Wallpaper Dunia Baru the Movie

251 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

duniabaruwallpaper_justkhai.jpg
Dah nengok Dunia Baru the Movie? Nieza dah nengok. Dia cakap best gile.. kelakar gile gile.. Deenasour juga kata begitu. Khai juga yang masih belum nengok. Masih takde masa nak pergi nengok lagi. Tapi Khai janji nak pergi nengok juga nanti. Mana mungkin penonton setia Dunia Baru setiap minggu di TV3 boleh lepaskan Filem Dunia Baru ni.

cj7_justkhai.jpg
Ok jangan lupa ke pawagam berhampiran ok. Sediakanlah bajet lebih RM30 sebab korang mesti akan terpikat dengan dua lagi filem wajib tonton selain Dunia Baru the Movie iaitu CJ7 lakonan mantap Stephen Chow dan juga Kungfu Dunk. Kungfu Dunk betul menarik minat Khai untuk pergi menonton juga. Sebuah filem yang diadaptasi dari manga japun, Slam Dunk. Lakonan mantap Jay Chou (Hero Initial D) mungkin akan mengatasi kehebatan Shaolin Soccer? Mungkin kungfu + basketball lebih best kot.

Ok lupakan pasal itu, sebenarnya Khai just nak kongsikan dengan semua 13 Official Wallpaper Dunia Baru the Movie. Its Free!! memang ranggi dijadikan wallpaper untuk peminat setia Opie, Madhihah, Tajul, Adif, Suzanna, Anizah mahupun Darius.

download_justkhai.png
Telah di download sebanyak kali.

Bonus untuk korang. Dua lagu Original Soundtrack/OST Dunia Baru the Movie kalau belum ada..
Duta – Milik Ku.mp3 (4.29 MB) – download times.

Duta Ft. Baizura Kahar – Cinta Antara Kita.mp3 (6.8 MB) – download times.

Download pelbagai lagi lagu secara percuma hanya di Emp3s!

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 2:39 pm 10 February '08 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 251 views
Dalam kategori: Daily Craps, Hiburan | Tweet This!

Eat This Google!: , , , ,


RSS feed | Trackback URI

25 Comments »

Comment by mannequin
2008-02-10 16:04:42

ttime kasih bebanyak aku ucapkan kat KHAI kerane membolehkan aku amik wallpaper db the movie tuh…
x yah susah2 aku nak search kat yahoo image..hehehe….
wallpaper tu pon da selamat jadi wallpaper notebook aku hehehehe………

..
Comment by Khai
2008-02-10 16:19:20

kool la bro (actually mamat atas ni duduk sebelah aku je.. haha)

..
 
 
Comment by hafreze
2008-02-10 19:00:33

aku dh tgk mlm td, bersama bini aku..haha..well..pompuan suke laa kot cite tue..bagi aku..byk adengan mengarut jer..tp nice laa..untuk tontonan ringan…3/5 bintang aku kasi….

..
Comment by Khai
2008-02-10 20:47:14

bini? jeng jeng jeng.. sah ke tak sah? jeng jeng jeng.. hehehe.. hurm, itu la.. kene banyak mengarut untuk jadikan cerita tu x membosankan.. mean lawak bodo pon bodo la janji orang leh gelak..

..
 
 
Comment by Muhammad Khairul
2008-02-10 23:09:06

“Proudly sponsored by Syia”

Hehe. Nice..

..
Comment by Khai
2008-02-10 23:32:30

hehe.. tributed to here…

..
 
Comment by Dinzz
2008-02-13 20:12:11

syia ke sponsor blog ko nie khai??
Die bila lagi nak host sendri blog die??

..
Comment by Khai
2008-02-13 20:42:51

ahaha.. ramai tanye camni.. khai pon x tahu ar.. tu kene tanye syia sendiri.. hihihi.. maybe dia lebih selesa dengan blogspot kot..

(Comments wont nest below this level)
 
 
 
Comment by gurl life
2008-02-11 03:13:10

aa…citer dunia baru the movie..mmg klakar giler. hehe….sonok nyee…cam nk tgok lg jer..sape nak lanja ehh..khai ehh

..
 
