Archive for 'Advertorial'

Pemenang Program Amazing Holidays Bersama Proton


November tahun lalu, Khai ada mengeluarkan satu artikel tentang Proton VIP yang bertajuk “Jom Pergi Bercuti Bersama Proton VIP!“. Ingat lagi tak? Pertandingan mudah yang hanya memerlukan peserta menjawab dua soalan melalui website mereka itu semamangnya mendapat sambutan yang amat hebat. Maklumlah pertandingan tersebut bukan sahaja dibuka kepada pemilik kereta Proton, tetapi juga di buka kepada bukan pemilik Proton.

Baru-baru ini bertempat di Subang Jaya, Proton telah mengumumkan nama 6 pemenang yang telah memenangi hadiah percutian “Amazing Holidays” di mana merupakan sebahagian daripada program Proton VIP ini. VIP membawa maksud “Very Important PROTON”. Menurut Proton, semua ini adalah sebahagian dari cara yang dapat mereka lakukan bagi menghargai semua yang menyokong Proton selama ini selain untuk membuktikan komitmen mereka untuk memberi kualiti perkhidmatan yang baik serta khidmat pelanggan yang hebat. (more…)

Posted on 9 January '12 by , under Advertorial. 7 Comments.

Kenapa saya suka Toyota Corolla Altis yang terbaru?

Minggu lepas Khai sempat ke UMW Toyota Motor di Pandan Indah. Motifnya hanya satu nak lihat sentuhan terbaru yang diberikan pada Toyota Corolla Altis dan apa lagi kalau bukan nak test-drive ye tak? Khai pun memang tengah mencari kereta yang paling sesuai untuk Khai. Kereta nak pakai lama bukan boleh pakai buang ye tak?

Sebelumnya sampai sana tu, puas fikir mana nak cari Toyota Showroom. Dalam kepala ada satu je Toyota Showroom iaitu yang di Jalan Maarof, Bangsar. Nasib ada GPS, senang sikit nak cari mana showroom yang paling dekat. Berbaloi laburkan RM1200 untuk Garmin ni. Hehe. Atas petunjuk encik Garmin, akhirnya sampai ke Toyota Showroom di Pandan Indah bersebelahan dengan The Store. Punyalah selalu lalu situ, boleh tak perasan ada showroom. Grrr, Sabar ajelah! Haha.

Apapun thanks kat member yang sorang ni sebab temankan. Dalam pukul 3 petang macam tu, kami sampai ke showroom tersebut dan disambut dengan satu kereta berwarna putih yang dari jauh dah nampak menarik, apa lagi kalau bukan Toyota Corolla Altis yang dah menerima banyan sentuhan dari Toyota. Seksi sungguh design dia. Tapi yang ada kat luar tu memang khas untuk test-drive, so kalau nak belek-belek lebih lanjut, masuklah dalam ye tak? (more…)

Posted on 30 November '11 by , under Advertorial. 35 Comments.