Resepi Awet Muda Berkekalan

1,523 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini


Entri kali ni pelik sikit kot? Apejadah nye si Khai ni nak beri petua ye tak? Dah tua ke dia? Well dont worry, ni bukan petua sebenarnya, tapi pemuda. Maklumlah ni adalah resepi untuk awet muda yang berkekalan. Mungkin wajah korang akan kelihatan 5 tahun lebih muda dari sekarang? Kepada nenek-nenek yang dah berumur 80 tahun tu, sorry la kalau you all try petua ni pun, muka you all still nampak macam 75. Tua jugak. Kwang kwang kwang. Ops! Nenek, jangan saman saya, saya orang susah..

Ok, kalau boleh korang ikut cara-cara ni satu persatu yer. Sama-samalah kita kelihatan 5 tahun lebih muda. Warning kepada adik-adik yang baru berumur 5 tahun tu, tak payah sibuk-sibuk nak cuba sebab kalau umur korang baru 5 tahun, then nak jadi pulak 5 tahun lebih muda. Abis, nak muka korang masa umur 0 ke? Nak transfer masuk dalam perut balik?

Sebelum korang ikut resepi awet muda ni, korang dinasihatkan baca entri ini sekali imbas dulu. Baca rangkap pertengahan. Yang pasal masjid kristal tu, abaikan dulu.

Kat bawah ni barang-barang atau ramuan yang perlu ada untuk menjadi awet muda. Ingat, lain orang lain la barang dia. Barang ape? Ok, ambil barang-barang yang selalu korang nengok dan boleh buat korang sedih atau mungkin teringat sesuatu yang dah tak ade. Macam Khai ada dua barang yang buat Khai rasa tak best.

1. Bantal Love berwarna Pink. So Cute

Dari mana Khai dapat bantal ni, dan kenapa bantal yang cute ni boleh buat Khai rasa tak best, korang akan tahu kalau korang dah usya entri yang Khai suruh tadi. Ni adalah bantal peluk Khai bila nak tidur. Khai takde bantal peluk yang panjang tu. Cukup la yang cute macam bantal pink ni. Yay!

2. Minyak 2T Shell

Ini bukan sebarang bekas minyak 2T. Masih penuh berisi minyak 2T ke dua paling mahal yang ada di Shell. Apesal masih penuh? Sebabnya Khai belum sempat nak isi masuk dalam 125zr Khai, dah hilang motor tu. Untuk reader baru yang tak tahu cerita, usya’lah sekali imbas entri sebuah kehilangan ni.

Ok dah ambil barang-barang yang buat korang rasa tak best tadi, letakkan sedikit sampah sarap macam yang korang boleh nengok dalam gambar kat atas tu. Botol Vitagen pun ada. Belasah je la asalkan sampah. Khai tadi nyaris je tak terbakar sekali N73 ni. Ingat sampah. Hahhaa. Cari-cari nak buat amik gambar rupanya dah ade sekali dalam timbunan sampah tu. Fuh! Nasib. Kalau tak mengamuk Kak Lea.

3. Ambil Minyak 2T dan Tuang dengan Kejam

Ambil apa barang yang korang ada tadi dan gunakan sehabis kejam. Macam Khai ada sebotol 2T yang masih penuh so Khai siramkan habis sebotol 2T tu. Dengan itu terlerainya ingatan kepada motor yang kini dah 2 bulan lebih hilang. Kehilangan yang betul-betul memberi effect terbesar dalam hidup Khai. Kalau dia tak hilang, dah bergaji RM2000 dah Khai sekarang. Patah kaki betul sekarang ni. Duduk rumah je jadi anak mak. Nak jumpa client pun rasa malas naik turun bas ke KL. Alahai.. Korang ada drebar lebih tak?

4. Ambil Lighter dan…..

Ini yang paling menarik bila sampai saat masalah korang akan pergi buat selama-lamanya. Ambil lighter dan bakar sampah yang korang campurkan tadi. Tambahlah sedikit daun secukup rasa.

