PLUS Ronda sangatlah terbaik! Superb!

669 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

Salam semua. Hehe lama tak update blog. Khai balik kampung dari Jumaat sampai Rabu. Kat kampung pulak Streamyx mak Khai dah potong since takde sapa nak pakai pun internet tu. Paiseh! Astro saluran sukan pun dah takde. Pun mak Khai cancel subscribe sebab takde sape nak nengok. Paiseh lagi sekali! Hahaha. Nasib ManU menang aritu lawan ManCity.

Pagi tadi dalam pukul 8 pagi Khai gerak balik KL. Nak mulakan kehidupan macam biasa balik. Makan tido online! Makan tido online! hahaha!!

Tadi kat highway persimpangan Kajang nak ke tol Sg Besi boleh minyak habis pulak. Alahai cam siak je! Ingat cukup la nak sampai KL sekali tak lepas. Korek block lagi, padan muka! Huh! Then nasib berhenti betul-betul dekat telefon kecemasan tu. First time Khai guna menda alah warna oren tu. Lawak siot! Sempat lagi buat live blogging. Cuba korang nengok entri terbaru kat blog live blogging Khai tu. Hahaha!

Nak dijadikan cerita, Khai call pihak PLUS guna kotak oren tu. Dia cakap “encik tunggu sebentar, kami akan hantar bantuan”. Sejuk je hati dengar bila dia cakap macam tu. Tak jadi nak nangis tepi highway. Hahaha. Tunggu punya tunggu tengah panas tu, dekat lebih kurang 1 jam macam tu baru sampai. Dalam hati memang dah maki hamun dah tapi tetap bersabar lagi tu. Iyalah orang nak mintak tolong mana boleh banyak songeh. Kene sekeh karang.

Then sampailah kereta peronda PLUS tu. Dia berhenti tepi Khai. “Encik, boleh saya tahu apa masalah encik?”. Memang rasa nak lempang pun ada gak. Tadi masa call kemain lagi tanya macam-macam. Siap kasi nasihat lagi lain kali rajin-rajin isi minyak. Ni tanya plak lagi.

“Selamat Hari Raya encik. Ni ha minyak motor saya habis. Terlebih rempit agaknya.”. Lepas tu dia balas pulak, “Selamat Hari Raya. Oh, minyak habis ye. Maaf encik kami takde minyak la. Encik nampak flyover depan tu (dalam 500M), encik tolak sampai sana lepas tu cik panjat bukit tu atas dia atas Petronas. Kalau encik malas tolak, encik cuba tiup tangki minyak tu kot-kot boleh”.

Khai pun jawab, “Oh ye ke encik. Tapi saya awal-awal dah tiup macam nak mati. Takpelah macam tu. Terima kasih banyak-banyak”. Lepas tu diorang pun blah!

Binawe betul. Bodoh bangang punya PLUS! Buang masa 1 jam aku tunggu semata-mata nak dengar alasan korang yang sangat celaka tu. Wah best gila maki hamun bila dah habis bulan puasa ni. Hahaha! Apapun ni first time siot berkelah tepi highway. Tengah panas lagi! Arghhhhhhhh!! tension tension!!

Setelah berpenat lelah beli minyak dua botol air mineral besar, akhirnya selamat jugak Khai sampai rumah. Balik je bukak baju seluar semua terus online pakai seluar dalam je. Tak menyabar nak online punya pasal. On je notebook, baru teringat charger rosak. Wallaweh kene keluar balik beli charger pulak. Cis! dah pergi Low Yat pulak cari charger. Melayang RM70 sebab nak cepat. Jadi Khai tak survey kedai-kedai lain. Satu kedai terus beli je. Hampeh!

Hari ni memang dugaan yang pelbagai la. Semuanya menguji kesabaran. Allah nak hilangkan sedikit dari lambakkan dosa yang dah Khai buat la kot. Alhamdulillah. Apapun janji Khai selamat sampai hari ni. Mak abah! orang dah sampai. Hehehe.

