Anak Pontianak Mengamuk Lagi

543 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

anak-pontianak_banner.jpg
Korang semua tentu tahu dengan drama bersiri terbaru kat TV3 ni. Anak Pontianak as sequal dari filem Pontianak Harum Sundal Malam. So jangan lupa saksikan setiap hari Khamis jam 9 malam. Kalau malas nak nengok tv pon, korang boleh nengok online setiap episod di website utama TV3. So harini korang bersama Khai, bukan lagi bersama Nas Ahmad.

Jom kita TERJAH beberapa aksi belakang tabir Zarina An-Julie ..

anak_pontianak_1.jpg

anak_pontianak_2.jpg

anak_pontianak_3_edit.jpg

WARNING: Gambar selebihnya di bawah ini mengandungi unsur yang agak lucah. Walaubagaimanapun, Khai telah mengaburkan gambar2 tersebut bagi menyesuaikan paparan untuk semua. Bagi mereka yang tidak mahu melihat gambar2 tersebut, jangan lihat. Mahu lihat, itu tanggungjawab anda sendiri.

Untuk aksi belakang tabir katil.. sila baca lagi..
anak_pontianak_4_edit.jpg

anak_pontianak_5_edit.jpg

anak_pontianak_6_edit.jpg

anak_pontianak_7_edit.jpg

Gambar Zarina An-Julie yang lucah serta pendedahan ini bukanlah bersifat ingin memalukan, tetapi hanya untuk renungan dan keinsafan kepada mereka yang lain. Mungkin juga pengajaran kepada mereka yang ingin menjadi pelakon untuk mengenang perbuatan sebelum menjadi popular.

Pada pendapat Khai, pengarah atau penerbit drama dan filem zaman sekarang ni, perlu lebih prihatin sebelum mencari seseorang pelakon. Sekurang-kurangnya, biarlah pelakon tu boleh dijadikan role model untuk msyarakat. Bukan hanya sekadar lihat dari bakat tanpa tahu asal-usul dan perangai pelakon tu. Bakat saje tak cukup oiii kalau perangai cam tenuk!

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 5:05 pm 14 January '08 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 543 views
Dalam kategori: Tergempar | Tweet This!

Eat This Google!: , , , ,


RSS feed | Trackback URI

167 Comments »

Comment by Mohd Ismail
2008-01-14 17:20:13

ah damn.. lepas ni mencanak la trafik ke blog ko.. ha ha..

*len kali passing2 kat aku sikit gambar2 camni..* ;p

[Reply]

Khai Reply:

ok mael.. kita nantikan terjahan seterusnya… sama2 kita terjah nanti… :))

[Reply]

hafreze Reply:

oh damn..kompom byk traffik ke blog ko..hahaha..well..aku pn nk pic tu..tknk yg blur ok..nnti send kat ym..hahahaha

[Reply]

sere(x kan ko x knl aku kot khai?) Reply:

oit khai..pe kate ko wat artikel segelintir org kiter yg slalu sgt ske citer pasal keburukan org..komen e2 eni..lom tentu g dorank x wat

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-01-14 17:28:26

ok mael.. kita nantikan terjahan seterusnya… sama2 kita terjah nanti… :))

[Reply]

..
Comment by hafreze
2008-01-15 18:26:32

oh damn..kompom byk traffik ke blog ko..hahaha..well..aku pn nk pic tu..tknk yg blur ok..nnti send kat ym..hahahaha

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by sere(x kan ko x knl aku kot khai?)
2009-08-19 03:14:10

oit khai..pe kate ko wat artikel segelintir org kiter yg slalu sgt ske citer pasal keburukan org..komen e2 eni..lom tentu g dorank x wat

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by MieyaKhaiSista
2008-01-14 17:34:20

Erm..gitula critenyer..aha..
So len kali sesape yg de phone camera tu xyahla amek² pic cenggini ye tak..wlupn da delete..sumer tu leh detect balik tau..ahhhh maluk siot…ekekeke

[Reply]

..
 
Comment by wqn788
2008-01-14 17:39:47

emm…..gempak ar…hahahahah….lagi banyak pendedahan pasal artis ni lagi bagus….carik banyak2 lagi ek….

[Reply]

sasha najwa Reply:

betul.lagi banyak lagi bagus.baru depa suma tau artis malaysia cmna.xdak yang baik,sume haprak.

pompuan ni bodo ke?cam buruk je muke.hahxde r cun mane pun

[Reply]

..
Comment by sasha najwa
2008-11-05 18:55:38

betul.lagi banyak lagi bagus.baru depa suma tau artis malaysia cmna.xdak yang baik,sume haprak.

pompuan ni bodo ke?cam buruk je muke.hahxde r cun mane pun

[Reply]

..
 
 
Comment by sallikin
2008-01-14 17:41:42

wow….!!!!!!
giler ah…. esh3.. ape nak jadi ngan minah neh…..
main suka2 dia je…

[Reply]

nurul85 Reply:

tu ar psal…muke je nampak ok…tp prangai hampeh….tp kn u all…dh diorg ni keje dlam maksiat so x leh lari la dr melakukan perkara2 x elok tu…ape2 pn guys kite jgn jadi cam gitu udah…agios amigos….laayaannnn……….

[Reply]

sasha najwa Reply:

yang penting kite jangan jadi artis .hidup dorang memang bergelumang ngan maksiat.mak kau salu ckp.haha

[Reply]

KiMi Reply:

wwwwwooooooowwwwww……. mngncam gler..

