Wajarkah penggunaan kondom untuk wanita?

657 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini


* Entri ini sekadar memenuhi kehendak “voters” yang bersusah payah vote “seksual” di sidebar blog ini.

Macam yang korang semua tahu tapi buat-buat tak tahu, melambak kondom kegunaan sang lelaki di pasaran. Tujuannya satu, untuk mengelakkan wanita mengandung tidak kiralah ingin merancang keluarga atau ingin merancang anak luar nikah. Fuh, yang kedua tu cuba elakkan ye?

Terbaru, mungkin juga hasil kretiviti dari Jepun yang dah terlampau hebat, kondom untuk wanita bukan sesuatu yang mustahil lagi. Tapi yang lebih spesialnya, ianya khas untuk wanita yang ingin mengelak dari dirogol. Ya, sebenarnya wanita yang berbaju seksi bukan penyumbang dalam peratusan kes rogol kat dunia ni kerana bila seseorang wanita itu mengenakan pakaian yang seksi, sebenarnya dia minta dirogol. Jadi jangan salahkan orang lain bila anda di rogol keranda anda sendiri yang buat pilihan.

Penggunaan baju yang sopan seperti tidak menunjukkan bentuk tubuh atau lebih menarik dengan bertudung kadang-kala juga tak berfungsi memadam nafsu si perogol. Maklumlah, kalau dah nafsu binatang, peduli apa sopan dan bertudung ke tidak kan?

Jadi, wajarkah penggunaan kondom wanita macam gambar kat atas tu? Beberapa komen di Oh! Tidak mengatakan yang dia mungkin akan kehilangan dara dengan hanya memakai kondom wanita ini sebelum sempat dirogol. Hurm, Khai rasa betul jugak kata dia tu. So kalau nak guna untuk keselamatan, jangan pakai tapi simpan dalam poket. Guna bila perlu. Itupun kalau perogol tu bodoh dan buta mungkin kerana dah terlalu tak sabar. Almaklumlah, perogol. Tak caya pergi tanya perogol, jangan tanya Khai.

Yang pastinya, kegunaan kondom untuk wanita tu, pastinya membuatkan ramai lelaki yang akan terluka.. Hahaha!

Ditulis pada 1:28 pm 21 March '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 657 views
Dalam kategori: Tergempar | Tweet This!

Eat This Google!: , , ,


RSS feed | Trackback URI

55 Comments »

Comment by Jaws
2009-03-21 14:18:42

haha..
cipta laa memacam..
yang penting kalo moral dah takde,
takde gunenya..
akhlak dan moral tuh penting.. :p

..
2009-03-21 18:27:54

memang betul tu jaws.
kalau sasiah memang rosak meamng tak guna pun apa-apa cara dia.
Yang penting just tekankan didikan sahsiah tu pada para pemuda pemudi zaman skang ni.
mencegah lebih baik dari mengubati.
๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ngee

..
 
 
Comment by zieyn
2009-03-21 15:42:45

Haha,buat2 x tau tu bgus la Khai.. :beurk:

..
 
Comment by applepie
2009-03-21 15:52:12

tak perlu kot. tengok je pon da ngeri. ape lagi nak pakai. simpan dalam poket? bile perlu je pakai? sempat ke nak pakai. tak paham la

..
Comment by Khai
2009-03-21 16:03:15

kalau2 sempat.. hehee :bloody:

..
 
 
Comment by L for Luth Textile
2009-03-21 16:36:40

gila.. kalo sapa g gatal rogol2..
mampos..
abesla terluka.. wakakkaa..
๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by wan
2009-03-21 16:37:52

ngeh3..kalo dah org pegang mana sempat nak pakai kondom tu.. takkan nak suruh perogol tu take break kjap sbb nak pasang kondom dlu..hahaha..

yang penting langkah pencegahan..pompuan jgn pakai seksi,jgn jalan sorang-sorang tambah plak kalo malam dan lain-lain..

untuk laki, elak la dari selalu tgk ‘benda-benda yg tak elok’… ๐Ÿ˜€

..
Comment by anto milo
2010-03-26 17:15:34

ngeh3…
aq sokong2..
x kan la nk suh dye tggu kjap
coz nk pkai mnde alah niee
urm~ :oups:

..
 
