Celcom Biz menjanjikan perniagaan yang lebih mudah

474 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Artikel ini dikeluarkan khas untuk pengguna Celcom mahupun mereka yang mencari perkhidmatan seumpamanya. Ramai mereka di luar di mana tahu diri mereka seorang yang berpotensi tinggi atua telah pun melibatkan diri dalam dunia perniagaan dengan jayanya. Mungkin ada yang bertanya, apa kaitan menggunakan Celcom dengan dunia perniagaan? Meh sini Khai ceritakan secara ringkas dan padat.

Jika korang mempunyai perniagaan sendiri, tentunya memilik premis perniagaan sendiri. Berapa besar perniagaan anda, menjadi pengukur berapa ramai staff yang diperlukan untuk menjayakan sesebuah projek dan sebagainya. Dalam proses untuk membangunkan sebuah perniagaan yang berjaya, sememangnya teknologi tidak lagi dapat dipisahkan. Segalanya hanya dihujung jari sahaja.

Bila sebut pula tentang talian telefon di internet, jenis perniagaan pula menjadi ukuran. Jika perkhidmatan anda selalu berdepan dengan panggilan dari pelanggan, pastinya anda memerlukan beberapa perkara berikut bagi memastikan kualiti pemasaran dan nama syarikat anda tidak tercalar di mata pelanggan. Ingat, customer always right. Berikut antara apa yang sebenarnya kita mahukan.

1. Membenarkan “extensions” tanpa had ke berapa ramai pekerja sekalipun.
2. Talian tidak busy walaupun dihubungi ramai pelanggan dalam masa yang sama.
3. Meningkatkan produktiviti pekerja anda dengan ACD iaitu Automatic Call Distribution.
4. Sebarang update diterima secara otomatik tanpa memerlukan perkhidmatan pihak ketiga. Ini amat banyak menjimatkan syarikat dari segi kos pengeluaran kewangan.

Percaya ata tidak, kini servis terbaru dari Celcom iaitu Celcom Biz Virtual PABX dapat membantu anda malah apa yang ditawarkan lebih lagi dari apa yang Khai tuliskan di atas.

Satu perkara yang paling hebat bagi Khai ialah kita dan pekerja tidak lagi perlu duduk di office sentiasa untuk menjawab panggilan tetapi panggilan boleh di jawab walau di mana-mana sahaja kita dan pekerja kita berada. Apa yang menarik, panggilan boleh dijawab di mana-mana sahaja walaupun dengan penyambungan extension pekerja dibuat. Hurm, jarang-jarang kita dengar kan? Selalunya, kalau main sambung-sambung extension ni, selalunya di pejabat yang mempunyai satu network yang sama sahaja.

Berikut adalah apa yang diberitahu di website mereka sendiri mengenai perbezaan servis yang ada. Kita tak perlu risau lagi mengenai soal kos kerana dengan Celcom Biz, mereka telah sediakan pelbagai pakej lengkap yang sepadan dengan keperluan perniagaan yang kita jalankan.


Berikut adalah pakej yang disarankan:

Celcom Biz Virtual PABX packages



Untuk maklumat lanjut, boleh layari website berkenaan Celcom Biz ini di http://www.celcom.com.my/biz/ atau hubungi 1-800 111 777. Korang juga boleh menghubungi akaun manager Celcom Biz anda jika telah pernah menggunakan servis hebat dari Celcom ini.

Jika artikel ini dikeluarkan tidak memberi sebarang keperluan kepada korang semua, diharapkan at least korang dah tahu sekarang dan bila dah ada syarikat sendiri nanti, dapat-dapatlah pertimbangkan semula artikel yang Khai tulis ini. Semoga terus maju jaya di dalam apa bidang yang anda ceburi pada masa kini dan selamanya. Sama-samalah kita.

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 11:50 pm 13 April '11 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 474 views
Dalam kategori: Advertorial, Review | Tweet This!

Eat This Google!: , , , ,


RSS feed | Trackback URI

20 Comments »

Comment by topo
2011-04-14 00:17:41

fuyo dah try target bisnesman plak celcom skrg ye.. hohoho

[Reply]

..
 
Comment by Ezy4u
2011-04-14 00:17:59

khai…kata Celcom nak keluarkan iPhone 4…bila agaknya??huhu ๐Ÿ™‚

[Reply]

Khai Reply:

Dalam dua atau tiga bulan dari sekarang kot. Kalau ke website mereka, dah boleh pre-register dah.

