Artis Malaysia dulu dan sekarang

27,428 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Ramai yang nak jadi artis. Alasan, boleh cepat kaya, popular, digilai ramai dan boleh kelihatan cun dan ensem. Sadisnya, ada juga yang sebelum jadi artis lagi molek semua aspeknya berbanding selepas jadi artis. Pendek kata, siapa rasa boleh pakai baju kurung dan kebaya tu, tak payah le nak ngade-ngade jadi artis. Popular memang boleh popular. Tapi kat dunia je, akhirat? popular la sangat ye nanti.. hehehe. Hakikat ni dapat dibuktikan dari bukti-bukti sahih berikut.

Bawah ni plak, makin jadi artis, makin tak semenah perangai..

Yang ni plak, special case… JUST FOR FUN

Pssttt: Gambar Siti Nurhaliza dan CicakMan ni tak bermaksud nak menghina sesiapa.. ianya hanya sekadar suka-suka. Fun sikit boleh?

Ditulis pada 11:44 pm 10 October '08 dan pastinya oleh . Siape lagi?
Dalam kategori: Lain-lain | Tweet This!

Tag: , , , , , , , , , , ,


RSS feed

58 Comments

Comment by emptyspace
2008-10-11 00:41:48

apsal saiful Malaysian Idol tu? Astargfirullahal’azim

Comment by Khai
2008-10-11 01:32:45

huuu.. patutnye si sepul tu pon kene masuk dalam kategori no komen bro.. ye la kang peminat dia naik angin lak cakap kita ni buat fitnah kan…

so khai pon tak tahu pe jadi ngan dia skang ni.. senyap jee.. hope Tuhan jauhkan la dia dari jadi apa yg kita sangkakan… come on saiful.. ko ensem, ramai awek gila2 kan ko.. tak perlu ko nak gila2 kan jantan… guna otak sket bro ~…

 
Comment by setelahitu
2009-10-10 14:27:10

ko 2 pn samer npk longkang..
kuang3 8)

 
 
Comment by bd fabregas
2008-10-11 01:08:37

hahaha.. best la entry ni bro.. yg saiful mi tu xleh diselamatkn lg.. ntah2 dh tukar jantina kot.. semacam je tgk..

Comment by Khai
2008-10-11 01:34:25

tak baik buruk sangka bro.. tapi bila pikir balik, sapa yang punca buat orang buruk sangka kat dia ye tak? hahahhaa..

 
 
Comment by smaelz
2008-10-11 07:46:37

Tp yg bab Mek tu.. mmg aku respek gila.. camner la dia leh slim thp tuh.. x plak jd duta mana2 produk slimming.. aku pon nak kurus gak..~~

Comment by ika
2008-10-24 12:03:55

betul3..nak kurus gak huhu

 
 
Comment by Hamdi
2008-10-11 10:01:40

aku suka itu raja farah ngan cicak man
wahahahahahahahaha

 
Comment by azleah
2008-10-11 10:44:26

x bley blah betol la mek tu. jeles nih. tp ada kata dia buat cosmetic surgery. bukan senang wooo org overweight nak dpt body kecik mcm tu dlm masa 5 ke 9 bulan. hoho. apa² aje la.

pelik betul tgk ina naim tu.

 
Comment by saifullahism
2008-10-11 11:20:57

hadus……… geli gemelan lak tengok saiful mi tu……. ble tman tgk mamat saiful tu, teringat kt bdk hair satu batch tu……. geli!!!!!!!!

mek , paling tman saspek skali……… dlu org hina dia, skarang camner?? ada t’pikat??

 
Comment by mawar mustika
2008-10-11 13:17:54

huh xsangke plak si saiful tu jd cmtu……dlu aku minat gak die…sbb die comel…..skrang ya Allah… apelh nk jadi….syg org comel…

 
Comment by wiralaga
2008-10-11 18:28:02

Mak datuk. Panas giler entry ko ni khai. Biar betik!!