Ok lah nak bukak email then pergi bersiram. Badan sikit lagi nak sama tahap dengan bau longkang. Hehehe. Oh ya, nak kasitahu satu rahsia ni. Member Khai yang kerja 7-Eleven SMS haritu dua hari sebelum raya. Dia kata AR Badul pergi 7-Eleven Bangsar beli rokok Kent dengan Air tin kacang Soya. Pukul 12 tengahari pulak tu. Mungkin Pakcik Badul dahaga la tu kot. Hehehe. Selamat ko Badul rahsia ni pecah kat Justkhai je. Kalau Oh! Artis tadi, esok keluar paper. Hehehe.

Errr. Lagi satu tak sangka Khai dah tua-tua ni pun dapat RM200 duit raya. Kehkeh. Korang yang dah tua-tua jugak tu dapat ke? Jangan jeles.. Hehehe.. πŸ˜›

Ps: Hebat jugak ek Nokia 5800XM ni. Amik gambar kereta laju kat highway pun melekat je kereta tu. Tak nampak macam bergerak pun. Tu belum pilih “sport” lagi tu. Kalau korang nak tahu kereta tengah laju bergerak, macam tu la rupa dia. Kita je tak perasan sebab laju sangat. Hehehe. Terjongket cam pelik je ek?

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 3:15 pm 23 September '09 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 669 views
Dalam kategori: Hidup Khai | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , , , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

74 Comments »

Comment by Zizie
2009-09-23 15:30:45

konklusinye?
PLUS mmg cm hampeh la ye??
haha.sian kau khai.
takpe2 dugaan πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-09-23 15:34:22

Mungkin la.. takut kes Khai ni kes terpencil je. Orang lain ok je kot pengalaman dengan PLUS.

Anyway bukan tu conclusion entri ni. Conclusion entri ni ialah Khai dah dapat online semula dan memeriahkan dunia internet korang. Tak banyak sikit pun jadi la. Biar ada dari takde.

Hehehehe.. boleh? πŸ™‚

..
Comment by Zizie
2009-09-23 15:37:10

haha.oke2 tu tahap klimaks ar dpt online balik.
boleh2 terima. πŸ™‚

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by fifie ierina
2009-09-24 12:32:46

hehehe! sejujurnye, sgt hampeh.. x patut ok diorang wat cm2, pd mne2 pengguna highway sekalipun.. dhla tgh panas :bloody:

(Comments wont nest below this level)
Comment by org awam
2009-09-25 13:08:11

rajin nye die komen…tettt! ade ape2 kew? hehhe

 
Comment by fifie ierina
2009-09-25 19:02:18

teeeettt3! hahaha.. ms 2 nk msuk minang pak cik khai, die malu2 kata xnk padahal sy tau die nak.. :bloody:

cewwah, hahaha! (ade plak yg marah nie karang) xdela awak, suka suki je komen cni.. da kne bomoh siam agaknye dgn pak cik khai :[

lalalala 8)

 
Comment by org awam
2009-10-04 08:41:30

hahaha….bomoh siam?
sm le…..
hr tu org p goda khai
tp dia x mau ni…
ish! sodih~
hahaha :bloody:

 
 
Comment by IntanNurArissaRashid
2010-02-18 15:33:21

kesimpulanny centu le =-. hahaaa… siul j kn.
ehh.. kesimpulannye.. keta jd mcm gitu coz depankan lebih brt,engine.blkg lak de ayam 3ekor j.
tgk blkg takdek uwank ddk.lg le..
kalo de khai d blkg tu mungkin x jungkit sgt kut… ehee…

btw khai… u mmg epikan hidup kami…
tanpamu tak ceria kami taw…
x sikit, mmg byk… ehem2..
tata..

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by kuriee
2009-09-23 15:34:47

kalau kereta diaorang tolong lah..tak pun kalau awek cun yang kehabisan petrol…mmg diaorg tolong ni…setakat khai…dia tinggal je lah..hahahha…kesian ko khai….

..
Comment by Khai
2009-09-23 17:20:02

walawei.. kalau macam tu, PLUS kene amik pekerja yang GAY la pulak since ramai yang naik motor habis minyak tepi jalan semua jantan je pun.. kahkah!

..
 
