Kenapa Saya Suka Rumah Saya

641 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

12zrku-mungkin.jpg
Kenapa saya suka rumah saya? Sebab rumah saya best. Rumah saya ada Mak, ada Abah. Sebab apa saya suka rumah saya? Sebab rumah saya ada PS1, PS2 & PS3. Sebab apa saya suka rumah saya? Sebab rumah saya ada TV Sony 50+ Inci. Sebab apa saya suka rumah saya? Sebab rumah saya ada line internet yang laju. Sebab apa saya suka rumah saya? Sebab itu rumah saya, saya sukalah!

Kenapa saya suka blog saya? Sebab saya suka berkongsi sesuatu. Kenapa saya suka blog saya? Sebab ini blog paling best bagi saya. Sebab ini kan blog saya. Haha. Kenapa saya tak update lagi blog saya? Sebab saya tunggu motor baru. Hehe, bodoh sungguh apa yang Khai tulis ni. So untuk menjawab sebarang persoalan kenapa blog ini masih tepu tanpa sebarang entri, jawapannya ialah Khai sedang menunggu ketibaan 125zr Maroon beberapa hari lagi untuk dijadikan Entri blog ini.

So nantikan entri akan datang mengenai motor baruku. Jangan tak tahu, Yamaha 125zr adalah motor idaman Khai sejak bertahun-tahun lamanya. Bertahun-tahun telah diletakkan dalam Whis List di blog ini. Hampir setiap hari termimpi-mimpi tentang perkara yang sama iaitu Yamaha 125zr. Oh Yamaha 125zr, bunyimu, kelajuanmu, kecantikkanmu, meruntun kalbuku. Even orang cakap kau maintenance tinggi pun, peduli apa aku.

Adakah Khai akan menjadi seorang Mat Rempit? Nantikan kemunculan entri mengenai motor baru akan datang.

Pssttt: Sesungguhnya entri ini adalah tribute untuk menanti ketibaan motor idaman hati. Oh ya, Khai terjumpa sebuah Content Management System (CMS) yang sangat bagus untuk mereka yang ingin mewujudkan sebuah komuniti di hujung jari iaitu Ning. Ning langsung tiada pertalian saudara dengan Ning Baizura ok?! Lagi satu, sebut pasal rempit, aku ada satu video Minah Rempit untuk dikongsikan. Tak payah download, korang boleh nengok secara online je terus. Tapi jangan salahkan minah rempit tu, salahkan bapak dia sebab cuai jaga anak.. 18 tahun ke atas sahaja! (ngk dulu baru tahu).

UPDATED: Khai dah dapat 125zR.. Alhamdulillah.. Moga Khai akan lebih mengingati Allah SWT di atas limpah kurnianya. Klik di sini untuk entri mengenai 125zR ku itu.

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 2:46 am 24 January '08 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 641 views
Dalam kategori: Daily Craps, Istimewa | Tweet This!

Eat This Google!: , , , ,


RSS feed | Trackback URI

28 Comments »

Comment by kak lia
2008-01-24 09:05:04

lawa ke motor tue…..syukur impian khai tercapai..aminn

..
Comment by Khai
2008-01-24 10:53:55

lom dapat lagi kak.. dah dapat nanti khai publish kat blog ni.. oke.. hehehe… thanks alot!!!

..
 
 
Comment by gurl life
2008-01-24 09:30:21

hehe…kesian dia..ngah tunggu motor baru smpai dah xder mood nk update blog…alaa…sabar eh cayunkkk

..
Comment by Khai
2008-01-24 10:57:04

ngah sabar la ni. sibuk je.. x nak bawak gi mamak.. ghagagaga

..
 
 
Comment by syia
2008-01-24 10:34:20

la.. punye banyak pusing2 citer pasal kenape suke ruma dgn blog akhirnye nak citer pasal motor..

kenape eh laki suke bawak motor?? tak ke macam panas lepas tu cam kene hujan.. kenape x kete?

..
Comment by Khai
2008-01-24 11:01:44

khai bukan tak suke kereta.. tapi kereta leceh.. kalau jam x leh cepat.. lembap.. buang masa!! time is tissue…

kalau nak berkereta, nanti2 la bila dah kerja.. bila dah ade kereta takkan nak nengok je.. sure nak buat modification sket kan.. hehehe.. pe barang nak pakai standard jer…

and lagi sesuai berkereta ntuk yg berkeluarga… kan kan???

..
 
 
Comment by musnaz
2008-01-24 10:34:20

motor ni pon kakak angkat sponser ke? huhu ๐Ÿ˜›

..
Comment by Khai
2008-01-24 11:05:51

ahahahaha.. nanti la khai cerita… mana leh kasitahu dulu.. x suprise la.. hahahaha ๐Ÿ˜€

..
 