Mati2 aku ingat si sepul tu pompuan. Dah nak cair usha gambar. Bila baca komen, trus kecut batang pinang aku. wakakakaka

 
Comment by syuxx
2008-10-11 18:52:26

yang Izwan Pilus tu macam dah kena bedah lah. haha

tapi, siapa kita untuk melabel-labelkan orang.

Comment by Khai
2008-10-11 21:50:36

abis nape ko label bro.. hahaha… cukup la kita tahu dia tu lembut…. tak sampai nak bedah2 nye lah..

 
 
Comment by Rjuna
2008-10-11 21:58:05

Yang Saiful MI tuh kes lama, now rambut dia dah pendek, nak jual album la katakan, tapi tetap sutun

Yg Amy tu tak pasti tol ke tak, belum ada pengesahan rasmi

Kostum cicakman2 dah lawa beb

 
Comment by zool
2008-10-11 22:13:31

Ramai orang sibuk nak jadi artis …
Tapi tak ramai nak jadi peniaga cincau….
Ha haha

 
Comment by Mohd Ismail
2008-10-12 00:47:59

tu dia izwan pilus.. bienda tu molek lagi masa sekolah =)

*xleh blah part siti nurhaliza tu… ha ha ha*

 
Comment by azu
2008-10-12 01:11:37

DAH TAHU KAU TU SUSAH JANGAN LA MENGHINA ORG ..LU PIKIRLA SENDIRI

Comment by Anonymous
2008-10-12 03:49:04

ya, aku sokong ko 100% azu..

ni mesti kes TAK PIKIR punya org.. bajet pandai tp bodoh, sombong..

LU PIKIR LA SENDIRI

sorry, ter-emosi sedikit..

Comment by Khai
2008-10-12 03:56:01

bajet pandai? bodoh sombong? what the fish? errr, yg atas tu.. menghina orang? skali lagi what the fish?!!! hurm…

psstt: cite Kami nye pasal la ni..

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by Anonymous
2008-10-12 02:42:10

Salam khai.

pertama sekali aku nak bg tau kat ko yang aku adalah silent reader ko dan sememangnya aku kagum ngan ke’terer’an ko berblogging. dan kali ini aku begitu terpanggil utk meninggalkan taek (sopannya bahasa) aka komen di blog ko ini.

street 2 the point. dengan n3 ko kali ni, aku rasa ke’terer’an ko tu dah melampaui batas kerana kau telah mengeluarkan entry yg lebih kepada mengaibkan org lain.

kau harus tahu khai (teringat plak SUTUN masa kat sek men dulu sbb dia nak org panggil dia khai, alasan: tergila-gilakan khai af1), semua org akan mengalami perubahan. so, tak hairan la mengapa dulu ko mcm tu dan skrng dah mcm ni.

ermmm.. apa motif ko dgn pic b4 dan now datuk ct tu? bg aku, pic tu tdk lain dan tdk bkn adalah untuk MENGAIBKAN beliau (kalau salah, i’m sorry khai). cuba ko tanya kat diri ko balik, apa ko rasa bila ada org lakukan kau sedemikian?

khai, nak bg tau ko ni.. hari ni ko ngata diorg, esk lusa siapa tahu diorg plak akan ngata bakal anak2 ko (e2pun klau ko x impotent la) apa ko rasa? maybe ko suka kot sbb gambar diorg djaja sana sini dan jd bahan hinaan org. dan, ko tak tahu lagi apa akan terjadi akan status anak ko nanti. Allahualam.

utk pengetahuan ko lg khai, nieza yg ko agung2kan tu cantik sangat ker? bg aku.. klau banding ngan ina, cantik lagi ina tu. kau harus percaya khai. rujuk pic perempuan kt ABOUT ME tu, aku tgk cam ***** je, sape tu khai? nanti boleh la letak pic dia before dan now kot2 byk perubahan.

dan sblm terlupa, nak tanya la.. betul ke user online yg terpampang kat atas tu? sbb slama aku jd silent reader ko, tak pernah aku tgk kurang dr 3 user sedang online. tp yg peliknya, bila aku tgk user online kat bawah blog ko ni, hanya ada 1 je tgh online (maybe aku kot).