5. Buat Muka tak Bersalah…

Time dia terbakar, korang nengok jer. Buat muka tak bersalah. Kira macam takde perasaan lah. Sedih tak, gembira pun tak.. Tahu mana pergi semua perasaan korang masa tu? Semuanya ada dalam api yang tengah membara tu. Semua kemarahan, kesedihan dan kenangan dah terbakar bersama api yang membara. Dan percayalah, api tu mampu beri korang semangat.


Burn…


Burnnnn…


Burnnnnnnnn……!!!!!!!!!!!

Hasilnya lepas buat semua ni, cuba korang lihat muka sendiri kat cermin? ada nampak muda macam 5 tahun sebelum tak? Khai nengok muka Khai kat cermin tapi sama je. Bukan nampak muda, tapi cuma nampak bekas air mata yang meleleh baru di sapu. Hurm? Ada la silapnya tu tak ikut betul-betul resepi ni kot. Hurm…

Lepas tu nengok balik benda yang boleh buat korang happy. Gambar member-member, hadiah-hadiah atau sapa sahaja. Macam Khai nengok balik award yang Khai dapat masa graduate hari tu. Bear comel yang akak Khai kasi time graduate then gambar member-member yang pastinya lepas ni memang susah lah nak jumpa. Oh lagi satu hadiah dari Exabytes yang baru sampai pagi tadi. Thanks Exabytes!!



* Honestly, 1st time dalam hidup Khai nengok kalendar yang kretif gila babun macam ni. Salute dengan designer dia.

Psstt: Mungkin ini entri paling bodoh yang pernah wujud di Justkhai. I’m so sorry. Tapi bodoh pun, bodoh lah kan asalkan Khai happy lepas ni. Korang taknak ucapkan tahniah kat Khai ke?

Psstt Lagi: 24 disember 2008 – Khai dapat lagi calendar Exabytes tu.. Baik sangat la plak Exabytes.. Nak bodek apa agaknya ye… Hehehe.

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 6:53 pm 22 December '08 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 1,523 views
Dalam kategori: Hidup Khai, Kisah Cinta, Tutorial | Tweet This!

Eat This Google!: , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

86 Comments »

Comment by nieza
2008-12-22 19:34:14

Congratulation khai!!!!

..
Comment by keyriz
2008-12-25 07:41:10

congratez, khai..
asalkan puas ati, cukup memadai..

..
 
 
Comment by ~ALIEN~
2008-12-22 20:01:57

aloha!

tiba2 rs gatal plak nak bg comment. slama ni jd pmbaca setia aje…^_^

mcm kenal aje bantal tu…tp, kat mane ek? ko x rs ‘sakit’ giler time bakar bantal tu ke?

ape2 pun…aku RESPECT tndakn ko tu & TAHNIAH bcoz dah graduate.

^_^

..
Comment by Khai
2008-12-22 20:55:58

thanks you beb!

..
 
Comment by shyu
2009-01-23 05:09:49

ellow… da petame kali macok cini.. erm.
da gatal tangan bg cmnt..
nge2,,,,
siyes sedey….
shyu tgok tesentoh sangat…..
erm.. sakit…. =( =(

papew pown cam owg lain gak…
tahniah ek…. πŸ˜‰

..
 
 
Comment by hafifi
2008-12-22 20:10:06

tak tahu apsal, sy jd sedih nih..
congratz dah graduate.
tadi ade bace metro pasal student limkokwing graduate..
tapi tak nampak pon muke khai.

..
Comment by Khai
2008-12-22 20:57:11

thanks thanks.. tapi apesal kat entri ni baru nak wish congrate…. kan adah ade entri nye aritu..

http://justkhai.com/blog/special-moment-khais-graduation-day/

pe pon.. macih..

..
 