 
Comment by azleah
2009-03-21 16:44:14

ouch.

..
 
Comment by mr.khalied
2009-03-21 16:46:15

lawak…
hahahaha :p :p :p :p

..
 
Comment by Kill-Vearn
2009-03-21 16:59:35

hohoho.. aku dah usha ni kat forum Scukz aritu.. lawak2… untuk pompuan tapi kompem ilang dara dulu sebelum kene rogol.. ish3… kepada wanita Islam do not try it…hahaha ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by anas
2009-03-21 17:01:30

pain in da ass..opps,c*ck ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by kipas
2009-03-21 17:19:38

gilo!! x di rogol lagi… tp… ilang dare dah… huh… per punyer pelik ar brg dorg wat…

..
 
Comment by menteil
2009-03-21 18:05:00

mungkin ada cara lain selain dari menghilangkan dara untuk selamat…
pakailah cawat besi..
itupun jika anda mampu untuk menanggung bebannya..
๐Ÿ˜€

..
 
2009-03-21 18:25:55

saya rasa tak ada gunanya jugak.
buka sempat pun kan nak pakai kondom tu kalau kena rogol.
tapi kalau yang buat hubungan zina tak tentu pasal tu mungkin relevan sikit kot.

sebab untuk elakkan kehamilan dan juga penyakit HIV.
tapi masih lagi dosa kan? ececece ^^ ๐Ÿ˜€

..
Comment by Khai
2009-03-21 18:31:39

apa yang relevennya kalau zina? releven la kalau si pakwe tu bengong sikit mental nya.. hehehe..

..
 
 
Comment by Eriyza
2009-03-21 21:11:17

Hohoho!
Pelik jer tgk benda tuh.
Huhuhu!!! ๐Ÿ˜†

..
 
Comment by incik.keiroro
2009-03-21 22:01:34

Erghhhh!!!!

mmng agak kebengongan buat wanita yg pakai bnda alah ni….

sblm dia dirosakkan org….

dia dulu dah rosakkan dirinya sendiri dgn memakai mnda alah nih…

sapa la yg dok gatai cipta mnde alah nih… :aie:

..
 
Comment by Azman Ishak
2009-03-21 22:47:50

wah giler ar.. siap ade durik-durik + pisau nih…
hahaha… nak taruk kat mane ni weh? adoi ai.
kalau kat oversea tuh memang seswai le sangat.
kalau kat malaysia ni… erm… :[

*kompom kalau menjadi mangsa kondom ni..
akan terbelah macam kulit pisang… wahahaha
horror nye~ :bloody:

..
 
Comment by izzat aziz
2009-03-22 00:02:30

apa pun sex bebas tu haram. :choler:

..
 
Comment by deennasour
2009-03-22 00:31:14

wow!!!!! sakit tuh!!! :o:

..
 
Comment by azizwan(dot)com
2009-03-22 01:03:51

huhu.. mau menanggis dibuatnya kalau kena ni. silap2 boleh potong terus woo sbb dah tak boleh kluarkan ba**ng tunggal tu dr condom wanita ni :aie:

tp aku percaya ramai wanita takkan pakai benda ni semata-mata nk elak dr dirogol sbb nengok benda tu dah seriau sbb besau bebenau.. tahan ke pakai berjam-jam? boleh basah wei :bloody:

..
 
Comment by Ynn
2009-03-22 01:26:21

hoi hoi mmg x rela lh nk pkai mende tu. dh lh besau er. ee xnk pk xnk pk =( =(

..
 
Comment by MaJa
2009-03-22 02:28:14

x dapat aku nak bayangkan pedih dia kalau tersangkut tue.. uhhhhh

..
 