 
Comment by Mr.Bintang
2009-09-23 15:36:14

Perghh.. gile sopan PLUS! huuuu.. nasib laa…. kenapa x ko cepuk je dorang mase tu.. ahhahahaha..

..
 
Comment by finalcross
2009-09-23 15:40:52

S.A.B.A.R….huhu. Aku rase diorg wat hiasan je tepon kuning dkt tepi jln tu…skadar syarat lagi satu bile diorg dtg jenguk… Kalo btol nk tlg,patutnye da standby 1 tong minyak spare. hampeh la diorg…

..
 
Comment by luthtextile
2009-09-23 15:45:28

hebat hang.. sabar la..
mesti ada sebab Allah bagi jadi macmtu πŸ™‚ cool bro!

..
 
Comment by nieyda
2009-09-23 15:48:36

hurm…. dah nasib badan
terime aje lah yea….
tp cam xsangka lak PLUS peronda camtu kan….
huhu~~~~

..
 
Comment by ash
2009-09-23 15:54:16

yg x tahan khai on9 pakai sua dlm jek.. πŸ™‚
saba la khai..
pehni beringat le sediakan minyak spare…

..
Comment by fifie ierina
2009-09-24 12:34:33

simpan minyak spare dalam motor.. ley eh awak? :8

..
 
 
Comment by Manchester United FC
2009-09-23 16:39:21

sama la ngan aku x dapat online kat kampung. ngerr :bloody:

..
 
Comment by khai jugak
2009-09-23 17:04:39

satu mende pasal plus ni…aku nk cite kes aku pulak.. :p :p .aku ni selalu gak gune highway nk balik seremban, aku penah le kol plus ni..nak tanye le kot2 jem ke x higway ke seremban tu..dgn rilex nye, org plus tu ckp..”trafik ok..bergerak lancar..” pastu aku jalan le..rupe2 nye jem tersengguk-sengguk.. :p hampeh punye plus.. dah 2 kali aku kol tanye mende yg same pada waktu dan maser yg berlainan..pastu ..disebabkan dah x caye lagik kat plus ni, aku dgr kat radio era, memang konfem jalan jem…moral of the story..plus ni memang nk org gune jalan dia..yg ponting dpt duit..lantak korg le nk jalan camne..jem nenas ke, jem strawberry ke…diorg peduli ape…

..
Comment by Khai
2009-09-23 17:24:59

Itu la pasal. Oh Plus, korang cari la pekerja yang rajin2 sikit. Yang ada diploma ke, degree ke.. ni yang tak skolah buat ape?

Lagi satu naik kereta ke, motor ke, mahupun beskal sekalipun, ada problem ko tolong la. Dah namanya semua tu pengguna lebuhraya. Mentang2 kereta bayar tol, motor x yah tolong la? binawe betul. yang naik motor ni, ko ingat x pernah bayar tol masa naik kereta ke? Abis apa jadah la moto kene ada road tax.

Lagi satu, kereta bapak la besar. Bawak la minyak siap2 kalau orang dah buat laporan minyak habis. Kalau dah korang xde sediakan minyak, cakap awal awal takde! takde la orang tunggu berjam2 tengah panas tepi highway. Bodoh!

Dari ber’jam2 aku tunggu korang tepi jalan tu, baik aku tolak awal2.. dah lama sampai rumah! bodoh! amik skali lagi.

Kalau ditakdirkan aku jadi PM nanti, first aku buat adalah pecat korang semua yang kerja PLUS ni. Amik orang sakit mental yang kerja lagi bagus..

ps: kan dah terlepas geram kat petak komen ni.. hehehe.. ampun2..

