Happy Birthday Elisha!!

236 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Just satu je Incoming Link ke blog ni (technorati) selepas aku tukar address blog ni jadi www.justkhai.com daripada www.scukz.com/wordpress .. ermm. bot bot pon still segar masuk ke blog ni.. baru nak cari arah tuju.. Search kat google or Yahoo pon, still keluar address blog lama tu.. Kalau masuk ikut scukz.com/wordpress, aku dah redirectkan ke address baru.. tapi kalau klik link dari search engine yang memaparkan mana-mana entry dalam blog aku ni, jawapnye 12 tahun lagi aje la keluar page tu Ermm.. sebab ape tukar? sebab ini blog encik Khai yang punyaa.. hahaha (baca ala-ala Ahmad Albab punye cerita).. bukan WordPress yang punyaa.. hehe.. so hope korang dapat la tukar URL blog ni yang korang link back tu yer…

Neway agak busy dalam minggu ni.. Last week aku turun Cyberjaya ngan Nieza.. amik surat akuan dari Limkokwing.. Bosan sungguh bila time nak lepak-lepak ngan awek pon, nak kene pandang college tu.. Tapi ada something yang mengejutkan bila sampai sana.. nak tahu ape yang suprise tu? sila usya web The-LUCT.. Hikhik.. then pergi The Mall (SSM) ntuk mintak borang lesen perniagaan pulak.. Itulah hakikat yang perlu diterima semua student Limkokwing for Business planning Semester 3.

Semalam plak busy gile tolong my sis (alang). Dia celebrate besday party yang ke-3 tahun anak perempuan kesayangan dia, Julia Elisha Sofea binti Suhaily atau JES.. Khai dan Nieza ditugaskan bungkus segala jenis hadiah ntuk para jemputan.. Kali ini dibuat secara besar-besaran jugak.. Ramai gile member akak aku, saudara mara, family dan anak murid (my sis tu cikgu Tuisyen sepenuh masa) yang datang. especially member-member myspace dia. Kawan-kawan artis pon ramai gak yang datang meriahkan party.. antaranya The Times & D-va. Apa taknya, ada la dalam lebih kurang 300 orang yang dijemput.. Padahal birthday party je.. Kalau tahun lepas harga cake anak dia tu RM200, tapi tahun ni kurang skit.. only RM150.. Sure ramai cakap nape la nak membazir beli cake mahal-mahal.. tapi bagi aku, takpe la.. cake tu kasi orang makan jugak.. kira sedekah le tuu… ada macam-macam makanan lagi.. ade nasi himpit, laksa, mee goreng, bubur, kuih-muih dan pelbagai jenis buah yang sedap dimakan begitu sajer..

Lepas nyanyi lagu besday untuk Elisya, lepas tu makan2 plak.. dah abis makan, macam2 game untuk kanak-kanak yang ada.. yang dah tua tua plak, Karaoke pon tersedia siot.. hehehe.. To Elisha, Paksu ucapkan semoga panjang umor dan murah rezeki.. Semoga menjadi anak yang solehah..

More Pics?


” Busy nye diorang.. yg ngah snap picture ni budak malas..hehe ”


” My only Special Girlfriend, Nieza & my sis. Prepair ape yg patut”


” Nyanyi lagu besday Elisha ramai2.. huhuhu ”


” Ini la dia birthday gurl.. Manja gilers ”


” Shahs D-va dan Shami D-va datang gak!”


” Naza The Times with isteri & anaknya, Amanda.. Comel gile ”


” Aku yg dah tua bangka ni pon x pernah dapat present banyak camnih.. huuu ”

Semoga Julia Elisha Sofea panjang umur dan dimurahkan rezeki.. Tidak dilupa moga menjadi anak yang solehah. berbaktilah kamu kepada kedua ibu bapa kamu bila dewasa nanti.. Salam ikhlas dari paksumu, Khai …

Pagi before party bermula.. Nieza la orang yang paling sibuk.. hehe.
[pic deleted]

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 11:40 pm 2 July '07 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 236 views
Dalam kategori: Acara | Tweet This!


RSS feed | Trackback URI

11 Comments »

Comment by gurl life
2007-07-03 01:24:08

kwang kwang kwang, hepi besday elisya yer…weks..penat kak nieza tlg taw!!

[Reply]

..
 
Comment by rokudaime_jr
2007-07-03 19:34:14

Waaa…bestnyer…..Ish…lama x sambut birthday secara besar2an…..Hehehe…mesti happening nyer ar….:)>-:)>-

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-07-03 21:42:31

[Comment ID #10629 Will Be Quoted Here]

lepas ni sambut la taw.. hehehee.. forsure, kalau dah besar2an, camne plak kalau x meriah? mesti la meriah.. hehehe

[Reply]

..
 
Comment by julia_elisha
2007-07-04 11:25:00

t kasih pada semuaaaaaaaaaaaaaaa yg tolong alang buat bedday jes.. T kaish jugak buat pak cu and k nieza! happy sokmo gua seyh! Alhamdulillah semua berjalan lancar.. bestnyer la, lepas bukak hadiah , karaoke smpai lebam! 😡

[Reply]

..
 
Comment by julia_elisha
2007-07-04 11:26:27

gurl life Says:

July 3rd, 2007 at 1:24 am [ Quote ]
kwang kwang kwang, hepi besday elisya yer…weks..penat kak nieza tlg taw!!

a ah sian dia kene deraaaaaaaaaaaaaaa ! thank u tau!:d/

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-07-04 14:26:16

[Comment ID #10644 Will Be Quoted Here]

ngee,,, nanti besday paksunya 03 august, takde rasa nak buat lagi besar besaran ke? kwang kwang kwang… :”>

[Reply]

..
 
Comment by kid
2007-07-04 19:13:01

elisha ni brp umur?..

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2007-07-05 00:30:30

[Comment ID #10649 Will Be Quoted Here]

3 years old.. kan lilin ada 3 tu.. ooo, x nampak ek? ;))

[Reply]

..
 
Comment by Mieya
2007-07-09 16:11:31

Toink..toink..!! ehem,,sebut pasal bufday party sure la best..kite yg da tue bangke ni pun sure merase keseronokan tu kan..hikhik² takkan tu je kot org kuat..owh lupe la tu yg lain eh…haha ;p anyway appy bufday to elisha yg ke-3 thn..we love u so much…muaahhh

[Reply]

..
 
Comment by alana
2009-02-22 03:41:59

apsal link kat ‘Nieza’ 2 lain mcm jer bunyiknyer…. :[
mende 2 khai?

[Reply]

Khai Reply:

hahahaha… adus… tu time gaduh dulu tu.. lupa plak nak tukar.. takpe2… hurm, x sangka ada orang yg baca entri ni lagi.. hehehe 🙂

gambo pun dah x kuar.. adus :aie:

[Reply]

..
Comment by Khai
2009-02-22 06:20:41

hahahaha… adus… tu time gaduh dulu tu.. lupa plak nak tukar.. takpe2… hurm, x sangka ada orang yg baca entri ni lagi.. hehehe 🙂

gambo pun dah x kuar.. adus :aie:

[Reply]

..
 
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?