ok la, komen aku ni pun dah terlampau pjg dah ni. aku chow dulu la yer. dan nasihat aku kat ko khai (teringat lg kat S**** yg aku mksudkan kt atas td), nak popular tu pun jgn la sehingga mengaibkan org. mereka pun ada maruah dan perasaan sprt kau. atau ko memang fikir yg ko sahaja ada perasaan.

last – aku minta maaf klau komen aku ni menyinggung perasaan ko dan juga org disekeliling ko. TQ

Comment by Khai
2008-10-12 04:11:15

ko kenal aku ke? member aku time skolah ek? bukan ko baru fitnah aku ke? sutun kat skolah? amenda ko ni? sejak bila aku jadi macam tu.. sutun leh jadi pengawas ke? alahai… kalau ye ko ni member aku time skolah, sorry to say yg korang semua masa tu adalah buta IT.. dan aku dah guna nama KHAI as nickname aku sejak dari form 4 lagi dalam internet (AF pon lom wujud).. masa tu ko x kenal internet lagi kan? aku minat Khai AF1? hahahaha… kebetulan je nama dia sebijik ngan FULL NAME aku.. ko ni aku anggap x lebih kepada ***** jer… (sorry jugak kalau menyinggung yer)

Pic siti tu, Demi Allah takde niat kutukan pon.. come on la beb, nak fun sket pon x boleh ke.. siti is siti.. aku tak pernah dengki dengan siti.. aku pun fan dia.. apehal aku nak kutuk dia kan. yg before tu bukan siti.. lain la aku amik pic tu then tukar muka jadi siti.. amenda yg menghina nye pulak? paling penting bukan aku yg create pic tu yer..

Orang nak mengata pasal khai, skit pon khai x pernah heran.. silakan jer… tak rugi ape pon kan..

Bile aku agung2kan Nieza.. hahaha.. *****? hahaha.. see, dalam menasihat orang, ko yg lebih… ade aku compare nieza tu ngan ina naim ke? ade aku kutuk pasal “wajah” ina naim ke? baca balik ek.. ke nak spek yg lagi tebal?

errr, mengenai user online tu, aku nak jelaskan lebih2 takut ko x paham.. tapi yg betulnya, user online kat sebelah kanan blog ni.. yang bawah tu just script bodo je, bukan plugin.. dan plugin tu yg betul.. ko boleh click ye link user online tu.. ko ni takde blog ek? sbb tu ko x tahu tu plugin ape dan camne dia punye option.. leh plak main custom2… eh, tapi kenapa tu yg ko nak pertikaikan? jeles ekkk.. income blog ni more than 1k/month? hehehehe.. opss! mungkin sbb ko je yg online sorang.. thanks dude..

ape pon thanks bro dengan komen dan nasihat yg tak berasas tu.. mungkin ko perlukan cermin lebih besar untuk kegunaan sendiri.. mungkin mahu aku belikan?

Pssttt: lain kali nak kasi “nasihat” macam ni, hantar kat email yer…

Comment by Anonymous
2008-10-12 05:14:12

Reply yg sangat aku nanti2kan krn melaluinya kita boleh bertukar idea, cadangan, pandangan & anything else..

aku nk jelaskan utk 1st paragraph ko tu krn ko dah salah tafsir.. actually, khai (bkn nama sebenar) yg aku mksudkan tu jelas bkn ko kerana dia memang bkn ko. Dia adalah student yg 1 sek ngan aku masa aku sek men dulu. cuma aku teringat bila dia nak org panggil dia khai. so, jelas ianya bkn khai owner blog hebat ni (memang hebat).

ok, pasal pic siti tu pulak. dah tahu itu bkn siti tp knp nak juga sertakan sebelah ngan pic ct & yg tak tahan lg tu tertulis plak lg dgn perkataan BEFORE? nak seronok punya fasal ek? oh, seronok rupanya sama2kan muka org ngan yg ntah apa2 ek. khai dan yg seangkatan dgn khai mungkin seronok la tp mcm mana plak ngan org tu? khai dah tanya adakah dia fun dgn apa yg khai publish ni? I don’t think so!

