Gambar Kursus Perkahwinan Mawi dan Ekin

1,062 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

UPDATE MENGENAI KISAH ABBY DAN NORMAN HAKIM
* PANAZZ: Abby Cabar Norman Minta Diceraikan *


Patutnye ni update kat Oh! Artis. Tapi since ada something yang still belum siap kat Oh! Artis tu, Khai letak jugakla cerita ni di Justkhai. Dan pastinya, tiada apa yang menariknya tentang pernikahan Mawi dan Ikin ini. Ya, memang dah jodoh mereka tapi untuk Khai, Ekin bukanlah calon isteri yang sesuai untuk Mawi. Mungkin korang pon tahu latar belakangnya. Apa pun Mawi dah buat keputusan dan tentunya dia bukan bodoh. Pastinya lah dia dah kenal luaran dan dalaman si Ekin ni. Nak bina masjid bukan untuk sehari dua je oiii… Jangan jadi macam artis lain tu. Ntah ape ape.

Berikut adalah sedikit gambar pemanis mata (mungkin juga menyakitkan mata) di kursus perkahwinan Mawi dan Ekin. Yang ambik kursus sekali ngan diorang tu pun, mesti balik rumah kecoh satu kampung kan dapat kursus sama ngan Mawi. Huh!


Ape pun tahniah Mawi dan Ekin. Moga berkekalan dunia dan akhirat. Elok gak ko kahwin Mawi since ko bukan top macam dulu dah. Orang nak dia pergi luar negara buat konsert ke. Ni si Mawi ni pergi luar negara buat visit. Melawat sana sini. Pejadah.. Huhuhu.. Setuju tak?

Untuk gambar lain, sila

UPDATE: 20 December 2008

Hari ini adalah hari akad nikah bagi pasangan Mawi dan Ekin. Ikuti perkembangan dan gambar-gambar pernikahan mereka di Oh! Artis.

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 8:25 am 6 November '08 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 1,062 views
Dalam kategori: Daily Craps | Tweet This!

Eat This Google!: , , ,


RSS feed | Trackback URI

44 Comments »

Comment by anaktekak
2008-11-06 10:09:42

seronok je tgk org nak kawin ni…

..
Comment by Khai
2008-11-06 10:26:01

Nengok mmg la seronok… Yang nak kahwni tu lagi la seronok..

tapi nak jalankan tanggungjawab lepas kahwin, bila difikirkan, takde la seronok sangat..

hihii

..
Comment by man
2008-11-06 10:53:15

ader gambar motor ko nk jual lee…kot2 mtor ko

ko tgk kt link nie

>>>http://www.mudah.com.my/vi/1319340.htm?ca=5_s

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2008-11-06 11:03:36

Fark! dia mmg pakai gambar motor khai pon bro… tapi of coz la bukan moto khai yg dijualnya kot..

 
 
 
 
Comment by Mohd Nazif
2008-11-06 11:07:59

Woa..sure heboh satu kampung dapat pergi kursus kawin ngan Mawi..Yang perempuan musti goyang tengok Mawi..Lelaki plak ape lagi..Of course la usya Ekin..kiki

..
 
Comment by zieyn
2008-11-06 15:07:37

Btol ke aku dngar umo si Ekin tuh dah 29 taun?
mawi x sure ar plak bape..phuh!
klu Mawi agi mude?
kawen ngan ank dare tue lar gamaknye..:p

..
 
Comment by amirull
2008-11-06 15:54:48

mengapa mereka duduk di barisan paling hadapan?? Adakah mereka membayar lebih untuk kursus itu??
Ceh, ayat x bole bla…

..
Comment by xpuas ati
2008-12-16 15:24:50

wakakakakak kawin ma andartu..habis ah duit yg ko menang kat af 2 mawi leh ekin yg tumpang glamor 2…wakakakakaka…apa kata owg tumpang top..hohohohohoho geli plasenta ku.

..
 
