PLUS Ronda sangatlah terbaik! Superb!

Salam semua. Hehe lama tak update blog. Khai balik kampung dari Jumaat sampai Rabu. Kat kampung pulak Streamyx mak Khai dah potong since takde sapa nak pakai pun internet tu. Paiseh! Astro saluran sukan pun dah takde. Pun mak Khai cancel subscribe sebab takde sape nak nengok. Paiseh lagi sekali! Hahaha. Nasib ManU menang aritu lawan ManCity.

Pagi tadi dalam pukul 8 pagi Khai gerak balik KL. Nak mulakan kehidupan macam biasa balik. Makan tido online! Makan tido online! hahaha!!

Tadi kat highway persimpangan Kajang nak ke tol Sg Besi boleh minyak habis pulak. Alahai cam siak je! Ingat cukup la nak sampai KL sekali tak lepas. Korek block lagi, padan muka! Huh! Then nasib berhenti betul-betul dekat telefon kecemasan tu. First time Khai guna menda alah warna oren tu. Lawak siot! Sempat lagi buat live blogging. Cuba korang nengok entri terbaru kat blog live blogging Khai tu. Hahaha!

Nak dijadikan cerita, Khai call pihak PLUS guna kotak oren tu. (more…)

Posted on 23 September '09 by , under Hidup Khai. 74 Comments.

Resepi Awet Muda Berkekalan


Entri kali ni pelik sikit kot? Apejadah nye si Khai ni nak beri petua ye tak? Dah tua ke dia? Well dont worry, ni bukan petua sebenarnya, tapi pemuda. Maklumlah ni adalah resepi untuk awet muda yang berkekalan. Mungkin wajah korang akan kelihatan 5 tahun lebih muda dari sekarang? Kepada nenek-nenek yang dah berumur 80 tahun tu, sorry la kalau you all try petua ni pun, muka you all still nampak macam 75. Tua jugak. Kwang kwang kwang. Ops! Nenek, jangan saman saya, saya orang susah..

Ok, kalau boleh korang ikut cara-cara ni satu persatu yer. Sama-samalah kita kelihatan 5 tahun lebih muda. Warning kepada adik-adik yang baru berumur 5 tahun tu, tak payah sibuk-sibuk nak cuba sebab kalau umur korang baru 5 tahun, then nak jadi pulak 5 tahun lebih muda. Abis, nak muka korang masa umur 0 ke? Nak transfer masuk dalam perut balik? (more…)

Posted on 22 December '08 by , under Hidup Khai, Kisah Cinta, Tutorial. 86 Comments.