Celebriti main geget geget!!

811 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

artis_cium_geget.jpg

Mungkin perkara ni adalah biasa bagi u’ll yang dah terpesong akidah especially budak KL. Tapi bagi yang masih rasa diri dia tu islam dan takut kepada Allah SWT, paham paham je la kan comolot cium mencium ni tak dibenarkan dalam agama kita. Bukan sahaja agama, malah adat ketimuran kita sendiri tidak merelakan perbuatan ni berlaku di atas tanah jajahannye.. (aiseh, skemanyee)

Berbalik kepada pic kat atas tu, gambar besar tu sapa tak kenal, wanita Malaysia yang pernah jadi top 50 wanita tercantik di dunia, Camel Camelia.. Tenuk jantan terkutuk mana la yang cium dia tu.. then Sharifah Aleeya, akak kepada pelakon sundel sepet, Sharifah Amani yang MENcium pakwe beliau dia, seorang drummer sebuah band tempatan. Dan yang satu lagi tu, sapa tak kenal, ex pemandu Pak Badar & member Phyne Ballerz, Baldigol Beego, yang main geget geget ngan awek dia kat Australia. (belom khawin dah honeymoon)

Banyak lagi sebenarnye artis yang suke main geget-geget ni. Tapi bernasib baik la pic tak terkantoi.. bak kata pepatah melayu, Pandai Buang air, Pandai jirus sampai hanyut! (pepatah ke? eh, bukan laaa). Tapi yang tiga orang ekor artis ni, buang air besar memang pandai, tapi tak pandai jirus!! Pengotoq!! Awak tu dah la celebrity.. MAYBE ramai peminat dari kalangan kanak kanak dan remaja. Cubalah beri contoh yang baik sket. Anak sapa la tu yee..

Pic Lain :
camel aleeya beego geget dia


p/s : banyak lagi pic lain.. tapi takpe la. aku ni pandai berak, pandai jirus!! ngeee…

Ditulis pada 11:59 am 11 November '06 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 811 views
Dalam kategori: Lain-lain | Tweet This!


RSS feed | Trackback URI

76 Comments »

Comment by n3sya
2006-11-11 12:19:56

hahahhaa.. gile beeshhh~!!!
:d/

..
Comment by KiMi
2008-04-14 12:12:28

hahahaha.. ape nk jd artis skunk ne.. ish..ish.. cnteq gak awek beego neh..=)

..
 
 
Comment by nanino
2006-11-11 13:21:39

huhu…..:(:(…cedey r tgk org islam cam nie…:)>-

..
 
Comment by Khai
2006-11-11 14:25:32

N3sya : isk budak ni …

Nanino : dunia akhir zaman,,

..
Comment by taurus
2008-04-07 13:24:19

dunia ni dah tua…..negara arab pn dah bsalji…..bnda y jrg blaku kan…

..
 
 
Comment by eyzzat
2006-11-11 15:25:55

semangat betul dia cium.. huhu.. ampeh

..
 
Comment by Khai
2006-11-11 16:02:59

Eyzzat : Mananye tak semangat.. cium camelia :”>

..
Comment by sere(x kan ko x knl aku kot khai?)
2009-08-19 03:30:45

sokonggg!!!..klu aku pon..dah dok kusi roda…dpt kiss cameliaaa..usain bolt pon kalah lumbe lari ngan aku…muahahahhaha!!!! ๐Ÿ™‚

..
 
 
Comment by AkEeZz
2006-11-11 17:20:26

Khai tlg anta gamba2 nie kat e-mail saye kalu bleh…plz
zk_iz92@msn.com/zk_iz92@yahoo.com………………………………………………………………………………………………………………..please.

..
 
Comment by Khai
2006-11-11 17:25:41

AkEeZz : just right click & save target as… easy je bro… :”>

..
 
Comment by AkEeZz
2006-11-11 17:39:04

saye bukan nk gamba yg tu…sye nk gamba artis lain…jugak…please……..

..
 
Comment by Proud
2006-11-11 18:07:13

:((

..
 
Comment by Khai
2006-11-11 20:55:02

Akeezz : sorry akezz. pic tu akan disimpan jerk.. tunggu bila ade isu keluar pasal artis tu, baru khai reviewkan….

..
 
Comment by deboq
2006-11-12 09:00:54

huhu bese ar bile bende yang tak biasa jadi biasa…so jadi trend ar ๐Ÿ˜›
semua orang nk wat..sebab dah biasa sangat….
p/s: adik2 jgn dok tiru depa nooooo

..
 