 
Comment by lyza
2008-11-06 16:32:12

dah la duk barisan hadapan..ciap ngn meja lak..
nape x same jew ngn owg len..

..
Comment by Khai
2008-11-06 16:37:13

Ntah nye.. ntah ape istimewa sangat gak nye… kursus khawin pon nak mengagung2kan artis ye tak? ape ke bodohnyee la ustaz kat depan tu… choi.. ~~

..
Comment by xpuas ati
2008-12-16 15:17:13

tol 2,yg g kursus 2 suma sama jak bah..bayar sama2,so napa plak c mawi ngan bakal2 bininya 2 cam ada special..agak2 ah bukan bah 2 dowang malaikat mo d kasi special2..adduiiiiiiiii cam taik jak.

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by nikillas
2008-11-06 16:57:17

khai khai khai.. nanti bile ko nak kawen.. ko jemput la aku eh.. huhuhuhu…

..
Comment by Khai
2008-11-06 17:38:53

mesti la bro.. mesti khai invite nye sume yg ade kat blog ni.. tapi ngan satu syaratnya, semua kene bawak hadiah besar2.. hahaha

..
 
 
Comment by azleah
2008-11-06 18:35:05

tak faham la…

antara VIP (contohnya ahli politik ke…) dgn mawi, siapa la ek yg akan ditempatkan dikerusi hadapan? mawi juga ke? huhuhu….

..
 
Comment by hytiq
2008-11-06 20:01:22

rimas dgn pasangan 2 gagak sejoli ni..!
agak2 r..
xkwen gi,da berkepit.

..
 
Comment by Faiz
2008-11-06 22:41:50

bro , web ohbulan.com anda punya gak ?? menarik ..

..
 
Comment by epul
2008-11-07 00:02:31

pelik sugguh 😛 kt kursus kawin pun, nak agung sgt dorg tu… glier ke per pak ustaz tu…
kalo minat sgt kat mawi tu pon jgnlah org lain kat kursus dibiarkan…. mesia oooo mesia. 😛

..
 
Comment by zika
2008-11-07 16:43:52

tlg la respek copyright murai.com.my sama. nape replace watermark dowang

..
Comment by Khai
2008-11-07 19:02:46

FYI, setiap gambar yang diupload dalam blog ni, akan automatic di watermark.. so x leh nak control ….

ape pon still nampak je murai tu.. dan semua oranpon tahu gambar ni datang dari murai ….

no worry be happy…

..
 
 
Comment by Azizwanâ„¢
2008-11-07 17:35:39

khai, cuba cek ayat ni..

Dan pastinya, tiada apa yang menariknya tentang pernikahan Mawi dan Ikin ini.

betul ker apa yg kau mksudkan? diorg tak kahwin lg la. huhu..

..
Comment by Khai
2008-11-07 19:03:55

ye la.. perkahwinan dia bulan 12 nanti la bro… hehehehe..

..
Comment by Azizwanâ„¢
2008-11-07 23:01:48

owh.. jd kau mksudkan pernikahan diorg kelak la ya kan. aku ingat kau cakap fasal kursus diorg ni takde apa yg menarik. ahakz!

dalam ksemua pic tu, pling tak boleh nk blah bila ekin ketawa under cover.. tak sopan tul. klau ye pun nak gelak, bajet2 la. huhu..

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by Nalye
2008-11-09 03:02:37

tadi terbaca kat murai sebenarnya yang sepatutnya mawi berdua dengan ekin jer kursus ni tapi tetiba lak staff astro dan press nak join sama…
catriona ross dengan tunang dia pun join sama kursus ni…
tuh yang dorang cam ada tempat khas kat depan tuh sebab sepatutnya berdua jer tetiba saat akhir ramai nak join..
kursus tu pun buat kat astro..

..
Comment by put_272
2008-11-11 08:54:07

oo…patut la tpt diorg cam spesel sikit…..

..
 
 
Comment by syasha
2008-11-11 18:12:23

I hate Mawi….. <– Tulus dari hati

..
 