Comment by |1f34|-|1r3
2009-03-22 03:41:48

btol ke tuh kondom utk pompuan? rasa cam tak logik…nampak macam sex toys utk lelaki memuaskan pompuan ada la… :p

..
Comment by Khai
2009-03-22 14:58:08

uhu.. kalau seks toy, dia xde lubang bro.. apatah lagi duri duri kat dalam lubang tu.. hahaha..

senang cite, ni bukan sebarang kondom, tapi kondom elak dari dirogol :8

..
 
 
Comment by janda umur 32
2009-03-22 08:32:11

korang pernah tengok zakar harimau? lebih kurang gitu lah (sebelah dalam).

..
 
Comment by akmal
2009-03-22 10:27:37

aiii kalau kantoi bawak mesti maluu arrrr tapi tak sesuai

..
 
Comment by Hamdi
2009-03-22 12:18:10

malu siot kalo terjatuh benda benda macam nih kat depan orang ramai
bayangkan kalo khai bawak benda macam nih? pastu jatuh kat depan parents?
betul tak khai?
hahaha
khai, jangan marah kat aku! aku nih tak kaya nak sponser ko.
whahaha
tapi kalo nak makan, aku sanggup sponser ko
haahaha
hassan cyberjaya! ๐Ÿ™‚

..
Comment by Khai
2009-03-22 14:59:11

ok nanti kalau aku nak makan je, aku turun cyber.. hhehe… takpe, tunggu puasa.. nanti leh berbuka kat hassan ye tak? cam x biasa plak.. ๐Ÿ™‚

..
 
 
Comment by Aby RAd
2009-03-22 12:50:43

xsakit ke nak pakai bnda ni
dah la besar

..
Comment by Khai
2009-03-22 14:59:58

i baru nak tanya u.. u dah tanye i.. i mana la tahu.. :[

..
 
 
Comment by anarm
2009-03-22 16:30:24

huhu.. entri blog ko ni memang superb la khai..
tuuutt.. tuutt… tuu..t.. ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by n2n
2009-03-23 20:35:55

mcm penah bace mende nih..mende ni fleksibel.sng nk pkai.nmpk je cam bsr.so,xkan menyakitkn pompuan n xkn ilang dara i.allah..tp kalo kene kt laki xtaw la skt ke x :bloody:

..
 
Comment by Amirez
2009-03-23 21:21:25

owh, dah lama tak terfikir pasal kondom pompuan sejak form 5 dulu haha..tahun 2001.

dalam subjek biologi dulu kondom pompuan ni satu cara untuk merancang keluarga, fungsi yang sama dengan kondom laki.

..
 
Comment by misscapricorn
2009-03-25 00:43:22

*wonder gak cmner pompuan nak pkai?*

..
 
Comment by yun
2009-03-25 10:45:05

http://www.rapestop.net/faq/index.asp
kalau ikut website ni, name kondom ni ‘rapeX’..
yg cipta bende ni dapat idea dari mangsa rogol yang cakap “kalaula saye ade gigi kat bawah tu”

tapi ni ade quote dari ntah sape ntah.. (bukan saye eh..)
“PS, what’s to stop the guy from just feeling inside with his finger first?”

hehe.. moral of the story.. moral2kan diri anda..

..
 
Comment by mia
2009-03-25 23:23:51

mase kat indon dulu ade artis(lupe band ape)buat iklan pkai la kondom blablablabla..punye la tggu iklan tu kuar lg kat tb,tgk tb semate2 nk tgk iklan tu blk..tp xde..huhh..blk mesia punye la keciwe xdpt tgk iklan tu blk sbb klaka sbenarnye iklan tuh

..
 
Comment by Rahsia Jutawan CBC
2009-03-26 00:58:18

haha…konpem hancur batang macam ni….parah2….

..
 
