Panas! Gambar Bogel Elizabeth Wong ADUN Bukit Lanjan

1,689 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini


Rasa tak sah kalau takde buat topik ni dalam blog dan finally, atas permintaan ramai, Khai buat juga lah. Thanks untuk ijam (bukan nama atas IC) kerana share gambar-gambar bogel Elizabeth Wong yang tersebar ini. Kalau gambar anak pontianak (Zarina An-Julie) boleh bersepah, begitu juga dengan gambar Elizabeth Wong ini.

Bagaimanapun, atas dasar keselamatan, gambar-gambar ini bukanlah semudah alif ba ta untuk korang lihat. Gunakan pengetahuan Photoshop korang. Hint di sini adalah “bermain level”. Thanks. Teruskan bacaan.

Wondering Photoshop tu nama biskut ke atau nama apa? Hurm, tak dapat den nak nolong. Kalau tak faham hint yang Khai kasi tu pun, tak dapat den nak tolong. Gambar di kaburkan begitu sekali kerana ianya agak melampau dan ianya masih lagi dalam siasatan polis. Muka memang macam Eli, tapi mana tahu pelanduk dua serupa kan?

Dan dua gambar di bawah, gambar yang dah disahkan memang gambar Elizabeth Wong..

GAMBAR DI-REMOVE UNTUK TUJUAN KESELAMATAN

Diingatkan bagi mereka yang memiliki 4 gambar di atas supaya tidak menyebarkan secara terang-terangan kerana kes ini masih lagi dalam siasatan polis. Namun di Justkhai, Khai sedar setiap manusia ada perasaan ingin tahu (bukan nak nengok sangat pun). Ialah, salah media jugak pergi kecoh benda-benda macam ni. Siapa yang bodoh? Media jugak.. So jangan salahkan blogger yer sayang..

Orang kata ini satu cara politik kotor dari Barisan Nasional. Hurm, mungkin ya mungkin tidak dan sumpah Khai benci dengan senario politik di Malaysia buat masa sekarang ni. Dunia tengah sibuk pasal krisis ekonomi yang macam nak lumpuh, Malaysia sibuk pasal dunia politik yang tak pernah habis. Hai.. Entahlah. Jepun, korang nak terima sorang rakyat Malaysia jadi rakyat korang tak? aku nak apply!

Dan kini, jejaka di atas ini yang lebih wanted dari penculik Sharlinie dan kanak-kanak lain yang dilaporkan hilang. Dan lelaki ini juga lebih penting dari mencari pembunuh Altantuya yang sebenarnya mungkin dah di depan mata (tak cakap sapa eh!)… Hurm.. Malaysia..

Psstt: So korang dah puas hati sekarang? Jangan saman saya, saya orang susah.. saya cuma nak tahu jer.. huhuhu :bloody:

Oh ya, Jerung Perkasa buat contest tu. Memang senang nak dapat duit. Mana la dia dapat idea nak buat contest macam tu ye?

Update 22 Februari 09
Gambar dibuang bagi tujuan keselamatan. Namun korang boleh lah gunakan Google untuk mencari sendiri ye. Bersepah..

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 3:18 am 21 February '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 1,689 views
Dalam kategori: Politik, Tergempar | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

69 Comments »

Comment by Merah&hitaM
2009-02-21 03:30:20

Ades khai..ni yang aku lemah ni… adooii.. pasal photoshop satu menda tak taw… =( dapat tgk kat oh! artis pon yg sensored aje..

psstt: kepada yang dah dapat selesaikan, leh la ajar aku mcm ne nak setelkan menda ni.. maklumlah newbie… email aku ok… πŸ™‚

..
Comment by azizwan[dot]com
2009-02-21 03:39:13

cepat je komen pasal gambar elizabeth wong bogel ek! dah tu, excited plus seyes nk dpt pic tu tnpa sebarang edited. huhu :aie:

btw.. gmbar tu betul ke tak khai? hehehe.. dan lg 1, kt mana nk download? aku pun nk tgk juga. hahaha.. (joke je) πŸ™‚

psstt: mesti mencanak la ko punya *** lps ni.. eh, mksud aku unique visitor via keyword gambar elizabeth wong bogel.. aku ambil boleh? hehehe πŸ˜‰