Comment by Kusu
2008-11-17 09:23:51

apasal aku tengok ekin ni macam minah dari indonesia je?
wahaha..agak keterlaluan aku ni

..
 
Comment by cekodok
2008-11-28 12:58:10

jgnle korang asyik kutuk mawi dgn ekin….
sptutnye korang doakan kebahagiaan rumh tngga mereka…..
jgn dok asyik kutuk org…nanti korang lak yang kene kutuk baru tau….

..
 
Comment by jompot
2008-11-28 13:02:04

awat gambor nye lambat nak kuar…
lame nyer loading….
boring nyerr tggu…

..
 
Comment by Khai
2008-11-29 01:28:29

gambar dah hilang.. exabytes nye kerja.. nanti khai usaha adakan smula gambar ni.. tq

..
 
Comment by awek padang pasir
2008-12-01 16:25:42

eleh…biaq la kat depa 2…
nak kalut watpa..
jaga la diri sendiri..

..
Comment by Khai
2008-12-02 03:24:01

button X tersedia untuk anda kalau x suke.. easy right? maaf ye kalau kasar sgt..

..
 
 
Comment by bulanmadu
2008-12-15 21:47:44

eleh..kawen tak agi,dah kecoh 1 m’sia..pe kes??sok klau ade pape pwobs umah tgga kan dah kene kutuk agi..mawi sgtlah poyo!huh

..
 
Comment by c-la
2008-12-16 03:56:22

nk khwin pn kecoh..mawi kahwin ngn orng tua..

..
 
Comment by maya
2008-12-18 16:27:13

woi

..
 
Comment by merpati puteh
2008-12-29 18:49:56

heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :p :p

..
 
Comment by nenekleter
2008-12-30 03:04:34

aku pun meluat kat mawi sejak dia putus tunang nagn ina..mase menang AF dulu pun mana dia ade ucapkan terima kasih kat ina sebagai tunangnya yang bagi sokongan pada dia semasa mula-mula nak masuk AF dulu. Ina yang bersusah payah bawak kereta hantar mawi g audition AF…bile terkenang-kenang pasal tu sakettttttttttt ati ni tau… Ekin tu lak… tanye orang JB sape yang tak kenal ekin?….

..
 
Comment by nenekleter
2008-12-30 03:11:01

koge ekin tumpang sekaki ngan mawi.. nseb ko la mawi. pandei pandei la ko nak didik semula si ekin tu.. yela da liat kan kahkahkah

..
 
Comment by zarif
2009-02-04 12:38:43

woi!!!bangang r kowng sumer…
pe la yg dipkey sgt sal mawi tu..
bia r dye bahgie..kowng kutuk2..downg gak
dpt phle..BUDUH r kowng sumer..
trsgtlah….KEBANGANGAN kowng sumer..
asal kutuk…snanyer kowng yg ade ati ngn mawi..
nk kawen x dpt..hahhahhahahhahahahahahaha..
geli uterus aku tgk kowng suke mngutuk..
tw x kowng tu r yg trkutuk..ngn spe??
yg MAHA ESA….

..
 
Comment by maryam
2009-02-24 15:28:54

:love:

Selamat

Pengantin

Baru

:8

From : Maryam

..
 
Comment by qistina
2009-07-02 14:06:23

hai 😉

..
 
Comment by This is nice
2011-07-16 12:57:30

Hello! Just want you to know that I really found this website really helpful to me. I will come back to this blog more often to read more. Thanks. srt1310774271 http://ur1.ca/4pi9n

..
 
Comment by kill fruit flies
2011-09-09 16:32:05

Hello my friend! I wish to say that this post is amazing, nice written and include approximately all significant infos. I’d like to look more posts like this.

..
 
2011-09-16 03:48:52

I adore your wordpress design, wherever would you down load it through?

..
 
Comment by yayang
2013-04-06 07:32:47

Heii , I like your blog, so visite me back , oakay

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?