..
Comment by Akuro San
2009-09-23 18:49:40

perghh~ gila la PLUS… teruk juga la dia org nih… at least tolong towing kan motor sampai pam minyak takkan tak boleh… kalau saya, dah nangis dah kalau jadi mcm tu…

*patutlah mak lebih suka saya bawa kereta dari motor. walau hakikatnya saya lagi suka bawa motor dr kereta… huhu~

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by fifie ierina
2009-09-24 12:36:08

hehehe, tu diaaa kata2 orang geram.. sabaq2! 8)

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by ejardkethot
2009-09-24 13:54:25

adesh…kalu aku..aku nk mtk dia tlg beli minyak kat aku..bley x? hehehehe.. πŸ˜‰ ..stakat bg cadangan jak…mana bole..huuuu

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by ::lilduck::
2009-09-28 18:36:59

hakhk tukang komen paling best untuk diri sendiri. i vote ::like:: for this commenter!haha

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by IntanNurArissaRashid
2010-02-18 18:08:16

mmg mengong pun.. depa tidak menggunakan otak mrk dengan sebaiknya.. @ mungkin otak depa dh takdek kut.. ahakkss… ape daaaaa.. menyushkn org lg ade le.. bukan menyenangkn… adesssss. kalo hakak pun, abes kena sumpah… then,br sabar pas dah meluahkan spt Khai d atas.. haha..

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by samanosuke_04
2009-09-23 17:28:11

paiseh, rindu ko khai.. lama x baca blog ko.. huhu, lawak nak mampos dailog ko ngan PLUS tue.. hohoho

..
 
Comment by applepie
2009-09-23 18:04:44

chet, betul ke tu dialog ko khai?? cam tak caye jerk. bapak kasar plus neh. nantila aku jadi pengarah plus tu, aku soh orang2 bawahan aku carik sape yang buat kat ko camtuh..

..
 
Comment by beliamuda
2009-09-23 18:36:21

cis.. tajuk dah terbaek dah..

tpi kan, kalau semua nak habis minyak dan expect dia nak bawa minyak kat kita, sakit jugak kat dia.. dah la motor tak bayar tol.. muahaha.. papepun, tu la dugaan kan.. sekali sekala je kan rasa.. bukan selalu.. πŸ˜›

~dialog tu skema + sopan giler.. i like it πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-09-24 03:58:52

ala bro.. kalau dia charge seliter minyak RM10 pun orang sanggup je bayar dari menolak motor tengah panas tepi highway.. hehehe..

..
Comment by IntanNurArissaRashid
2010-02-19 01:23:17

ntahnyaaaa… adesss… eeeeiiii… gerammmmking.

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by kyairiah
2009-09-23 19:23:32

khai aku ni umor da 20 dpt 200 gak…ekekeekekekeke;))

..
 
Comment by miss butterfly
2009-09-23 21:11:13

siann.. isk isk.. nasib baik la dh selamat smpi.. kalau call miss butterfly.. miss dh lama terbang dgn sayap ku yg berwarna warni ni gi beri bantuan… πŸ˜›

PLUS tak tumpang kan ke gi beli minyak..? jalan kaki je ke..
duit raya RM200 tu, baru berapa hari raya je tu.. ada tempat byk lagi nk jelajah tu.. belanjaaaaa la khai. sapa la kasi tu ek? 😎

..
Comment by Khai
2009-09-24 03:59:52

cam kenal je miss butterfly neh? hahahaha!! :o:

..
 
 
Comment by shadowmie
2009-09-23 22:30:25

aiman ingat aiman sorg je kena..x sangka khai pun kena..
aku kena lebih kurang mcm khai kena la..cuma aku,tayar pecah..tanya mcm2 waktu dlm phone..alih2 biler mai tunjuk laluan exit je..BAIK CAKAP DALAM PHONE JE…

..
 
Comment by Eriyza
2009-09-23 23:15:42

Kesian laa plak.
Len kali jadikan pengajaran. 😎

..
 
Comment by Roslan Nazri
2009-09-23 23:34:53

tak pernah lagi aku dengar cite baik plus ni..sume hampeh..letak bangla setiap 500m pun tak de guna la kalo cakap camtuh..buduh tul..hu3 πŸ™‚

..
 
Comment by aremir
2009-09-24 01:01:10

mesti lendir nyer….

..
 
Comment by nurul
2009-09-24 01:46:29

assalamualaikum…
selamat hari raya…

weh khai!
aku pun dpt rm200 duit raya tahun ni
sama la pulak…
nk gtau dlm blog aku la
nak bangga diri jap
hahaha…

..
 