..
Comment by Merah&hitaM
2009-02-21 04:01:59

wan.. bukan laju… khai bg taw aku kat YM tadi tgh wat entry baru.. kebetulan time aku bukak, da siap..hahaha :bloody:

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by aman
2009-02-21 03:35:47

hehe…
dalam siasatan lagi, hang dah buh kat blog dh..
giler ar…
mane ayat — “saya orang susah, jgn saman saya”…hehe

..
 
Comment by FaLaSeE
2009-02-21 03:37:47

oh ni ke dia hahah
.LOL siap ngn spek lagi =.=

..
 
Comment by Jaws
2009-02-21 03:44:41

hehehe..
kesian minah tuh..
die tak bersalah pun..
juz pic dier org amik dan salah gune..
hahaha..
ades2..
:p

..
Comment by Khai
2009-02-21 03:52:53

no she’s not…she asked for it….when you are a public figure, know how to safeguard your interest and not be so careless and dim-witted to allow someone who is not legally tied to you screw you!

..
Comment by akmal
2009-02-21 22:12:55

yang sampai speaking nii nape khai ke penat cakap english decide kat blog lak

eeh jangan marah yee
im not always seen your write in english recently or even in 3 month πŸ™‚

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2009-02-21 22:50:28

hehe.. saye bodoh english.. dan saya cintakan bahasa melayu.. BM itu cool…. hehehe… πŸ™‚

 
Comment by sotong kurita
2009-05-16 09:26:53

khai, ni jujur tak stetment ni, ke ada udang di sebalik mi kari?lalalala

 
 
Comment by sere(x kan ko x knl aku kot khai?)
2009-08-19 03:21:55

u’re so wrong..that is her personal life..u just can’t put all the blame to her…she’s just human..with desire and lust..just like any other human being,,and sorry if i am wrong,she’s NOT MUSLIM!!!..is there any issue if she’s legel or not to be screwed?…think brother..thinkkk :(( :((

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by don nachos
2010-05-21 16:16:41

public figure or not…whatever that she does in her personal time is HER RIGHT. as long as it’s not againts the law, nobody can blame her. furthermore, she’s not even a muslim. so yeah, she was not being careful. but the pics were being taken by somebody that she trusted and who’s so freakin messed up that he actually circulated them around.

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by menteil
2009-02-21 03:46:56

aku malas nak sebar…
(w/pun sedang berusaha mencari video… haha..)

politik?
malas ah!

..
Comment by Merah&hitaM
2009-02-21 03:56:16

menteil aja la aku πŸ™ =(

..
Comment by Taufik SM
2009-02-21 12:11:27

jgn sebar sebab dah tersebar dah pun eheheh …. πŸ™‚

(Comments wont nest below this level)
 
 
Comment by Azman Ishak
2009-02-21 23:52:10

weh menteil… hang carik gak ker? πŸ˜€
kalau dapat. jangan simpan sorang ek.. miahaha~
bukan nak tengok… cume nak kaji jer.
biase ar aku kan penganalisis data bergrafik. :p
huhuhuh. *macam real je bunyiknye~

thanks~

..
 
 
Comment by x-po
2009-02-21 04:31:04

aku bru je upload gmbr2 tu dlm youtube..xtau youtube approve ke x…hahahaha

..
Comment by Taufik SM
2009-02-21 12:12:50

what ?… leh bagitahu url youtube tu πŸ™‚

..
 
 
Comment by deennasour
2009-02-21 07:06:52

Dunia tgh sibuk dengan ekonomi yang dah nak lumpur nampak sngat ko buat fast update.abes tulis publish. ehehe.

apa2 pun, aku tertarik dgn buku yang dipegang lelaki itu.
buku versi “kitab pengetahuan hantu malaysia-dannylim” versi english terbitan amir muhammad.