Comment by siti allyn
2008-02-11 10:05:48

khai banyak kan lah lagu yg ada..hahaha senang ckit aku nak downloads..dah la asik kena mintak org aje kalau aku nak lagu..ko leh tolong aku x , masuk kan lagu kat friendster aku..hehehe ok ka..ko nak aku komen bahagian mana lagi..aku ok saja..huhu

..
 
Comment by azleah
2008-02-11 13:03:08

ermmm… CJ7 xde la best sangat pun.

ermmm khai, aku dah jumpa kechik ๐Ÿ™‚

..
Comment by Khai
2008-02-11 18:21:17

tahniah… ini satu contoh pasangan yang bertemu di forums scukz.com .. khai doakan moga kalian berkekalan sampai ke akhirnya… alah, kalau takde forums scukz pon, dah kalau mmg jodoh korang, nak buat camne kan.. ehehe

..
 
 
Comment by loque
2008-02-11 13:40:37

elow..
first time aku lepak kat sini..
criter dunia baru memang best gler!!!
rugu sape x tengok..
eh khai..
lepak ler kat blog aku plak yok!

..
Comment by Khai
2008-02-11 18:22:29

hihi.. thanks… mmg khai akan masuk ke setiap website para komenter di sini.. no worry k.. ๐Ÿ˜‰

psstt: nama u ni membuatkan khai teringat kepada allayarham Loloq… sedih ๐Ÿ™

..
 
 
Comment by deennasour
2008-02-11 13:59:41

keh keh keh,,sakit perut khai tgk movie ni,
pastikan jgn suka sgt minum time tgk movie ni,,
takut tersembur kuar,,mcm deen,
tiba2 buat lawak,,sakit perut~

..
Comment by Khai
2008-02-11 18:28:22

hehe.. baik bos!

..
 
 
Comment by Truckster
2008-02-11 16:10:56

aku nak dload lagu jerrr….OST dia cambest jer??….apekejaddahnya dunia baru the movie beb??? best ke movie dia, aku tgk series drama dia xdela boleh belah sanagt. orang cakap lawak2 tp aku xgelak pon time layan citer tu

..
Comment by Khai
2008-02-11 18:29:11

pe kate ko cuba ngk dulu then baru komen? kan lebih best begitu.. hihihi.. best la dunia baru.. ape plak x bestnye.. x remaja la kalau cakap x best.. hiiii..

..
 
 
Comment by syia
2008-02-12 08:17:51

sah bulan ni pokai.. dah tengok dunia baru.. huh.. lagi 2 tu tak tengok.. khai nak tanye if kat KL kan..which cinema yang besh?

..
Comment by Khai
2008-02-12 17:43:45

x sure.. kalau KL khai selalu pergi TGV, KLCC.. lagi satu kat Ampang Galaxy.. kat galaxy ni bila dah lama2 cerita tu, tiket jadi murah.. RM5 jer.. ehehhee…

..
Comment by deennasour
2008-02-14 01:16:22

syia pon ada tanya kat deen~
erm deen kata golden screen cinema best..
deen tak penah nak ke tgv klcc o galaxy sbb nak terbiasa kat md valley jerk,
syia kalau nak turun, leh le buat blogger gathering kecil2..apa2 pun,,kos ditanggung tukang sponser blog ni lah~
weee..

(Comments wont nest below this level)
Comment by Khai
2008-02-14 02:33:57

hahaha.. setuju.. yea, syia nak sponsor.. weks..!

 
 
 
 
Comment by loque
2008-02-12 16:35:24

thx 4 visiting my blog!!salamat meraming po!

..
 
Comment by siti allyn
2008-02-26 00:50:38

aku amik wallpaper ni pon sebab aku tgk wallpaper dunia baru kat laptop nieza…jelez nii ..hahaha x ada laa…

..
 
Comment by myra;46
2008-12-11 18:15:02

wah khai pn suke tgok dunie baru? cayalah.. tp kan dunia baru 4 ade x? hrp2 adelah..

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?