[Reply]

..
Comment by nurul85
2008-03-22 09:30:36

tu ar psal…muke je nampak ok…tp prangai hampeh….tp kn u all…dh diorg ni keje dlam maksiat so x leh lari la dr melakukan perkara2 x elok tu…ape2 pn guys kite jgn jadi cam gitu udah…agios amigos….laayaannnn……….

[Reply]

..
Comment by sasha najwa
2008-11-05 18:57:59

yang penting kite jangan jadi artis .hidup dorang memang bergelumang ngan maksiat.mak kau salu ckp.haha

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
 
 
Comment by KiMi
2008-04-14 12:04:29

wwwwwooooooowwwwww……. mngncam gler..

[Reply]

..
 
 
Comment by wqn788
2008-01-14 17:43:14

jangan luper letak pasal artis banyak2 tau….

[Reply]

..
 
Comment by wqn788
2008-01-14 17:48:55

sengal gak ek minah tu…aku baru jer rasa macam nak tersuka kat die….

[Reply]

deennasour Reply:

wan,,harapan tinggal harapan ler~

[Reply]

..
Comment by deennasour
2008-01-15 03:21:06

wan,,harapan tinggal harapan ler~

[Reply]

..
 
 
Comment by Qaiyum
2008-01-14 17:49:28

Memang Pontianak La Lepas Ni Minah Ni Jadik. Rosak Btul.. Ish Ish Ish.. Camni La Melayu..

[Reply]

..
 
Comment by Truckster
2008-01-14 17:53:06

hahah siot ko….musti rmai yg turut menerjah kat blog hang ni, sementara ia bertukar mod..pornografi

pssst: woittt korang jangan tenung lama2…kang jadik lain plak kang

[Reply]

KiMi Reply:

hahahaha… tgk yg bwh 2….

[Reply]

..
Comment by KiMi
2008-04-14 12:05:36

hahahaha… tgk yg bwh 2….

[Reply]

..
 
 
Comment by Eriyza
2008-01-14 18:04:40

Astargfirullahal’azim.

[Reply]

..
 
Comment by azleah
2008-01-14 18:52:29

aku xleh nak judge org… fikiran kena open sikit. so.. no comment. nak kata melayu dah rosak pun x leh gak.. aku kutuk² kena ingat bf aku pun melayu gak. nak kata pasal agama, sensitif…

jaga diri, jaga nama dan jaga iman.

[Reply]

..
 
Comment by pat
2008-01-14 18:56:07

isk isk…pe nak jadi pontianak zaman skang ni…
makin ganaz..huhuhu

[Reply]

musnaz Reply:

wa ka ka ka…. komen ni paling aku suka! cayalah pat!

[Reply]

erna Reply:

wakajkaka..terbaek!!

[Reply]

sasha najwa Reply:

tau xpe.hahah.tahniah r pat!

[Reply]

..
Comment by musnaz
2008-01-15 09:04:08

wa ka ka ka…. komen ni paling aku suka! cayalah pat!

[Reply]

..
 
Comment by erna
2008-04-06 18:16:34

wakajkaka..terbaek!!

[Reply]

..
 
Comment by sasha najwa
2008-11-05 19:00:23

tau xpe.hahah.tahniah r pat!

[Reply]

..
 
 
Comment by NEMESIS
2008-01-14 19:37:49

hahahahahahah tekan dulu baru tepuk yaaaaaa
isk3 aku da la x minat langsung tengok drama nih…
da macam nih makin malas aku nak bukak tv3

[Reply]

..
 
Comment by gurl life
2008-01-14 19:41:22

dia ni mmg seksi la kt luarr…huhu. tup2 ade plak pic dia cam nie kan…ari tu dgr member ckp nmpak dia ni kt luar seksi siutt ngan pkwe dia…mmg sah ler tu

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2008-01-14 19:54:46

untuk sesiapa yang join forums Scukz, before this mesti ada baca post dari kak haryani kan? kan dah banyak gambar dia ni tersebar… tapi just kat pub n pakai baju seksi2..
tapi kali ni sangat teruk..

sapa yang lom nengok, usya sini..
http://www.scukz.com/scukerz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=10100&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2008-01-14 20:01:44

beliau kata gambar ni fake.. dari pemerhatian khai, Fake Ke? alahai… susah nak cakap gambar ni palsu.. tapi tak tahu la kan…

[Reply]

..
 
Comment by myie
2008-01-14 22:25:05

mmbr aku ckp dlm metro ada gmbr lain lg..khai,ko xcukup letak gmbr ni.heheh..

[Reply]

Khai Reply:

tu je yg aku dapat…. nak wat camne? hehee..

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-01-15 00:40:23

tu je yg aku dapat…. nak wat camne? hehee..

[Reply]

..
 
 
Comment by Wizurai
2008-01-14 22:40:34

pontianak skrang mana pakai baju dah… muahahaha…

[Reply]

Khai Reply:

camtu ek? pakar hantu la encik wizurai.. hahaha..

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-01-15 00:41:43

camtu ek? pakar hantu la encik wizurai.. hahaha..

[Reply]

..
 
 
Comment by FezRee
2008-01-14 23:29:18

Nama pUn anak Pontianak…wukaka…
lol wuakaka apa ni? ish bogel sana bogel sini
tak malu ker..?

[Reply]

Khai Reply:

kalau malu dah sah sah la takde gambar macam ni.. ngeee ~

[Reply]

FezRee Reply:

wukkakka cuba bagi gambar unsensored…
lol babru besh tgk camner.. wukakak…
ish2 br padan …pontianak betul

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-01-15 00:42:30

kalau malu dah sah sah la takde gambar macam ni.. ngeee ~

[Reply]

..
Comment by FezRee
2008-01-16 03:03:52

wukkakka cuba bagi gambar unsensored…
lol babru besh tgk camner.. wukakak…
ish2 br padan …pontianak betul

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by Rjuna
2008-01-14 23:38:02

Ya pembela anak pontianak datang, gambar ni fake weh, ala macam korang tak biasa dengan teknik pertindihan, dah banyak berlaku

ok rating Anak Pontianak naik minggu ni, kayalah TV3

[Reply]

Mohd Ismail Reply:

aku tak rasa ini gambar fake.. tgk tindik telinga yang dia ada pada semua gambar.. sama kan? kan?

