Tahniah kepada para pemenang!!

535 views | Hantar ke Twitter! | Cetak Artikel Ini

* kalau keluar suruh enter email, tekan X kat sebelah kanan atas.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Tiba masanya untuk Khai mengumumkan para pemenang pertandingan design birthday card yang merupakan buat pertama kalinya berlangsung di blog ini. Tahniah kepada para pemenang. Kepada yang tak berapa nak menang, jangan putus asa, korang semua hebat cuma ada mereka yang lebih hebat kerana usaha mereka lebih sikit daripada korang.

3 orang juri tidak termasuk Khai dah memilih mana design yang bukan setakat cantik, tetapi keaslian, kerumitan dan segala jenis aspek lagi turut diambil kira. Ada beberapa kad yang kami detect hanya menggunakan wallpaper dari internet kemudian just tambah ayat-ayat sikit je. Itu bukan design, tapi itu adalah design si pencuri. Hehe. Jangan maraa..

Para Pemenang:

First – by Asx

Second – Jay

Third – Arham Fawaz

Ok lah, tahniah kepada para pemenang dan ribuan terima kasih Khai ucapkan kepada korang yang sudi mengambil sedikit dari kesibukan waktu untuk join contest ini. Kepada yang dah buat separuh jalan tapi tiba-tiba takde idea tu pun, its ok. Korang tetap best cuma tak berapa best sangat sebab tak yakin pada diri sendiri ataupun tak berapa bijak manage waktu yang ada.

Huhu. Orait, para pemanang akan Khai contact nanti yer. Tahniah!!

Bookmark entri ini

Bookmark

Boleh print kalau nak

 Print Artikel Ini.

Ditulis pada 10:04 pm 12 August '08 dan pastinya oleh . Siape lagi? | 535 views
Dalam kategori: Acara, Istimewa | Tweet This!

Eat This Google!: , , ,


RSS feed | Trackback URI

29 Comments »

Comment by abdfatah
2008-08-14 21:55:48

halamak… mak aih… tak menang laaa. alahai tak menang laaa. kalah laa pulok… ohohohohooo…

[Reply]

..
 
Comment by titan
2008-08-15 00:02:54

tahniah kepada para pemenang. Lawa siot!!

[Reply]

..
 
Comment by ketuk_angel
2008-08-15 02:23:13

erm… Thats why i don’t want to participate with the competition.. semua lawa2 siot.. kalau aku masuk bertanding 4 sure duk tangga terakhir punya, hehe niway, tahniah lah kepada pemenang.. Korang memang berbakat dalam bab design mendesign nih..

[Reply]

..
 
Comment by razifmustapha
2008-08-15 02:32:57

alamak! aku kalah! hehehe

[Reply]

..
 
Comment by asx
2008-08-15 03:03:58

aku menang ?. =)

[Reply]

..
 
Comment by xmindfreakx
2008-08-15 10:05:37

pergh..nice design…kepada pemenang,tahniah..aku x masuk…kureng ilmu bab editing

[Reply]

..
 
Comment by alang khai
2008-08-15 10:26:51

nice and wallah

[Reply]

..
 
Comment by arham
2008-08-15 16:44:47

eh….dpt no 3??jadila hehe dah rezeki

[Reply]

..
 
Comment by myadlan
2008-08-16 00:10:34

kalau la aku sampai blog kamu lebih awl, pasti ku akan join design2 jugak.. haha

takpela.. tahun dpan wat lagi la ye..

slmt hari jadi.. yg ke..xtau plak bape tahun.. oh 21.. muda lagi

[Reply]

Khai Reply:

alamak bro… camne leh terlambat ni.. takpe2. insyaAllah ade rezeki lebih, pasti khai buat lagi…

err.. actually umur khai baru masuk 20.. sape la yg pandai2 wat kad cakap umur khai 21 tu.. nasib menang jugak dia.. hehhe..

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-08-16 02:37:19

alamak bro… camne leh terlambat ni.. takpe2. insyaAllah ade rezeki lebih, pasti khai buat lagi…

err.. actually umur khai baru masuk 20.. sape la yg pandai2 wat kad cakap umur khai 21 tu.. nasib menang jugak dia.. hehhe..

[Reply]

..
 
 
Comment by zool
2008-08-16 12:18:03

Tahniahlah kepada pemenang..
Aku tak tercapai akal nak design2 nie

[Reply]

..
 