ermm.. klau betul la ko tak kisah org mengata ko, aku memang tabik sesangat ngan ko sbb susah nak jumpa org mcm ko ni (susah sesangat). walau bagaimanapun, aku yakin bahawa itu cuma apa yg kau tuliskan di atas blog ko ini kerana tiada siapa tahu apa yg tersirat di hati ko (kalau salah, sekali lg aku minta maaf).

fasal jeles tu plak.. memang benar aku jeles akan blog ko ni sbb info pun boleh tahan best. boleh dikatakan HAMPIR SETIAP HARI aku jengah sini. tp n3 ko kali ini agak keter-lebihan (walaupun org slalu ckp, lebih takpe asal jgn kurang..) sehinggakan aku ter-emosi sedikit lebih2 kat pic datuk ct tu.

income lebih 1k/month utk blog ni je. alhamdulillah krn itu rezeki ko. lps ni mesti lebih byk lg yg akan ko perolehi sbb dah ada n3 yg boleh bikin org fun (seperti yg ko kata), panas dan mcm2 lg..

p/s: fasal nieza tu, aku minta maaf byk2 sbb ter-sengaja melibatkan beliau dlm komen aku sblm ini. maklum sajalah, dah ter-emosi. apa2 pun, aku doakan semoga kalian dijodohkan sampai ke jinjang pelamin. Amin.

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2008-10-12 14:56:43

Sorry kalau kau rasa comment aku tu sangat la tidak professionalnya. Itu la sebab kalau nak komen, letakkan email.. ataupun nak komen yg melibatkan peribadi hantar kat email.. dan jangan nak libatkan orang yang tiada kene mengena..

Khai mmg takkan delete sebarang komen dari readers.. x kisahla baik atau buruk.. tapi komen u tu khai terpaksa censor beberapa ayat yang keterlaluan..

so aidilfitri pon lom habis, mohon maaf jika ada salah terkasar bahasa sebelum ini. Manusia tak lari dari kesilapan.. aku bukan jenis x boleh terima nasihat dan kritikan..

serious bro, kalau ko hantar komen macam bawah ni pon dah cukup..

” khai, aku rasa ayat ko ni melampau.. baik ko baca balik dan edit semula biar x menjatuhkan air muka sapa2..”

kalau komen macam ni pon dah cukup.. x perlu ko komen panjang berjela, menghentam privacy aku sampai awek pon ko nak sebut…

dan dah mmg resmi aku orang komen secara baik aku balas secara baik.. dan komen yg agak kurang ajar, aku akan balas dengan cara yg sama… itu khai.. peace bro

 
 
 
 
Comment by MK
2008-10-12 11:06:08

Kepada Anon: C’mon la anon, budaya anonymous ni tak elok. Kalau nak bagi komen pedas2, letak la URL. Berani kerana benar, kan.

Kepada Khai: Hmm, ntah la Khai. For you, maybe it’s just for fun. Tapi komen2 Khai pada artis2 macam Mawi, Dafi, Ina Naim, dan Nabil tu memang agak kasar bunyinya.

Jangan salah faham, MK bukan nak backing artis2 tu suma (sebenarnya MK bukan tau sangat pasal artis2 ni). Cuma, kita sebagai orang Melayu, lebih penting lagi, orang Islam. Ada batas-batasnya dalam berbahasa.

Jangan jadi paku dulang, paku serpih, sudah. Nanti bukan Khai saje yang terkena, orang yang Khai sayang pun terbabit. Tu pasal la boleh keluar nama Nieza lak. Sian kat Nieza.

Ini pandangan yang ikhlas dari MK, ok? Tak berniat nak menjatuhkan Khai. Banyak yang kita boleh belajar antara satu sama lain.. salam.