 
Comment by Apiez
2008-12-22 20:18:37

tahniah khai!… graduate… petua tu memg x berkesan… smpai air mate pon melelh… hanya Tuhan yg mampu memudakan kau.. he he

..
 
Comment by Truckster
2008-12-22 20:21:22

ada sedikit “hampas” la…:))

..
 
Comment by nana
2008-12-22 20:58:07

hmmm….
mmg petua yg ‘brkesan’ kot..
huhu..
neway, congrats2…!!!

..
 
Comment by dinokage
2008-12-22 21:08:56

pergh!!! ptua nie laaa yg aku cari2 slma nie….

hehehehe… thanks k khai…. akn aku buat nnti… tp brg yg aku sdih ialah handphone aku…. hahahah… still thinking nk bkar jgk ke?? hahahah…

ape pndpt ko khai??

ape2 pn congrate laa sbb dah grad n dah buat sumthng yg pda aku x bodoh pwn… hehehehe… bgus laaa 2…

..
Comment by Khai
2008-12-22 21:43:45

uhuk2.. hanphone bro.. benda2 mahal tu x yah la bakar… simpan ke buat kenangan..

tapi kalau khai, bakar je.. asalkan boleh buat khai tersenyum, khai akan buat….. nekad beb…

..
Comment by flameduplicate
2008-12-23 18:20:01

untuk hp tu bakar pakai photoshop je..hahaha

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by sya
2008-12-22 21:38:36

BURRRRRRRN. huahuahua.

..
 
Comment by miss madiey
2008-12-22 21:50:14

ohoho, khai, khai…

sngat gempak tjok entri kali ini..

ptot cam kenal jerk bantal LOVE tuh..

ape la, asalkan itu mampu merubat ati khai..hihu..

..
 
Comment by Sabri
2008-12-22 22:51:02

wa, ingat betul la tajuk ni tadik.. leyh sabri jadik 10 tawon balik.. hehe.. pape pun, aku memang respect giler kat kau khai.. aku pun tak sanggup wat cam tu khai, walaupun kad yang aku masih simpan sampai sekarang, dah berabuk dah.. hehe.. nanti aku akan ikut petua kau gak kot.. hehe, cinta siber.. memang susah nak kekal..

..
Comment by Khai
2008-12-22 23:18:30

kad bro yg ko simpan.. burn kan je la… kad lagi senang… koyak2, buang je dalam longkang. brutal x aku skang.. hehehe..

aku n minah tu, bukan cinta siber.. tapi cinta di cyberjaya.. hehe..

..
Comment by Sabri
2008-12-22 23:40:01

hahahaha.. takpe la.. kad tu simpan jer la.. tua2 nanti bile da ade anak, cucu.. leyh wat kenangan n pengajaran kan.. hehehe.. πŸ˜›

(Comments wont nest below this level)
 
Comment by aniep
2009-08-09 11:30:12

nasib baik ngko tak bakar PSP tu … terkejut aku hahahaha

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by HafizWasa
2008-12-22 22:55:43

congratulaton bro! inilah lelaki sejati. tabah hadapi dugaan..

life must be go on…. thousand of girl waiting for you outside…peace!

..
Comment by Khai
2008-12-22 23:21:05

skang ni nak tumpu dgn karier je la kot.. neway thanks bro.. komen2 korang ni serious buat khai lebih kuat… thanks again..

..
 
 
Comment by Hamdi
2008-12-22 23:22:56

giler siap bakar tuh
dahsyat aaa
hahahah
baik jual aje
dapat duit
wahahaha

..
 
Comment by Qubezo
2008-12-22 23:43:49

Tak sangka Khai betul2 emo kali ni πŸ˜› Hehe bagus la duka dah hilang πŸ™‚

..
 
Comment by frahynx
2008-12-23 00:51:11

yeah thniah diucapkan kpd khai yg tlh brjya 5 thn lebih muda..

hmm..life must go on khai..chaiyok2!

