Hadeii.. pening time..

233 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

maybe sebab harini khai bz sket menyelesaikan masalah kat scukz.com tu.. semua masalah dah setel bila si shahz dah mohon maaf kat semua mod yang lain.. Alhamdulillah… setel gak… harap semua mod berpuas hati.. To shahz, ko akan jadi mod balik nanti.. tunggu keadaan reda okies….

Baru kejap tadi jadi kejadian penuh tragis.. tragis ke? entahlah… wakaka .. camni .. dalam keasyikan khai main sms ngan 3 orang insan tersayang, My Boo, Amoi and Nuyul .. tetiba kredit expired.. rupernye dah pukul 12 daa.. tension betul.. dah la time tu ade salah seorang dari mereka kasi soalan cepu emas yang terpaksa khai jawab.. sending message skali ” SENDING FAILED ” .. dalam hati aku menyumpah Maxis sebab kedekut sangat tetap tepat kul 12 dah expired.. tak leh tunggu siang agaknyee…

So nak pergi kedai, semua dah tutup .. dalam keadaan terdesak, khai terpaksa la mintak tolong member2 kat YM ni.. PM si Yana (scukz.com head moderator), dia x jawab.. status : BUSY … adoiii … then khai PM Yazrie (CGYhost Owner).. x jawab .. then khai letak aje la status YM khai …. (click pic kat bawah ni.. nak close just click pic tu semula)

Status YM Khai

Lepastu ade la sorang dua SMS khai .. lastly si Mior (scukz Promoter) PM khai .. dia tanye bape no phone khai sebab abg dia on the way nak gi kedai beli topup.. so dia sms abang dia suh belikan satu topup untuk Khai.. tapi lambat sangat le plak.. khai nak pakai cepat.. Then si Yazrie yang dari tadi diam, dia reply my PM .. dia boleh transferkan kredit kat khai.. so khai suh la dia trasnfer RM5 just for emergency case malam ni jer.. Then tiba tiba si Mior PM khai balik kasi no topup.. Khai pon keyin la *111*08138951053005# then press call.. Hadoi laa.. baik tul si mior ni.. Khai pon kononnye nak PM si Yazrie balik cakap cancel transfer tu.. upernye khai salah windows laa.. terkasi kat windows si Aliah_helmi.. patutla si yazrie takde respon respon..

Status YM2

Haha.. sekali nengok salah window YM daa.. abisla esok bila si aliah masuk, sure dia ingat khai ni biol .. akaka… SMS reveived..

” 60172377622 telah memindahkan baki RM5 kepada akaun anda melalu share-a-top Up. “

Perghh.. dah la time takde duit.. esok terpaksa la ganti total RM15 kat budak2 ni .. ape pon terima kasih tolong khai topup.. takde korang, tentu merana jiwaku dihari raya nanti .. dah la harini memang tensen melayan karenah orang kat internet ni.. Thanks ek korang.. itulah erti sebenarnye kawan sebenar..

patutnye ni window YM si yazrie.. alahai ..

status ym 3

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 1:19 am 21 October '06 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 233 views
Dalam kategori: Daily Craps | Tweet This!


RSS feed | Trackback URI

11 Comments »

Comment by nanino
2006-10-21 13:25:01

hahha..meh r transfer kedit kt my phone…5 je dh ckp…lalala….:d:)>-

..
 
Comment by Khai
2006-10-21 14:44:30

bape no phone hang… nanti aku kasi .. huh uh uh u

..
 
Comment by nanino
2006-10-21 18:05:37

realy??it ok…..x pkai prepaid r..pkai line…tp kalu nk ksik ble jge..017-3858862..heheh

..
 
Comment by Khai
2006-10-21 19:47:22

boleh ke kasi orang yang pakai line?.. aik…mana leh la .. untuk prepaid aje… :d:”>

..
 
Comment by nanino
2006-10-21 20:05:19

mmg x ble pn…tp no yg kt ats 2 pkai prepaid laa..huhhu..x nk kasik x per laa…:(:((:d

..
 
Comment by Khai
2006-10-22 05:47:58

nanti la .. insyaALlah dua tahun lagi … :)>-

=))

..
 
Comment by nanino
2006-10-22 14:18:08

kedekut gle…..huhhu..x yah r susah2…my bro dh blanjer prepaid…..:-“:p:d

..
 
Comment by ainee
2006-10-23 00:31:42

alhamdulillah~ dh nk raya dh pon~ selamat hari raya~

..
 
Comment by Mista N's
2006-10-23 01:54:56

hahahaa!! khai kaye topup. transfer kat aku RM5 p0wn jadi. kah!!:-“

..
 
Comment by Khai
2006-10-23 02:16:04

dulu boleh la .. skang ni aku dah kaya dosa je … ^:)^

..
 
Comment by silent reader
2009-06-09 17:13:29

tbe2 baru nk komen.. tu gamba khai ke tgh siom2.. weewiitt!! yg kat yM tu..

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?