Comment by Khai
2008-10-12 14:43:56

SOrry ye bro.. Before publish, khai pon sedar agar kasar.. tapi itu dah memang realiti.. saje kasi bahasa pedas sikit….

yups, kita semua para blogger sentiasa belajar antara satu sama lain

 
 
Comment by emptyspace
2008-10-12 12:47:04

khai.. 1k/ month? banyak tu.. banyakkk sangat.. btol ke atau typo?

aku suke entri begini.. sila teruskan.. abaikan silent reader ko tu.. dia sapa, dato’? vip? artis? cikgu sekolah? kwn sekolah? hanya berani komen secare anonymous dan lebih attack kepada personal seseorang. itu bacul namanya..

walopun kekadang aku geram bace entri ko sblm2 ni, tapi aku tak jadi seorang yang bacul dgn menghantar serangan secara anonymous. hehehe..

Comment by Khai
2008-10-12 14:50:45

byk sgt ke bro.. khai rasa ramai lagi blogger yg dapat lebih dari tu.. actually yg sebenarnya, sometimes mencecah 1k.. banyak datang dari iklan belah kanan.. coz ade beberapa iklan yg nak letak selama 2 ke 3 tahun..

Dan advtlts selaluya sbulan x pernah mengecewakan.. tapi yg mengecewakan duit tu lambat dapat kat tangan.. dan khai slalu dpt donation dari user… bukan kepalang.. katanya sbb suka baca JK.. baik sungguh mereka2 ini…

Bro, aku dah kenal ko lama. before ko khawin lagi.. jadi silent reader ko.. dulu kita pon pernah gaduh kan.. mesti ko ingat kan? hehehe.. tapi aku jadikan semua itu pengalaman.. adat asam garam bila dah ada dalam bidang ni.. dan aku banyak belajar something dari ko.. tanpa ko tahu.. thanks bro…

dan aku happy bila nengok ko komen kat blog ni..

Comment by emptyspace
2008-10-12 20:09:00

takde la.. 1k tu kire seribu kan? RM 1k per month adalah nilai yg sgt banyak kalau cuma bergantung pada 1 blog aje.. kalau betul 1k per month, tahniah la buat ko.. sebab jarang pula aku dgr org dpt 1K per month base pada 1 blog sahaje.. melainkan dia dpt byk donation dari paypal or else tp kalu ditambah dgn donation dr para user spt yg ko ckp.. kire ok la tu..

psl adverlets tu aku no komen.. hehe.. kene tanye mereka yang rapat dengannya.

aku sbnrnye benti blogging (benti ke?) kat blog lame sbb aku tak tahan dgn silent reader la.. ia adalah satu perkara yang tidak menarik untuk berdikusi dgn org yang kita tidak tahu langsung mengenainya. langkah terbaik, bina domain baru, tarik traffic luar & bkn dlm negara.. hehe.. org kita ni bile dah kerap dtg ke tmpt yg same.. die akan mula bosan.. bile bosan mcm2 bole jadi.. itu pun dikire asam garam bidang blogging.

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by eda
2008-10-12 15:47:04

hai khai…Selamat Hari Raya..Maaf Zahir & Batin…erm, first kak eda nak komen pasal si Amy Af3 tu….die da jd tomboy ker??erm..ms AF3 dl nampak ok jek kan…pape la yer tak…sal si Saiful tu kak eda agak kecewa skit la coz dl akak minat die coz wajah die yg cute cam si Dafi tu kn..tp skang die da jadik “sutun”..tp lebh kpd Nyah da kn…tu la kalo da der duet sendiri..nk wat pape pon bleh kn..sampai sanggup mengubah kejadaian Tuhan…Nauzubillah….
Dato’ CT tu mmg klakar…haha…agaknyer die tiru idea pakai tudung tu dr citer starwars kot…Raja Farah mmg akak xminat die..blakon pon xbest….seksi aje lebih…Ina Naim tu ok lah…perubahan yang baik…ttp menutup aurat…
So pada khai, walo ape pun yang “orang” nak kata…teruskan usaha khai k…all de best…

 
Comment by Tie
2008-10-12 19:46:32

Salam khai…ni kali pertama datang sini…kak tie baca sikit komen2 tu..rasa berdebar2 lak. Ye la..kak tie ni jenis penakut..jadi tension sikit tadi..Tapi khai pandai menjawab komen2 yang tak diundang tuh..kalau kak tie mesti gabra punya. Walau bagaimanapun kira okey laa…blog ni menghiburkan… :)

 
Comment by bd fabregas
2008-10-13 03:01:29

ye la khai.. yg artis lain tu aku x kisah sgt lg2 si sutun tu.. tp psl datuk siti tu mcm terlebih had le plak.. anyways, mmg panas la n3 ni bro..