Comment by ahmadsimbol
2009-04-02 12:32:05

hahaha…. x taw la muat ke x condom 2?

..
 
Comment by titan
2009-04-07 23:30:55

masalahya. orang pempuan lagi suka tak pakai kondom nih.. :p

..
 
Comment by He-Man
2009-05-09 18:34:34

Macamlah perogol takda tangan nak keluarkan benda tu. Lagi pun benda tu pun boleh disalah gunakan perempuan berkenaan sebagai alat pemuas nafsunya sendiri.

..
 
Comment by TheKHAI
2009-05-12 16:41:41

Dulu waktu rusuhan kaum di Indonesia, yang menyaksikan ramai wanita cina indonesia dirogol (sebab pribumi x puas ati kat depa), ada sorang individu yang mencipta cawat bersecurity lock. Untuk buka cawat tu kena set nombor yang betul dulu, baru bleh buka. Dan lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lagi sebelum tu, ada gak yang mencipta cawat besi (berkunci. Kunci suami simpan), yang mana bila ada pressure / motion kat mechanisme dalam tu, akan menyebabkan 2 bilah pemotong bergerigi di depan cawat (tersembunyi, kat lubang depan cawat; tempat nak masuk ko#@t) tertutup dan lantas memotong anu org yg cuba nak buat projek dgn bini si pemasang waktu dia takde, dan anu tu akan tersimpan di dalam ‘pu&i’ si pemakai. Kalau cawat tu ader lagi zaman sekarang kan ke bagus. Dapat gak menyeksa perogol / boyfriend bini yang curang, selain mendapatkan sampel DNA untuk tujuan penyiasatan. :p

..
 
Comment by safwan
2009-05-29 16:08:43

tengok..pun gerun,,aku rase org pompuan pn x sggup nk pakai… :oups:

..
 
Comment by Sofea
2010-06-11 16:16:21

Say no to condom..bek laki ato pompuan :choler:

..
 
Comment by yuuki
2010-07-17 19:46:10

nani? wo bu yao liao ๐Ÿ™‚ (apa? aku tak mau lah) ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by pallet
2010-08-06 00:46:55

x silap aku lah, lelaki yg termasuk perangkap samar tu, nak kelurkan balik tak boleh dengan cara lain(mcm koyakkan condom ke/ pecahkan ke / etc etc) kecuali operation. sbb bende ni mmg telah dicipta tak akan boleh dikeluarkan secara handy except operation….huhuhu malu gila ooo sape kene operate sbb kene bende ni….silap2 lepas operate polis terus dtg tangkap >,< :8

..
 
Comment by OOWpreotmessD
2010-12-03 06:53:10

Downloadable Films The A-Team online The A-Team Information Download The A-Team Dvd Download

..
 
Comment by OIUHAngeneinuccic
2010-12-10 10:46:44

first electronic cigarette greensmoke electronic cigarette electronic cigarette vapor from china smoker tip electronic cigarette raleigh nc north carolina e-cig electronic cigarette

..
 
Comment by Ali ridha
2010-12-22 11:10:47

hilang akal dah tak boleh buat apa.

..
 
Comment by Ali ridha
2010-12-22 11:33:31

susah apa kahwin la.
buat pinjam kat Bank. ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by Ali ridha
2010-12-22 11:34:18

nafsu si perogol memang begitu.

..
 
Comment by Ali ridha
2010-12-22 11:36:47

ajar cukup si perogol.
baru semua takut
jadi perogol.

..
 
Comment by Ali ridha
2010-12-22 11:38:42

hilang akal betul
si perogol.

..
 
Comment by vackkeynchorror
2011-04-06 06:09:42

last horror movie horror movie posters [url=http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/windowsopticalplatform/thread/cc79706d-b6a7-4b17-a64d-715db7573ac4/]buy horror movies [/url] best horror films 2009 horror film trailers http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/windowsopticalplatform/thread/cc79706d-b6a7-4b17-a64d-715db7573ac4/

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post