Comment by Khai
2006-11-12 10:56:48

Deboq : Dont Try this at home.. in the toilet pon tak boleh .. hehehheee :”>

..
 
Comment by Khai
2006-11-12 11:29:05

[Comment ID #565 Will Be Quoted Here]

sian ko .. sedih sangat la kiranye ni ek?

..
 
Comment by werker
2006-11-12 19:31:34

Hek eleh… skit nye bro. Taruk le bayak skit… :d

..
 
Comment by shadowX_19
2006-11-12 20:06:40

skema gile ayat… ade ke pepatah ni..? “Pandai Buang air, Pandai jirus sampai hanyut!” ๐Ÿ˜• huuhuh…

..
 
Comment by Khai
2006-11-12 20:19:00

[Comment ID #597 Will Be Quoted Here]
nak banyak ek? mana leh… hehehehe :”>
[Comment ID #598 Will Be Quoted Here]
mana ade pepatah tu la.. aku creat sendiri jerk.. hahaha

..
 
Comment by azmie
2006-11-12 20:23:41

eiii!!! kalu anak aku ler dah lamer aku lempang-lempang pipi tempat kene cium tu! dah ler takder aper2 ikatan, dah memandai2 lak bersentuh ngan bukan muhrim! buat malu mak bapak jer camtu!

..
 
Comment by Khai
2006-11-12 20:53:15

[Comment ID #601 Will Be Quoted Here]

kalau anak khai la.. khai tambah lagi ciuman kat pipi dia tu.. sambil tu geget geget pipi dia skali sampai berdarah [-(

..
 
Comment by yasmin
2006-11-12 21:31:43

klakalah nk geget pipi sampai berdarah..
oh.. sapakah yg mencium camelia tuh… kures kuress….
nway, sgt kagum dgn gaya edit fotos.. clever =d>

..
 
Comment by iqa
2006-11-12 21:49:07

mmm…tu yg ter.expose…yg pandai simpan nyer…isykkkk…tapi itulah kebenaran pahit yg kita kena terima…celebrities yg jadi idola kini…life depa camtu…tak takut pada tuhan, kena pikir org2 camni patut jadi org yg kita celebratekan ker….blah ahhh…..

..
 
Comment by Khai
2006-11-12 23:13:01

[Comment ID #604 Will Be Quoted Here]

ah ah. mmg nak geget sampai berdarah ponk.. hehe.. yang cium camelia tu, anak sepupu zirafah kot… panjang je leher dia… kagum ngan gaya edit photo? mana tu?:-?

[Comment ID #607 Will Be Quoted Here]

bukan patut dicelebratekan.. tapi patut di kebret kan!! x(

..
 
Comment by eyzzat
2006-11-13 04:21:16

huhu.. nak pic xsilap aku kat blog lama dia dlu ada.. hehe

..
 
Comment by Khai
2006-11-13 06:34:54

[Comment ID #623 Will Be Quoted Here]

huhu.. sket je la kat sane pon.. heehhehehe

..
 
Comment by shadowX_19
2006-11-13 11:56:32

huuhuh.. aku saje je a… ape la yg best sgt geget2 seblm kawin ni…? tunggu a dah kawin nanti baru puas :d

..
 
Comment by chot
2006-11-13 14:38:41

aku golongan artis mmg aku pandang rendah lebih2 lagi pada artis perempuan….

..
 
Comment by khai
2006-11-13 15:44:42

[Comment ID #640 Will Be Quoted Here]

artis yang melukis ni bagus.. mulia je.. artis yang terpekik terlolong tu jerk.. ampeh!!!!

8-|

..
 
Comment by brown91
2006-11-14 16:13:51

muke abeh feel..

..
 
Comment by khai
2006-11-14 16:41:29

[Comment ID #675 Will Be Quoted Here]

tu baru skit.. kalau bebetul feel, mau kiamat dunia ni dibuatnyee

..
 
Comment by Lan
2006-11-17 12:07:52

yearh, what they did was wrong, but must u keep on showing that pics? I mean, tak ker macam mendedahkan keaiban? public persecution ker ni* betul ker aku spelling? hehe, just my humble opinion.

..
 