 
Comment by nick
2008-10-17 20:49:36

Xpayah la jadi artis…Banyak lagi keje lain kat dunia yg fana ni.

 
Comment by kampunggurlz
2008-10-22 20:47:32

heeemmm,, nk tnya r kat khai,,, si amy af3 2 jadi lelaki ke??????? pelik tol r,,, tpi encem gak
HAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!

Comment by Khai
2008-10-22 22:28:11

ntah la bro.. tu pic lama tu.. khai pon ade tulis entri pasal tu dulu.. leh la usya balik…

http://justkhai.com/blog/dunia-hiburan-kita/

…. anyway… ensem? ko dah kenapa bro? demam? hehehe

 
 
Comment by ika
2008-10-24 12:16:06

abaikan apa orang nak kata..ni blog awk.ikt awk la huhu
ni bukan nak nyokong sape2..
but to anon : use email for private comment kayh..

 
Comment by apiz
2008-10-25 18:39:01

berubahlah kepada kebaikan… hi hi..

 
Comment by ubey
2008-10-26 12:50:14

ntah ape2. kutuk ct pn mrh. bajet muslimah mujahidah sejati ke ct nurhaliza tu? selame ni hidup sara diri ngn hasil nyanyian. nk 20 taun da masuk perut. igt halal ke? ttg gmbr ct nurhaliza tu. abaikan. xyh peduli. blog2 politik bn pn ade wt muke nik aziz mcm babi. panas2

Comment by Khai
2008-10-26 13:55:15

Pelik kan manusia sekarang.. hidup macam berpegang pada politik..

orang Umno, kalau nengok gambar Nik Aziz ditukar jadi babi tu, diorang boleh ketawa.. siap upload masuk henpon then tunjuk kat member2..

sedangkan orang itu adalah Nik Aziz.. isk isk isk…

psstt: rezeki siti tu halal ke tidak dari dulu sampai skang, khai pon muskil dan tak tahu status dia.. ckp lebih2 kang ramai melenting… tkpe la.. biar je la dia dengan Allah…

 
 
Comment by mia
2008-10-30 15:16:24

yup…dr dlu lg mia musykil…halal ke rezki dr menyanyi? sdgkn suara itu aurat…n menyanyi di khalayak ramai pn haram tuk wanita..apatah lg menyanyi kn lagu2 yg membuat org khayal dgn cinta dunia….so halal kah?

hahaha…tuk org2 yg emo psl khai buh gamba mak ety….baik korg g cek datuk K…die de bini br…stewardess cun…bek korg g amuk datuk K…hahaha.. *mati la bg gosip*

tuk khai…mia ni silent reader khai…suke bc tulisan khai…kdg2 menjana idea…anyway bro…lantak kn org2 yg x reti hormat umah org lain…

yg benar,
jijah binti jabbar (skurang2nye aku bubuh name wahai ano…x kesahla real name ke x…asalkn name)

hahah…

 
Comment by epul
2008-10-30 18:45:15

salam,bro…huhuhu
n3 ko nie buat aku ketawa glier…hahaha
lepas 10 sion study…huhu
coz exam nak dekat…

 
Comment by nouvosion
2008-11-01 17:53:43

khai boleh x ko tgk pic siti yang sebelum tue…
sakit plak ati aku tgk…..

Comment by Khai
2008-11-01 18:20:42

pic siti yg sebelum ape?