..
Comment by Khai
2008-12-23 02:01:27

ye la budak chomey…. hehehe.. thanks

..
Comment by eyzzat
2008-12-23 17:06:43

cam ade pape je khai ngan dak chomey.. hahaha.. mane tawu die leh bg bantal br..

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2008-12-23 18:54:33

haha.. memandai je ko… tapi kalo betul, farah nak kasi khai bantal warna ape plak? hehehe

 
Comment by frahynx
2008-12-24 00:53:53

wokeyh:D..ade dua plihan..khai nk kalerful ka kalerless?..lalala~:D

 
 
 
 
2008-12-23 01:15:31

ala, tak payah ikut resepi ni pon aku memang awet muda 4ever. wakakaka..

..
 
Comment by deennasour
2008-12-23 01:31:08

wah gile best!!
gempak dol!!
ahaha. mesti ada yg terasa gile tgk bantal tu kan..
mampos lah hujan lebat

..
 
Comment by nisa
2008-12-23 02:07:55

TAHNIAH!

;D

..
 
Comment by faiz
2008-12-23 02:11:34

bgus2 khai….
hahaha…wa respek lu..tp rugi je 2T tue..bg ak pn tak pe..leh ltk kat moto abg ak..hahaha…

..
 
Comment by |1f34|-|1r3
2008-12-23 04:06:23

tahniah kerana anda nampak lebih muda sekarang !

..
 
Comment by j_hafiz
2008-12-23 08:26:48

ai.. aphal artikel ni? KHAI! BREAK OFF KE???
hahaha… bakar yea? ganaz… story la skit apecter sbnrnye,,
ramai nk taw ni. alahai.. khai da mcm artis la plk. rmai pngikut nih;))

btw, ade tmpt utk masukkan url x kt sni?kt blogroll la..
wanna backlink,

..
 
Comment by Mawar Merah
2008-12-23 08:48:10

Hiskk, semangat lak akak nak baca entri kali, best ooo kalau blh muda 5 tahun balik. Tiba2 tengok cite sedih lak, sampai teruja nak bagi respon.
Barang2 tu memang terbakar jadik abu, tapi boleh ke kenangan tu hilang terbang ditiup angin? Kalau boleh, sah petua oppss… ‘pemuda’ tu menjadi!
Apa2 pun, buat le apa yg patut asalkan ko bahagia khai!

..
 
Comment by PakciQue
2008-12-23 10:31:32

Tak tau nak komen apa.

Apa-apa pun. All the best.

..
 
Comment by arafah
2008-12-23 10:56:06

salam.. incik khai entri kali ini amat mengejutkan hati nurani hamba… daksyat… mmg berani gilos… apa2 masih muda lagi incik khai .. jgn cepat carik penganti.. bina kerjaya sampai puas…

..
 
Comment by aarin
2008-12-23 11:07:16

Mmg salute ngan khai sbb boleh burn barang2 tu semua.. aarin sampai sekarang masih lagi menyimpan brg2 kenangan pahit putus cinta tue..

nampaknya aarin kena cuba lah petua khai.. hopefully bkn muda 5thn tapi 15thn, boleh?

Lupa lak, congrats sbb berjaya menjadi insan yg baru..

..
 
Comment by put_272
2008-12-23 11:50:24

haha…..wekam to new life khai…..

brani plak khai bakar suma tu ye….bagus la tu… jgn tunjuk diri tu lemah hnya kerana kehilangan sorg wanita…

congrats khai….

..
 
Comment by ema_lulu
2008-12-23 12:24:20

errrr…..dasat gak ek bile ko putus cinta…
pesanan dari aku,jgn la ko serahkan hati dan perasaan ko 100% kat org yg ko cintai…at last,jd ar mcm ni…so,lupekan kisah lalu..
cheer up your self!!!!!