Comment by Khai
2006-11-17 14:36:17

[Comment ID #739 Will Be Quoted Here]

orang macam ni dia tahu ke pasal keaiban? i think diorang berani buat, diorang kene berani la tanggung….

lain la kalau orang tu dah bertaubat, baru lah kita x perlu nak dedahkan keaiban dia lagi…

sama jugak macam kat suratkhabar.. kisah perogol bersiri.. kenapa nak keluarkan gambar perogol tu kat suratkhabar sebab benda tu akan memalukan dia, sebabbbbbb .. diorang tu mmg muka x tahu malu.. tak tahu dosa pahala…

geram gile.. ikutkan hati skang gak aku gi HEADSHOT kepala depa tu… [-(

..
 
Comment by nadia andrea
2006-11-19 19:27:49

erm..macam2 hal…
camelia tu mmg hampeh..tu korang blum tgk pic die n adik serta balak adik die g bercuti..lagi teruk taw..patut pon kena cerai dgn c ehsan tuh…c azza tu gedik2 die pon x lar seteruk nih..c aliya tu pon same ar..harap mak jek pakai tudung anak perangai cam haram…beego pon same..2 kali 5..same gak bengap nyer

..
 
Comment by Khai
2006-11-19 20:20:18

[Comment ID #850 Will Be Quoted Here]

Aleya tu paling meluat… mak dia punye la khilaf boleh cakap takpe kalau anak dia cium sekadar kawan dan dia kenal ngan lelaki tu… tak lebih dari tu..

tak kira la kawan anak awak atau tidak, dan awak kenal lelaki tu atau tidak, dah anak awak tu bercium bukan muhrim.. berdosa la bodo!! :-w

..
 
Comment by fynie
2006-11-22 10:58:38

pergh……..nak kena sula gamaknya diorang ni8-|

..
 
Comment by Khai
2006-11-22 14:45:31

[Comment ID #1059 Will Be Quoted Here]

kalau u nak gi sula nanti, ajak i taw… :-w

..
 
Comment by RAZGRIZ
2006-11-23 13:49:54

orang bodo je yg buat camni…….. hampeh[-(

..
 
Comment by Khai
2006-11-23 17:11:03

[Comment ID #1059 Will Be Quoted Here]

kita sula sama sama nanti yer.. hehe..

[Comment ID #1156 Will Be Quoted Here]

orang pandai pon sama je .. sebab nafsu ni x mengenal mangsa.. semua manusia normal ade nafsu kan .. ermm

..
 
Comment by Lovely
2006-12-05 09:10:05

Pe la diorang nie kan…

..
 
Comment by Lovely
2006-12-05 09:14:59

Fynie Typing make me sick…huhu
boring lo…/:)

..
 
Comment by fynie
2006-12-05 09:36:39

ni tengah menaip r ni……… tengah ada speed test ni hah tapinya result nya cam hampeh……….:((

..
 
Comment by fynie
2006-12-05 09:37:09

[Comment ID #2188 Will Be Quoted Here]

..
 
Comment by Khai
2006-12-05 09:56:51

[Comment ID #2188 Will Be Quoted Here]

hoho.. apesal komen kat sini plak pasal typing…..

..
 
Comment by msjazz
2006-12-07 10:49:18

we khai… ada lagi x gmbr2 latest ct? dgr2 sjk kwn nih, dia makin sexy. (maybe takut datuk K lari cari bini lain kot!) aku ada nmpk gmbr dia time dia entertained VVIP dinner (last month kalu x silap). HALAMAK!!!! ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฎ mcm x caya apa yg aku nmpk! mcm btl je tp aku rasa baik ko cari & tgk btl2 gmbr tu…

p/s: aku nmpk kt http://www.syokz.com/ville

..
 
Comment by Khai
2006-12-07 11:01:37

[Comment ID #2345 Will Be Quoted Here]

kat ner tu? aku nengok takde pon.. ๐Ÿ˜•

..
 
Comment by khairun fatinnadiah
2007-05-12 15:51:50

eiii…:(kenapa artis zaman skrg mcm ni yer khai?
depa x tkut dosa ke?camelis dh kwn kan?
may be tu husband dia kot?
khai..sapa yang bergambar ngan aleya tu?
yg ada 4 org tu?

..
 
Comment by puteri gunung ledang
2007-05-23 17:08:52

artis kte ni kadang2 melampau tol!
bkn nk kate apa la..
ada sesetgh je..
yg perangai cam ni..:-?

..
 
Comment by cat doggg
2007-05-30 17:09:42

gtl sggh laaaa jtn gilerrrrrr tuuuu.kalu nk sgt pergi jln laaaaaaaaaaa

..
 