Comment by razer
2009-09-24 04:02:54

die x tau ke yg kehabisn minyak tu admin website paling “kontroversi” skali?

hahaha

bego bangat deh! (kn aku dh keluar bahasa indon)

..
Comment by fifie ierina
2009-09-24 12:09:16

hahaha!

encik razer, orang2 tuh mne nk kenal klu pak cik sorang nih x pnh nk bg kte chance nengok mke die.. aiseh~ 8)

..
Comment by Khai
2009-09-25 20:37:20

dulu lain sekarang lain.. πŸ™‚

(Comments wont nest below this level)
Comment by fifie ierina
2009-09-26 19:46:05

skg wanted gle, 2 yg x ley nk expose lebih2 kn? ok xpe, ktorang paham.. hehehe! 8)

 
 
 
 
Comment by ainmarcello
2009-09-24 10:36:25

abg khai…
sobasoba…
wahh dpt dwet raye…
da tue da 2….
haha…
πŸ™‚

..
 
Comment by Sy8
2009-09-24 11:30:47

haha! pepandai je ko reka diolog ngn PLUS tu…hui22

..
 
Comment by fifie ierina
2009-09-24 12:29:04

salam…

aduiii pak cik sorang nih.. ingatkan dr title tuh cm nk puji PLUS Ronda nih habis-habisan la kn? sekali kne kutuk kaw2 daa.. hikhik! pndai eh kelentong ktorang? 8)

dan yg sgt x menahan dan xley nk blah lgsg adalah statement nih.. hahaha, aduyai! “Balik je bukak baju seluar semua terus online pakai seluar dalam je. Tak menyabar nak online punya pasal”.. gle x menyempat2 nie weh? hahaha! :bloody:

sabar banyak2 la eh? kelakar taw entry nie wpn taw orang itu sgt sengsara dgn PLUS Ronda.. hehehe! actually nk ckp kesian kt pak cik.. dhla tengah panas berjemur d tepi highway dan sanggup tunggu lama, ingatkan diorang datang nk tlg pye pasal..

sekali cm hampeh jek, baik xyh memberi harapan dr mula yer dak? xpela, dugaan pada bulan syawal nie kn? tuh pn nasib baik je kn pak cik x bg penyepak sebijik2.. ape pye petugas highway daa, makan gaji buta ke? :[

len kali taw nk merempit jauh2 tuh, jgn kedekut isi minyak smpai penuh la eh? kata duit raya masyuukkk sampai 200 hengget kn.. nie kes kedekut ke hape? lalalala πŸ™‚

ok2 pnjg dh nie.. selamat kembali memeriahkan dunia blog.. best ok ble pak cik ade balik! :love:

..
Comment by Khai
2009-09-25 20:40:22

nak buat camne.. motor rempit.. isi minyak full, kejap je abis dah.. x sempat nak jumpa stesen minyak lagi 1.. hahaha..

p.s: ala kita ni lelaki.. nak online pakai spender pon no problem.. pompuan jgn buat.. x manis.. hehe

..
Comment by fifie ierina
2009-09-26 19:47:38

hahaha, utk yg balasan p/s tuh, x terkata dan xtau nk jawab pew plak dah.. hehehe! :8

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by hmmm...
2009-10-03 14:24:38

hmmm…patut pun ter’detect’ perasaan ‘ seksi ‘ waktu baca article nie… rupa2nya :[ … (nie blm lg ‘bukak’ semua sekali ni) :bloody:

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by wati
2009-09-24 12:40:22

hai khai.. SHR..

..
 
Comment by ejardkethot
2009-09-24 13:51:46

ku sangkakan PLUS terbaik…rupanya..dlm kurungan jangan lupa..hehehehehehe….
pewit..200 duit raya anda…hebat,,
raya kali ni…70 hinggit saja…dak besar..langsung x dpt duit raya :bloody:

..
Comment by Khai
2009-09-25 20:41:49

family khai mmg pemurah.. RM200 tu dari akak2 dan abang.. gi raya umah sedara mara x dapat duit lagi dah. sedih2.. dah tua upanya.. sobsob =(

..
 