[Reply]

Khai Reply:

itu kalau nak berfikiran positif la.. atau lebih mudah disebut nak pikir yang baik2… tapi pendapat khai sendiri, kalau betul la fake, hebat sungguh orang yg buat tu.. otai photoshop kot.. sampai rantai pon dia tukar jadi Z .. Z for ….. Zarina An-Julie

[Reply]

Mohd Ismail Reply:

Rjuna ni peminat si Zarina ni kot.. he he.. aku haram x kenal sape Zarina an-Julie sebelum ni.. terima kaseh kepada gambar kontroversi beliau.. ha ha ha

[Reply]

..
Comment by Mohd Ismail
2008-01-14 23:44:09

aku tak rasa ini gambar fake.. tgk tindik telinga yang dia ada pada semua gambar.. sama kan? kan?

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2008-01-15 00:45:03

itu kalau nak berfikiran positif la.. atau lebih mudah disebut nak pikir yang baik2… tapi pendapat khai sendiri, kalau betul la fake, hebat sungguh orang yg buat tu.. otai photoshop kot.. sampai rantai pon dia tukar jadi Z .. Z for ….. Zarina An-Julie

[Reply]

..
Comment by Mohd Ismail
2008-01-15 01:32:04

Rjuna ni peminat si Zarina ni kot.. he he.. aku haram x kenal sape Zarina an-Julie sebelum ni.. terima kaseh kepada gambar kontroversi beliau.. ha ha ha

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by emptyspace
2008-01-15 02:33:20

hebat betul sape yang bua teknik pertindihan tu.. tindik ditelinga ngan rantai dileher same tu..

go anju go.. buat byk lagi gambar seperti ini dan salahkan pihak yg membuat teknik pertindihan tu.. rasenye ko yg rajin buat teknik pertindihan di atas katil..

p/s: pinjam gambar ye

[Reply]

..
 
Comment by firdee
2008-01-15 08:06:19

tercekik jap bila klik kat (more…)…dasat tol minah ni…xnampak mcm teknik photoshop pong…nampak ree elll ade le…

[Reply]

..
 
Comment by syia
2008-01-15 09:20:26

uikz..gelinye nak tengok.. tapikan selalunye la.. ni kes nk cepat popular

[Reply]

Khai Reply:

popular dengan cara yg paling taik sekali…

[Reply]

hafreze Reply:

tp biler die ckp super impose..aku cam tergelak pn ade..hebat gler org tue smpi tk leh nk trace die nyer super impose..die ingat kite ni bodo2 cam 4-5 thun lepas ker..hahaha..ape laa bengong nyer pompuan, nk tipu pn beragak arr.

well khai, lepas tgk ko post gmbr nie..seb bek kite tk exchange pics aritue kan..hahahaha

[Reply]

Khai Reply:

haha.. oh well… kalau tidak ko pon tahu gambar ape yg akan diselitkan lagi di sini sebagai pemanis mulut.. wakakaka…

betul cakap ko tu hefreze, itu pelakon banyak bodo looo… dia ingat kita ni ape.. suka suka hati je nak percaya super impose.. kembar la, ape la.. bodo bodo bodo!!! hahaha…

..
Comment by Khai
2008-01-15 16:29:51

popular dengan cara yg paling taik sekali…

[Reply]

..
Comment by hafreze
2008-01-15 18:30:08

tp biler die ckp super impose..aku cam tergelak pn ade..hebat gler org tue smpi tk leh nk trace die nyer super impose..die ingat kite ni bodo2 cam 4-5 thun lepas ker..hahaha..ape laa bengong nyer pompuan, nk tipu pn beragak arr.

well khai, lepas tgk ko post gmbr nie..seb bek kite tk exchange pics aritue kan..hahahaha

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2008-01-15 18:35:25

haha.. oh well… kalau tidak ko pon tahu gambar ape yg akan diselitkan lagi di sini sebagai pemanis mulut.. wakakaka…

betul cakap ko tu hefreze, itu pelakon banyak bodo looo… dia ingat kita ni ape.. suka suka hati je nak percaya super impose.. kembar la, ape la.. bodo bodo bodo!!! hahaha…

[Reply]

 
 
 
 
Comment by vangardx
2008-01-15 17:14:37

gulp..telan air liur sambil tgn cepat2 tekan pangkah..(erk..bunyi cam hipokrit ke? :P)

[Reply]

..
 
Comment by pluginbaby
2008-01-15 18:43:57

ni mmg 100% real kot.. aku x fitnah tp ni bedasarkan kualiti dgn logikal.. if pandai cari jumpe la yg hidden under2 dia.. hahahaha… ade kt satu site blogspot populer dlm mende2 mcm nie

[Reply]

..
 
Comment by tOTiN
2008-01-16 00:00:20

fulamak!!
hebatnye sapa yg superimposed ni!!
*konon-konon bodoh jugak*

[Reply]

..
 
Comment by abdfatah
2008-01-16 05:54:29

kehkeh… memang super inposing laa tu…

[Reply]

..
 
Comment by paklang
2008-01-16 09:05:27

lepas ni kalo boleh pada pontianak2 sekalian, silalah beranak benyak2. lagi banyak lagi bagus. untuk industri negara kite jugak. kuikuikui……..