Politik memang sesuatu yang kotor. kalau nak bersih, jangan main politik. tapi bila umur kita dah 21 tahun ni, dah kena pikir khai nak undi mana. walaupun undi adalah rahsia. daku tetap nak berteriak senyaring2 nya, yang aku undi PAS. ahahaha.

..
Comment by Taufik SM
2009-02-21 12:10:42

apapun aku penyokong anwar huhuhu … πŸ™‚

..
 
 
Comment by beliamuda
2009-02-21 07:47:48

walaupun gambar tu dah diedit, aku still boleh nampak gambar tu dalam keadaan samar2… :bloody:

..
 
Comment by muhdzahari
2009-02-21 09:22:21

ha ha..dah siap bagi hint lagi..
aku taknakk..

bijak gak idea kau guna level eh? πŸ˜›

..
 
Comment by haziri
2009-02-21 09:28:30

Haha.. xsangka de gak cara cmtu nk sorok gambar. mmg hebat ah.. Dah dapat tgk dah gmbar tu.. memang de tokoh jadi model lucah… 8)

..
Comment by Taufik SM
2009-02-21 12:09:13

mesti sorok .. politik sensitif ….

..
 
 
Comment by TipsGoda
2009-02-21 10:09:41

Potician pun nak ade gambar2 macam ni?pelik la diorang ni

..
 
Comment by saifullahism
2009-02-21 10:29:32

still nmpak lg, too clear for me laa bro!!

..
Comment by Khai
2009-02-21 15:58:17

sbb khai transparent’kan hitam tu 98%.. kalau 100%, tak dapat korang nak nengok de.. level tak level.. hehehe.. πŸ™‚

..
 
 
Comment by azleah
2009-02-21 10:39:52

ish ish. sadisnya berkangkang… huhu

..
 
Comment by Kal-EL
2009-02-21 11:58:09

btol gak ckp khai… 8)
ape kejadahnyer tangkap gmbr bogel sendiri…
nk jd pemimpin,tunjukkan contoh yg baik skit…
peace!!!
=D

..
 
Comment by Taufik SM
2009-02-21 12:08:18

khai, gempak entri le ni … ko tahu x ape makne “lelaki jambu” … maklumlah aku ni orang Pahang …
πŸ˜‰ πŸ˜‰

..
Comment by Khai
2009-02-21 15:59:18

lelaki jambu? lelaki yg muka sweet (bukan hensem).. 😎

..
 
 
Comment by miim
2009-02-21 14:38:23

yeeee,dapat tgk

..
 
Comment by TriChomonas
2009-02-21 14:43:34

oi,aku pon nk tgk.. :[

..
Comment by Khai
2009-02-21 15:59:46

tengok lah.. takde sapa larang.. hehee πŸ˜€

..
 
 
Comment by lixdo
2009-02-21 15:39:30

nie mcm gambar edit aje… yang pada aku gambar lain daripada ko punye khai. ko leh ref kat http://lixdo.net

8) 8)

Khai says: Gambar yg tido terkangkang tu, dah letak kat ohartis.com

..
 
Comment by Ynn
2009-02-21 16:00:24

gila btol. nasib baik cina. kalo melayu? =.=

ape nk jd tah, dh jd adun pn bwt bende jijik. bukan die kate de org tngkp gmba die mse die tdo ke? haih =.= :o:

..
 
Comment by mr.khalied
2009-02-21 19:15:29

kerja kotor barisan nasional la ne…

..
 
Comment by deena
2009-02-21 21:57:54

tapi betullah, dia tido kek umoh sediri, hok suko dio lah mau telaje, ko, apo ko, jaji tuh umoh dio. kito to boleh nak kato apo.
dale hukum islam pun kato kita bebas buat apo kek umoh sediri.

nih tok guru nik yg ckp, betul jugak kan.
lelaki tu yang saloh, kene suap ke ape.

..
 