[Reply]

..
Comment by Khai
2011-04-14 04:12:42

Dalam dua atau tiga bulan dari sekarang kot. Kalau ke website mereka, dah boleh pre-register dah.

[Reply]

..
 
 
Comment by jaclyn
2011-04-14 00:32:49

lol ezy4u
betul tu!
very soon.. i dengar may atau jun!

[Reply]

..
 
Comment by afiq aiman
2011-04-14 00:38:18

thanks untuk artikel ni. nnt dah buka company sendiri (bila agaknya?) boleh la try. tu pun kalau wujud lg. tp mst nanti ada yg lg advanced ๐Ÿ™‚

[Reply]

Khai Reply:

Sama-sama. Selamat maju jaya ya!

[Reply]

..
Comment by Khai
2011-04-14 04:13:20

Sama-sama. Selamat maju jaya ya!

[Reply]

..
 
 
Comment by Faris
2011-04-14 00:49:13

Wow! Hebat jugak servis ni dari Celcom Biz. Tengok plan dia pun macam boleh menjimatkan duit syarikat apabila menggunakannya. Sistem yang canggih dalam pakej telekomunikasi perniagaan dapat juga memudahkan kerja diorang lebih-lebih pelanggan begitu ramai buat panggilan dalam satu masa ikut penyambung extension. Zaman dah berubah, dunia dah maju.

[Reply]

Khai Reply:

Komen yang amat baik sekali. Ya, memang benar sangatlah tu apa yang diperkatakan. Terima kasih juga kepada teknologi. Tanpa teknologi, tak merasa kita servis-servis yang macam ni. Hehe..

[Reply]

..
Comment by Khai
2011-04-14 04:14:14

Komen yang amat baik sekali. Ya, memang benar sangatlah tu apa yang diperkatakan. Terima kasih juga kepada teknologi. Tanpa teknologi, tak merasa kita servis-servis yang macam ni. Hehe..

[Reply]

..
 
 
Comment by Muhd Fadil
2011-04-14 01:16:49

aku paling suka singgah blog kau khai. sebab kau lah aku buat blog. tak lama lagi aku nak tukar domain. sebab? kau jugak lah bagitau pasal domain nih. ๐Ÿ˜‰

[Reply]

..
 
Comment by Ezu4u
2011-04-14 10:15:05

ooh ye ke…dah pun pre-register…hoho ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by Naldalasiaf
2011-04-14 10:29:55

nice!

[Reply]

..
 
Comment by nasslimdiet2
2011-04-14 11:04:17

produk dan perkhidmatan yang sangat bagus dan berbaloi-baloi

[Reply]

Khai Reply:

Boleh la try if dah ada buka syarikat sendiri.. Hehe..

[Reply]

..
Comment by Khai
2011-04-14 15:10:23

Boleh la try if dah ada buka syarikat sendiri.. Hehe..

[Reply]

..
 
 
Comment by Naldalasiaf
2011-04-14 12:44:58

Bagus jugak ni..

[Reply]

..
 
Comment by LawrenceVision
2011-04-14 22:48:24

Wah menarik ni bagi mereka yang mempunyai perancangan nak buat bisnes

[Reply]

..
 
Comment by MagikaKotak
2011-04-15 18:35:05

berbaloi2.. ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by e-nyce
2011-04-15 19:30:16

Bagus dan pasti lepas ni bertambah kuat persaingan antara penyedia perkhidmatan telekomunikasi terutama dalam bisnes.Dan perkara yang paling bagus sudah tentu para pengguna yang dapat manfaat dari persaingan yg sungguh sihat. ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by Ceqla
2011-04-17 05:55:51

huh, memamng terbaik la…
rsanya akan mudahkan user lagi kan… ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by sjiehan.com
2011-04-17 08:42:22

kene bukak bisnez dulu la camni~ ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Comment by Atikah
2011-05-03 22:53:51

great plan by Celcom!
bertambah kuat persaingan antara penyedia perkhidmatan telekomunikasi terutama dalam bisnes.
apa2 pun diharap dapat memantapkan perkembangan biznes2 kecil (online khasnya) di Malaysia. nice-lah…. ๐Ÿ™‚

[Reply]

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?