[Reply]

..
 
Comment by HaRiZ
2008-01-16 11:25:27

super imposing? hohoho…aku rase bukan super imposing…bukan ramai orang x tau background die macam mane…die bukannye pompuan yang kate “sopan je” kalau tgok depan mata….banyak gambar2 dan buah mulut orang cakap pasal die tu….dan memang terang lagi bersuluh gambar tu memang die….sok2 tunggu je la release video 3gp die..barulah orang percaya nanti..hahhaha…

[Reply]

..
 
Comment by medic_khai
2008-01-16 14:54:11

mcm x caye je dowh hahaha ….
nampak baik dlm citer pontianak …
tapii luarr ..
mcm ba alip ngang …
huhuh …
ish² ni lah idup artis …
bilew dh kaur cerita pasal nie pndai plak x nak ngakuu ….

[Reply]

Khai Reply:

ala.. biasala.. nama pon artis.. hehehe.. hurm, ape lagi… jangan la nengok cerita tu.. wakakaka….. we want pelakon lain! we want pelakon lain!!

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-01-16 20:18:22

ala.. biasala.. nama pon artis.. hehehe.. hurm, ape lagi… jangan la nengok cerita tu.. wakakaka….. we want pelakon lain! we want pelakon lain!!

[Reply]

..
 
 
Comment by stupidfox_91
2008-01-16 17:26:14

ishh..ishh.ishh…
teruk btol la die nih..
stim aku tgk..

[Reply]

..
 
Comment by khai
2008-01-17 10:06:21

hahahaha.. ye la tu… dosa tu kalau rasa camtu.. huhuhu

[Reply]

..
 
Comment by Dolmong
2008-01-17 13:17:44

“Bukan hanya sekadar lihat dari bakat tanpa tahu asal-usul dan perangai pelakon tu”

Berbakat ke dia? Macam kayu je tengok dia berlakon.

[Reply]

Khai Reply:

hehe.. maksud Khai tu open.. sorry sket, bukan kat pompuan pontianak tu.. tapi kat artis lain yg ternyata berbakat… 😀

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-01-18 04:02:43

hehe.. maksud Khai tu open.. sorry sket, bukan kat pompuan pontianak tu.. tapi kat artis lain yg ternyata berbakat… 😀

[Reply]

..
 
 
Comment by abdfatah
2008-01-17 20:09:05

haaa…. itu dia posing dari zarina ke? dolu ada zarina juga yang posing gitu… mana entahnya zarina yang itu… alaa yang heboh dulu-duluuuuu… kini hangat pulak dengan zarina yang lain… adesh. zarina yang terkini…

[Reply]

Khai Reply:

zarina AF1 tu ek… huhu.. pakwe dia nama Khai AF1.. apesal la tak nama lain..

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-01-18 01:13:28

zarina AF1 tu ek… huhu.. pakwe dia nama Khai AF1.. apesal la tak nama lain..

[Reply]

..
 
 
Comment by abdfatah
2008-01-17 20:21:52

kalo dah kata ia adalah superimpose… mana buktinya superimpose itu. takkan takder bukti superimpose dengan real yang rela yang sebenarnya… mana…? mana….????

[Reply]

..
 
Comment by abdfatah
2008-01-17 20:27:42

pontianak tak pakai baju wooooo…

[Reply]

..
 
Comment by Khai
2008-01-18 19:00:15

perhatian kepada semua yang mintak dari Khai gambar yang masih belom diedit.. khai takkan passing gambar yang ori tu kepada sesiapa.. sbb kang x pasal2 plak berdosa passing benda2 sengal macam ni..

cuba korang cari pakai google.. ade nye 😀

[Reply]

..
 
Comment by wan
2008-01-21 18:53:27

mmg anak hantu……..

[Reply]

..
 
Comment by azleah
2008-01-23 21:59:24

pssst… aku ada ajak geng2 pre lawrians join scukz kan.. punya la senior2 aku suka tengok gambar ni.. hahahaha…

siap buat kajian kes lagi tu.. haha.. tp klu diikutkan, memang dia yg salah. masuk kelab tu x elok… cuba kalau allah tarik nyawa kita masa kita masuk dalam kelab malam, berpakaian menjolok mata, alangkah aibnya…

renungkan ler…. ye semua 🙂

[Reply]

..
 
Comment by antihipokrit
2008-01-31 01:24:52

bengong pnye betina..at 1st dlm paper xnak ngaku itu gambar die,kata ada org dengki ngan die la pelanduk dua serupa la..pastu,bila da rasa nak kantoi..baru berani mngaku itu pic dia,kata kawan die saja nak dajal dia..siap bg nasihat lagi,pandai2la cari kawan…fucking shit!

[Reply]

..
 
 
Comment by Mel
2008-02-02 07:39:40

Ini bukan super imposed… tapi super posing, super power, super betik, super lidah dll….

[Reply]

..
 
Comment by carol
2008-02-13 07:18:31

memang real la. kalu ada lg gambar artis bgtau aku k,
aku memmang suka gambar artis nie.

[Reply]

..
 
Comment by carol
2008-02-13 07:34:00

apasal gambar nie ada sensor,
hantar gamabar yg takde sensor kat akau,
tak puas la tengor khai.

[Reply]

Khai Reply:

check komen komen terdahulu kat atas tu.. ade hamba Allah dah letakkan link download dia..

khai mmg x nak share menda2 camtu..

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-02-27 13:26:50

check komen komen terdahulu kat atas tu.. ade hamba Allah dah letakkan link download dia..

khai mmg x nak share menda2 camtu..