 
Comment by ejardkethot
2009-09-24 14:05:59

sadis siot

..
 
Comment by Wizurai
2009-09-24 14:57:54

hehehe… kes terpencil kot…
sebab dia tgk kenderaan yg ko bwk kecil…
lain le BM ke, Merc ke… baru diorang nak pandang…

πŸ™‚

..
Comment by Khai
2009-09-25 20:46:33

itulah hampehnya orang malaysia ni. yg bawak BM ke Merc ke, lom tentu appreciate apa yg diorg buat.. xde faedahnya..

..
 
 
Comment by misa
2009-09-24 18:54:13

lwak cta ni..
ingtkn nk puji PLUS ni..
rpa2 nya..ambikk ko,kna ktuk2 skali.. :bloody:
moral value nya..kotak oren tu skadar prhiasan ja.. :((

urm..share dwet aya..xnak dwet nk blik kolej niiii.. :8 :[ :bloody:

..
 
Comment by zawzal
2009-09-25 02:24:09

hehe..dah nasib hang. sabar ajela..

..
 
Comment by rizzar
2009-09-25 10:23:06

penah gak abih minyak kat sprint highway.. seksa oo jln kaki g petrol station pas2 patah balik.. dah laa pengguna highway tu xdak kesedaran sivik.. tgk kita gendong botol petrol bkn nk tlg.. g hon2 kita lak.. binawe
tp lg binawe bila g blk kat tmpt keta tu tersadai dan panik tgk keta tu xdak kat situ… cilakak nyer peronda lebuhraya.. time tu laa dia nk tarik keta tu g tmpt selamat.. ms kita tngu kt situ dkt 15 min. xdak sapa2 pon nk tlg.. chet!

..
Comment by Khai
2009-09-25 20:48:28

hahaha.. gila dahsyat lagi rizzar nye pengalaman ek..

time khai bawak menyak 2 botol besar mineral tu, ada la 2 3 kereta yang offer nak tumpangkan.. baik betul.. ada sorang tu mamat iran.. tp terpaksa tolak sbb petronas tu atas flyover.. khai nak turun ke bawah flyover.. hehe..

..
 
Comment by ::lilduck::
2009-09-28 18:42:43

hahahah sakit jiwa! kelakar gila pengalaman korunk~ sabar jela aku membaca..

..
 
 
Comment by safar
2009-09-25 15:44:02

Dia cakap β€œencik tunggu sebentar, kami akan hantar bantuan”. Sejuk je hati dengar bila dia cakap macam tu.apa dia ingat aku
ni dah tua ke.umur baru 20 tahun.

seronok juga bertengkar tengah panas ni.kita tungghu lama
mereka buat tak prihatin pula.

..
 
Comment by didy
2009-09-25 20:22:07

hmm at least PLUS tuh bgtaw khai kat mn nk dptkan minyak kan.. klu x, smp arini ntah2 dok melangut kat tepi highway tuh.. moral of d story, nk berjln jauh, tank tuh musti laa penuh pokcik oii ;p

..
Comment by Khai
2009-09-25 21:31:27

didy, itu bukan masalahnya. apa yg nak jadi kita x boleh jangka. Macam isi minyak tank penuh, then bajet boleh lepas tapi x lepas sampai jugak.

Entri ni sekadar nak mempertikaikan yang terpaksa tunggu tepi highway hampir 1 jam tunggu diorang sampai then dengar jawapan bodoh macam tu.

Kalau diorang cakap awal2 dalam telepon kuning tu yang diorang xde minyak, awal2 lagi dah call member suruh datang bawak minyak.

Tak pon kasitahu awal2 stesen minyak ada kat depan. Terus je menolak tanpa perlu melangut kat tepi jalan panas2.. Selamat orang muda, kalau pakcik yang tua-tua melangut tengah panas tu, silap2 meninggal terus sat gi. hehehe..

Ini membuktikan ada lagi kelemahan dalam sistem Plus Ronda. Minta diperbaiki.