Comment by anarm
2009-02-21 23:46:02

khai.. bleh bagi file yg ko edit tu x?
fail photoshop.. heheh! πŸ™‚

Khai says: tak buleh.. hehe… high risk πŸ˜€

..
 
Comment by mr.khalied
2009-02-22 01:54:05

permainan politik malaysia…
hinggakan kesengsaraan masyarakat palestin terabai….

..
 
Comment by papa-itam
2009-02-22 07:03:16

apa yang penting sangat dengan gambar..tapi kalau ada pihak nak cari kebenaran tak salah rasa..mana la tau ada cerita disebalik cerita

..
 
Comment by flip9
2009-02-22 17:16:13

haha..
dapat pon tgk..
aku guna GIMP je..

..
 
Comment by aida.JJ
2009-02-22 21:13:41

i nk prgi jdi rakyat korea πŸ™‚

..
 
Comment by depurple
2009-02-23 12:41:48

negara tgh nazak ngn mcm2 hal global,
die sbuk ngn politik..
sje la 2 nk alihkn tumpuan rakyat malaysia
dri mslh negara yg kritikal..
cth-mslh alam skitar, PATI, etc..
Nape xde org yg nak suara kan sume ni..
khai, pe kata kita wat demonstrasi suarakn mslh rakyat..

sape stuju agkat ketiak! :o:

..
 
Comment by alana
2009-02-23 17:03:51

da edit gne photoshop…..dasyat ek gambo 2 :bloody:
ape le motif dalang di sebalik skandal ni ek? :oups:

..
 
Comment by motley
2009-02-23 17:21:02

BN tak de kena mengena langsung. Awek ni bukan nya glamour

..
Comment by blackjane
2010-04-28 20:14:35

stuju la gak ngan motley..
klau artis pnye pic cani tersebar, msti artis tu kna maki..
klau wakil BN pnye pic cani pn tersebar, even non-muslim pn, msti kna hentam n jd isu.. tp klau team mber sndri terkantoi pic cani, kate teraniaya n xpe plak.. bkn ke double standard tu?

mmg la klau umah diceroboh n pic dia diambil tanpa sedar,
tu teraniaya.. tp ni mmg collection peribadi ngan bf sndri.. kna la tanggung bile jd gini. ini la risikonye bila tatau jaga privacy sndri..

politic mmg dirty – x kesa la parti ape pun. yg membezakan, amal seseorg tu.. tp lau da extreme nk nyalahkn org len je, rsa nyampah plak haku..

*juz my humble 2cents*

..
 
 
Comment by beliamuda
2009-02-23 18:09:19

KUALA LUMPUR 23 Feb. Γ’β‚¬β€œ Polis sudah mengenal pasti beberapa laman blog yang menyiarkan gambar-gambar bogel Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Lanjan, Elizabeth Wong yang telah diubah suai.

Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Muhammad Sabtu Osman memberitahu, ada pihak tertentu yang cuba mengambil kesempatan menyiarkan gambar-gambar tersebut menggunakan Internet. – Utusan.

..
 
Comment by Joe
2009-02-23 18:55:48

Polis kenalpasti laman blog sebar gambar Elizabeth

KUALA LUMPUR 23 Feb. Γ’β‚¬β€œ Polis sudah mengenal pasti beberapa laman blog yang menyiarkan gambar-gambar bogel Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Lanjan, Elizabeth Wong yang telah diubah suai.

Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Muhammad Sabtu Osman memberitahu, ada pihak tertentu yang cuba mengambil kesempatan menyiarkan gambar-gambar tersebut menggunakan Internet. – Utusan.

seb baik smpat remove…

Khai says: Nasib aku tak sebarkan gambar bogel.. kalau gambar BLACK itu dikatakan gambar bogel, ada yang nak kena pakai cermin mata tebal nampaknya

..
 
Comment by Taufik SM
2009-02-24 15:07:28

Askum, khai… hari tu aku guna keywords “Taufik SM” untuk cari kat Google

Search … kuar gak komen aku kat blog ko kat Google Search… x sangka komen aku kat blog

ko pun di index oleh Google Crawler … Bangga sekejap … huhuhu …x sia2 komen kat blog

ko …

..
 