[Reply]

..
 
 
Comment by zizou
2008-02-19 13:58:10

perhhh memamng bukan superimpose maaa…dasar pompuan

[Reply]

..
 
Comment by titan
2008-02-27 05:37:49

Uih..siap ko edit lagi tuh..kantoi besar budak nih. Masuk majalah. Naya sungguh..

[Reply]

REIAMY Reply:

apa nye yang kantaoi tupulak haaaaaaaaaaaaaaa????
betul ke gambar nie or just korang datang setan ubah gambar budak nie????

[Reply]

..
Comment by REIAMY
2008-03-29 17:22:05

apa nye yang kantaoi tupulak haaaaaaaaaaaaaaa????
betul ke gambar nie or just korang datang setan ubah gambar budak nie????

[Reply]

..
 
 
Comment by che Where
2008-03-18 02:06:25

Astargfirullahal’azim…..

ek eleh,pontianak sial…tak der lngsung teknk superimpose…

[Reply]

REIAMY Reply:

betul llaaaa……. langsung x da pose yang cantik-cantik….jantan tu dapat ape setakat jilat-jilat `benda’ yang masam tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…..

[Reply]

..
Comment by REIAMY
2008-03-29 17:23:47

betul llaaaa……. langsung x da pose yang cantik-cantik….jantan tu dapat ape setakat jilat-jilat `benda’ yang masam tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…..

[Reply]

..
 
 
Comment by nurul
2008-03-20 17:46:10

kesian diaa.. mak ayah x da wang mau antar skul agama… doakan ja

[Reply]

..
 
Comment by cute
2008-03-26 15:48:23

harap cepat2 la taubat sblum diambil nyawa…………….

[Reply]

..
 
Comment by sweet
2008-03-27 10:48:48

eee…..aksi2 die sungguh mengelikan lagi mengerunkan…!!!mmg anak pontianak woOoo………..

[Reply]

REIAMY Reply:

dah tajuk anak puntianak takkan anak langsuir kot???? mende la diaorang nie………langsung tak der kemaluan???
sanat

[Reply]

..
Comment by REIAMY
2008-03-29 17:25:23

dah tajuk anak puntianak takkan anak langsuir kot???? mende la diaorang nie………langsung tak der kemaluan???
sanat

[Reply]

..
 
 
Comment by emet
2008-03-27 21:48:12

Perghh memang mencanak traffic! 😀 aku orang ke 73 komen kat sini, byk yang aku belajar dari blog ko ni 😉

[Reply]

..
 
Comment by aku bdk bek
2008-04-01 16:08:37

well…aku mmg benci kat dia dr mula2 tgk muka dia…so yg herannya ada org sggup ambek dia berlakon muka mcm tu????ya Allah laknatlah org mcm dia sblm tu bglah dia insap dlu….dah laa ‘kiut’,tunjuk2 kt org…hai…aku pening pikiaq masalah negara ni…dah dasar pompuan murahan jgnlaa tunjuk sgt…tidakkah bodo buatan hg ni???ataupun hg mmg terlebih bodddo???!!!dasar xtau agama!!!!!!!!

[Reply]

..
 
Comment by sufi
2008-04-01 16:15:21

harap ja muka cun tp perangai haprak……..aku stj ngn ‘aku bdk baik’ tu…tak pandai lansung berlakon tapi ada gak org ambik dia berlakon…….ada pa2 pa…kalo bdn tu mcm aku takpa gak,ni dakk hodoh,itam legam tah2 ada kulat pa???? kpd pkwe nya,cek2 la kot2 la kulat penuh kat tempat tu……

[Reply]

..
 
Comment by d_tieah
2008-05-21 15:17:33

Alahai………..malu kiter nk tgk dia nie……
Dasar anak pontianak…tu la pasal….bogel sana sini

[Reply]

..
 
Comment by along
2008-05-25 09:48:49

wei!!gam r die nii..memalukan jer!!faizal tahir tu da kner gam sbab bkak baju dia pon kene r gak..lagi truk sampai cam ni x malu kew??/!!

[Reply]

..
 
Comment by imam hadhari
2008-05-26 15:44:12

kembalilah kepada Islam yg sebenar!!

[Reply]

..
 
Comment by Cipap
2008-05-28 18:47:24

upload lah video diorang tengah main bro..setakat gambar jak tak cukup makan bro..

[Reply]

..
 
Comment by ReX 64
2008-06-01 16:28:21

ehm!!
tak patut betul die buat camtuhh.
memalukan anak bangsa je!!!

err….bubuh banyak lagi bleh???!!!!

[Reply]

..
 
Comment by gubig
2008-06-01 19:11:57

lebih baik jadi pelacur pada jadi bintang filem..malukan mak bapak..bikin malu kerabat artis..nasib baik bukan jiran kalau tk merebak lah kuman kuman kt rumah sebelah….kalau dah gatal masukkan iklan …sape nk lelong lelong pasal dh loheh

[Reply]

gurl! Reply:

malu ke mak bapak dye?

[Reply]

..
Comment by gurl!
2009-08-08 22:54:17

malu ke mak bapak dye?

[Reply]

..
 
 
Comment by hyrulanuar
2008-06-02 18:08:33

wey dosalah lah..
ko ngaibkan org…
mmg itu salah dia.
n apa hak ko gi
sebarkan gambar dia?
ko lagi berdosa.
bila stiap org yg
menengok gambar tu,
ko akan mendapat dosa.
ko suka ker idup
mengaibkan org…
apa punya manusialah ko..

[Reply]

Khai Reply:

thanks la jadi macam bagus nak sound2 kat sini.. ade dua je kata putus ntuk ko..