..
Comment by Khai
2008-12-23 12:37:39

Thanks ema..

psstt: bukan serahkan hati n perasaan 100% .. cuma wonder apa akan jadi pada masa depan dia… sayng tu memang.. tapi kesian tu lagi lebih….

..
Comment by PakciQue
2008-12-24 09:50:27

Aku sampai sekarang masih lagi tak faham apa sebenarnya yang berlaku pada kau orang.

Dan sampai sekarang aku sendiri tak tahu nak menangkan siapa.

“cuma wonder apa akan jadi pada masa depan dia”

Memerhati saja dari jauh. Dan tak perlu nak sakitkan hati dia biarpun hati kau dah remuk.

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by anaktekak
2008-12-23 12:31:17

bagi aku la,tak cukup kejam la cara ko..kalau aku jadik ko aku koyak2 dulu bantal tu..pastu baru bakar..huhu..

..
Comment by me amor
2008-12-23 19:04:55

jgnla kejam sngt…..ish….dua2 mbr aku ni….aku xleh sbelahkan ko ataupn nieza…..

..
 
 
Comment by azleah
2008-12-23 13:09:10

aku – no comment.

itu hak anda sebagai manusia πŸ™‚

perkara berlalu dah jangan diingat.

fokus pada masa depan.

meh jadi mcm adik azleah ni. even fail matrik & parents suruh quit je pun (sebab uitm kasi chance smpi part 4), masih berdiri tegak nak maju, x mau mundur2 dah. hehehe… aiseh, bocor rahsia daku.

hmmm xpe la.. semua kita ada masalah yg tersendiri, x gitu?

chaiyok! chaiyok!

..
 
Comment by Rjuna
2008-12-23 13:14:31

Yeah selamat memulakan hidup baru khai, kalau tak bakar asik teringat jer,

ko pun masih muda remaja, kumpul duit dan harta dulu

..
 
Comment by Risha
2008-12-23 13:31:44

huhu salam khai.. tetibe ras anak comment laa plak..slama ni bace dan jadi silent reader je hehehe. sha pernah buat resipi khai ni dulu huhu… and memang resipi yg sangat bagush hahaha.and btw..

selamat menjalani sebuah kehidupan yg baru.. life must go on ryte?? congrats Khai…

..
 
Comment by Malaynium_
2008-12-23 13:45:33

owh..
patut koyak2 dulu bantal kasi nampak sadis..
botol 2T tu kasi pijak..
baru brutalisme..
huehue..
neway..
diorang xde antar lebey kew calender tu..
bak satu..
aku pakai kalender free je, tu pown tauke kedai repair moto kasi..

..
 
Comment by bd fabregas
2008-12-23 14:54:04

congratz psl grad dulu sblm aku..
aduh, 2T pn jd mangsa ke.. Baik hang bagi aku jek, jimat 14 hengget..

..
 
Comment by buyeh
2008-12-23 14:59:14

Selamat menjalani kehidupan baru.
waaaa…da mude skang

..
 
Comment by miss kaka
2008-12-23 15:11:13

hope u hepi n find ur true love on day..
be strong..

..
 
Comment by rose
2008-12-23 19:31:32

iam wishing u the best

..
 
Comment by cbu843
2008-12-23 19:34:33

hurrrhhh.. hati aku tersentuh…. boleh bwat drama citer ko nie.. konfirm meletup.. aku nak jadi pengarah boleh? siyes nie~!! bg script nak study dulu watak2 yg sesuai.. kaya kita khai…

..
Comment by cbu843
2008-12-23 19:50:31

tapi aku rase tindakan kau tu agak merugikan … sbb aper? sbb ko leh jual bantal tu kat aku.. at least ko dapat duit… tapi tak tawla ko nak bakar gak duit.. baik bg aku jer.. ahaksz

..
 
 
Comment by ct
2008-12-23 20:15:04

1 je nk nasihat khai dan diri sendiri..