..
Comment by IntanNurArissaRashid
2010-02-20 00:31:41

ntahnye… mgg nye c didy tu jawab centu lak… larik tajuk le.. haha… kalo nk bgth pun, bgth j dlm fon kuning depa tu… ni, buat owg tgu lm2 pasai hapa. didy tu sng ar jawab x kena pd diaaaaa… kn kn kn.. cube kena mcm mamat yg keta kena tarik time myk habis tu… lg sadis… time tgu punya lm takdek lak nk tulun… apedaaa.. :p

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by Taufik SM
2009-09-26 16:43:42

PLUS ?

apacer?

aku pakai LPT…. free ….hehe πŸ™‚

..
 
Comment by x-po
2009-09-27 06:09:45

sme la dgn kes aku dlu..tayar pancit kt tgh2 highway..bkn main tggu lme peronda smpai, last2 sruh tolak sndiri g bengkel..haram kejadah tul..ingtkan nk tlg angkut moto dlm trak dia..

..
 
Comment by Aby RAd
2009-09-27 08:27:25

org plus tu xnak ke tlg amikkan minyak ke..tlg tolakkan motor skali ke..ni main blah je?

..
 
Comment by iena
2009-09-27 19:40:08

nape tade org nak komen pasal AR badul?

hahaha

..
 
Comment by tehsafiah
2009-09-28 01:42:56

erk…khai…biar betik khai org PLUS cakap macam tu..siap suruh orang tiup2 tangki moto lagi…gile ke ape? dia ingat arang ke tiup2 boley kua api…ceist! :bloody:
dialog kat atas tu dialog yang sebenar ke khai??? cam tak caye je…
huhuhu

giler kuang ajor PLUS kalau camtu
musykil hamba seketika
ke mane pergi ny budi bahasa mereka 😐

..
 
Comment by eyra
2009-09-28 03:39:12

lalala~ xlarat nk komen pnjang2 tp.. mmg best la semua. lg2 part on9 masa pki spender je. wakkkaka

..
 
Comment by MiLza_gaDis ciNta
2009-09-28 16:06:34

salam bro….
cian nyer sal plus ngok 2.. =(
bygkan law tok najib y abes mnyk kt c2
lori tgki mnyk pn dia hntar kot
law xde knderaan sgt van jenzah pn smpai hlur bntuan kot… :[

Ha3..lawak giler on9 pkai suar dlm jer..
b’drah mata my nnek tgk.. :bloody:
x bukak web cam ker?
leyh kogsi :o: :o:

..
 
Comment by stonez145
2009-09-29 08:18:59

hak2 mcm2 komen eh…
tp klu hampa semua pun,x slh ak a…member sendiri susah pun pyh nak tlg,apatah lg tgk org x knl duk jln angkut minyak tgh pns…wat bodo ja kan…
dlm komen bleh a pertikai..hah2…hipokrit eh…

xpa2,plus x ok,apa2 nnt mtk tlg ak…tp area sg petani jer ah…
tu pon klu ak blik kg…
klu kat kl ni ampun ler…tahun 2 nnt bru hamba bw keta kat kampus…heh…

..
 
Comment by put
2009-09-30 20:38:43

hahaha…yg paling tertarik tu kisah badul…bleh pulak terselit yaaa….huhu…

..
 
Comment by selipar putus
2009-10-24 16:37:00

PlUS tu mmg….kalo moto die wt derk je..ingt org ni bkn org ke?!ngukz!hu2

khai…psl pic keta tu..aq rse die mmg rendahkn bhgian dpn la..kalo laju bkn ke bhgian dpn yg terangkat ala2 wili giteeww~hu2..tu nm pk mcm brek jah..
*skdr pemerhatian…ngee*

..
Comment by Khai
2009-10-24 19:52:55

mmg tujahan dia macam tu kot. Kalau mengundur baru yang depan terangkat.

Tu kat highway yg tak jem, mana ada brek2. Hehehe. πŸ™‚

..
Comment by IntanNurArissaRashid
2010-02-20 02:43:57

belakang takdek owang ddk kn.. kalo de mungkin x gitu… ehhehe… kn dopan berat… engine. nk2 bile bonet de 2-3 ekor ayam j.. hak3… lagi le jungkit belakang ehh… :p

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?