Comment by bd fabregas
2008-08-16 15:01:34

lawa siot..
kalo soh aku lukis org lidi bleh la..

[Reply]

..
 
Comment by Mad Nor
2008-08-17 11:17:14

aku kalah..huhuhuhuhu
semuanya hebat2

[Reply]

..
 
Comment by deennasour
2008-08-17 18:55:49

fuh mmg mantap la design~
tapi coba bagi tema utk kad yg dihantar ari tu, kan best kan..
mwahhaa

[Reply]

..
 
Comment by Scromix
2008-08-17 21:50:34

aku sokong num 1 dgn 3…but yg num 2 tuh wallpaper dia org putih yg buat …mcm men leh mng ? kater nak original ? jawab khai !!

[Reply]

Khai Reply:

Errrr.. ape bukti tu orang putih yg buat bro? Jika betul, tanpa segan silunya Khai mempunyai hak untuk membatalkan kemenangan tersebut…

[Reply]

wanie2621 Reply:

besday ko 3hb August ke Khai? samo lah ngan anak aku..huhu

[Reply]

Aby_RAd Reply:

kalo camtu..sama gak dgn 1st tu..model dia minah salleh

[Reply]

..
Comment by Khai
2008-08-18 03:09:03

Errrr.. ape bukti tu orang putih yg buat bro? Jika betul, tanpa segan silunya Khai mempunyai hak untuk membatalkan kemenangan tersebut…

[Reply]

..
Comment by wanie2621
2009-05-12 08:56:18

besday ko 3hb August ke Khai? samo lah ngan anak aku..huhu

[Reply]

(Comments wont nest below this level)
 
 
Comment by Aby_RAd
2008-08-18 19:04:04

kalo camtu..sama gak dgn 1st tu..model dia minah salleh

[Reply]

..
 
 
Comment by Scromix
2008-08-18 22:52:03

btol khai…aku ada wallpaper yg num 2 tuh…kalo ko nak,bile2 mse aku leh ksi…num 1 dgn 3 aku x kisah sgt…

[Reply]

..
 
Comment by kuriee
2008-08-25 17:56:35

alamak aku tak sempat join lah….. hehehe.. next year aku nk join…. tapi hadiah kasi up sikit ok…..hahahha….

[Reply]

..
 
Comment by NuNu
2008-08-26 11:09:57

erm Nunu sebenarnyer mmg nk join pertandingn nie..
tp nk wat cemne org buta it..
dar ar x kretip…
nk wat pakai tangan plak t khai x suka lak..
so wat pemenang tu taniah la eak..
korg mmg best…
t bfday Nunu bulan 9 nie tolong wat kn yerk.
hak3…
sape menang dapt lolipop…

[Reply]

..
 
Comment by redpenut
2008-12-04 15:07:17

cun jerk design kowg..
ish² mmg x retik la nk wat cam2..
pape pn…kowg besh giler…

[Reply]

..
 
Comment by lecturer
2009-01-30 20:09:17

lawa tu mmg lawa tp byknye je yg copy paste…byk background yg mmg dh ade kt web..biasa la bdk2 yg design..blaja lg yea

[Reply]

..
 
Comment by hana
2009-04-17 23:43:04

br knal ur blog… trlmbt sgt2 suda… 2009 wat lg e..

[Reply]

..
 
Comment by norsa
2009-08-26 16:13:06

cantik seh..pandai arr..huhu 🙂

[Reply]

..
 
Comment by lalala
2009-11-01 21:06:16

hahaha…kantoi gak muke khai…ahax.. 🙂 ;p

[Reply]

key Reply:

tu muke khai ke?
adakah muke khai mcm mohd zabidi…?
samakah? :8

[Reply]

..
Comment by key
2009-11-12 12:39:37

tu muke khai ke?
adakah muke khai mcm mohd zabidi…?
samakah? :8

[Reply]

..
 
 
Comment by Omar
2010-02-08 13:17:53

err..khai, tu muke awak ke?

[Reply]

..
 
Comment by saya iera~
2010-03-17 16:58:15

khai oh khai.. 😀

[Reply]

..
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
Your URL
Your Comment (smaller size | larger size)

Trackback responses to this post

Apa Entri sebelum dan selepas entri ini?