SAYANG kat org ,jgn syg sgt…

dan

BENCI kat org,jgn benci sgt

kang makan diri..biasalah lifes move on…
congratz dh grad!yeay..

..
 
Comment by someone
2008-12-24 11:35:41

hye khai….
igt amende la entri kali nie…
rs sdey plak bc entri nie…huhuhu…
nway….life must go on….
hope u take the lesson from what had happened….
be strong…n you are!!
all the best!!

..
 
Comment by eda
2008-12-24 12:58:30

bawak bersabo Khai..da bukn jodoh kn..owang kata…cinta tu xsemestinyer sampai ke akhir hayat…Allah da tentukan jodoh kiter sejak azali lg…so dun worry…yg penting kiter kene salu ingt pada Nya…InsyaAllah…Allah juga akan salu ingt n tolong hambanya….

knp bakar bantal pink tu…bagi la kt akak..akak ske PINK..heheh kidding..

..
 
Comment by Eriyza
2008-12-24 15:05:40

Kamu berani Khai.
Akak sendiri x mampu wat seperti kamu.

..
 
Comment by pat
2008-12-24 15:58:15

la ni bukan resipi awet muda..
ni resipi “hati bakar kuah 2T, sdap dimkn panas2”.
hadoila dasat la ko ni khai.

..
 
Comment by aman
2008-12-24 22:08:10

haha..siot jer, takkan nak aku bakar bantal kat umah aku. Kalo bakar empat bantal, dah tolak 20 tahun. haha.

BTW, aku pun baru dapat kalender 2009 dari exabytes. πŸ˜€

..
 
Comment by akmal
2008-12-25 10:21:27

Congratz
Membakar dengan rela hati khai bukan gatal tangan kut
hehehehehe

..
 
Comment by titan
2008-12-25 11:12:47

eh. aku pun dapat kelender tu. hehe..

..
 
Comment by Aby RAd
2008-12-25 14:10:55

wat je la pape pun asalkan khai hepi balik
rasanya..aku pun nak wat camni gak kot
hahaha

..
 
Comment by KaMpUnGgUrLz
2008-12-26 19:08:26

weeii khai pesal ler ko ne men bkar jep,,brang2 ko???
ko x rse mmbazir duit ko kew?
huhuh,, mybe ko rse bes ko dgn mmbakar brang2 ko?
huhuhu,,kalo aku r,,puh menangis thap karma dgn brang2 kuh!!! hahaha =(

..
 
Comment by Khai
2008-12-26 19:54:55

ape plak membazir duit khai.. tu duit si dia… nak lupakan si dia, bakar je la apa yg berkaitan dengan si dia… walaupun kenangan tak mampu nak dipadam, tapi at least, ade jua yg dah terpadam terus dari ingatan.. hehehee =(

..
 
Comment by gig
2008-12-27 01:53:53

CONGRATS! πŸ™‚

..
 
Comment by fira
2009-01-02 00:54:14

haha…sungguh menarik idea tu
tapi kalo nak bakar kene carik tmpat sesuai.
zmn skang xle baka sesuke ati scare terbuke.
sian bantal pink tu x bersalah.. :beurk:

..
 
Comment by ejardkethot
2009-01-09 08:26:40

wow~!!~
style la..
tindakan yg bagus..
tp kalu kenangan silam camna nk bakar ?!!~
huhuhu..
=(

..
 
Comment by Lee
2009-01-13 02:14:51

aku macam nak kenal awek kau. dia baca tak ni?

..
Comment by Khai
2009-01-23 06:49:10

orang yg pertama komen entri ni adalah….. ex khai… fuh ~

ngk balik kat atas.. hehe :p

..
 
 
Comment by ejardkethot
2009-01-23 10:27:22

:bloody: a’a baru prasan nieza yg first comment..heh..aku rasa cam pedih ati ja :choler:

..
 
