Special Entri: Tempahan Baju Scukz

362 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini


Salam.. Tempahan ni dah seminggu Khai open di Forums Scukz.Com, dan sehingga entri ni ditulis, dah lebih 50 orang ahli forum yang dah menghantar borang tempahan dan dah beberapa orang dah buat pembayaran penuh. So reserve untuk 50 helai baju untuk user Scukz dah tercapai. Dan entri kali ni, Khai nak jual lagi 50 helai kepada pembaca setia Justkhai. Kalau korang kenal Justkhai dan Khai, mesti la korang kenal Scukz.Com.. Sebuah brand yang Khai create beberapa tahun lepas. Usyalah! www.scukz.com

Harga baju adalah seperti berikut:
RM25 – Untuk lengan pendek
RM27 – Untuk lengan panjang

* RM2 terpaksa dikenakan untuk korang yang bersaiz XXL ke atas.

Harga termasuk kos penghantaran. Detail boleh korang baca di www.scukz.com/baju atau jadi ahli berdaftar di Portal Scukz dan boleh tanya macam-macam soalan di thread tersedia.

Download borang tempahan: DOWNLOAD

* Sila buat pembayaran dan kemudian hantar screenshot atau copy paste transaksi pembayaran serta borang tempahan ke email khaixy@gmail.com

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 2:31 am 24 January '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 362 views
Dalam kategori: Lain-lain | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

26 Comments »

Comment by depurple
2009-01-24 09:28:15

nk kne isi borg jgak ek?
saiz pmpn de x?

..
Comment by akmal
2009-01-24 10:16:40

aik cik download borang ke belum tak silap potongan lelaki ngan perempuan adakan khai? :love:

..
 
 
Comment by depurple
2009-01-24 10:37:17

hehe..
bolom..
bwu jer dwload..
tp konfius saiz la plak..
de stgah tmpt saiz S mcm saiz M..

..
 
Comment by Khai
2009-01-24 15:05:56

Maklumat Saiz
– Baby T = 19″
– S = 19″
– M = 20″
– L = 21″
– XL = 22″
– 2XL = 23″
– 3XL = 24″
– 5XL = 26″
– 8XL = 29″
– 11XL = 32″
” adalah Inch kalau x tahu

* tambahan bagi mereka yang bersaiz lebih dari XXL.
– Saiz 3XL = Tambah RM3
– Saiz 5XL = Tambah RM5
– Saiz 8XL = Tambah RM8
– Saiz 11XL = Tambah RM12

..
 
Comment by hafifi
2009-01-24 22:22:27

agak2 bile bole siap hantar?

Khai says: Cukup je 100 tempahan yang beserta bayaran, Khai akan terus tempah baju tu pada harga yang dijanjikan dan akan sampai di rumah korang dalam masa beberapa minggu. Skarang dah ade 70+ order.. Thanks!

..
Comment by wakaakaka
2009-01-25 19:43:43

wakaka 70 order???
wakakaka..nak tipu pun agak agak la..entah entah 3 4 orang je baru order..wakakaka bodoh betul si bangai :[

Khai says: kesian.. jgn la terlalu tunjuk yg ko ni cemburu kat aku.. takut2 kalau aku berasa riak plak nanti.. minta dijauhkan.. amin ~

..
 
 
Comment by media utara
2009-01-24 23:42:57

Ade ke orang nak beli?
kalau ada pun manusia bodoh je beli.hahaha
ni cara nak dapat duit ke?
wakakaka

Khai says: kesian admin web hiburan yg tak persis otaknya ni. alahai. Sbenarnya, orang bodoh je yg tak reti baca apa yang tertulis di http://scukz.com/baju tu.. shame on u..

..
Comment by Azizwanâ„¢
2009-01-25 06:08:08

apa hal ni media utara? walaupun aku x beli baju scukz mr khai ni [sorry ye bro 😉 ] tp tak patut kata org yg beli baju tu bodoh! adakah kau terlalu bijak sehingga mengeluarkan statement sedemikian?

dan lg 1.. kalau org nk beli @ tak, itu hak mereka sbb kalau diorg beli pun bkn minta duit kau apa lg kat *** kau. jd, sdh2 la nk berlagak bijak pandai ni tp *** je lebih :aie:

oh ya khai, apa kata kau cuba try test jual baju ni kat ebay.. kot2 boleh dpt $20 sepasang. dpt jual 100 pasang, nanti kau buka la kedai printing t-shirt sendiri. hehehe 🙂

Khai says: haha takde la sampai ke ebay.. aku just order sbb budak2 scukz tu dari bulan august lagi dok sibuk pasal baju.. hehe… ni time free sket ni, boleh la aku uruskan..

..
 
Comment by nana
2009-01-25 16:19:29

lar apa lah…. biarlah kot khai nak buat bisnes apa skali pun…asalkan HALAL! lagipun bkn utk kepentingan dia jer… sapa yg nak, order..if taknak, takyah order, n takyah gak la bising2 gini…bat menambah dosa kat diri sndiri jer.. end up, ktorg yg order ni gak dpt tshirt..org yg jual pun untung…

inilah manusia…pantang nmpk org lain lebih skit.sng jer trima hasutan syaitan kat tepi telinga tu utk menjatuhkan org lain…
haihhhh….