 
 
Comment by nabila...lalala
2008-11-05 00:11:46

aiyaaakkk…
hoho….end of story…
follow cakap nabil…
lu pikir lar sendiri…
assalamualaikum….

p/s:ayat tuh macam ngarut, tapi ade btolnyer…

mm:rambut nabil x tahann….

 
Comment by antiMAWI
2008-11-17 06:09:38

mawi penah rogol ina.
mawi lupa daratan.
mawi setan.

mawi xsedar diri, mawi SIAL. PENIPU.
Mawi SETAN yg bertopengkan manusia.
Semua org pandang mawi kearah islam. Tp mawi tu sendiri perosak islam.

Sbb tu la org2 kuat kelab mawi dulu semuanye letak jawatan dan keluar dari kelab.

 
Comment by Sial007
2008-11-20 13:31:00

apsal siti cenggitu????????????????
hahahahahaha
hahahahaha
hahahaha
hahahahahahahax……………….

 
Comment by MKS
2008-12-26 16:10:11

hahaha..

 
Comment by nOra
2008-12-30 21:53:29

Issssssssh astaga! Apa dah jadi ngan Saiful tu? Ni mungkin gara2 tak menang M1 sb tu nak create an outstanding image tapi terlebih create pulak. Harap2 belum dibedahlah isshh mintak2 dijauhkan. What a waste such a talent but never given a proper opportunity. :love:

 
Comment by nOra
2008-12-30 22:21:01

Hi khai,
Ni first time kakak browse ur blog. Memang best, memang kelakar. Keep up the good work! Jgn peduli negative2 comment yg orang bagi kat you. They have a choice tak suka jgn baca senang kata keluar sudah. Everyone have the right to their own opinion. Memang sekarang kalau tengok artis2 m’sia glamer je lebih tapi bakat hampeh! Adalah segelintir tu berbakat tapi yang lain hancuzzz!!! Mengakulah sejak kecik pandai nyanyi berlakon tapi hakikatnya MACAM PLASTIC!!! Zero talent Numero uno. Akak komen macam bagus je eh… tapi if it’s a fact, it’s a fact. Betul tak? Dengan skandal, gambar terdedah sana sini very bad example. Glamer je lebih. Mcm Mawi suara hancuzzzzzzzzzz ( jgn marah ha peminat mawi) disebabkan publicity dia bagus fuyooooooooo fofular giler. Previous AF winners yang lain suara lebih bagus tapi tak kemana sebab apa? Takde publicity. Correct? 8)

 
Comment by chempaka
2009-01-01 00:56:52

hhahaha gambar c izwan pilus tu ambik dari portal uum… ahaks… mmg lawak…

 
Comment by nora
2009-01-01 21:07:46

Khai akak kemas2 album tadi akak terjumpa gambar Ning Baizura n Ifa Raziah time dia nak buat portfolio dulu. Khai nak tgk? Nanati Khai msg je leee ;)

 
Comment by ikanstim
2009-01-02 21:56:17

1k per month?
khai,ko xyah keje laa
ko truskan je buat blog ni
tmbah lg blog2 lain
btw, congrats dh grad :D

 
Comment by pening
2009-06-13 11:18:31

Ala..apela dorang ni..bende2 camni pun nk ambik pot ke..bknnye tul2 pun…anyway..suke bc entri2 Khai ni..bnyk mngesahkan isu2 semasa..keep it up & lantak pilah org nk koen ape…this is your blog..sooo.its up 2 u… :love: :beurk:

 
Comment by linn
2009-07-20 16:46:01

siti nurhaliza? kahkahkah…

 
Comment by muhammad amin
2010-07-04 02:45:01

xleh blah aku yg special case tu..wahahaha :o:

 
Comment by snyumje
2010-12-29 23:00:12

salam.
ngee~
this whole thing is hilarious.
n sumpaa blog ni best.
ty very much
bro khai.

 
Comment by Imran Rajawali
2011-07-10 21:16:25

Yang Saiful Malaysian Idol tu , betul ke ? Tak tau le . Saja tanya . Mungkin dia pakai wig je kot . You know , for fun and saja – saja .

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?