1. aku mengaibkan dia atau dia mengaibkan diri sendiri?
2. tak suke close je bro blog ni.. takde ko sakit hati..

[Reply]

adyku Reply:

betul kate khai..aku setuju..
lu rase takleh nak hadap lagi blog ni, lu tutup jer..
wa masuk sini pun pasal da bosan dgn isu semase..
tapi ok la mamat khai ni nyer blog..
tapi sory ek khai..wa ada bagi komen gak pasal lu..
tapi bagi gua pun dorg(artis) ni pun agak2 arr.. nak bogel skali pun, sorg2 dah arr…ini nak tunjuk jugak gambar jantan sundal mane ntah sebelah dia tue..waakakakakaka…

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-06-02 20:38:17

thanks la jadi macam bagus nak sound2 kat sini.. ade dua je kata putus ntuk ko..

1. aku mengaibkan dia atau dia mengaibkan diri sendiri?
2. tak suke close je bro blog ni.. takde ko sakit hati..

[Reply]

..
 
Comment by adyku
2008-06-05 11:40:39

betul kate khai..aku setuju..
lu rase takleh nak hadap lagi blog ni, lu tutup jer..
wa masuk sini pun pasal da bosan dgn isu semase..
tapi ok la mamat khai ni nyer blog..
tapi sory ek khai..wa ada bagi komen gak pasal lu..
tapi bagi gua pun dorg(artis) ni pun agak2 arr.. nak bogel skali pun, sorg2 dah arr…ini nak tunjuk jugak gambar jantan sundal mane ntah sebelah dia tue..waakakakakaka…

[Reply]

..
 
 
Comment by bdk hensem
2008-06-05 23:40:11

tetek zarina bleh tahan gak..aq rase nk isap je.. bf dye bkn ensem
pn.. membazir je ..baik bg aq yg ensem ni isap..bwu ada feel..haha

[Reply]

yg bname insan Reply:

tu suatu perlian ke kenyataan?aku ase breast pmpn yg plg cun n mantap ialah yg tutup ngan kain smpai laki xleh nk intai walau skecil lubang jarum kcuali suami die..

[Reply]

..
Comment by yg bname insan
2009-02-12 21:45:17

tu suatu perlian ke kenyataan?aku ase breast pmpn yg plg cun n mantap ialah yg tutup ngan kain smpai laki xleh nk intai walau skecil lubang jarum kcuali suami die..

[Reply]

..
 
 
Comment by ejam
2008-06-26 19:26:07

what!! so embrassed..he3

[Reply]

..
 
Comment by wakaka
2008-07-01 02:33:00

aiseh.. awat kasi sensor plak…
kasi la tengok abissssss….

[Reply]

..
 
Comment by NuRuLzZ
2008-07-09 11:53:43

wei tkde keje pe!! jahanam r bdak2 nie smue..lg2 c bdk hensem..smpai nk isap tetek..mrepek r dok..sori 2 say r..krang bdak m’sia buat hal m’sia sua…bdak s’pore jgak wild..!!!whakakakakakak!!!

[Reply]

..
 
Comment by Asna
2008-07-15 23:06:29

hye khai,bru je usha2 blog ni….
ish2 ape nk jadi remaja zmn skang kan…
sye ade gak dpt email dri mmbr pic2 gmbr anak Dato K yg bt perkara2 xsenonoh camni….terkejut gak tgkk….huh!…
dah akhir zaman….bertaubat lah sebelum terlambat….

[Reply]

ila Reply:

cmne la diri zarina ni kan……..kt akhirat…tmasuk la aku….takotnya!!!!

[Reply]

..
Comment by ila
2008-08-06 17:46:07

cmne la diri zarina ni kan……..kt akhirat…tmasuk la aku….takotnya!!!!

[Reply]

..
 
 
Comment by misskaka
2008-09-12 11:27:03

khai, khai…
buat dapat dosa free je aku terbaca entry ni..

[Reply]

..
 
Comment by judinbo
2008-09-12 19:14:18

huhu kurang pahala pose aku

[Reply]

..
 
Comment by siti
2008-10-07 13:12:38

khai,mintak alihkan segera gambar2 aksi terlampau ni. dah la org yg tgok dpat dosa, dgan khai2 sendiri terbabit dpat saham. tegur jer.nnt lam kubur tiba2 dpat free delivery dosa2 kat dunia sbb slagi mengarah org len kpd maksiat, kita ttpdpat dosa slagi org tuh wat..harap ambik perhatian.sy tgur sbb sy ska lman web khai nih.jd make it comfortable for the readers to access..bkan skadar nak jd lman web porno.

[Reply]

..
 
Comment by azyansyahirah
2008-11-12 13:08:27

ceh blakon cam pompuan suci.
tapi hakikat.
cam sial je prangai.

[Reply]

..
 
Comment by sekngucing
2008-11-14 03:05:05

apa nak heran? mak bapak korang semua mcm tak penah **** dulu

[Reply]

Khai Reply:

mak bapak ko je kot.. mak bapak aku tak.. terima kasih 🙂

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-11-14 09:05:42

mak bapak ko je kot.. mak bapak aku tak.. terima kasih 🙂

[Reply]

..
 
 
Comment by jali
2008-12-04 23:45:03

sapa yg tunjuk gamba dia ni dapat share dosa aku sebab……

aku dah melancap..tengok gamba ni. aku tutup gamba mamat org asli tu, letak gamba aku. 2 kali pancut!

[Reply]

Khai Reply:

haha..consider yourself.. bapak low class taste ko.. ups.!!

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-12-05 01:28:22

haha..consider yourself.. bapak low class taste ko.. ups.!!