 
Comment by Awangku Yusli
2008-01-24 12:17:04

Aik bro.. takkan la sebab teruja ngan motor baru sampai takleh nak tulis pasal benda lain kot? Heheheheh… Tu mesti tak boleh tido tu sebab tak sabar nak tunggu kedatangan motor. Betul tak? ๐Ÿ˜›

..
Comment by Khai
2008-01-24 20:08:22

bak kata upin & ipin, BETUL BETUL BETUL!! hehe..

..
 
 
Comment by Duez
2008-01-24 18:48:37

125z…

Lama dah aku tinggalkan dia.Hampir 6 tahun.Sememangnya gagah dia federal highway.BMW 5 series,lek je aku folo belakang dulu.Cukup cool mencelah di area Mahameru,Bangsar,dan Travers.Selamat datang ke 125z club!!

Apa hal pun khai,kasi bikin baekk punya 125z ko.Kasi terjah 230km/j..

haha..

X-125z

..
Comment by Khai
2008-01-24 20:10:47

hihi.. insyaAllah.. bila dah ade motor nanti, khai akan gunakan dia sebaik mungkin.. sayang dia macam awek sendiri.. tak pon macam isteri sendiri.. hehehe…

kasi 230km/j???? hahaha.. x berani!!

..
 
 
Comment by Duez
2008-01-24 20:22:38

Kasi tukar chamber…filter.hehe

Ahhh!!
125z best gilerr ahhhh

..
Comment by Khai
2008-01-25 01:18:54

abis nape ko tukar… aku sedih nengok orang tukar 125zr ngan 135lc… kejadahnyeee :((

..
 
 
Comment by Mohd Ismail
2008-01-24 21:00:04

ha ha… Khai jadi mat rempit ar pasni.. :)) *boleh aku tumpang pusing KL nnt..

..
 
Comment by Wizurai
2008-01-24 21:08:37

jeles la ni ko dapat 125…

..
 
Comment by adib.
2008-01-24 23:41:48

jaga diri la..sebab moto macam nih kegilaan mat rempit dan jugak di kalangan pencuri motor..hhehe…ar…lepas nih leh la kau kawan ngan spark..

..
 
Comment by Rjuna
2008-01-25 00:51:35

Ya inilah jentera rempit yang sangat anti di mata bapak polisi, kemana jua road-block jentera ini pasti ditahan, kau memang kaya kerna bakal memilikkinya.

Trend sekarang Nouvo S dgn LC maa

haha link Ning tu mmg kalah youtube.

..
Comment by Fahmishah
2008-01-25 18:11:01

watpe nak ikut trend? ikut selera sudah!

..
 
 
Comment by deennasour
2008-02-01 21:58:41

peewit~
tak beli no plat sendiri ke khai?

..
Comment by Khai
2008-02-08 16:59:07

hehe.. tunggu khai beli kereta… ntuk motor, cam x perlu je.. hehee…

..
 
 
Comment by gie
2008-02-06 13:58:54

khai..nanti aku nak pinjam…round jb plak..ko test rider jarak jauh plak..uji ketahanan moto tu…jb kl,member aku naik moto leh buat 2jam setengah….ko cuba la…

..
Comment by Khai
2008-02-08 17:01:16

motor baru ne leh jalan jauh.. leh mmg leh.. tapi x leh bawak laju.. terberak la aku atas motor.. hehehe…

ala, aku rasa aku boleh buat lebih dari tu… dari KL ke perlis pon boleh kot… tanpa henti… tapi dalam mimpi je la… hiiii… ๐Ÿ˜€

..
 
 
Comment by melayubuntu
2008-02-07 14:15:48

bleh la rempit nanti..wakakak…

..
 
Comment by nurul85
2008-03-22 11:04:44

apsal dlm bnyk2 motor…125z jd kegilaan khai….dulu i pn minat giler 125z ni…tp x kesampaian…skrg dah dpt dah tp kete la…kia spectra…hehehe…ape2 pn jaga moto tu elok2….

..
 
Comment by hemo
2008-03-23 23:30:15

khai ko pmnat moto 125z??
sma la kta..
dh la kler sma..
jgn la jd rempit..
xstyle lngsung!!
jd ja mat grand…
huhu…

..
 
Comment by scaniaz
2011-07-18 12:44:42

“Saya pun suke rumah saya maa..”:)
scania hot post—>>Mari Melihat Ladang Ganja Dan Cara Ganja Di Tuai!!!

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?