Why I’m Still Alive?

AKU NAK MATI!!!!
AKU SANGGUP MATI
‘DIBUNUH’ OLEH INSAN YANG AKU SAYANG!!
TAPI KENAPA AKU MASIH DI SINI?! AKU TAK SANGGUP UNTUK HIDUP BEGINI!! AKU PERLUKAN DIA.. DIA…

” SOMEBODY PLEASE KILL ME! “

” Ya Allah.. jauhkanlah aku dari niat membunuh diri “

Pssttt: dialog di atas ini akan berlaku sekiranya Nieza meninggalkan akuu… hehe..

Ditulis pada 9:13 PM 18 June '07 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 403 views | Dalam kategori: Kisah Cinta | Tweet This!


RSS feed | Trackback URI

30 Comments »

Comment by gurl life
2007-06-18 22:35:21

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

..
 
Comment by dady_ekin
2007-06-19 02:24:33

rileks ok bro…
byk2 aigt kat tuhan…
sesungguhnya tuhan mengasihi setiap hambanya di alam ni…

..
 
Comment by musnazdotnet
2007-06-19 08:44:26

yo, khai_xy, apa citer nih? gadoh ye? elok2 la ye dalam menjalinkan hubungan dengan anak orang…. lagi besar cinta/iman, lagi besar ujian….

*p.s: nak saya bunuhkan khai ke? hu hu (tp saya tak berani) :d

..
 
Comment by azleah
2007-06-19 09:42:30

uish, jgn ckp nak mati, kang termakbul

..
 
Comment by haziqah
2007-06-19 13:52:19

la..npe nk mati..
jgn nk mati cpt..da ckup ke amalan kite nk hadapi malaikat2 kat kubur tu..
sume masalah ade jln pnyelasaian nye..
mintak tlg ngn allah
insyaalah evrything wil be ok! ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by silent reader
2007-06-19 15:55:17

aiyooo! wut happen?? ๐Ÿ˜•

..
 
Comment by NeoBe
2007-06-19 18:01:38

awek pn nak bnuh dri ke ??? ingt allah le ko neh !!

..
 
Comment by gurl life
2007-06-19 19:42:30

xder la…khai tuh saje2 jerks la.xkan ler dia nk wat cam tuh…maybe dia tensen sgt time tuh. dia ok2 aje kan…

..
 
Comment by mat_spawn
2007-06-19 20:20:41

nnt sapa nk jaga scukz….:d

..
 
Comment by sarah
2007-06-19 22:03:41

khai….
x elok ckp cam2….
dah2..rilek2….
settle prob leklok yer….:d

..
 
Comment by Khai
2007-06-19 22:39:11

takde ape ape la…. sorry ye all… saje je tu ๐Ÿ™

..
 
Comment by aidateddy
2007-06-20 09:36:50

heeesshh! gile ar mamat ni~ buat org terkejut je~!

..
 
Comment by YaNa
2007-06-20 12:34:08

rilex khai.. jgn tensen2…:)>-

..
 
Comment by joe
2007-06-20 13:15:11

kau x kawin lg jgn la nak mampus awal…fikir masa dpn kau…syg blm merasa benda tu…

..
 
Comment by Khai
2007-06-20 13:16:03

i’m ok… she really make me sometime so happy, sometime so sad.. but takde langsung angry.. sayangg nieza, hhaha ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by medic_khai
2007-06-20 22:39:05

adakah aku tgok ni betull …. ๐Ÿ˜ฎ

..
 
Comment by Khai
2007-06-21 01:47:38

[Comment ID #10492 Will Be Quoted Here]

benda? khai paham maksud u ni.. tapi bagi khai tu bukan ‘benda’.. tapi sesuatu yang tiada langsung tandingannya… dengan apa apa pon…

[Comment ID #10501 Will Be Quoted Here]

tak betol!! :-\”:)>-

..
 
Comment by kak lia
2007-06-22 20:11:19

adik kak ni sah dah angau bercinta…….

..
 
Comment by wicked_baby
2007-07-11 09:01:10

geli la hal rumahtangga dicanang2 dlm internet.ingat artis ke hape?

..
 
Comment by Khai
2007-07-11 12:48:54

[Comment ID #10520 Will Be Quoted Here]

takde la kak.. saje jer… laaa.. hihiks..

[Comment ID #10829 Will Be Quoted Here]

kalau yer? ngeh ngeh….

..
 
Comment by tina
2007-08-16 13:36:15

pat jom kiter menyemak kat sini nak tak

..
 
Comment by pat
2007-08-16 13:37:34

jom jom…rase tak sedap mate memandang la kalo takde name kiter kan..

..
 
Comment by tina
2007-08-16 13:38:52

ko rase penyakit angau khai ni ade penghujung tak

..
 
Comment by pat
2007-08-16 13:40:59

aku rase memang tak de penghujung kot..kalo ko nak tgk penghujungnye tunggu r sampai khai bunuh diri..huhuhu khai khai..lebih baik ko jgn wat keje bodo tu

..
 
Comment by tina
2007-08-16 13:43:05

haah la khai kalo ko nak bunuh diri pown tulis la wasiat dulu…serah kan sume harte ko kat aku…kakakaka

..
 
Comment by gurl life
2007-08-16 14:04:07

khai xkan bunuh diri ler….ko ingat dia bodoh ker. huhu…..aku cinta khai smpai matii….kwang3

..
 
Comment by gurl life
2007-08-16 14:06:35

eheh..khai xkan bunuh diri ler. ko ingat dia bodoh?? huhu….aku cinta khai smpai mati…..kwang3

..
 
Comment by Khai
2007-08-16 22:50:01

[Comment ID #11507 Will Be Quoted Here]

ye la.. aku dah namakan harta aku kat ko awal awal… tapi selipar jepun je la.. harap ko gembira cik tina sengal!!

..
 
Comment by niegy_luv
2008-03-18 21:30:33

eouuu……!!??
luv really make u crazy dude…
whuteva..~~~

..
 
Comment by rleave
2008-05-13 11:51:55

kalu aku aku xnak mati pasal aku xnak kehilangan memori aku ngan sidia ( chewah )

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post