[Reply]

..
 
 
Comment by butAq19
2008-12-27 00:54:47

para pembaca…
cuba anda bandingkan kenytaan atau komen khai tentang gambar zarina dan pengcara tv yg memalukan?
gambar manelah lg menunjukkan kejahilan ttntg agama?
gambar mane lg memalukan?
khai…
profesional skit!!!!!!!!!

[Reply]

..
 
Comment by ater
2008-12-31 11:59:19

dorg ni semua spesis sama…..mamalia omnivor..

[Reply]

..
 
Comment by ubey
2009-01-05 03:27:11

gle gampang minah ni. haha. lanco laaa

[Reply]

..
 
Comment by tria
2009-02-10 10:17:58

pontianak yang tukor jadik kuntilanak..yang laki nye plak jadi orang minyak haha..

[Reply]

yg bname insan Reply:

wahahahha lwk gile :o:

[Reply]

..
Comment by yg bname insan
2009-02-12 21:41:14

wahahahha lwk gile :o:

[Reply]

..
 
 
Comment by tria
2009-02-10 10:21:03

mesti dak pontianak nih bangga 2 benjol ‘asetnya’ kena tonton 1 malaysia haha..

[Reply]

..
 
Comment by yg bname insan
2009-02-12 00:38:43

xckup kabur la gmba2 ni..patut kaburkn lebih lg…jijik hamba Allah ni tgk….ingatkn psl ape la~huaaaa nyesallll =(

[Reply]

..
 
Comment by joule
2009-02-24 17:34:46

insaf ar sket wahai manusia ..
dah lame ke hidup ?

[Reply]

..
 
Comment by abillabella
2009-03-17 00:50:24

cam vavi…

haha….

:p

[Reply]

..
 
Comment by yatienas
2009-03-25 18:54:44

btul2 tak sangka..

[Reply]

..
 
Comment by Rahsia Jutawan CBC
2009-03-26 01:00:26

pelik aku…terus terang gambar die..tapi x ngaku lagi….x kan superimpose kot mcam ni….haha :o:

[Reply]

..
 
Comment by kentang
2009-03-26 04:00:54

aku nak pic ni yg xde sensored nya leh x????bg la…., =(

[Reply]

..
 
Comment by Taufik SM
2009-04-12 17:17:46

wah syok mata aku tengok….

awt ko tutup ***** tu ….. hehehe 😀

[Reply]

..
 
Comment by ella
2009-04-15 16:36:04

benda dah lepas.. 😆 mintak bertobat la ye… 🙂 🙂

[Reply]

..
 
Comment by cendawan
2009-04-30 18:32:07

ishhhhhhh………tak ensem tol mamat ngan dier tuhh…ensem lagi aku…dah la puntianak tuhhh gila sex toll…
erkkk….puntianak skang nih taknak isap darah daaaa…
nak isap ko**k jerrr…

[Reply]

..
 
Comment by nia_eiyna
2009-05-16 17:23:48

jaga nama, jaga maruah keluarga, jaga agama kita.. jauhi dari maksiat..

[Reply]

..
 
Comment by budak U
2009-06-02 14:44:37

asl dieorg ltk ank pontianak..asl x letak ank pontiana berbugil je…ish…ish..sedih3….. =(

[Reply]

..
 
Comment by johnjimat
2009-06-04 19:14:16

kalau letak title cmtu.. kang post tu cm lucah lak ahha

[Reply]

..
 
Comment by Anne Ai Ling
2009-06-06 04:44:26

Insaflah wei… Teruk dah ko ni Zarina…

[Reply]

..
 
Comment by pening
2009-06-08 11:08:06

Apelah nk jd……moge mndpt hidayahNya..

[Reply]

..
 
Comment by art
2009-07-12 15:18:10

pada lelaki yg nak kuatkan zakar/besarkan senjata nye..
cuba visit: http://www.ubatkuat.com
nak order sms 0172415438

[Reply]

..
 
Comment by wjee
2009-07-15 11:33:50

ni baru di kata pelakung filem mlau aanuzubilamizalik. allah tunjuk kan jalan yg btul.

[Reply]

..
 
Comment by khunsa
2009-07-31 11:52:24

Kosmo patut siarkan gambar dan menjadi berita untuk tatapan rakyat Malaysia ….
Adakah ini nilai – nilai 1Malaysia yang patut diketengahkan dari dunia hiburan ??

****
berita sejarah Yasmin menjadi isu dan kecaman dari pelbagai pihak sehingga pihak Kosmo dipaksa meminta maaf…
Inilah kebodohan manusia di Malaysia …

[Reply]

..
 
Comment by dany
2009-08-04 02:24:30

apa khai..
sensored watpe??
boring ar..
kna open2 lah benda2 cmnie sume..

[Reply]

..
 
Comment by Sifu Tajwid
2009-08-07 21:22:22

Astaghfirullah…..

Panas perut ibu yang mengandung kalau tengok perbuatan si anak. Tapi kalau si ibu buat tak tahu je dengan perbuatan, memang patut pun si ibu panas perut :o:

Emmm…

Tak tahulah khai dengan artis-artis wanita sekarang ni. langsung hilang maruahnya. Lebih hina dari sampah. Mungkin keras kata-kata saya ni kan, tapi kita semua cuba fikirlah sendiri.

Ingatlah, wanita adalah satu mutiara yang sangat-sangat diagungkan dalam Islam. Teladannya telah ditunjukkan oleh nabi kita Muhammad s.a.w. Namun mengapa setelah Islam memuliakan kaum wanita, wanita itu sendiri melakukan sesuatu yang menjatuhkan diri dan maruah mereka ke lembah kehinaan.
Oleh itu kaum wanita, hargai diri dan maruahmu. 8)

[Reply]

..
 