Comment by Khai
2007-05-31 23:00:54

[Comment ID #8851 Will Be Quoted Here]

khai pon x taw.. tapi rasanya tu aleeya ngan pakwe dia.. n kawan dia pon ngan pakwe gak…

[Comment ID #9277 Will Be Quoted Here]

bukan nak kata diri ni baik sangat.. but diorang kene sedar yg dorang tu public figure… jgn la nak tunjuk kat public plak … /:)

..
 
Comment by anonymous
2007-06-17 22:19:26

sy nak komen ttg “especially budak KL”
~ x semua bdk KL mcm itu..
~ dan harus ingat bahawa org2 yg di KL not semua yg pure KL-lites (yg born n live in KL)..ade yg dtg dr luar, kampung2 dan pedalaman..
~ n yes, harus diingat juga bahawa sesetengah drpd mereka ini apabila msk KL, menjadi ‘culture shocked’
~ saya ingin manyatakan bhw jgn meletakkan kesalahan di atas “budak KL” semata-mata,k..

anyway, great blog..
keep up the good work ๐Ÿ™‚

..
Comment by KL_gUrL
2009-05-29 04:43:56

setuju 100%! ๐Ÿ˜

setau aku la, yg rosak2 nie kebanyakannye bukan budak kl pon..perasan je diri tue mengaku kl, kalu tanye asal usul kat ic dorg tue tah ceruk mane dorg duduk.cet poodah! :choler:

aku yg lahir, menetap kat kl nie xde plak nk wat mende2 gitu..
sebab aku lahir2 je da taw keadaan kat kl yg penoh ngan masalah sosial ney.. tu pasal parents aku amat menjaga akhlak aku..hoho (maybe,insya allah) ๐Ÿ™‚

erm..tapi yg sebetolnye kan bro, bukan pasal tempat ar.. sume tue depends cmne ko bawak diri..situasi atau tempat tue maybe ar mmpengaruhi gak..tapi x sume gitu bai..

tu jer..sori lari topik.aku cuma x puas ati je sebab aku slalu da kena judge ngan ramai org2 cmni..(asal org kl je mesti wat mnde x senonoh ar??) =(

pape pon aku bangge jdik anak jati KL.hOhey~

sory yew kalu meleret2..emo cket.haha ๐Ÿ™‚

..
 
 
Comment by Khai
2007-06-18 01:06:44

[Comment ID #10385 Will Be Quoted Here]

“ESPECIALLY” kan… siap potong lagi ayat tu… saje perli je.. mmg bukan itu kenyataannya.. betul ape seperti saudara/i anonymous cakap tuu..

..
 
Comment by akid
2007-06-26 13:33:25

mmg teruk sgguh prangai dorg..da tau awak tu public figure wat la pangai elok2 skit..klu da ‘sakit perut’ sgt nk main geget-geget jgn la smpai kntoi..

..
 
Comment by Abechimaru
2008-02-28 04:06:24

aku berdoa semoga syurga dunia ni runtuh bersama-sama penghuninya……

..
 
Comment by Che Where
2008-03-18 02:34:09

time mude lagi org nk la,jd phtian org,nnt dah tue xtau ler camne…..dah mati nnt bru ler ko tau langit ni tingi ke rendah…

..
 
Comment by emet
2008-03-28 21:09:41

Woit tak baik la korang minta yang bukan2…

Dosa pahala tu Allah yang tentukan… Kalau doa yang baik2 takpe la.

..
 
Comment by messme
2008-03-30 03:01:57

wa pun nak geget jugakla diorg ni klu wa jmpa..!yg betinalaa..yg jantn bole jual..

wei2..!!!wa newcomer..wa attrackla kat site ni..beeeesshhh..!
khai..wa solute lu..!!!

..
 
Comment by mahsyar90
2008-04-12 14:30:49

pengajaran:lepas berak musti tarik flush! ๐Ÿ˜€

..
 
Comment by Khai
2008-04-18 17:45:58

update mengenai beego.. orang kata dia dah bercerai.. sila usya entri terbaru… LOL!!!!

..
 
Comment by d_tieah
2008-05-21 15:22:42

A’ah….sokong la ngn Khai
> Sebagai seorang muslim yg sejati, x elok buat2 perkara yg terkutuk b4 nikah.

..
 