..
 
 
Comment by x-po shop
2009-01-25 05:29:10

pe kes media utara tu?? biaq pi la org nk wat bisnes..hang jeles pe..ish2..xabis2 nk dengki org mlayu kita ni..smpai bila nk maju klu cmni wei…hoho emo skit..relek khai..lantak pi la dia tu..

..
 
Comment by aman
2009-01-25 18:51:10

kaler hitam jer ker khai? atau ade kaler putih?

Khai says: Hitam only la amanz.. hitam baru menawan.. hehe

..
 
Comment by ejardkethot
2009-01-25 20:31:39

peh….pehal ngan media utara…haish wat malu org utara ja!!~
baju scukz tu WANTED lol !!~ 8) kau x nak beli sudah la!!~ jeles je lebeyh !! 😐 [geram ni..geram] :choler:

Khai says: biarkan je la dia.. untuk makluman, wakaakaka dan media utara ni adalah orang yg sama. maklumla, kurang bijak untuk menukar IP.. “202.122.154.103”.. kesian.. bukti admin media malaya ni tak bertamadun dan pengecut (tukar2 ID bila nak komen.. haha) ..

..
 
Comment by shamzettai
2009-01-25 22:40:05

ntah…malu aku org kedah :o:

..
 
Comment by CikCandy
2009-01-26 11:23:16

yeyy~
da siap order n bayar.
tggu baju smpai umah jeww..
hehe.. 8)

..
 
Comment by Aby RAd
2009-01-27 11:38:15

aku nak beli
tp xtau la saiz camne
takut tsempit plak
rasa2 korg la kan
kalo saiz M or L potongan ppuan
sexy x?
or aku pilih S je potongan laki
takut nnt mak aku mrh la sexy2 ni

Khai says: Akhirnya order gak saiz s potongan lelaki eh? hehehe.. thanks aby rad

..
Comment by Aby RAd
2009-01-29 19:13:34

khai..aku dah byr semlm..dah send kat gmail

Khai says: OK aby.. list dah updated..

..
 
 
Comment by Faiz
2009-01-27 17:21:59

bgus2…belakang tuh tulis le nama.ahaks~ bru macho mcm 8)

Khai says: kot ye pun, order la dulu cik faiz oiii.. hehe

..
 
Comment by Khai
2009-01-27 22:10:18

update sehingga komen ini ditulis..

* mereka yang dah buat bayaran..

– Khai | RM27
– xtreme_paranoid | RM25 – FREE – Winner shirt design
– Asx | RM25 – FREE (pemenang contest di Justkhai)
– Aiko | RM25 (rm5 khai belanja)
in this list= RM102

– Syasha | RM25
– put_272 | RM25
– Biologi | RM27
– Mindfunk | RM77 – 3 helai
– sha_6232 | RM50 – 2 helai
in this list= RM204

– EjardKethot | RM27
– CandyRoxx | RM27
– FezRee | RM27
– Meor | RM25
– chronocross2020 | RM50 – 2 helai
in this list= RM156

– BUDAK_TeKKeN | RM55 – 2 helai
– Haryani | RM80 – 3 helai
– Jajatajul | RM54 – 2 helai
– Shumul | RM27
– Mrx_lonely | RM27
in this list= RM243

– Nanakomatsu | RM27
– Khairil | RM25
– Nalye | RM27
– quadruple | RM25
– Dinokage | RM25
in this list= RM129

Total= RM834
Tshirt Left: 68

..
 
Comment by ngora
2009-02-16 10:03:37

pelik aku ngn org mcm ko ni.

ape bende yg best sgt ngn diri sendiri. khai sana khai sini.

suka promot diri.

suker betol pompuan2 ngn org cam ko ni yer. pelik aku.

..
 
Comment by put_272
2009-04-08 15:00:40

huhuhu…nape ramai dgki ngn khai ni…huhu…yg tanak beli tu dok diam2…tak yah la dgki2 ngn org nk beli tees ni….

ngn khai pun korang dengki…huhu..apa la dosa khai kat korang… 8) 8) 8)

..
 
Comment by azmil
2009-04-11 11:15:19

ada lg ker baju nie? ke nk kena order baru?

..
 
Comment by Haliq
2009-05-05 16:01:33

apa ada baju PDL (Pakaian dinas lapangan) untuk kuliah???

..
 
Comment by nurie
2009-07-06 23:14:05

salam khai…..bila bj leh dpt…x ckup order lg ker…dh x sbr nak pkai ni…hehehe 😉

..
 
Comment by nizam
2010-01-06 05:52:46

omoshiroi
???????
khai nak beli satu
tapi x faham ler cara2 hang deal nak beli
ex-> 1) camne nak taw konfirm smpai baju tu
2) lg pon xdownload lagi borg tu huhu gomen ne
baru stage terpikat
3)ade ym ? email pkai khaixy@gmail ea?..
itu sahaja huhu
salam
?????

..
 
Comment by Khai
2010-01-06 18:40:53

nizam, baju dah sampai dalam proses penghantaran. Tempahan dah ditutup. Sorry ya..

..
 
Comment by nizam
2010-01-06 19:20:44

ohh no
xde lebehan ker huu
xpelah law cm tu
xde rezeki ..
k thanks! arigatou khai kun

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?