Comment by asas
2009-02-24 15:07:37

arini dh tau kebenarannya..ketua polis kuala lumpur memaklumkan gmbr eli di’superimpos’.

hambek lu..mainan politik baii, khir toyo pn kaw2 msuk tv.. nk balik selangor.gila kuasa

..
Comment by lixdo
2009-02-25 16:39:35

ada gambar tulen dan gambar superimpose.. tuan punye badan dah mengaku gambar dia..
http://www.lixdo.net

..
 
 
Comment by asas
2009-02-24 15:09:55

BN kena mengena la.. nak mnjatuhkan dia

..
Comment by bont
2009-06-12 17:13:18

apa tuduh bn. bukan bn yg main deng wong.. tu mamat pkr yang lssak… kalau bn yg main tak pe juge…kalau ada pak sanggup… anwar cam mana dah rasa ke? :[ πŸ™‚ :-[)

..
 
 
Comment by gilatalak
2009-02-24 20:41:47

masalah rakyat miskin taknak dipeduli, masalah bogel yang digembar gemburkan. bukak la mata tu wahai pemimpin2 MALAYSIA, kitorang undi kau orang bukan nak dengar cerita politik aja, rrrrrrrramai, BERSEPAH- SEPAH orang MISKIN kat negara ni. kat kawasan aku jer berrrrrrlambak2 orang kais pagi makan pagi. yang mandi pakai air tadah pun ada. mane wakil rakyat? wakil rakyat tak dipantau langsung. ntah buat apa ntah, sakit ati aku. tau makan gaji bute, gaji beribu-ribu. makan gaji HARAM!! :choler:

..
Comment by terompah hanyut........
2009-02-27 13:49:45

jgn la marah bang………………………………….

..
 
 
Comment by terompah hanyut........
2009-02-27 13:48:50

khai cam ne nak letak gambar??????????? aku ni org kampung khai…………………………

Khai says: any question that not belong to topic, please email me dude…

..
 
Comment by razi
2009-03-13 07:50:48

sekarang perang politik kat malaysia makin bertambah rancak…perang mulut..orang tengahnya..ialah golongan media…batu apinya…orang media jugak..kita jadi penonton dan pelakonnya orang politik…tapi undian jatuh kat kita jugak yang menentukan SMS ….I mean kertas undi

..
 
Comment by 3Abdul
2009-06-04 22:29:45

:love: org cn kata org mly tak blh simpan rahsia lo……

..
 
Comment by Anne Ai Ling
2009-06-06 04:25:48

Biar la dia, bukan orang Islam pon… Banyak lagi isu negara yg lagik best utk di ambil tahu…

..
 
Comment by wandi
2009-11-02 05:47:24

blog yang menarik. macam-macam ada.

..
 
Comment by ivybot2u
2011-01-07 17:42:00

…betul ke dia..or kena perangkap ni?

..
 
Comment by stratovarius88
2011-01-15 13:11:24

dia kene perangkap la. apalah sengal sngt org nk percaya yg benda ni adalah suka2…

bukan mcm sorang presiden sebuah parti politik yg terkenal tu… pernah terus terbabit dalam video lucah… 8)

..
 
Comment by slimdiet2
2011-02-09 13:29:09

aku ni jenis tak suka politik. so aku cuma akan ambil bahagian bila musim mengundi je.

..
 
Comment by scaniaz
2011-03-18 18:38:04

Bahya2….macam2 gan dunia nih..huhu…

..
 
Comment by Im Jitra
2011-05-07 01:14:19

Politik malaysia semakin teruk. Jadilah rakyat yang bijak menilai.

..
 
Comment by mamat
2011-08-19 15:11:07

fuhh ni betul2 panas entri ni…

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

  • Gambar Bogel Elizabeth Wong ADUN Bukit Lanjan | Oh! Artis | Diari Anak Seni Malaysia
  • Aktifkan Adobe CS4? | Merah & hitaM

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?