Comment by Hamba
2008-06-09 10:53:19

Apa la artis ni..
Aku mmg x respect artist pn..
Kalo stakat nak cium2 tu..
Org lain pn bole..
halal lgek..kawen la..
apa dahhhh
apa susah kawen jela..then ko nak cium molot ke..
cium *** ke, xde dosanye..

..
 
Comment by intan
2008-08-28 12:41:07

bukan saje selebriti
ramai mnusia skrg
dah lupe agama bile bersama boyfren ke apeke
kan??

..
 
Comment by misskaka
2008-09-12 10:52:19

astagfirullahhalazim…
jauhila diriku n semua pengkomen kat sini dari perkara mungkar, ya allah..
amin..

..
 
Comment by Ben
2008-09-24 23:12:50

Aku memang pantang la kannn kalau org ckp budak yang terpesong akidah ni sume budak KL. Ingat budak yg bukan dok KL tu baik sgt ke?! Pakai tudung- konon ayu pompuan melayu terakhir la, blakangร‚ยฒ lagi teruk dari celeb hollywood!!

Tolong la jgn nak dok prejudis ngn budak KL. Memang ade yg teruk, but bukan sume! Sama gak ngn budak2 kat negeri lain tu, bukan sume baik n bukan sume teruk!

Sensitif la sket weiii! Jgn ignorant sgt!

..
Comment by ella
2009-04-16 18:08:06

aku pun tak setuju…normal r ada baik ada jahat..korang apesal nak stereotype kat sesetengah org macam tu kan.. :o: :o: :o: .tak adil ooooo… :o: :o:
tapi, mengikut research yg telah dibuat, manusia iaitu kita2 secara automatiknya akan stereotype kat segolongan org…ada racism, sexism, ageism..dan untuk org yg suka menstereotype kenegerian ni…ntah la..aku pun tak tahu nak tulis apa… :oups: :oups: ๐Ÿ˜
secara logiknya, benda ni akan menimbulkan pergaduhan..pastu akibatnya ….perpecahan orang melayu… :aie: …sesia je… =( =(

..
 
 
Comment by put_272
2008-11-02 15:59:27

hahaha…rilek la ben…tak smua la…slalunya yg wat hal tu outsiders yg culture shock…tapi…de gak dak2 kl yg mmg dah biasa ngn social life ni…

yg wat suma ni bkn setakat artis je…org lain pun de buat..tapi..disebabkan diorg ni artis…tu yg cpt jer tersebar…haha…

..
 
Comment by sasha najwa
2008-11-05 19:15:09

khai ni smart do.sume ko terjah.mane ko dapat maklumat ek
huhu.

ANTIARTISMALAYSIA

..
 
Comment by ejardkethot
2009-01-03 08:42:05

gmbr sharipah amani tu…gmbr bila tu?
adesh..asal la dia wat perangai camni gak… :[

..
 
Comment by Miss Mea
2009-01-17 00:09:24

fyi, my niece kwn ngn sharifah aryana tu… mak oi siap upload gamba comolot ngn bf die kt myspace/ ym die tau!!! kecik2 dah pandai. ni mesti kakak die yg ajar kan

..
 
Comment by tria
2009-02-11 09:50:45

mngalahkan artis hollywood..
hancuss….. :choler:

..
 
Comment by kentang
2009-03-26 00:00:46

adui….ape la nak jadi…

p/s : khai..send la kat aku pic2 zarina yg ko ada..xmau yg sensored…uhuk3.. :p :p

..
 
Comment by ella
2009-04-16 17:46:05

kesian org2 ni…nauzubillah.. :bloody: :bloody: semoga dorang cepat2 bertobat…tp, kemain lg bercium..cam best je :8 :8 …tp pepehal pun, kawen r dulu…tak dosa..korang nak buat lebih dari tu pun halal..sume halal…iye idak.. :(( :((
p/s: aku aminkan doa ko misstaka..aminnn.. ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by Sofea
2010-06-11 16:10:07

:8 men geget2 lah pulok.. ni mesti xde keje len ni ๐Ÿ™‚
asyik nk mengeget jew mesti trbwa peel jaws..huahuahua

..
 
Comment by nurul
2010-10-22 13:49:37

khai, sy suke sume yg awk tulis but satu je.. lain club la.. me arsenal’s fan…. so x geng ah.. heheh..

..
 
Comment by slimdiet2
2011-02-09 13:16:10

pe nak jadi la dorang nih. patutnya tunjuk tauladan yang baik

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post