah test.. tension gua nak dengar ceramah pagi ke petang tu.. terpaksa lah bawak bantal ngan tilam sekali nanti .. hahaha …

OKies .. semoga khai lulus ngan jayanya.. kalau lesen motor pon failed, terpaksalah terjun KLCC.. hahaha ..

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 4:14 pm 20 October '06 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 241 views
Dalam kategori: Daily Craps | Tweet This!


RSS feed | Trackback URI

13 Comments »

Comment by shadowX_19
2006-10-20 16:54:41

ape da baru nak amik lesen.. org dah lesen full :-“

..
 
Comment by Khai
2006-10-20 17:06:14

ek eleh.. berlagak .. poyo =)) aku bukan x nak amik le acul.. tapi aku x suke la amik lesen.. alaaaaaa…

ko x de jual lesen terbang ke? heheheeeee 8-x

..
 
Comment by nanino
2006-10-21 13:20:55

x ske konon..ntah2 x reti bwk moto..hahha…kidding..=)):)>-

..
 
Comment by Khai
2006-10-21 14:43:30

hahaha … gile ape tak reti bawak motor dah tua tua bangka ni .. hahahahaaaaa \:d/

..
 
Comment by nanino
2006-10-21 23:51:04

eleeeee…stakat skuter ble r….hehhe…(ckp org x reti bwk moto..ntah2 ak yg x reti):)>-:d

..
 
Comment by Mista N's
2006-10-23 01:59:33

perhh!! aku yg 6 thn ni pown eyh salah2 yg 16 thn ni p0wn dah ader lesen moto. ko ni apa nk jadi. pemalas. ish3!! lesen tu penting. kaLo x der kene saman. kah3!! 😉

..
 
Comment by Khai
2006-10-23 02:10:33

ala.. saman bayar la .. bayar pakai bulu idong.. hehehee /:)

..
 
Comment by baby
2007-09-23 20:02:23

mekom…brapa la kow bayar tuk amik lesen moto???
P n L skali..
kow tow dak brapa mow byr klu amik di metro???
rep d emel ku ahh..
tyra_tiety_rianna@yahoo.com

..
Comment by Khai
2007-09-24 04:23:41

dalam RM700 macam tu… tapi x dapat P pon lagi.. baru je L…. hampas…

harga di metro not sure.. call la diorang…

..
 
 
Comment by pening
2009-06-10 18:28:41

Uweeeekkkk…pengotornye dorang ni…geli geleman tekak aku tgk entri ni…mmg betul2 bengappp.dah xde makanan lain lg ke yg blh d lantak..name je da maju tp pemikiran..zerooo..wekkkk.. :[

..
 
Comment by pening
2009-06-10 18:33:06

alamak..sori la Khai..slh post komen..sepatutnye tu utk entri fear factor jepun tu..hehe

..
 
Comment by jimianbu
2010-07-11 16:17:34

Salam khai, kalau ada kesempatan, ambiklah lesen k. aku skunk ni pun tgh ambik lesen kereta. tp xtau leh lepas ke x jpj punya test. sbb xcukup latihan lagi. tp kena hadapi gak. belum cuba belum tahu.

..
 
Comment by Faris
2011-04-20 01:34:12

Ambik lesen ni pun penting nanti takde la cuak bila nak berhadapan dengan pihak berkuasa…kalau time aku bila lesen dah mampos and then tak sempat nak bayar, aku pun run away from police jugak…LOL! hahaha…tak pasal-pasal kena saman sia-sia pulak…dah serik beb pasal bayar saman polis ni… :p

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?