5 things found in my…

378 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

tag_on_the_wall_by_cvrgsta.jpg
Aku kena tag oleh Roku! Lama dah tak kena tag nih. Tak tahu la plak kalau ada kena tag kat sapa-sapa yang aku terlepas pandang sebab tak banyak masa sangat sekarang ni nak pleasure kat blog orang.

5 things found in my bag
Note, Pen, Thumbdrive, Sikat, dan Kunci. Bosan gile kan barang aku isi? Tapi dah nak 5 je, kalau nak 6 tadi, sure aku letak benda yang kau semua susah nak percaya. Jeng jeng jeng…

5 things found in my wallet

MyKad, Lesen motor L yang dah expired, Maybankard, Simcard Digi, dan semestinya gambar orang yang tersayang.

5 favorite things in my room
Notebook, Poster Avril Lavigne sebesar Avril Lavigne, Rak baju aku, Katil aku yang best dan kawan-kawan aku yang aku anggap macam benda ni. Haha.. jahat gila aku nih!

5 things im currently into
‘The Slowest’ Internet Connection, Lot of Assignments, Bilik larangan merokok, Frust takde handphone, dan lebih menyayangi si dia. Siapa si dia tu? Awek? Kucing? Kambing? Kau rasa siapa?

5 people im going to tag
Bro Musnaz, Mael, Azmie, Amanz, dan kau yang sedang baca blog ini.

Kepada semua networkers Scukz, Gathering kita akan bergabung dengan Rumpun07. Harap Maklum!

Pssttt: Entry ini ditulis pada pukul 11:37 malam. Pukul 12 pagi nanti, aku akan menulis lagi entry baru.

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 11:38 pm 13 August '07 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 378 views
Dalam kategori: Daily Craps, Istimewa | Tweet This!


RSS feed | Trackback URI

30 Comments »

Comment by gurl life
2007-08-13 23:53:18

hahaha..lesen L yg dah mampus tuhh…hiks2…aper laa cyg nii…….g ler wat lesen bru, huhu…gmbar sape kt wallet cyg eh….saper ler org tu..huh

..
 
Comment by musnazdotnet
2007-08-14 08:30:31

dah tentu la gambar saya tu cik nieza, jangan jeles ek! hu hu ๐Ÿ˜›

..
 
Comment by musnazdotnet
2007-08-14 08:35:06

oh, sori khai, terlupa pulak sebenarnya saya nak komen pasal tag tuh…. he he, saya amat berbesar hati, otai mengetag saya, he he, tq tq… tapi tag tu saya dah buat dah. tag tu cik dragon yang buat (mulakan), pastu die tag saya, roku dll…. pastu roku pulak tag khai, he he….

..
 
Comment by gurl life
2007-08-14 09:22:24

[Comment ID #11376 Will Be Quoted Here]

hik3 mana ader jeles….cemburu je abg muss

..
 
Comment by Khai
2007-08-14 11:05:49

bro mus, dah wat ek.. hikhik… ok takpe…

..
 
Comment by alin
2007-08-14 12:04:43

siapa die..nak tau ke..si ular sawa yg namenyer niza..hahahaha

..
 
Comment by Rjuna
2007-08-14 15:54:26

Aku tutup mata haa, tak baca entri ni haha

..
 
Comment by azmie
2007-08-14 16:49:33

opocot kene tag! nnt mlm saye balas tag anda ye…

..
 
Comment by mohdismail
2007-08-14 16:58:15

ha ha.. aku kena juga tu.. leh buat modal entri ni.. ha ha ha ๐Ÿ™‚

..
 
Comment by gurl life
2007-08-14 21:20:38

oikk..sapa ckp aku ular sawa????

..
 
Comment by jinbara
2007-08-15 00:01:17

siapa si dia tu? mawi?

..
 
Comment by rokudaime_jr
2007-08-15 10:03:17

Waa….sorry bro….jenguk dah 2,3 kali…komen x jugak…hehheh.sorry…akhirnya..ko wat gak tag tuh ek….trimas..

..
 
Comment by pat
2007-08-15 23:45:07

ek eleh…..tak penah nampak khai bawak beg pown…:p

..
 
Comment by Khai
2007-08-16 00:53:13

[Comment ID #11443 Will Be Quoted Here]

malas nak bawak jer…. kalau nak gi campus, mesti kuarkan barang je.. sebab x banyak nak bawak.. haha

..
 
Comment by pat
2007-08-16 03:33:09

khai….dalam wallet ko ade gambo ular sawa…cantik tak ular sawa tu…warne ape…merah?pink?kuning?biruu?

..
 
Comment by tina
2007-08-16 03:38:42

haaaaaaa whaaaatttt…ular sawa oh tidak….

..
 
Comment by pat
2007-08-16 03:46:05

hahahahaha aku rase alin kene bli insurans utk mulut die r…si ular sawa yg namenyer niza…brani nye alin….tak tatut ke….

..
 
Comment by Khai
2007-08-16 03:54:00

ular sawa tu bontot dia dah besar… dia x makan lagi dah.. dia dah kenyang… wakakaka..

pssttt: konpius ular sawa makan masuk mulut sampai ke perut atau bontot? hahahaha..

jgn marah sayang..

..
 
Comment by tina
2007-08-16 03:54:48

ko prasan tak 5 things found in khai’s bag tak temasuk hp…kakakakakaka isk isk

..
 
Comment by pat
2007-08-16 03:56:13

wehs…khai dah nak dapat hp baru la….n73 huuuu hp yg kite usha tina….huuuuu cam jeles je ni

..
 
Comment by tina
2007-08-16 03:57:30

haah la…kite yg usha die plak yg dapat…

..
 
Comment by pat
2007-08-16 03:59:29

tu yg sadis tu……tau la gaji kiter mase keje kejap dulu tu banyak sangat…bley bli mcm2…

..
 
Comment by tina
2007-08-16 04:00:39

huuuuu jgn r kantoikan pat….tau la kite kaye kejap dulu tu….

..
 
Comment by pat
2007-08-16 04:02:10

takpe r tina…kaye sangat pown tak pe la…asal kan aku dpt pengalaman keje…best kan kite keje…keje pown same2 kakakaka pe nak jadi ni…

..
 
Comment by tina
2007-08-16 04:03:07

memang best……

..
 
Comment by Khai
2007-08-16 04:23:26

gaji RM600 banyak leh beli.. motor, kereta, rumah banglo, porsche, computer, laptop…

sebab tu skang tina anggap calculator tu dia nye notebook.. wakakakka

..
 
Comment by gurl life
2007-08-16 06:55:03

[Comment ID #11456 Will Be Quoted Here]

eee….ader plak ckp nieza ular sawaa..xnak kawan cygggg!!!!

..
 
Comment by pat
2007-08-16 13:15:41

[Comment ID #11472 Will Be Quoted Here]

calculator???ok la tu khai…calculator yang die bli tu mahal tau..kalo gadai bley dapat umah sebijik..ko jangan main2 ngan calculator die…lagi canggih dari notebook kiter uhuhuhuhu

..
 
Comment by aman
2007-08-16 17:35:56

ngan aku-aku skali ko tibai.. ๐Ÿ˜‰

..
 
Comment by Khai
2007-08-16 22:37:41

[Comment ID #11517 Will Be Quoted Here]

hehe.. sape suh blog ko ensem sangat…

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?