Comment by Mus
2009-08-09 07:15:56

elakkan pembakaran terbuka bro.. jerebu tebal ni.. hehehe..

..
 
Comment by hire4bullet
2009-08-09 07:24:02

salamx!!

tabik spring laa bro….. ble tgk entri nie, teringat mse skola mnengah, dah patah hati dgn awek tu, habis sgale bnda yg ada kaitan dgn dia kusiram ngan minyak petrol, then bakar..sjok gler hati.

Hah, lagu yag seswai ngan mood entri nie:
Enrique Iglesias Ft Ciara- Taking Back My Love.

..
 
Comment by travian_nOOb
2009-08-09 09:24:08

huhu..
rasa macam terlebih kejam laa pulak bro..
klau bro nak lupekan dier bukan macam nih bro..
start arr carik peganti dier..
klau bro nak benci gak kat dier..
saya cadangkan kat bro supaya buat list aper yang dier dah buat kat bro..
macam saya buat..
sampai hari nih perasaan marah membara..
klau dier mintak couple balik saya akan pastikan tunjuk kpd dier list kejahatan dier kpd saye..
huhuhu..
:oups:

..
 
Comment by witch doctor
2009-08-09 09:31:40

akak ak pun buat cmtu gak ble dia clash.. ak jgk la yg tolong bakar sume surat2 & adiah ex-balak dia..
gud job..hahahah..

..
 
Comment by putcomey
2009-08-09 13:08:11

moga “si dia” baca entri ko ni khai!!!
ape2 pn khai,ko wt suma ni bersebab…
ko berhak utk wt suma tu…
teruskan hidup mu khai..
kuatkan semangat dan terus berjaya dan slalu lah update blog ek??
heheh

..
 
Comment by robiatul
2009-08-09 13:52:21

gud job..huhuhuhuhu… πŸ™‚
aku x penah tepk nak buat cam nieyh…
sume brg ex aku bg..
aku bg kat akak n adik aku…
dyorg bagi lah kat suami n bf dyorg…
kire pass pass ah…jimat ckit duit dyorg…huhuhuhu

..
 
Comment by Am
2009-11-06 20:40:47

ape yang kreatif psl kalendar 2?
still xdpt detect sejak rabu minggu lepas..sory2
:oups:

..
Comment by Khai
2009-11-06 20:48:40

kretif dan simple.. ada dapat kalender tu tak? kalau ada mesti u perasan yang design dia simple tapi creative..

..
 
 
Comment by atokk
2009-11-24 22:37:10

benda2 nie memang kena wat cmtu..kalo tak setiap kali tgk benda tu mesti rasa something wrong kan khai? 8)

..
 
Comment by eyra
2009-12-22 03:21:55

thumbs up!

..
 
Comment by a1zudd1n
2010-01-02 20:43:13

ajal, maut, jodoh, pertemuan di tgn tuhan..
btw congrats2..huhu
sapela yg rembat moto ko 2..sengal tol..
xd keje len pe 😎

..
 
Comment by ishak
2010-07-02 07:56:01

ini bukan untuk kasi petua awet muda..imi untuk kasi up semangat yang hilang khai

..
 
Comment by ishak
2010-07-02 08:00:20

aku nak design kalendar untuk justkhai nanti…heheh..aku nak try designkan

..
 
Comment by animeow
2010-07-02 10:08:48

hurmmm…at least khai de brg tuk d bakar….aku nie..kngan je…x kan r nak bkr dri plak nak ilangkan kngan…keje gler tu..hehehehe…..walau pe2 pun…life must go on….yg lpas tu biarkan…yg pntg de org yg lbk baik tuk khai…yg Allah plih… πŸ™‚

..
 
Comment by nik
2010-07-02 16:04:37

awek bagi ea bantal tu haha ! bgus khai . nk best kau tampal muka dia kt bantal tue pastu bakar HAAHHA :o:

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?