Comment by marol
2009-09-10 16:16:36

nie sume x takot dose ker??

[Reply]

..
 
Comment by jerry
2009-09-15 14:41:08

i just had sex with her last 2 month
she’s amazing on bed

[Reply]

..
 
Comment by masyukk
2009-10-18 22:11:52

artis baru kita ni mmg dah takde maruah. itu gambar yg tersebar. Yang tak tersebar, tentu byk koleksi dia.
klik disini 🙂

[Reply]

..
 
Comment by wandi
2009-11-02 05:54:45

blog yang menarik. macam-macam ada. pening kepala aku 😀

[Reply]

..
 
Comment by syaitan
2009-11-11 23:27:26

blh buat stock lancap ni..

[Reply]

..
 
Comment by fie
2009-12-06 22:55:27

muke je comel. otak xde.

[Reply]

..
 
Comment by akak yOna
2009-12-12 16:29:01

memang x malu le… btul3…. if malu takkan ade pix cenni kn.. slumber giloz siot…. cane ek leh kantoi..?

[Reply]

..
 
Comment by Faizal
2009-12-19 19:59:16

dah kaburkan pun tetap nampak gak..
otak xde ke?

ni blog separuh lucah ke?

[Reply]

..
 
Comment by Cumi Al-Manzour Jitra
2009-12-30 13:48:23

Aloo kalau boh gambar dah tu buat bagi kelabu pulak baik tak payah boh gambar langsung. Hang pakai tulis saja cukup… biag kami bayangkan sahaja ! Nak tunjuk nak tunjuk tapi nak lindung. Apa dia….. doasa serupa sahaja. Tuih !

[Reply]

..
 
Comment by luffy
2010-02-02 15:41:20

bestla potianak ni… lagi best kalo blogger ni tak blurkan pic ni..
bile nak kuar citer pontinak versi tak pakai baju ni.. :p

[Reply]

..
 
Comment by hensem
2010-02-14 23:38:53

muka huduh perangai buruk..zarina, pilih la yg hensem sikit

[Reply]

..
 
Comment by Stratovarius88
2010-02-21 02:36:02

Kalo yang pompuan tu anak pontianak, yang laki pulak aku bagi nama hantu raya. Hahaha

[Reply]

..
 
Comment by jiwa
2010-03-08 18:42:26

mcmni la maju! lek arr ni untuk tatapan umum per.. zarina ann julie bravo atas keselambaan anda!

[Reply]

..
 
Comment by zida
2010-03-22 11:46:01

haha berita lame.
🙂 baru masuk sini.

neway, artis2 kita mmg some of them yg dah ta ley pakai.
setuju dgn ckp wardina yg artis senanye x perlu di jadikan role model. baik amek Rasulullah saje 🙂

[Reply]

..
 
Comment by lem_boo
2010-03-25 18:30:21

pergh..wa xleh tahan beb :love:
sape yg ckp gmbar ni super impose tu aku nk kta ko buduh!

[Reply]

..
 
Comment by sha
2010-05-06 12:09:50

memalukan jer…. semoga dia cepat sedar sebelum terlambat..

[Reply]

..
 
2010-09-27 20:27:47

err, rantai mereka, antara berbaju ngan tak mmg sama. mustahil gambar tampal. heh

[Reply]

..
 
Comment by komeng
2010-10-11 15:44:56

patotnye pompuan ni berlakon kat hollywood.bkn kat m’sia.berlakon jadi pornstar.huhuhu…

[Reply]

..
 
Comment by luna
2010-11-29 22:59:53

kisah silam dia..hope lepas ni kita sama2 insaf…mungkin satu hari nanti dia akan berubah, sape tau kan..

[Reply]

..
 
Comment by tinjau2
2011-01-07 13:16:35

aiii betina ni…semoga Allah beri dia petunjuk dan hidayah…buat maksiat ni…”pilihlah dengan betul wanita yg akan mengadungkan anakmu kerana unsur keturunan sangat mempengaruhi diri anak..”faidh kasyani,al mahajjah al baidhla 3:93..

[Reply]

..
 
Comment by mamat
2011-03-06 12:51:10

benci bila tengok muka perempuan tu…

[Reply]

..
 
Comment by mael lambung
2011-06-13 14:03:17

mcm setan perangai die….

[Reply]

..
 
Comment by non
2011-08-01 20:38:25

saya suka tengok wayang anak pontianak :8 so sweet

[Reply]

..
 
Comment by non
2011-08-01 20:39:26

so hottt 😎 :bloody:

[Reply]

..
 
Comment by Blog Cinta
2011-08-04 12:10:25

Astarfighullah.. Artis sekarang.. 🙁

[Reply]

..
 
Comment by Ahmad Uzair
2011-10-25 00:48:56

damn..mcm la dia bg badan tu laki tu terus setia n janji nk kawen….lulwat

[Reply]

..
 
Comment by Syam
2012-01-26 08:15:56

Apalah nak jadi dengan anak bangsa kita sekrang nie… ish3 🙁

[Reply]

..
 
Comment by wan
2012-03-08 03:31:51

uwek..mual dan memalukan murahan..semoga dapat jodoh yg perangai cam dia jgk..baru tau

[Reply]

..
 
Comment by kopisusu
2012-03-31 10:51:40

cam celaka jer minah ni….wak malu kaum hawa jer si bodoh nie….seteruk2 aku pn xde ler sampai nk pose s’exreme ni…. cmne ler reaksi mak bapak die bile tgk pic ni ek!!!!!!!!!!!

[Reply]

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?